Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:44
- Nahlásit

Darina1
Budu furt prudit jak vy s tou Akelou za rohem
:
čus pani,jak vám dupou bišóncíí?

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:46
- Nahlásit

davidkova renata
Paní ani mi nepovydejte o dupáni páč já mám fakt 4% doma a né gigoly.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:47
- Nahlásit

Darina1
Já chci fotku Fidela jak pak je omyganej. Tak šup paní a fotit.
Dneska tu nemám foťák, navíc je omygnutej jen maličko, jen ofinku má pryč, teď má děsně vykulený vočíčka. Po víkednu už bude i pořádně vyčesanej, takže příští týden snad budou pěknější fotéééčky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:48
- Nahlásit

janika
protože chodim do kináku se želvou. Když jí dáš žiletku, tak budu chodit sama
Když jí dá žiletku,budeš chodit s argoškem

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:49
- Nahlásit

Gerda
Jo a paní oni by ty dle pejsci to měli mít fakt moc vyholeny kolem očí a to proto aby je nedráždily chlupy v očičkách a neměli potom ty rezavé cesty.
Tak já si na ty fotky teda počkám.

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:57
- Nahlásit

davidkova renata
Když jí dá žiletku,budeš chodit s argoškem

a to vyplatí, Bobe

Hezká vík end lidi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:59
- Nahlásit

Darina1
žádný stránky nebudou, poněvadž Kájišek zmizel ze světa a já nemám vůbec, ale vůbec žádnej čas. Protože Mášenek se hodlá odstěhovat do firmy, on má pocit, že za ten minimální plat co pobírá je tam nepostradatelnej. Co se by se namáhal doma spravovat barák, když se může krásně zašít do kanceláře a kecat tam s kamioňákama. Takže dokud já budu doma dřít s krumpáčem a majzlíkem tak žádný stránky nebudou A vůbec, jsem pekelně na..raná, jdu dát pár ran do kachliček, abych se odreagovala.

Ví tady už někdo co se má udělat s tou pitomou zdí aby do rána uschla?? Jo a pod oknem my vypadli tři cihly, to tam asi nemůžu jenom tak zastrčit zpátky, že?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:03
- Nahlásit

Biluška
poněvadž Kájišek zmizel ze světa
to jako že je můj manžel - čekatel nezvěstnej????A co si jako myslí???Co bude dělat po svarbě dyš už ted si dělá co chce
Ví tady už někdo co se má udělat s tou pitomou zdí aby do rána uschla
zkuste na ní foukat...

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:04
- Nahlásit

Biluška
Paní vaše argumenty mě nezajímají. Já chci jasnou odpověď kde jsou ty Vaše stránky?
A bez výmluv.
Nechcete pučit drajvový Bišonky na taháni toho betonu? Už jim vážu uzlík a posílám k Vám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:06
- Nahlásit

Takže děcka nazdar, dnes utikám z práce. Začaly mě děsně bolet oči, asi mám zase zánět duhovek, musim rychle pryč. Přečtu vás až v pondělí, tak toho tolik nepište, jo? Čus a pěkný víkend.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:19
- Nahlásit

davidkova renata
zkuste na ní foukat...
Už jsem ji zkoušela i fénovat. Nic

Darina1
Já chci jasnou odpověď kde jsou ty Vaše stránky?
F pr..i paní. A hodně hluboko

Nechcete pučit drajvový Bišonky na taháni toho betonu?
BEru. Ty moje povalečské mrchy zaujali k práci stejný postoj jako Mášenek. Jenom Gozérka kope tunel, ale kope ho na špatné straně . POtřebuju, aby kopala tu pitomou izolaci a ona se místo toho prokopává skrz kotec k sousedovým kuřatům.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:28
- Nahlásit

Biluška
Tak paní když jsou ty stránky až tak hluboko v té černé tmě. Tak Vám dám na týden pokoj, ale pak za se na Vás tvrdě najedu.
Vyřiďte samečkovy Mášankovy, že už jedou Bišonci drajvový a ty mu zvednou mandle a i něco jiného no jako třeba ku*e.

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 16:17
- Nahlásit

http://www.dothetest.co.uk/

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

argosek
Pane, já tomu nerozumím. Nemá to někde český překlad?

Darina1
Za týden budu v ještě černější tmě, protože potřebuju makat i na zahradě. Taky se blíží závodní sezona, čubice potřebují trénovat jak vzteklé, poněvadž s Winky hodlám letos zaperlit a ještě toho spoustu neumí. A to vůbec nemluvím o tom, že musím vydělávat peníze . Před chvílí jsem šla okolo chlíva a dveře na mě křičeli "natři nás, pojď sem, natři nás, podívej se jak jsme oprýskané. A dole začínáme hnít" . A všechny tři okna ve chlívě taky křičeli "my chceme taky natřít, my taky. My jsme nebyli natřené od Rakouska-Uherska (to nekecají) . Slyšeli to okna v baráku a hádejte co křičeli? Pak se přidala i Armánkova bouda, psí kotce, brána, plotek co ho Wanda kus zbourala,ptačí krmítko a dekl od žumpy. Hádejte, paní, co všichni křičeli. A všichni, že prý hned.

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 16:32
- Nahlásit

Biluška
tak at se natřou sami,dejte jim barvu a štětce a máte to

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 18:42
- Nahlásit

Biluška

(všimněte si laskavě, že fšichni agiliťáci mají mnohem víc psů než ípaři.
všici tedy rozhodně ne

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 18:49
- Nahlásit

gabifi
kamarádce před týdnem veterinářka oznámila, že je množitelka. Došla k tomu na základě faktu, že si kamarádka koupila čtvrtého psa.

f tom případku by mě ze srdce nenáviděla
naštěstí se náš pan veterinář při každém mém novém psu okamžitě rozzáří, je to rozený podnikatel ví, že víc psů, tím víc klientů a tím víc peněz

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

Biluška

jestlis uz to videla aniz by sis poslechla komentar tak to nema cenu ...ale vazne jinak je to vazne dobry - cumel jsem jak puk

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 20:02
- Nahlásit

dobrý večer
co asanační a bourací práce ?

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 20:09
- Nahlásit

tak zítra ve 13,50 na Čt1 bude jeden příběh z Helppesa

Pardálka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 20:42
- Nahlásit

argosek
asi jsem divná, ale medvěda jsem viděla hned;) možná proto, že jsme tak trochu ignorovala otázku bo mi přišla hloupá;)
ale je to hezký

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:03
- Nahlásit

argosek
jestlis uz to videla aniz by sis poslechla komentar tak to nema cenu ...ale vazne jinak je to vazne dobry - cumel jsem jak puk
Neviděla. Jsem tam najela, zjistila jsem, že je to anglicky a zase jsem to vypla, protože englisky neumím. Mluví to v češtině?

Ebony
všici tedy rozhodně ne
Vyjímky jsou na obou stranách

Benda
co asanační a bourací práce ?
Dobrý večer pane. Asanační a bourací práce pokračují v rychlém tempu. De facto je zbouráno, zítra se začne stavět. To mě ani zdaleka nebaví tak jako bourání

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:12
- Nahlásit

Biluška
a vy jste zbourali celou koupelnu a stavíte jí novou? Ytong ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:13
- Nahlásit

Benda
a vy jste zbourali celou koupelnu
čemu se divíš?Ty ses zboural včera taky celej

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:16
- Nahlásit

davidkova renata
sem si myslel že včera není dnes ale jak tak koukám tak je

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:20
- Nahlásit

Benda
že včera není dnes
včera,dnes a zítra

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:26
- Nahlásit

Benda
zdi zůstali. Jsme zrušili kachličky, vanu, baterii a podobný balast a všechno tam půjde nové. Zítra. Kachličky teda asi ne, protože je to mokrý No, zatím tam zabudujem vanu a umyvadlo a pak uděláme bojovou poradu co s tím zbytkem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:28
- Nahlásit

Biluška
pak uděláme bojovou poradu
máte taky štáb jo?
Co ta trupka,fakt neni kouzelná?

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:37
- Nahlásit

Biluška

Nazdar množitelko)
na vnější část zdiva, odkopat cca 75cm pod terén hodit tohle
http://stavebniny.baushop.cz/nopove-folie/guttabet a-t20 do vzniklého zákopu šíře cca 40cm hodit ještě perforovanou plastovou rouru s vyústěním průduchy nad terém.Pracovní pole zasypat štěrkem.Mám takhle ošetřenou vilku z roku 1911 a funguje to již 10 let.

Pardálka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:45
- Nahlásit

Erin
pani tohle neni moc přesny, odvětravat drenazni rouru je s odpustenim hovadina, odvetrava se prostor mezi nopy. je mozny, za vam to funguje, ale za tento navod bych tedy nehlasovala...
navic bilusku vnejsi zdivo netrapi

<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání