| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:00
- Nahlásit
isdpch
Já se musela po hovězím s rejží dojíst eště lívanečkama, bo toho bylo ňák strašně málo a pak sem zjistila, že i těch lívanečků bylo málo, tak jsme s kolegyní vysomrovaly strašný množství kindr bueno - už ho zdaleka neni tak strašný množství. Teď se začínám cítit dobře najezená a moc se těšim na večeři a pak na noční večeři.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:21
- Nahlásit
isdpch
U toho je zejména důležitý, aby bylo co jíst, aby bylo co vylovit z té lednice, jinak to celé postrádá to kouzlo. A taky je fajn chodit rabovat lednici bez brejlí, kolikrát je to i dobrodružný. Občas po cestě vzbudim papoucha, on se pak lekne, spadne z bidýlka a děsně řve, rozhazuje slupky zrní kolem sebe a cinká zrcátkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:25
- Nahlásit
Gerda
A taky je fajn chodit rabovat lednici bez brejlí, kolikrát je to i dobrodružný
no já lednici v noci ignoruju,ale vobčas se du vyčůrat,taky bez brejlí a taky to bejvá dobrodružný ,můžu se fsázet esi se mi povede šlápnout kočce na vocas nebo Nyný na nohu,nebo esi se projedu po tenisáku či vyloudím příšerný zvuk tý votřesný pískací kosti:mad proč já kráva ten krám konečně nevyhodim!! ).To se pak děsně leknu,děsně řvu a rozhazuju rukama.Šlupky vod zrní sem zatim rozhazovat nezkoušela
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:25
- Nahlásit
tak já měla dneska suchary s jogurtem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:27
- Nahlásit
davidkova renata
ale vobčas se du vyčůrat,
ale paní copak jste už důchodce abyste chodila v noci čurat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:30
- Nahlásit
isdpch
zrcátkem si cinkala ?
Taky né,mám takový ty kosočtverce nalepený na stěně,se mi to v noci asi bude blbě sundavat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:33
- Nahlásit
nazdarek lidi a vsichni kolem,tak jsem furt nasr.na,bo jsem byla na veterine,hajan furt nejni v poradku,furt ma nejakyho bacila ve strevech,dnes byl i hodnej na doktora a vyjimecne se s nim sel pomazlit,jinak lednici uz od jiste doby nerabuju,co jsem pribrala kila navic a nevim vubec z ceho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
No a nechceš si před spanim trošku uklidit? Jako že bys pak věděla, kam šlapeš....
A je fakt, že kdybys měla Tena Lejdy, nemusela bys chodit v noci čurat, protože Tena Lejdy to všecko vsákne a máš furt ten super pocit sucha a bezpečí a cítíš se prý moc dobře.
želva
tak já měla dneska suchary s jogurtem
To je dost málo na to, že už jsou skoro tři odpoledne. Zas to nepřeháněj, jez trošku víc, ale zdravější věci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:35
- Nahlásit
isdpch
cože to máš na stěně
no to zas úplně né ,zatim teda....
nemethova5
čus,jak to,že je Hajan v nepořádku??????a co s tim teda?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:35
- Nahlásit
nemethova5
furt ma nejakyho bacila ve strevech
A nechybí mu už nějaký laktobacily? Můžeš mu už obnovovat nějak tu mikroflóru?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:37
- Nahlásit
isdpch
cože to máš na stěně
To víš, mamka nestihla tu fázi sprejerství ve svym dětství, tak to teď dohání, ale jelikož je v podstatě hodná žencká a nechce poškozovat cizí fasády, kreslí si kosočtverce na vlastní zdi doma. To je forma introvertního sprejerismu podle staroarménského přísloví čiň si sám to, co nechceš činit jiným.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:39
- Nahlásit
Gerda
No a nechceš si před spanim trošku uklidit
no to nevim jak asi...že bych Nyný uklidila třá do skříně a tu hnusnou kočku třá do trouby nebo jak??
že kdybys měla Tena Lejdy
no jo,si teda vobstarám tydlety Slíp ent plej a taghle pěkně začnu noc se Slíp ent plej a nic mě nerušíííí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:40
- Nahlásit
davidkova renatajak pise gerda,dostal probican,na obnoveni mikroflory a jeste dostal sileny dvoubarevny tablety nejaky farmatan,furt se mu tam drzi zasranej bacil,aby ho clovek bacil!no jo to je celej hajan,kdyz uz,tak neco poradnyho.je mu uz dobre,ale ma sem-tam prujem a ATB uz mu davat nechce,tak uvidime.
Gerdaasi chybi,uvidime s tim probicanem,a ja ho budu asi taky potrebovat,posledni dva dny uz trcim skoro furt na WC
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:40
- Nahlásit
Gerda
To víš, mamka nestihla tu fázi sprejerství ve svym dětství, tak to teď dohání, ale jelikož je v podstatě hodná žencká a nechce poškozovat cizí fasády, kreslí si kosočtverce na vlastní zdi doma. To je forma introvertního sprejerismu podle staroarménského přísloví čiň si sám to, co nechceš činit jiným.
Hlavně aby sprejeryzmus nepřerost ve voajeryzmus.. ,to nevim co by tomu starý arméni řekli..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:41
- Nahlásit
davidkova renata
Slíp ent plej a taghle pěkně začnu noc se Slíp ent plej a nic mě nerušíííí
ty si blbkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))))))))
Už mi to zas haraší v hlavě, myslela sem, že sem se toho zbavila, teď si to zas zpíváááám )))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:41
- Nahlásit
janikano to je pekny a da se s tim neco vubec delat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:42
- Nahlásit
janika
má v p*deli svěrač.
to je po tý kastraci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:43
- Nahlásit
nemethova5
Chuďátko! Pejsčí!
janika
má v p*deli svěrač.
to má dneska kdekdo, ostatně, kde by měl bejt jinde, to by bylo patologický, ne? Mít ho jinde....
A je to na operaci, nebo co teda s tim?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:45
- Nahlásit
davidkova renata
Hlavně aby sprejeryzmus nepřerost ve voajeryzmus..,to nevim co by tomu starý arméni řekli..
To už by arméni mlčeli, nastoupil by docent Chocholoušek s léčbou, nebo by tě prostě někdo necitlivej k tvýmu voajéryzmu profackoval, že mu načumuješ do ložnice - kolikrát je to levnější, než si kupovat léky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:47
- Nahlásit
isdpch
ty vado,to je kráááása !! Výborný je to hromadný odložení v sedě
Ofšem tedle Jarda je krapet už jetější
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:51
- Nahlásit
davidkova renatato nevadi pani,ale drajvovy psi ho budou mit jako syrecek,primo mnam k nakousnuti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:52
- Nahlásit
isdpch
hele a šlo to co:?? Bez vostnáčů,elektriky a balonků na šňůře a vyskakovacích míčků z vesty vod Gappaye a dalších peachovin
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
janika
hm,fakt dobrý .Nějaký prášky na to sou to vim,se zeptej můůdr,no...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:00
- Nahlásit
janika
Takže to, jak se počůral v tý hospodě v Chuchli, už byl tenhle problém, viď? Že o tom vlastně vůbec nevěděl, že leží a čůrá si pod sebe plnou dávku močáku - Můdr ti určitě poradí, právě se mi líbí, že má na všechno řešení a v podstatě nic není problém - minimálně ti pozvedne náladu, to umí skvěle.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:02
- Nahlásit
isdpch
zejtra mi přijde
Se těšim,budem s tim blbnout,draku
janika
ych se nakopala do p*dele. tak zas něco vyžerem. No je to moje chyba. Akorát mne mrzí, že byl člověk tak naivní, důvěřivej a blbej, že na to skočil a vodnese to to zvíře
žádnej učenej z nebe nespad,akorát debily jakoby shazoval .Aspon nebude mít problémy s prostatou,což má v určitým věku téměř každej pes a kastrace je stejně nemine..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:02
- Nahlásit
janikato jsem rada,ze hajan ma jen nejaky virus,nebo strevni chripajznu,neves hlavu,pokud se neco da delat a ja myslim,ze jo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:03
- Nahlásit
davidkova renatapresne pani,hajan mel taky problem s prostatou,bo mel na ni nador,je kastrovanej a je v poho,vsak vite.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:10
- Nahlásit
janika
Co blbneš, tolik kastrovanejch psů chodí po světě, ty si věděla prd, když si to nechala dělat. Neřikám, že je to omluva, výmluva, nebo cokoli jinýho, žádný utěšování, ale je jasný, že něco se s tim dělat dá. A můdr ti jistě něco poradí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:11
- Nahlásit
janikaale prosim te,cos tak hroznyho udelala?vis kolik ja udelala chyb,jak jsem mela prvniho psa???i tech zdravotnich,kdyz uz se tak bavime,a taky neni dne,jak si vzpomenu na nej,tak se tlucu do kebule,a byl to fantastickej pes,jen jak se rika opravdu chybama se clovek uci.nejsi sama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
isdpch
pssss, nevíš kdo to tady čte, a
to vim naprosto přesně ...někdo ze štábu aby večír podal hlášení
A je jedno, jestli to řekl pán Bůh nebo Brunclíkoic
no to je skoro totéž,že? Se přestan laskavje litovat a rači makej na vodložení
tady ho máš
|