Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
koukala ste na tu čubu novofoundlanda????????????
už jsem těm lidem volala. Se jim Kladno zdá moc daleko. Ale prý se na to kouknou a rozhodnou se. Víc už v tom udělat nemůžu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:34
- Nahlásit

Biluška
Se jim Kladno zdá moc daleko
hele to by se tuty dalo pořešit,třá na půl cesty nebo tak.Dyby jí fakt chtěli,něco vymyslíme ne?
P.S.už ste kroutila tou trupkou::

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:35
- Nahlásit

Biluška
Dej si kafe na uklidnění, zhluboka se nadechni a vyraz v klidu jednat s ředitelem.
Kafe sem si dala dvje a žádný uklidnění necejtím!!A gdyž se zhluboka nadechnu,tak ze mě vypadne něco hrózně sprostýho!
Já bych i s někým jednala,ale von tam kromě tý jedný ženský,která měla smůlu,že nezamkla dříf,vopravdu nigdo nebyl,prolezli sme to tam důkladně!
Doufám,že do pondělka neumrzneme,páč pak se jim tam nastěhuju se psama i dětma!!!
Nejhorší je ten pocit bezmoci,páč gdyž s tím nebudou chtít nic dělat,tak s nima nehnu!!!Voni maj f počítači jasno a ty se starej!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
hele to by se tuty dalo pořešit,třá na půl cesty nebo tak.Dyby jí fakt chtěli,něco vymyslíme ne?
To nevím. Mě se tohle neosvědčilo. Pokud někdo psa chce tak si pro něj dojede třeba do LItoměřic. Pokud zaujme postoj "já si ho teda vezmu, ale dovezte mi ho, naočkujte mi ho, vykastrujte ho...." tak většinou poté ještě následuje postoj "my jsme si to rozmysleli, my chceme štěně, toho psa si zase vemte". Eventuelně "co jste nám to dovezli, nám to zabilo slepice a vrčí to na děti a neumí to chodit na vodítku .... to náš předchozí pes byl mnohem lepší. Vemte si to zpátky". Takže já už zásadně nikomu psa nevozím a nezařizuju. Upozorním je, že někde je takový a makový pes a pak už se musí starat sami. Myslím, že cesta do Kladna není až tak nereálná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:38
- Nahlásit

jablunka
panííí a vy nemáte krp?Taxi aspon vytrhejte parkety a udělejte si vohýnek,třá si můžete vopíct i vuřtíky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:39
- Nahlásit

Biluška
no možná máš pravdu...asi určitě.
Co ta trupka ????????????????

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
panííí a vy nemáte krp?
Nemáme krp,páč tu máme tak málo místa,že už by se nevešel!
Ale mám pocit,že na příští zimu na něj místo najdu!!!
Taxi aspon vytrhejte parkety a udělejte si vohýnek
Lino a koberce hodně smrděj......A dlažbou nezatopím,to jistě pochopíte!

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:44
- Nahlásit

zdravíčko tak už je vyasanováno ?

davidkova renata

A neni to kouzelná trupka? Zkus s ní otočit a přát si přání, třá se ti splní, aspoň to zkus!

vy ste přeci tak blbá,pani
Panebože nepište tolik!!!!!!Dyk já už nestíhám ani venčit hárafky

proč tý Gerdě nadáváš, máš nákou prudérní coooooooooo, nejdřív prudíš isdpcha a ted i Gerdu. Oni nemůžou za to že na NYNY musíš řvát a rozčilovat se, že Ti za zády dělá psí kusy teda se chce nechat nakrýt

Jinak Biluška má trubku páč je agiliták

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:50
- Nahlásit

Benda
Pjekně si to řekl, taťko, je jasně vidět, kdo je tady f tý rodině hlava a kdo má to hlavní slovo!

jablunka
Nemáme krp,páč tu máme tak málo místa
Ale pani, krp se přece nestaví nijak náročně, navíc je to jen díra ve zdi, odkud padá santa vždycky jeden den v zimě. Měla byste mít krp.

radkah
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:50
- Nahlásit

davidkova renata
Ahoj, tě chci pobavit...tak jsem za 142hod intenzivní integrace pobrala sumu 6080Kč-zřejmě si spletli příplatky s poplatkama. Jestli mě nechceš vytočit ještě víc, než jsem TAK TO NEDĚL A NEPIŠ KOLIK JE TO NA HODINU! To bych pak muselka někoho zabít a po ruce je jen Pepka a tra by se bránila. Ale vlastně mi došlo, že bych potom mohla přijít k lepším penězům, jako invalidní důchoédce

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:52
- Nahlásit

janika
jo psala jsem to blbě

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:56
- Nahlásit

von mě nikdo nechce ostrříhat na ježka

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:57
- Nahlásit

želva

jestli chces pucim ti ziletku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:00
- Nahlásit

Benda
Oni nemůžou za to že na NYNY musíš řvát a rozčilovat se, že Ti za zády dělá psí kusy teda se chce nechat nakrýt
Di do boudy,vořechu,rači se nauč číst bo dybys sehnal ty knihy ,tak v nich moc vobrázků nejni
radkah
že bych potom mohla přijít k lepším penězům, jako invalidní důchoédce
zajímavá myšlenka...at nezapadne,proberem to.

radkah
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:04
- Nahlásit

davidkova renata
jako je ti jasný že tohle není ani na rajčátko

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:05
- Nahlásit

radkah
za 142hod intenzivní integrace pobrala sumu 6080Kč
No jo, ale to už sis nespočítala, kolik ti strhli za požmoulaný kapesníky - holt taková integrace neni zadarmo holka, příště si přines svoje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:06
- Nahlásit

želva
von mě nikdo nechce ostrříhat na ježka
No už sem tady sříhala Fidela, docela mu to sluší, vzala sem ho kancelářskejma nůžkama kolem obličeje, tím se považuju za kadeřnici a sem ochotná tě vzít strojkem na Landu. V nejhoršim si přivez tu kápi přes hlavu a za pár týdnů, až to doroste, to můžem zkusit znova.

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

davidkova renata
neštěkej vlkošede, helel což o to já si čtení zopáknu ale kde ty seženeš marketingovej rychlokurz: prodej štěnat vlkošedých vořechů bez PP to fakt netuším

ps: dík za mejla, má to snad 80stran a zdá se že tak je vše podstatné

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:15 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Gerda
no chtěla jsem jít do hola....
no ale raději aspon na ježoura
no prostě vidím život jinak než jsem žila,chci žít jinak ....a hlavně bez Jendy,ale to zatím neřeším i když vo tom ví
ale svámi se chci pořád vidat a psát
cvičím jak blázen,chodím i běhat na parukářku ráno na 6 když příjdu z práce

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:16
- Nahlásit

davidkova renata
Co ta trupka ????????????????
Paní, ta trupka vypadá tak fórově, že by nějaké otočení nezvládla. Zdá se, že je ještě původní, předválečná. Nejspíš si s ní soudruh Lenin hrával na pískovišti. Zdá se, že rekonstrukci koupelny budeme muset rozšířit i o výměnu potrubí . Jdu vykrást nějakou banku. Tady se na prachy ptát nebudu, beztak bych dopadla jak Gerda

Benda
Jinak Biluška má trubku páč je agiliták
Jak souvisí ta rozpadající se trupka s agilitěním?? Jako agiliťák mám spoustu psů (všimněte si laskavě, že fšichni agiliťáci mají mnohem víc psů než ípaři. Čím to je? ), kopačky a sadu překážek. Na co je mi trupka? Eště k tomu gdyž evidentně není kouzelná??

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:17
- Nahlásit

želva
ale svámi se chci pořád vidat a psát
až mi slza ukápla

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:19
- Nahlásit

želva
....a hlavně bez Jendy,ale to zatím neřeším i když vo tom ví
No, jestli chceš žít bez něj tak bys měla řešit spíš tohle než nový účes. Nový účes ti udělají za půl hoďky v každém kadeřnictví . No a nebo tě sjede Gerda strojkem na Fidela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:20
- Nahlásit

Biluška
Tady se na prachy ptát nebudu, beztak bych dopadla jak Gerda
Tady sou lidi bez citu, nikdo ti nic nedá, ani na dobrou věc - já ti ráda něco dám. Dám ti ráda radu - rači si vem úvěr, v bance ti daj víc než tady.

želva
no prostě vidím život jinak než jsem žila,chci žít jinak
zní to skoro jako jarní deprese...

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:23
- Nahlásit

janika
no když já už ty vlasy chci dát dolů,ono mi to zas doroste

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:23
- Nahlásit

Biluška
Jak souvisí ta rozpadající se trupka s agilitěním??
Si začínám myslet že jsi agiliták teoretik, to je snad jasný ne, pes na agility běhá tunelem / trubkou a tak máš trubku i doma.
Např. truhlář má otvírák na pivo ve tvaru malého hoblíku a ty má doma trubku. To bys jako hundersportovec měla vědět

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:25
- Nahlásit

Gerda
deprese to není i když to tak zní,ale prostě jsem se naučila že není jenom jeník,že existuje i něco jiného

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:27
- Nahlásit

Benda
no jo, gdyž mi těm tunelům říkáme "tunel" a "nora". Trupka ne, tak to mi pak nemůže docvaknout přece . Navíc do tak chatrného tunelu jako je ta trupka bych psa nepustila ani za trest .
Jdu zase mlátit do zdi, už mi chybí jenom asi tak metr čtvereční. Ale zavazí mi tam bojler, nemůžu se pořádně rozmáchnout

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:39
- Nahlásit

janika

to se hochu vopovaž!!! Já chci chodit ještě na čtvrteční poklidné procházky do kináku s čoklama!!!

jak to souvisi s ziletkou? :-O

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:41
- Nahlásit

janika
nikdo,fakt

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:42
- Nahlásit

Gerda
Já chci fotku Fidela jak pak je omyganej. Tak šup paní a fotit.

Biluška
Paní a kdepak máme stránečky?
Budu furt prudit jak vy s tou Akelou za rohem.

<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání