| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 15:54
- Nahlásit
Biluška jo a čuba má vejšku tak cca 43cm, ale ještě by mohla něco udělat, Dáda tipuje tak 50cm strop, ale zas je to jen odhad.. je to ale sameťáček a stála by za to no uvidíš jak to vymyslíš a jak to půjde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 15:55
- Nahlásit
Crysa
jo, dík, nějak to pořeším. Asi. Možná. Jako nepojedu kvůli ní přes celou republiku 15.8. a pak znova 20.tého na plavání Buď na mě těch pět dní počká, nebo holt nepočká a pojedu pro pikárda.
taky zdravím Dádu a žumpaděcko
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 16:13
- Nahlásit
datli
Vymlouvám na alergii? Si krzevá vaše smradlavý lybyšky nebudu zasírat mrožák něčím, čím nekrmim.
all
Jak se máte frndy? Já su zedřené jak kokot. Ale nejšílenější nábytek už máme položenej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:04
- Nahlásit
impact
Jak se máte frndy? Já su zedřené jak kokot
mám se stejně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:10
- Nahlásit
čus buuus, co nového zděs?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:13
- Nahlásit
Pakůňová, Dáška, pawLINka
Prosíme o pomoc při hledání fenky Jack rusell teriera
Přátelé, moc vás prosím o pomoc! Dnes 5.8. 2011 v 10 hodin se nám v Tlumačově ztratila naše Jackie - (Jack rusell terier). Slyší na jméno Jackie má černo, hnědo, bílou barvu. Je malého vzrustu, má červený obojek, kde je napsáno její jméno - Jackie a tel. kontakt. Kdyby jste jí prosím třeba jen zahlédli nebo se vám ji podařilo odchytnout, kontaktujte mě prosím (737 025 382 - Michala Stoklásková). Předem děkuji za jakoukýkoliv projev snahy - třeba jen sdílení tohoto příspěvku. Odměnou za Jackie je hotovost - 5.000Kč! Děkuju moc!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:47
- Nahlásit
jako tagže se se mnou nigdo nebaví?????????????????
no jak myslíte!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:50
- Nahlásit
davidkova renatavsak ty semnou taky ne psala jsem ti emila a ty nic,tak uz nepokecame,ted me odstrihly nezaplatila jsem vcas fakturu,pac jsem mela na vyplatu jen neco pres sedm tisic!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:51
- Nahlásit
nemethova5
psala jsem ti emila a ty nic,
kdy??? dyk nic nemám!
uz nepokecame,ted me odstrihly nezaplatila jsem vcas faktu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:54
- Nahlásit
davidkova renata
nebuď hlavně hysterycká!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
nebuď hlavně hysterycká!
..dyš já mám hlat... to sem obzvlášt hysterycká
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
ty vole, já taky a dem slavit narozky alibabovo a mý, musim si asi zašít hubu, jinak to nevidim!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
Hlat nemám, su napíchaná a fakt to funguje
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:00
- Nahlásit
davidkova renatadva emily hned jak jste prijeli z mlikosu,no nic asik to nkde virtualne lita!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
hele sem koukala na ten jabloní odkaz a tam prostě musíme:
"Heřmanův Městec
okres Chrudim
kraj Pardubický
Obec pod Železnými horami pův. zvaná Mrdice ...."
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:11
- Nahlásit
impact
Dneska sme šli kol letáku u moravy,vzhledem k tomu že je to lovecký žvíře a všude jsou lesy tož nevím a eště k tomu má líbivou barvu,ale zas za ty prachy tady budou špalíry kdo ju nande. Jináč jakse máte JABLON A SPOL už pečete-rakve,věnce,vanilové rohlíky a plněné koše??????????Já peču kuřátko brambůrky a salátek bude se zálivečkou
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:14
- Nahlásit
Biluška
Tak jak dopadly štěnda na vočínkách?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:21
- Nahlásit
Kdo dneska drží dietu??? A přiznejte se kdo se maskuje pod nick Jitka!!! http://www.prozeny.cz/magazin/vase-pribehy/duverne /26037-mraziva-zpoved-vylecene-anorekticky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:35
- Nahlásit
Alexa
zvaná Mrdice
tak já bych možná jela..
Biluška
su napíchaná a fakt to funguje
faaakt?? povidej přeháněj,kolik to stálo,bolí to,na jak dlouho to je atd!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:41
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
zvaná Mrdice
jedem každopádně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:45
- Nahlásit
kejtlin
jedem každopádně
tak snad už konečně...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 18:47
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
kejtlin
Vy ste neskutečný krááááááávy!
Ale jinak je tam krásně.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
agáta12
Super pejsci, ukážu je tchánovcům, jestli by se jim líbili. Díky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:07
- Nahlásit
datli
celkem dobře jsme dopadli, fšichni jsou PRA i CEA negativní. Ti písnu večer mejla.
davidkova renata
Stálo to 400,- , nebolí to vůbec. V podstatě o tom nevím. Akorát ten vpich malinko bolel, asi jako injekce. Naruší to nějako ty žrací čakry, takže jako nemáš chuť na jídlo. Vůbec. Mám to teda první den, takže je možná předčasné nějak jásat, ale za celej den jsem sežrala jednu česnekovou placku (f poledne, takovou tu z Kuflandu, váží to tuším asi 50g) a včil večer jednu ostružinu bo jsem se zapoměla a jak jsem v lese kolem nich procházela tak jsem ji automaticky strčila do huby
All
Su nasrané, bo jsem při pytlačení s druhou skupinou zakopla o bígla, ztratila jsem balanc a spadla sem do rybníka Su celá mokrá a značně v dyskomfortu
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:14
- Nahlásit
Lidi potřebuju radu někoho KDO SE VYZNÁ V SLOVECH ŮŘADŮ já to lautr nechápu dostanu potporu dyž sem odmakala 3měsíce a před tím má vyčerpaných 5měsíců krzevá operaci klena?Propouští mě zaměstnavatel tož nevím teda Tady to píšou ale prase aby se f tom vyznalo http://www.icm.cz/opetovne-ziskani-podpory-v-nezam estnanosti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:14
- Nahlásit
Biluška
Naruší to nějako ty žrací čakry
a to přesně potřebuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:17
- Nahlásit
davidkova renata
a to přesně potřebuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No tak přijeď do Oryjentu. Je to dobrý šarlatán, vůbec nic neřeší, na nic se nevyptává a píchá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:24
- Nahlásit
Čus frndy!
Jak je? Byla jsem s tátou na fotbale a podívat se na místa, kde jsem trávila prázniny u babičky. Hodilo to na mě trošku nostalgie, ale kluci se krásně prošli a podařilo se nám krásným vyštěkáním vyděsit jednoho místního blba Bylo to velmi hezké odpoledne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:24
- Nahlásit
Biluška
Je to dobrý šarlatán, vůbec nic neřeší, na nic se nevyptává a píchá
nemám ráda zbytečný vokolky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:49
- Nahlásit
já jsem od návratu z tábora neudělala za korunu práce , nějak se nemůžu přinutit
|