Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
radkah
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:08
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj....Nyný hárá?

želva
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:13
- Nahlásit

argosek
ale nebyl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:21
- Nahlásit

argosek
nechapu lidi, co si jako nick davaji sve jmeno
tak to ti vysvětlim...sem počítačovej analfabet(nejen počítačovej:cry a jednak sem nevěděla,že si můžu dát i jiný méno než svý a dvanak mi bylo jasný,že bych něco jinýho okamžitě zapomněla a už nikdy se nikam nepřihlásila
radkah
hoj,no eště skoro ne,myslim že to pude
Rajčátko nebude?

želva
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:29
- Nahlásit

tak se loučíma zítra na vychajde čau
argosek
doufám že taky dorazíš

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:33
- Nahlásit

jablunka
Hele, u O2 to funguje tak, že když má zák. platby prokazatelně v pořádku, nafaxuje kopie složenek nebo výpisu z účtu na pohledávky, linka se do dvou hodin zapojí a mezitím se platby dohledají. Ale podat na O2 trestní oznámení, tím mi každý den vyhrožuje minimálně pět lidí a fakt už se tomu směju a myslím že u plynáren jakožto velkopodniku tomu bude nejinak se ptej po odd. pohledávek, třeba nějaké budou mít. A podej si spíš stížost přímo k nim, určitě mají nástroje pro kompenzace.

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:39
- Nahlásit

davidkova renata

jednak sem nevěděla,že si můžu dát i jiný méno než svý

želva

jasne ze dorazim

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:47
- Nahlásit

mne se libi bob
tuduududuuu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:48
- Nahlásit

argosek
mne se libi bob
mám ráda žůůůžůůů,taková sem já

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

davidkova renata

to ja o vas moc dobre vim, slecno renatko

ach joo

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:58
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=Ups4QRZVQNs&feature =related

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
čus-cííííí konzultaci: Bordžínka začala línat a to tak,že shazuje starou srst jako nějaký žlutý dredy ze dne na den-to jsem ještě neviděla.U exterieráků to jde pomalejc.Já se nejdřív lekla,že má pod tím černou srst,ale vzala jsem to gumovým hřbílkem na koně a bylo to dole za dvě hodiny všechno.U Nyný je to stejný?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:03
- Nahlásit

Neessi
tak to Nyný asi bé exteriérák.Trvá to cca snad 2 měsíce,napřed podsada ,dobře vyčasatelná těma hrabičkama.Horší sou pak ty dlouhý chlupiska,ty nejdou ničim,takže Nyný je nutno vyškubávat jak husu.nic jinýho nezabírá.minulá fena naprosto to samý...ted sme vod ledna ve finále,skoro neni co škubat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:07
- Nahlásit

Neessi
davidkova renata
Mě poradili lidi od šarpejů, že jak začne pes línat ty blbé chlupy co nejdou vyčesat má se vykoupat. Tím koupáním pustí všechny chlupy naráz, i ty, co v životě neměl. Na Lilátko to funguje božsky, akorát to pokaždé ucpe odpad . Ale je to jediná možnost, ona má tak stupidní srst, že to nejde vyčesat vůbec ničím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:08
- Nahlásit

argosek
http://www.youtube.com/watch?v=3Tt98LWNdX8

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:13
- Nahlásit

Biluška
jak začne pes línat ty blbé chlupy co nejdou vyčesat má se vykoupat. Tím koupáním pustí všechny chlupy naráz, i ty, co v životě neměl
čéče to nezabírá,teda pokud neni rozdíl mezi koupáním v rybníce a ve vaně..

radkah
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:18
- Nahlásit

davidkova renata
no rajčátko bylo...ale stala se taková malá nehoda s bejzbolkou. Pepka dneska dala menší tréning na zítřejší vycházku, tak koukej Nynyjový namasírovat packy, ať ji domu neneseš na zádech

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:19
- Nahlásit

Biluška
má se vykoupat

no tak to nevím,páč Renata koupe čubinu furt,já zase nikdy.Moje čubiny se koupou samy v létě,jinak kromě kartáčování a max.omytí pacek a podbřišku,nebo vytírání prachu ze srsti jim do kožichu nezasahuji.Ale dneska to fakt bylo "náhlé línání" a lezlo to z ní jako rouno z ovce.Je fakt,že jsem použila to koňské gumové hřbílko.A Bordžínce ta celotělová masáž dělala dobře.Zato jsem vyčesala tak na jednu deku,nebo na kabát,kdyby to někdo spřádal.A ta nová srst je tmavá,nádherně lesklá a jako hedvábíčko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:20
- Nahlásit

radkah
Pepka dneska dala menší tréning na zítřejší vycházku,
tak já vemu Nyný kriplkárku dyby jako šlo fakt do tuhýho...

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
pokud neni rozdíl mezi koupáním v rybníce a ve vaně..
je v tom rozdíl. Dost velký. V rybníce se jenom "namočí", ve vaně to bereš šamponem, ta voda se dostane až ke kořínkům a jak ji šamponuješ tak vlastně hýbeš těma chlupama.... Šeltice, když línají koupat nemůžu (ve vaně), protože by totálně přišli o srst a na rok máme po výstavách. Kdežto do rybníka je pouštím normálně, i línající a nic se neděje.

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:22
- Nahlásit

davidkova renata

slecno renato, mate bojovy ukol - zaridte at jse mydlovy princ svou cestou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:23
- Nahlásit

Neessi
Renata koupe čubinu furt,já zase nikdy
co to kecáš ??eště sem jí nekoupala a to jí byly minulej tejden tři! Do vany de pokaždý,ale meju jen packy a pokud je bahno tak břicho a pokud na ní vleze nějakej zabahněnej úchylnej čokl s úmyslem jí nakrejt,tak jí holt spláchnu sprchou,ale šamponem jí nekoupu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:24
- Nahlásit

Neessi
Ono to hodně bude o druhu srsti. Línající šeltice normálně vyčešu. Línající Lilátko je postrach, chlupy dlouhé tři milimetry nejdou sebrat žádným hřebenem, ani kartáčem... max. je víříš kolem psa. No horror. To jde fakt jenom namočit a pak ze psa utřít hadrem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:26
- Nahlásit

Biluška
je v tom rozdíl. Dost velký
Aha..tak to leda,to teda příště zkusim,ale ucpu nejen vodpad,ale stoupačky pro celou Prahu 6
argosek
zaridte at jse mydlovy princ svou cestou

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:36
- Nahlásit

Biluška
Ono to hodně bude o druhu srsti.

to je fakt.U ovčounů to šamponování zrovna ideální není.Kdysi jsem byla blbá a nezkušená a na jednu ovčandu,co chytila blechy jsem použila ten odblešovací šampon.Chytla pak nějakou vyrážku na břiše,takže se drbala ještě půl roku víc,než při blechách.Kurýrovala jsem to odvarem z měsíčku a "marjány",což bylo asi to nejlepší,co zabralo.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:45
- Nahlásit

Neessi
vlkošedi línají hrozně, přesně jak píšeš, lezou z nich šílený dredy a vůbec to nejde z nich vyrvat, aspoň z mých ne. Holky exteriérový jednou týdně pročešu a mám vystaráno, ale ty vlkošedý bestie abych trimovala...koupání nepomůže

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:46
- Nahlásit

davidkova renata
ale ucpu nejen vodpad,ale stoupačky pro celou Prahu 6
Když jsem ještě žila coby dítě u maminky tak jsme chodili Kazbundu koupat do špitálu. K mamince do práce . Matka byla posedlá představou, že kdybysme Kazbundu vykoupali normálně doma tak zničí vanu, obklady, dlažbu, umyvadlo, bidet a ještě pošlape schodiště Tak radši riskovala vyhazov z práce. Vždycky jsem musela počkat až bude mít noční (jindy Cassina prostě línat nesměla), pak jsme ji pod rouškou tmy propašovali do špitálu, vyhodili ze sprch tajně kouřící dědky a puberťáky a šli okoupat psa . Následně se zavolal údržbář a pokud se divil, že jsou v odpadu psí chlupy tak ho máti sprdla na tři doby, že je tak ožralý, že nepozná vlasy od chlupů

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:08
- Nahlásit

Ebony
vlkošedi línají hrozně, přesně jak píšeš, lezou z nich šílený dredy

Dík,to jsem potřebovala vědět.Je fakt,že mne to trochu vyděsilo.Ale to gumové hřbílko nemá chybu(koně taky na jaře línají a tímhle to jde suprově).Taky jsem po půl hodině zjistila,že bavlněný oblečení je nesmysl ,páč ty dredy visely na mně.Takže jednoznačně to chce šusťáky a pak hřebelcovat.Já to nejdřív zkoušela normálním kartáčem,ale to nešlo-musela jsem to vyškubávat,jak píšeš ty.Holka mne chvíli pozorovala a pak mi nabídla to hřbílko.Hele,to nemá chybu.To si pořiď.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:17
- Nahlásit

Neessi
já mám hřbílko, sice starý, kovový, ale mám
Taky jsem začínala u koní

A úplně nejhorší je dlouhosrstej vlkošeďák, tam ani hřbílko nepomůže..

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:24
- Nahlásit

Ebony
mám hřbílko, sice starý, kovový, ale mám

ne ne-to chce gumové kulaté za 25,-Kč- ty dredy se na něm krásně namotávají jako provazy.
Vlkošedku mám vlastně první,i když můj první vlastní ovčoun měl podobnou srst a barvu-jenže před tím skoropůlstoletím se to moc nelišilo.Jen si nějak nepamatuju,že by takhle vylínal.A třá jsem to už zapomněla.

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:33
- Nahlásit

ahoj lidi
proběhl dnes nějaký styling od Neessi ?

<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání