| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 12:53
- Nahlásit
Co se vytí týká, já neslyšela vůbec nic, jen trošku výt dogy, ale nebudilo mě to, mě se vytí líbí. Co sem slyšela velmi dobře, byla Maruna, jak byla strašně nešťastná, až zoufalá, chtěla jsem jí lítost vyjádřit, ale zase sem usla. Štěkat šampusky sem taky slyšela, jediný, co mě k tomu napadlo, že konečně uměj štěkat i normálně než jenom buzerantsky a že to zní docela výhrůžně, pak sem zas usla. Jinak mě krom Axíčka žádnej pes nebudil. Vytí je lepší než štěkání. Je to moc pěkné. Maryje nevyje. Ach jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 12:54
- Nahlásit
Martinna
projíždím inzeráty a koukněte na toto
je velmi očklivý je s PP?
Baico
Za to doma vyjí veverky, pro ty méně chápavé DOMA VYJÍ VEVERKY
jako vůůůbec se ti nesměju,nene
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 12:55
- Nahlásit
ad to rybí masoSem si objednala to maso-je to mleté rybí ,bez kostí,nějaké mořské ryby.Je to základ do výroben pro rybí prsty,nebo karbenátky.
Vzala jsem si kilovej balíček a psovi dost šmakoval.
Paní říkala,že v pátek by mi mohla dovést 15 kil asi 250 ,- tuším.Pokud byste jely v pátek směr Přerov,nebo v sobotu Kojetín,mohu to vzít s sebou,ale závazně.
Osobně by mi stačilo 5 kil,myslela jsem na Impaktku,ale ta se vykrucuje na alergii.Tak nevím,co včil.Jestli tu akci zrušit,nebo jak.Nemám megamražák.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 12:58
- Nahlásit
datli
jasně. Já to proberu s kámoškou, dneska jdeme venčit, má megamrazák, tak že bych pro to zajela třeba do toho Kojetína (co se tam vlastně děje? Chci tam bejt?).
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:01
- Nahlásit
Maky a Trix odkud jsi?
No je tam nějaké zkoušení canisáků.Já si tam jedu pro psouně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
datli
já jsem z Brna, ale stále doufám, že seženu někoho, kdo by to vyzvedl myslela jsem, že kdyby tam byla nějaká akce, tak se přijedem podívat, ale takhle to musím ještě pořádně promyslet a večer ti dám vědět.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:05
- Nahlásit
datli
pokud tam budou canisky, tak třeba bude mít Biluše někoho z Brna... zkusím jí napsat sovu.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
datli
Barala bych5kg závazně,páč mám v mrožáku mnoho mýsta odedne kdy bejvalej dojel na návštěvu a při té příležitosti my ho zazadkem vybílil
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:08
- Nahlásit
datli
no vidíš, tak už to máš skoro rozdaný, to já si pro 5kilo nepojedu ale dík
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:10
- Nahlásit
Připadl na mě nemilý úkol najít štěňátko voříška, něco malého, max. 10kg v dospělosti. Dneska jsme nechali uspat tchánovic 16letého donchuana, doplatil na své zálety a srazilo ho auto. Kdybyste někdo věděl o nějakých voříšcích, nejlíp v záp. Čechách, dejte vědět. Něco jako bylo ve vlákně "Štěňata voříšků, máma šeltie".
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:10
- Nahlásit
Dokonalý
Zdrobnělinky
Nesnáším je. Zvlášť ne ve dvou souvislostech – jednou z nich je jídlo. Přinesli nám na pracoviště jídelníček z restaurace, fungující v budově, kde pracuji. Na pět pracovních dnů deset položek, a v nich 29 zdrobnělinek. Naprosto úchylných. Hemží se to výrazy typu: Pozor, veliká dobrůtka! Nacpěte si pupáčky! Směs masíček se směsí kořeníčka! Polévka se zeleninkou a nudličkami, chlebíček, co hrdlo ráčí pro naše jedlíčky! Kdo sní 15 knedlíčků, má zdarma obídek! Rybička s rajčátkem! Už jsem jim jednou přilepila k jídelníčku ceduli: "Ke každému talířku s dobrůtkou přidáváme lubrikační gelíček v tubičce." Od té doby není jídelníček ve výtahu, aby jej nikdo nemohl prznit. Dnes jsem vylezla před budovu, a na chodníku tabule s nápisem: "V pondělí si vaše pupáčky přijdou na své!" Zvedl se mi kyblíček. Přemohla jsem chuť vrhnout šavličku a šla jsem si do Normy pro tmavé pečivo a nezdravou pomazánku. *P.S. Ještě k těm zdrobnělinkám – pokud mi kamarádi píšou na konec vzkazu "pusku", snad mi prominou, ale raději spoléhám na to, že zapomněli použít diakritiku ) ....
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:12
- Nahlásit
No prima.Takže 10 kil ryb je zajištěno a 5 vnutím Biluši.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
jablunka
Jasně pani celej ozák-letos béte da mít -vánoční trom s koulema a dary a nechcu vidět co bude u vás chrápat v jeslích datli
A na Pawlínku ste nepomyslela?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:16
- Nahlásit
jablunka
no já
fakt nesnáším zdrobněliny
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:20
- Nahlásit
jablunka
to je božský. úžasňoučký. MucíQ.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
kejtlin
fakt nesnáším zdrobněliny
Ale Katuško, přece by ses nezlobinkovala na kamarádíčky. Pusku! Chicht.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:23
- Nahlásit
Pakunobecnydatli
A na Pawlínku ste nepomyslela? jejda já se ztácím-prosím o rekapitulaci jmen,píšu to pak na pejpr.ju?
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
Prchám na procházku(jak je nezdrobnělina od procházky?)páč děda má dechovku ted mi zrovna jetelíček co roste u vody třepe poličkama a ž mi skáčou hrnky. Dále se musím přiobléct páč sem vyběhla na balkon a málem sem přimrzla k zábradlí du hledat oteplovačky
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Pakunobecny
Jasně pani celej ozák-letos béte da mít -vánoční trom s koulema a dary a nechcu vidět co bude u vás chrápat v jeslích
kejtlin
Já jak který a jak kde.
jbat
to je božský. úžasňoučký. MucíQ.
A ty si úchylňoučká.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:24
- Nahlásit
jablunka
kde to mám podepsat
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:25 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
prosím o rekapitulaci jmen,píšu to pak na pejpr.ju
datli
Pawlínak hulén čtyři barfující psy 3ks pitbull 1ks šílený Tom (to je pinč co si myslí,že je autista)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:26
- Nahlásit
corgi
Připadl na mě nemilý úkol najít štěňátko voříška, něco malého, max. 10kg v dospělosti. Dneska jsme nechali uspat tchánovic 16letého donchuana, doplatil na své zálety a srazilo ho auto. Kdybyste někdo věděl o nějakých voříšcích, nejlíp v záp. Čechách, dejte vědět. Něco jako bylo ve vlákně "Štěňata voříšků, máma šeltie".
to by nemusel bejt problém
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:26
- Nahlásit
Pakunobecny
Prchám na procházku(jak je nezdrobnělina od procházky?)
špacírek neznabohu!!!!
jetelíček co roste u vody třepe poličkama
jde ti to hezky. )))
jablunka
A ty si úchylňoučká.
Tos mě odhalila strašně rýchlo.
Já zdroběnlinky ráda, hlavně třeba rumíček, vínečko, tequilku (zlatou teda zdrobňuju ještě na tequilečku)... prostě bumbání alkohůlku a tak.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:29
- Nahlásit
Trochu mě rozhodila info-ráno paní říkala 20-25 kil a teď mi psal mužský,že 15 kil.
Vyzkoušíme,vyžerem a uvidíme,zda by se to dalo třeba brát častěji a napřímo...
Maj i nějaké ořezy,paní mi někde sttáhne ceník.Uvidím.
Pakunobecny odkud si?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:30
- Nahlásit
Ahojinek zlatínka, jak pak se mámínkujete? My furt pracínkujeme, je to řeholička to kolbeníčkování.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:30
- Nahlásit
datli
odkud si?
4km od hulína 12od kojetína tak a huž du na špacírek
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:32
- Nahlásit
Gerda
Ahojinek zlatínka, jak pak se mámínkujete? My furt pracínkujeme, je to řeholička to kolbeníčkování.
)))))))))))))
Ahahahahahaha.
Smějíčkuju se na celý kolečko, až se za pupíček popadáčkuju.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:33
- Nahlásit
jbat
mucíqovatá debilitičko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:33
- Nahlásit
Čtěte odzadu:
Fešná paní volá: Má málo vína pan šéf?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:37
- Nahlásit
kejtlin
mucíqovatá debilitičko
Ale prcinečko, tak se nestyďánkuj, my víme, že jsi něžňoučká kytinyka a kopretinka jemňoulinkatá... Boooože to je hrozný.
|