| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:44
- Nahlásit
Benda
hey nigga, rikm, ze jen prochazim
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:49
- Nahlásit
Gerda
nigga lajna yeah lepší lajna waw než cztahunder nigga waw
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 06:11
- Nahlásit
Nigga brácha, vodmykám!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 06:37
- Nahlásit
dobré ráno všem,užijte si den podle svého
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 07:01
- Nahlásit
želva
,užijte si den podle svého
Myslíš jako od šesti hodin bouchat a zítra na odpolední? Mohla jsem být na výcvikovém víkendu a udělat IPO V a Baileys je na mě nas*anáááá.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 07:14
- Nahlásit
Mucholabka
no tak to ti nezávidím,ale když tě tu mám,jestli můžeš mi odpovědět:
kolik ti je let?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 07:40
- Nahlásit
želva
22. Prooooč a kolik tobě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 07:43
- Nahlásit
Je ráno,je ráno Anno, dnes bude nádherný den.
Vstávat a makat. Všichni ti, co mají prasklé kouzelné trupky ve zdi i ti, co prasklé nemají nic a budou se jen tak flákat.
Erin
Tebou popsaný postup evidentně funguje je-li vlhké vnější zdivo. U nás to tak má půlka vesnice. Jenže u nás jsou paradoxně vnější zdi suché a vnitřní mokré.
a) je tam prasklá nějaká trubka ve zdi - teoreticky by tam žádná vést neměla, ale prakticky se tady nikdy neví. Ten barák je hrozně starý a není k němu žádná dokumentace. Ale moc pravděpodobné to není, protože ty zdi jsou mokré na různých místech a mezi nimi je sucho. To by museli být prasklé tři trubky, nebo tak nějak.
b) ve svahu nad námi je nějaký pramen, nebo prostě podzemní voda, která vtéká pod základovou desku a tam dělá ty bligule
c) ten pramen není ve svahu nad námi, ale přímo pod barákem.
Každopádně to začalo po podzimních povodních, do té doby tady bylo sucho.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 08:40
- Nahlásit
Biluška
Hele a vodu v tom sklepě máš pořád?A z čeho jsou zdiva toho domu?Je víc řešení,ale důležitý je odstranit příčinu...dobrý proutkař by mohl určit zdroj pramenu,pokud tam někde vyvěrá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 08:43
- Nahlásit
Erin
Hele a vodu v tom sklepě máš pořád?
Ve sklepě je studna. Hodně pramenitá, podle slov sousedů je v ní voda i když je extrémní sucho a nikde jinde není. Při povodních, když stoupne spodní voda tak nám studna přetíká vrchem (zatím to udělala dvakrát, jednou byli povodně a jednou extrémní bouřka). Jinak tam vlhko není. Teda je, ale jenom takové, jaké bys ve starém sklepě čekala.
A z čeho jsou zdiva toho domu?
Zadní trakt je kámen, přední cihla.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 08:49
- Nahlásit
Mucholabka
mě 27,no já že kolik máš takovejch psů a je ti málo a tím jsi u mě vyšplhala
prostě měla jsi problématické psy a všechny zvládáš
a to je jenom dobře
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 08:52
- Nahlásit
dobré dopoledne fšem,co řeší mokrý zdi,těm co jsou bez plynu a mrznou doma(snad nebude větší zima) i těm,co mají na cvičáku brigádu a nechce se jim jako mně,páč mě bolí záda
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:01
- Nahlásit
Zdarec fšem co ještě neumrzlíííííííííí........
Neessi
těm co jsou bez plynu a mrznou doma(snad nebude větší zima)
Dnešek sme přežili docela f pohodě,páč barák eště pořádně nevychladnul,ale už sem vyslala chlapa na chalupu pro olejovej radiátor a takovej ten elektrickej fukar,páč nevím jak f pondělí pochodím a fakt nemám z čeho zaplatit dalších 6 záloh na víc!
Tenhle rok hnusně začal a výborně pokračuje!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:22
- Nahlásit
Biluška
Nevím zda ti poradím,chlap je stavař...říká,že to vypadá celkem složitě,když to nevidí.
Ale prý to chce osekat omítku,pokud je stará sama už nasává vodu,vyškrábat spáry,ošetřit nějakým přípravkem proti vlhkosti a nahodit sanační perlitovou omítkou nebo vápenou bez přídavku cementu.Jo prý nepodcenit...topit,větrat,topit,větrat.Tak bůch tě natřes
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:29
- Nahlásit
caute decka,clovek tu neni dva dny a vy toho zas tady naflakate,kdo to ma pak cist?jak je u vas,tady fuci a je zima a pod mrakem,jinak pry budou velikonoce na snehu,to fakt ohromnou radost,uz ten bilej bordel nemuzu ani videt.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:33
- Nahlásit
dobré ráno všem, co nehulákají a neřvou na psy ani na lidi, dobré ráno všem, co jen tiše šeptají . Protože lékárna selhala, vzpomněla jsem včera na babičku a šla si vykloktat vlažnou, slanou vodou ....po bleskovém vyprázdnění žaludku ( původně jsem myslela, že to kloktání má jiný účel , asi jsem nedávala pozor) jsem si udělala olejový zábal na prsa - omotala jsem se několika pruhy bavlněného prostěradla a přes to natáhla body, aby to drželo a pak přišlo na řadu staré flanelové pyžamo , na krk jsem si dala mokrý šátek, přes něj pruh igelitu a přes to vlněnou šálu a upevnila ( trochu se mi začalo špatně dýchat , raději jsem trošku šálku povolila) , myslím, že jsem byla velmi, velmi sexy . A pak jsem odkráčela do ložnice, kde jsem už měla připravenou pyramidu z polštářů a dek a usadila se ke spánku - již 2 dny spím v sedě , neb v leže se dávím a kašlu a dávím a kašlu, ale nespím . Natáhla jsem přes sebe deku a důstojně jsem shlížela na psy, kteří na mě poněkud překvapeně zírali. Připadala jsem si jako vážený stařešina rodu, kterého omotali hadry jako mumii, aby držel , a posadili do jeho posmrtného šéfovského křesla na dřevěné mohyle, kterou pak slavnostně podpálili. Naštěstí u nás nehořelo. Strašnická pejskařská lobby mi dnes poradila sirup s vincentkou nebo vincentku samotnou , tak to vyzkouším a budu doufat, že už co nejdříve budu moci zahalekat na psy NESERTE MĚ !!!! Ovšem jestli selže i toto, tak už nevím, snad navštívím lékaře , ale co zmůže dokor, když ani pejskaři by nevěděli ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:50
- Nahlásit
jablunka
Nazdar umrznutí
Erin
Už tady řádí instalatéři. Někde za vanou našli něco, co prosakovalo. POchopila jsem to tak, že to nebylo přímo prasklé, ale prosakovalo to. Snad něco od baterie. Teď se to mění. Ale podle vyjádření toho instalatéra nemůže být všechna ta voda z tohoto, prý sem musí něco prosakovat i z venku. Omítku otlučem a hodíme tam tu asanační. Snad se to spraví až bude hotová ta izolace. Jestli ne tak se na to vykašlu a odstěhuju se ke Gozérce do kotce, má mnohem komfortnější bydlení než my
nemethova5
jinak pry budou velikonoce na snehu,
No to teda nebudou, to bych se na to podívala . Včera jsem zakoupila kýble barvy a pustila jsem se do těch nátěrů, co po nich všechno tak zoufale volá. Tady prostě sněžit nebude, tady bude svítit sluníčko a sušit my ty nátěry
Neessi
,co mají na cvičáku brigádu a nechce se jim jako mně,páč mě bolí záda
To ti je zajímavý, paní. Kdykoliv jsem svolala na cvičáku brigádu tak polovinu lidí boleli záda a druhá měla alergii na trávy (pokud se měl sekat plac), na barvu a ředidla (když se měli natírat překážky) a na práci obecně . KOukám, že je to všude stejný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:51
- Nahlásit
mac1
To přejde po dvou týdnech samo. Mě to chytá každý tábor když od rána do večera hulákám na třicet parchantů a třicet čoklidů. Po dvou týdnech domácího klidu a hulákání pouze na vlastní haranty to přejde
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:57
- Nahlásit
mac1
Strašnická pejskařská lobby mi dnes poradila sirup s vincentkou nebo vincentku samotnou
No Vincentka j f potstatě slaná voda,akorát ne tolik a je tam eště něco. A v lékárně Vincentku koupíš i ve spreji,můžeš si ji stříkat do nosu a je tam i nástavec do krku.!
Tak ať ti pomůže a můžeš si brzo zařvat!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:58
- Nahlásit
mac1
To chce psí sádlo. Emma utěšujícně tloustne, zase o kilo víc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:04
- Nahlásit
Biluška
Nazdar umrznutí
Nazdárek navlhnutý........
Ač nerada,musím souhlasit s Erin! topit,větrat,topit,větrat.
A před tím otlouct a vydlabat starý spáry a nechat vyschnout,taky sme si tím prošli,jen já si nepamatuju,co t bylo za přípravek,kterým to tady chlapi stříkali.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:05
- Nahlásit
Mucholabka
proveď liposukci a pošli, expres !
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:08
- Nahlásit
Mucholabka
Emma utěšujícně tloustne, zase o kilo víc
to je jak u nás,taky koíntroluju Tedovi každý deko.
Ale já už budu muset ubrat f krmnejch dáfkách,páč bych pak měla asi nejtlustčího chrta f evropje!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:10
- Nahlásit
mac1
Houno, to půjde rooooovnou na porážku, jak nebude aspoň VD a dkk do 3/3, tak je nechovná a na co bych ju měla? Na sádlo, ni?
jablunka
no, taky si říkám, že už by stálo za to to trošinku hlídat, ale když jí chutná...a paní chovatelka od Emmy říkala, že nemá sportovat, protože prý nemá být svalnatá...a druhá mi zas poudala, že ji nemám nechat moc běhat...holt pneumatika je dnes v kurzu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:15
- Nahlásit
Mucholabka
Čoveče, tak si říkám, estli já nakonec nejsem Tosa. Chutná mi, sportovat se mi nechce, svalnatá nejsem a mám pnojmatiky. Hned několik. Asi budu Tosa
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:18
- Nahlásit
Mucholabka
Biluška
Takýýýýýýýýý sem Tosa a řádná,možná by se vyplatilo najít ke mě PP!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:19
- Nahlásit
Biluškavsak ty si na me s tim snehem vzpomenes,taky nejsem nadsena.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:25
- Nahlásit
Biluška
No jo, ale esli ty seš ten bojovej japonec, víš?
Jinak Emma včera zdrhla. Přeskočila plot, který má 170 cm. Byla přivázáná na šňůře, kdyby něco, tak šňůru snědla a asi hned skočila zpátky na zahradu jenom šňůra se houpala přes plot
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
já su taky Tosa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:42
- Nahlásit
Můžu na vás tosách množit? A máte porcelánové zuby?
|