Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 07:02
- Nahlásit

dobré ráno všem co dnes venčili jenom v krátkým rukávě a kratasech a zima jim nebyla , co jsou smrti blíž,co maj kozi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 07:39
- Nahlásit

Dobrí ráno všem množitelům.

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 08:07
- Nahlásit

Mucholabka
ty taky množitel?
no mě bylo taky řečeno že množím psy na štěnata,se Sindy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 08:10 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

želva
jj, bylo mně řečeno, že jsem množitel, ale co už. Asi to bude prauda praudoucí.

Jedna týposka se mě začala vyptávat jen proto, aby mi to pak řekla, bo se jí nelíbilo, že Bucka nezápasí tudíž množím

A jiná týposka po mně chce štěně od Bucky, aby ho dala kamarádovi na narozeniny, tož jsem ji trochu zchladila, ale že když rok vydrží, tak jí ho prodám. Ale ona by rači zadarmo.

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 08:20
- Nahlásit

Mucholabka
koukám síla docela

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 08:22
- Nahlásit

množitelé spojtese !

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 08:25
- Nahlásit

želva
Kdo je Sindy?

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 08:31
- Nahlásit

Mucholabka
Sindy je kastrovaná malá holka asi 2 letá z SK Košice utulku

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:08
- Nahlásit

tohle je pro mě bomba,kdo nemá rád Baník,tak at nekouká
http://www.youtube.com/watch?v=mmIKD9lCgh0&NR=1

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:12
- Nahlásit

Triniti
Na tom prvním odkazu jsem žádného founďáka v nouzi nenašla, jenom pilotní projekt.
Na tom druhém mám zase jenom fotku a nevím odkud ten pes je. Kdes ho našla??

Jinak dobré ráno fšem, co jsou zase smrti blíž. Dneska jsem tady za destruktora, neboť budu bourat koupelnu. Instalatér bude zítra stavět novou. Destrukce mám ráda, myslím, že se mi to bude líbit

P.S. O peněženku se s nikým nedělím, neboť ve skutečnosti je tenoučká, tenoučičkáááá. Tlustou má jenom tu část, do které strkám ústřižky, paragony a jiné doklady o tom, že mě někdo zase obral o penízky moje milované

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:12
- Nahlásit

jsem zažila takle bitku ,nastoupil do metra Spartan a ten blb zařval na vagon sparta,no a dostal od Baníkovců na budku,kdyby aspon držel pusu,ale takle si vo to koledoval

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:15
- Nahlásit

Mucholabka
Seš prd množitelka, neboť nemáš množitelský záměr. Musíš přesně vědět co chceš (krom prachů teda). Kupříkladu, že vytváříš linii loveckého psa s dlouhýma nohama, nebo tak něco. Ideální je vytvořit příbuzenskou línijovku, protože pak to kreješ všechno jedním psem (kterého máš pochopitelně doma, nebudeš přece furt platit za krytí). Emmu použij do chovu taky, poněvadž ta tomu dodá ty dlouhé nohy a porcelánový zub

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:18
- Nahlásit

Biluška
jotakle se to dělá,tak a jdu si schánět nějaké feny

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:26
- Nahlásit

želva
nejen feny. Musíš mít i krycího psa na tu línijovku. Jestli chceš tak ti půjčím Armana, ale za poplatek poněvadž takové geny už nikde jinde neseženeš

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:30
- Nahlásit

Dobré ráno množitelnící.

sparta do toho sparta do toho, jedině sparta

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:52
- Nahlásit

Dobré ráno všichni, co ste rádi za pátek, co množíte berpapíráky, trápíte psy a navrhujete účesy. A nejvíc dobrého rána všem, co mají tu tenoučkou peněženku a zase pos*anou náladu!

Máte ňáký novinky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:54
- Nahlásit

Lidi, prosím vás, je tady nějaký zedník, nebo prostě někdo kdo má zkušenosti se sanací vlhké zdi? Potřebuju poradit.

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:59
- Nahlásit

Gerda
A nejvíc dobrého rána všem, co mají tu tenoučkou peněženku a zase pos*anou náladu!
Tobě taky dobrého rána, Gerdi!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

Biluška
tady máš čubu NF,poslední dole
http://www.connection.wz.cz/psi.html
jinak čus fšicííí co taky nemaj kozi

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:02
- Nahlásit

Biluška
Potřebuju poradit.
jedině podříznout barák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:02
- Nahlásit

isdpch
co potřebuješ s tou sanací ?
proboha,proč TY se na to ptáš??????

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:03
- Nahlásit

množitelé spojtese !

kamarádce před týdnem veterinářka oznámila, že je množitelka. Došla k tomu na základě faktu, že si kamarádka koupila čtvrtého psa. Čtvrtého psa si koupila proto, že ten první je v pokročilém kmetském věku a ten třetí patří rodičům. Kamarádka odchovala cca před 10 lety jeden jediný neplánovaný vrh kříženců, když jí fenu na vlastní oplocené zahradě znásilnil záletník, pro kterého plot nebyl žádná překážka. Žádná další štěňata neodchovala.
Dle této definice je na cz pes množitel skoro každý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:05
- Nahlásit

gabifi
kamarádce před týdnem veterinářka oznámila, že je množitelka. Došla k tomu na základě faktu, že si kamarádka koupila čtvrtého psa

tak to je hustýýýý...veterináři fšech zemí,spojte se! Pak tam di s čoklem,že mu něco je

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:08
- Nahlásit

před rokem jsme měli nabídku na krytí a já blb to odmítnul. Ted toho začínám litovat páč to je IN

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
no, mně ta samá vetka oznámila, že kamínek z tlapky mému psovi vyndavat nebude, poněvádž si své psy huntuji na aglity. Tak jsem svého psa naložila do auta, odvezla na kliniku a tam mu ten kamínek z tlapky bez komentářů vyndali. Dodnes nechápu, co má agi s kamínkem v tlapce společného, ale zkušenosti kmarádky mi dokázaly, že je vetka trošku na hlavu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:11
- Nahlásit

isdpch
je blbě a nemůžou jet na víkendovou akci i těm ostatním
Seš zase nemocnej?????????

rosnička
Tobě taky dobrého rána, Gerdi!
Jo milostivá žije! No to je sobře paninko, japak si žijete, že se ani neukážete? Že vy už se válíte na těch zejželách!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:15
- Nahlásit

isdpch
Zejtra jedu na fríčko, ípit budu průběžně, zrovna dneska sme trénovaly chůzi u nohy při venčení čuby, kterou smrtelně nenávidí. Šla, ale řvala u toho a nervila, musela sem jí chytit za slabinu, aby mě vnímnula, že jako vydávám povel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:15
- Nahlásit

gabifi
vetka oznámila, že kamínek z tlapky mému psovi vyndavat nebude, poněvádž si své psy huntuji na aglity

ty vado,tak ty mi dáváš,v jakým to žiješ regionu?? si asi budem muset udělat ten mejdánek s tim žrádlem a pitim u ústředního topení(než ho ty ku*vy vypnou) a probrat ty naše kynologický postupy bo sme asi bekaný

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
v Jižních Čechách je takováto sranda
Ale myslím, že tohle je u vetů běžný postup. Jak někdo chová nebo se ometá kolem cvičáku, tak na něm nezůstane po odchodu od vetdoktora nit suchá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

gabifi
Jak někdo chová nebo se ometá kolem cvičáku, tak na něm nezůstane po odchodu od vetdoktora nit suchá
Fakt jo?Nikdy sem nechovala,tož to nevim.K vetům chodim nejradši vůbec ale tohle sem nezaznamenala.Fakt je,že to zas nevykládám bo neni proč.Ale začnu s tim a dám ti pak vědět

<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání