Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8370 . 8371 . 8372 . 8373 . 8374 . 8375 . 8376 . 8377 . 8378 . 8379 . 8380 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:23
- Nahlásit

Dáška
Já jsem lehce identifikovatelná - čebrený vlasy. A vylezu z Charity, že jo. Dobře, omrknu tě. Máme to ztížený, normálně totiž lidi poznávám podle psů.

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:27
- Nahlásit

davidkova renata
můžeš mi to poslat taky?

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:30
- Nahlásit

jbat
Gerda
Máte to na FB,už se nehodlám s mailem rozčilovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:35
- Nahlásit

Eldoguero
no počkej, to si děláš prdel né to byly ty štěňata, jak se narodili s několikadenním odstupem od těch mých???
Myslím, že jo.

impact
Řekla jsem, že piti byli vždycky a odjakživa na úvazech a jsou na to po staletí zvyklí. Biluška z toho tehdy v nasranosti udělala vlohy.
Sem skrz to zakládala nějaké téma? Si fakt vůbec nevybavuju. I gdyž možný to pochopitelně je.

Ale Mucha nás pak sprdla, že se vůbec o žádných řetězech nesmíme bavit, protože je (picbuly) nemáme tak tomu nerozumíme. Že jsou takoví jaký je oni (asi ti co s nima zápasí) chtějí mít.

Gdo ještě nemáte ty fotky a chcete je tak se ozývejte, budu tu průběžně sedět asi až do noci, se mi nahromadilo děsně moc počítačové práce

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:37
- Nahlásit

Stran toho placeného rozbalování fotek v tom mailu. Dám vám sem Mášenka, on vám vysvětlí jak se to rozbaluje zadarmo

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:42
- Nahlásit

kliknete sem - http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/kom prese/7zip/?g[hledano]=zip&g[oz]=9.21 , dáte stáhnout. Počkáte až se to nainstaluje. Pak na ten soubor co přišel kliknete pravou myší a dáte "extrakt here" a je to . POchopitelně zadara, nikolif za třicet dolarů

Martinna
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:48 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

Hezký podvečer všem, já chci taky poslat skandál popkova.martina zavinač.cz

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:48
- Nahlásit

noo!muzu k tomu taky neco povedit,ac tu nejsem stale???mi se zda,ze tohle tema picbumi na uvazech zacala larysek pitbul,pac se ji nelibilo,ze naky jeji znamy co ji poslal fotky,taky nahodne z brna,tak s epohorosvala co to je na tech uvazech a esli je to normalni?a za to ji muchoska pekne sprdla,ze tomu larysek nerozumi,tak at o tom laskave nekeca,no hlavne ze se muchos bala desne hajana,kdyz se prisla podivat ke me do prace,prej zralok!!!!!!ma velkou hubu a to je ovcak,na to nikdy nezapomenu.i kdyz jsme se s bilusi poskorpili ohledne prace,tak tohle bych do ni fakt nerekla,jako do muchose,co s etyce zapaseni,tak to hluboce odsuzuju,ac nejsem ten pravej co chova tyto plemena a nerozumi tomu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:49
- Nahlásit

jo a chci taky poslat skandal na nemethova5@seznam.cz
dekujiiiiii!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:51
- Nahlásit

Martinna
dej sem celou adresu, na zavináč cézet ti nic nepřijde

Martinna
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:55
- Nahlásit

Biluška
Dyť píšu popkova.martinazavináč.cz

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:57
- Nahlásit

Martinna
trváš na tom zavináči, jo? Ne třá zavináč seznam.cz, nebo centrum.cz nebo tak něco? Čistě jenom zavináč.cz? Tuhle doménu teda ještě neznám

Martinna
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:59
- Nahlásit

Biluška
Ježiši sorry na seznam jsem zapomněla, takže ještě jednou popkova.martina zavinač seznam.cz. Jsem dneska nějak mimo asi to bude tím počasím, slimpe tu, je tma, že už bych šla nejraději spát, blbá nálada.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:03
- Nahlásit

Biluška
chci taky škandál-danajasazavináčseznam.cz jojojo Dále je mi ouzko páč vod stř,mám pdáka a na ůřadu práce mi nic nedaj páč nemám odmakaný půlrok sem v prdeli,prostě den před skončením zkuš lhůty pápá a maj dalšího jako tak se to dělá bože kde zas mám něco hledat to je život na posrání

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:05
- Nahlásit

Pakunobecnypani tak to vas,hodne lity lity lity,ja to mela dost obdobny teda,at neco co nejrychleji najdete,vam to preju,vim jak ja jsem zhanela a honila praci.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:09
- Nahlásit

PRO VŠECHNY ŽUMPOOO Jo Mám toho nicka č2 nemethova5
paní děkuju nějak bude ted hledaj kuchaře tož to zejtra skusím třá mi konečně ten výuční list k něčemu bude a pakůn se pořádně nažere bože at to výjde.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:12
- Nahlásit

Pakunobecnybudes varit,tak to tfuj,tfuj....at to vyjde.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:16
- Nahlásit

nemethova5
tfuj,tfuj....at to vyjde
Děkuju jako na zimu do tepla beru si vzor z tažných ftáků

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:18
- Nahlásit

škandály odeslány

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:18
- Nahlásit

Pakunobecnytak to ma byt!!!
hejjj tak kde jsou ty fotky z toho skandalu??????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:20
- Nahlásit

Biluškadekujuuuu!
uz to mam,jen si to ulozim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:26
- Nahlásit

Pakunobecny
to jsi ty danojaso?

Děcka neblbněte s těma nickama, nepoznám vás!!!!!!!

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:30
- Nahlásit

Gerda
ano pani páč jeden kretén si dycky zadal nicka a pak dočítal jen co mu vyjelo,páč celou žumpu samo nedočítal,kupodivu veškěré pitchoviny bez souvislostí mi pak jiný lidé vomlátily vo hlavu.Doufám že niček je celkem výstižný pro každého kdo mě huž zná v podobě kreténa roku

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:32
- Nahlásit

Hele, tenhle měl evidentně kvalitní matroš : D
http://www.novinky.cz/krimi/241159-pronasleduji-mn e-zizaly-a-psi-zadal-muz-o-pomoc-strazniky.html?re f=boxD

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:40
- Nahlásit

šiši co furt řešíte za škandálové

laguna
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:47
- Nahlásit

Biluška
a neni lepší sem rovnou ty fotky hodit?

jestli né tak mi to prosím hoď taky do meilu.

Dáška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:52
- Nahlásit

Biluška
Už o tobě píšou i tady URL

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:52
- Nahlásit

laguna
neni lepší sem rovnou ty fotky hodit?
Pani huž to stahuju podruhé z emila a je to náký převelice obrofský aby se žumpa nezhroutila předčasně

laguna
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:54
- Nahlásit

Pakunobecny
nestraš ještě se mi zhroutí můj pradědeček počítač a já budu v řiťulce

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:58
- Nahlásit

laguna
nestraš ještě se mi zhroutí můj pradědeček počítač
Má to2.8mb a eště zips mě to napsalo že mám počkat cca2hodiny

<< 1 ... 8370 . 8371 . 8372 . 8373 . 8374 . 8375 . 8376 . 8377 . 8378 . 8379 . 8380 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání