| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:47
- Nahlásit
Darina1
Essi se mě rozběhne to pokakaný rajče, tak ti to pošlu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:48
- Nahlásit
pawLINka
Bude jí rok, je to taková ustrašená modelka - krásná a v hlavě nic. Ale srovnává se pěkně, snad z ní něco bude
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
Eldoguero
Nech si mě na ten nároďák v záloze, se ti ozvu včas, možná bych šla na stopařskou jedničku, jo
Jasně, vedu v patrnosti.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:51
- Nahlásit
kejtlin
tak už víš,jaké číslo dáš slovákům?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:52
- Nahlásit
kejtlin
happunka byl v těžkém diskomfortu, myslel si že to může lovit, něco tak malýho a ničemnýho, ale zároveň jaksi tušil, že by to nebylo žádoucí kdyby to zkusil.....
ne ne pani, to von má tenhle tragickej výraz už od malinkého štěňátka, bo je do Perro de presa canario, že jo
on vůbec neloví, ale fakt vůbec, řekla bych, že ho to nikdy an nenapadlo, je fakt extra hodnej, jenže on nikdy ještě neviděl tolik malopsůch pohromadě (krom výstav, ale tam jsou daleko, žejo), navíc tady byli skoro na dotek, on jen chudínka nevěděl co s tím má dělat, ale moc se mu to líbilo
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:53
- Nahlásit
Eldoguero
hele jsme na cvičáku teď o víkendu asi oba dny, páč finišujeme na ten seminář a potřebujeme ještě mnoho věcí dodělat, tudíž stačí třá zavolat, navíc určo budu tento týden min. jednou a příští týden taky min. jednou na cvičáku i v týdnu
dík, doma to nějak pořešíme a dám vědět ale jako abysme vám tam nezavazeli, víš jak
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:56
- Nahlásit
impact
Tak jo pokud se za daří tak pošly ráda se kouknu i na něco jiného
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:58
- Nahlásit
Tinta76
šiš a proč byste jako měli stejně se bude normálně cvičit, teda ten, kdo si přiveze psa, zbytek bude makat a pak se vystřídáme
stačí dát vědět den dopředu jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:01
- Nahlásit
tak jedu až po 17 hod operuje ale dostala jsem jasné instrukca, atropin a ophtalmoframykoin ne compositní musím do lékárny myslela jsem že to vše mám anemám snad mi to daj když řeknu že večer nebo zítra dotlačím recepty
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:03
- Nahlásit
Co tady zase řešíte za škandály? Vy jste taky samej škandál a nemaká nigdo krom mě, co?
Dáška
Skypa mám, ale nemám ho v pracovním PC. Mám ale fujsbůka, přece. Ale na toho zase nemůžeš v práci ty, co? Hele, ale tento pátek mi to stejnako nevyjde - musém z práce na školení, tak kdyžtak až ten další. Ale co takhle oběd o polední pauze některý den?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:16
- Nahlásit
Eldoguero
šiš a proč byste jako měli
to nic, paní, toho si nevšímejte, já už vod mala trpim utkvělou představou, že na mě nejni nikdo zvědavej
hele a tak teda byste tam byli 13/14 a 20/21 + nějakej den v tejdnu? potřebuju nějaký datumy, bo jsem teďkonc po dovolený strašně pomatená
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:21
- Nahlásit
pawLINka
Skypa mám, ale nemám ho v pracovním PC. Mám ale fujsbůka, přece. Ale na toho zase nemůžeš v práci ty, co? Hele, ale tento pátek mi to stejnako nevyjde - musém z práce na školení, tak kdyžtak až ten další. Ale co takhle oběd o polední pauze některý den?
Já se z toho zblázním přes poledne to nepůjde... tak zatím to necháme u ledu, ju?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:21
- Nahlásit
impact
Hurá se zadařilo super, ale ono to něco chce po mě a jako já pablb počítačoví vím tak leda prd. Tak, že si počkám až přijde ten můj sexoš a pomůže mi. Zatím děkuji.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:26
- Nahlásit
Dáška
Se poseru. Pracujeme vedle sebe a nejsme schopné se ani vidět. Nemáš polední pauzy nebo co?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:28 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Darina1
To rozbal jenom.
pawLINka
Já nemakám. Stěhujeme se woe. Vidělas to, mám to na zdi. Našla jsem nám kráááásnej barák, kterej nám budou všichni závidět.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:28
- Nahlásit
kejtlin
ale nikdy jsem ji nenechávala na úvaze bez dozoru, řetěz ani nemám musela bych ji dát na stopku, i když tu by mohla kolem stromu omotat, měla by obrtlík aby se neuškrtila, ale i tak, není zvyklá no,
hele ještě k tomuhle, já bych teda kavkaze na stopovačce fakt nenechávala, páč pokud ti nepovolí přímo stopovačka, rupne karabina a to 100% věř mi během týdne jsme ji měnili 4 krát "jen" u ovčáka ... takže, když úvaz, doporučuju řetěz - silnej, dobrou karabinu (horolezeckou třeba nebo co se prodávají různě na hodpodářský zvířata - máme takovou velikou co na ní byla koza apod.), obrtlík rozhodně a každopádně teda psa pomalu zvykat, páč, zezačátku většinou vyváděj, jak na to nejsou zvyklý pochopitelně a můžou se zranit
Pokud pes neřve je to teda trochu prekérka, páč jaksi o sobě nedává znát a když ti tam někdo vleze, tak ho rovnou sejme ... takže vyčisti mrazák, budeš mít moc masa
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:29
- Nahlásit
pawLINka
Co tady zase řešíte za škandály? Vy jste taky samej škandál a nemaká nigdo krom mě, co?
Musíš se vrátit na iFaunu a přečíst si to tam. No, ale upozorňují, že jet o nad lidské síly si to celé dát dohromady, ale když to přečteš, budeš v obraze. No a pak klikáš mezi iFaunou a touto diskuzi co – kdo- jak- s kým a hned ti bude vše jasné. Počky až přijde Biluš té prdne cévka a bude tahat nohu za sebou páč tohle si od kamarádky podle mě nezasloužila a ještě ohledně canisky já ji taky dělala u Biluš a můžu říct na obhajobu, že i když se známe s této diskuze už řadu let tak mi na zkouškách nebylo prominuto ani ťuk a byly jsme taky hodnoceni a ne jen od stolu a že mám papír to opravdu ne, musela jsme absolvovat vše jako každý druhý co tam byl. Nikdo mi nic nedaroval. Tak, že nevím proč se někdo naváží do canisky? Humus kdybych ji nedělala tak neuvěřím, ale jí mám na dva psy tak vím o čem mluvím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:31
- Nahlásit
Darina1
Počky až přijde Biluš té prdne cévka a bude tahat nohu za sebou páč tohle si od kamarádky podle mě nezasloužila
Myslím, že už prdla...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:32
- Nahlásit
impact
To rozbal jenom
Se nechlámej a víš co až tak bubá nejsem páč jsme to rozbalila, ale dál to na mě něco řve, že si musím něco stáhnout a, že to nebude zadarmiko jako nějaký program asi tenhle nevlastníme. Nedělej si hlavu můj na to koukne a něco udělá čáry máry fuk a už budu koukat.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:34
- Nahlásit
impact
Myslím, že už prdla...
No se ani nedivím páč mě by rupla určitě.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:35
- Nahlásit
Tinta76
to nic, paní, toho si nevšímejte, já už vod mala trpim utkvělou představou, že na mě nejni nikdo zvědavej
booože pani, vy máte ale těškej život koukám, že se do žumpy krásně hodíte
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:37 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eldoguero
nj právě že ta mám ještě půlku mrazáku vetamixu
all
magistra v lékárně mi udělala radost dala mi atropin i framykoin a říkala vás si pamatuju vy jste ta paní s pásovýma oparama.....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:40
- Nahlásit
kejtlin
půl mrazáku stačí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:41
- Nahlásit
Eldoguero
no tak já vám teda nevim bo k této mé těškosti bylo nejvíce přihlíženo při rozhodování esi máme ject se podívat nebo nemáme ject se podívat aspoň na jeden den na žumpí tábor ... nakonec se ale naštěstí (nebo teda spíš bohužel) ukázalo, že je zhola nemožné tuto návštěvu naplánovat
jak teda ty datumy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:42
- Nahlásit
Eldoguero
buba má díru v oku, ne tedy vyloženě díru ale d´upku, asi to na vyndání oka nebude, ale sere mi to, po 17 hod tak jedu-na veterinu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:44
- Nahlásit
Darina1
Impakt má pravdu, už mi prdla
Už mi dávno není -náct a už dávno nemám růžové brýle. Stojím oběma nohama na zemi, jsem realista a vím, že lidi jsou de facto svině. Ale tohle jsem přece jenom nečekala
Na rovinu - fakt nevím co se Muše stalo, nebo co jí přelítlo přes nos. Troufnu si říct, že jsme byli kamarádky, jezdila jsem za ní, ona jezdila za mnou a byla na dohodu zaměstnaná v mojí firmě. Tak jako spousta dalších. Pak jsem na dohodu přibrala i Impact a Mucha mi dala najevo, že nemá Impact ráda. Obráceně to platilo taky. Oběma jsem řekla, že jsou mi jejich vzájemné vztahy jedno, že nebudu od jedné donášet na druhou a že budu s oběma kamarádit i když se ony dvě hodlají vzájemně sežrat. Fungovalo to dost dlouho. Rok? Možná i dýl. Pak začala Mucha celkem často jezdit za pitbulářema na Slovensko a začala se dost měnit. Najednou jako kdyby jí něco přelítlo přes nos - změnila tel. číslo a nové mi nedala. Když jsem jí tady na cz-psovi psala, že jsem ji narychlo sháněla (jela jsem kamsi přes Ostravu a chtěla jsem se stavit) tak mě odbyla tím, že jsem jela přes Velkou Polom, tam je na náměstí vývěska a v ní je tel. číslo na její máti Nabízenou pomoc při stěhování odmítla s tím, že zatím zvládají, kdyby nezvládali ozve se. Neozvala. Zato se ozvala letos na jaře, že by chtěla abych jí v novém bydlišti dohodila nějakou canisku
Věděla jsem, že se psama zápasí. Vím to přímo od ní. Nechtěla jsem to řešit, přeci jen to byla kamarádka, tak jsem před tím zavřela oči (nehledě na to, že stejně nevím co bych s danou informací měla dělat, naši pomahači a chrániči nevyřeší ani podstatně jednodušší případy ).
Tak si holt budu muset dávat větší pozor i na kamarádky, co už nadělám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:51
- Nahlásit
Tinta76
takže 13. a 14. 8. to je sobota a neděle určitě, teď v týdnu ve středu tedy 10. 8. dopoledne od 10. hod. a pak v tom dalším týdnu ještě nevím, který den, to zjistím až večer zřejmě, takže to upřesním, ale bylo by to pro změnu odpoledne
jako na žumpí tábor jste přijet měli, bylo to fakt super, škoda, že jste to nestihli, ale třeba příště
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:53
- Nahlásit
kejtlin
tý vole, ten pes má chudák furt něco a víš od čeho, jako jestli zranění - mohl se někde napíchnout omylem, při jeho velikosti i na ostrou trávu - nebo je to nějaký degenerativní cosi? to asi zjistíš až na veterině co, tak držím palec ať je cajt malopes
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus skandálky
tak zase máme pjeknej skandálek jo no nevím teda essi vo tom můžu mluvit když se mě to netýká jako sme měli zakázáno se vyjadřovat k pitům na úvaze páč je nechováme.
jinka by mě zajímalo jak zvládnu návrat do práce, když se teˇˇd vykopu z pelechu kol 10.
Biluška
no co na to říct, na jednu stranu buď ráda že konečně víš kdo to je páč myslím že nevědomost je nejhorší a vede k paranoje, na druhou stranu chápu že to zamrzí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:56
- Nahlásit
Eldoguero
je to poúrazovej stav, přišel z venku už to měl, nevypadá to ani nijak zle, ani nic neříkal když jsem na to koukala, na šerině není taky vidět že má 2 díry v oku, jen když se to obarví, oni jak mají ty oka vyboulený tak je to nebezpečí čehokoliv, bude dobrej
|