Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:37
- Nahlásit

davidkova renata
di do pr.. teda rovnou do žumpy

želva
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
tohle je matinka,člověk podlejzá a ještě je to málo

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:39
- Nahlásit

davidkova renata
řeknu jí,at vás škrtne ze seznamu lidí co má příště zabít..

To vod vás bé moc pjekný,pani!
Benda
akorát s brejlema, asi měl kontaktní čočky, bo co

Tak já úplně jinak,ale ty brejle bych mu taky nasadila....

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:42
- Nahlásit

jablunka
já mu jednou telefonoval a když jsem se dovolal tak první co mě napadlo bylo, že si ze mě udělal srandu a dal mi číslo na nějakého člena filozofické akademie

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:54
- Nahlásit

janika
Hele v poho, mě Baileys přihlásila na ZVV1-fena neaportuje o a 4 maketách si můžu nechat zdát, páč máme problém se dvěma a místo štěkání u nohy pčiká, to je hned 30 bodů mínus, plus teda se něco zkazí na stopě, na pouštěčkách, poslušnosti, a můžeme domů...hlavně že se umí plížit, to se fakt hodí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

Benda
si ze mě udělal srandu a dal mi číslo na nějakého člena filozofické akademie
Však třá udělal a ty to ještě nevíš........
Mucholabka
hlavně že se umí plížit, to se fakt hodí.

Aspoň se pak můžete spolu odplížit z placu.

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:05
- Nahlásit

janika
my neumíme nic a máme klid

jablunka
i to je možný ale s kým jsem to teda mluvil ?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:15
- Nahlásit

Benda
ale s kým jsem to teda mluvil ?

No nějakej akademik to klíďo mohl bejt....

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

janika
nevyměníte se mnou někdo psa za méně aktivního psa??
Seš prd kynolog, prostě nechat zatloustnout a zlenivět a áš pohodu, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:46
- Nahlásit

janika
Tak mu zlom nohu, to budeš mít minimálně do června a to stihnete i ty další zkoušky, co s nima strašila mamka...
Jinak sem učila Mařku tahat na postroji, vůbec netahá, možná je to tim, že mě neutáhne, vůbec neni tažnej pes. Táhla mě jen z kopce, až sem hodila záda na bahně. Asi neni tahavej typ.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:50
- Nahlásit

Gerda
minimálně do června a to stihnete i ty další zkoušky, co s nima strašila mamka...
omyl,děfče!Byla po vás shánka...shromaždovali ty co chtěj jít na nějakou zkoušku.Jsou koncem května.A 5. dubna od 13 hod. je na cvičáku přednáška o pachových pracech od pana Hlaváčka.Ten si získal mé srdce navždy hláškou,že do tří let má mít pes dětství a pak už nemá cenu cvičit.Kupodivu dělá rozhodčího a má za sebou celkem úspěchy ve stopařině. Nakonec bude praktická ukázka,cvičí se pak normálně od 3.
janika
kup si plyšovýho,amatére

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:53
- Nahlásit

kup si plyšovýho,amatére
tos řekla přesně já si du koupit plyšový zuby. Tak se tu mějte a kdyby něco nevyšlo tak někdo dotáhněte bendu ke zkouškám za mě
Dík Vám velkofík

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:56
- Nahlásit

davidkova renata
No jo, já se shromáždim teď v sobotu, ale už bych ptřebovala, aby mi dali průkaz člena, kvůli tý ZOPce. Jinak v květnu eště na žádnou další zkoušku připravený nebudem, bo aport jí neumim naučit. Jdeš te´d v sobotu, nebo kvůli hárání ne?

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
[s7222] [s7222]
Paní já doteď hledala něco pro tu nádhernou, prostorově vyvinutou Nyny. Tak snad to bude stát za to.
My dva kulíšci ze severu posíláme Nyny k narozkam pac a pusu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:03
- Nahlásit

Benda
já si du koupit plyšový zuby

Gerda
ale už bych ptřebovala, aby mi dali průkaz člena,
no to se musíš dostavit a voptat,já to samosebou nefim esi už tam je.
Co se aportu týče...nedělej kožichy nebo mě zas nase*eš.Ted to Jana zas řikala..stačí aby pes vyběh,vzal aport(libovolnej) a dones před psovoda aspon na metr.Pokud ho vyflusne,nevadí,i tohle stačí.Nebudeš mít deset bodů holt,ty šprte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:05
- Nahlásit

Darina1
Paní já doteď hledala něco pro tu nádhernou, prostorově vyvinutou Nyny
paniii,ale tady nic neni a važte slova jo? Myslim tim tu prostorovou vyvinutost
janika
Upárala se mu noha a neběhá
No a máš to doma

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:08
- Nahlásit

davidkova renata
Paní sem to tak dlouho hledala až to všechno zblblo. Já tu prostorovou myslím dobře páč NO má být prostorově vyvinutý aby se z něho lidi pos*aly když ho jen zahlédnou. Když jde kus psa tak to je pohled nádherní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:12
- Nahlásit

Darina1
Pani, mam tu jeden dotaz - moje kamarádka z práce si bere nalezenýho havanskýho psíka. Má vědět něco důležitýho? Bere si dvouletýho vystrašenýho nekastrovanýho samce, nic víc k němu nevíme, jen z něj má děsnou radost. Asi s nim bude dělat obrany a zadržení pachatele - vyprávěla sem jí vo vás, jak máte drajvový bišony. Můžete třá poradit ňákou vychtávku...jako že bišon se nemlátí po hlavě, aby mu neslehla srst, že traverza musí ladit k barvě laku na předních drápcích, nebo tak něco ))
Ne beze srandy - měla by třeba vědět něco speciálního o těhlech pejscích?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:14
- Nahlásit

Darina1
to jsou nějaký další zkoušky, šprtí??
ZZO,to je snad eště jednodušší
Darina1
Já tu prostorovou myslím dobře páč NO má být prostorově vyvinutý aby se z něho lidi pos*aly když ho jen zahlédnou. Když jde kus psa tak to je pohled nádherní.

Tak to máte naprostou pravdu.Nejlepčí sou černý bo "černý psi sou zlí" a vlkošedý jak mám já sou zas "křížený s vlkem"

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:27
- Nahlásit

Puntíkatá sfině se porvala s šedou sfiní. Tématem bylo "tu hnusnou kočku si zabiju já". Kočka zdrhla. Jelikož jsem zrovna neměla v ruce traverzu, ale krompáč zmlátila jsem je krompáčem. Pak jsem puntíkatou sfini hodila oknem do kuchyně a šla si to vyřídit s šedou sfiní. Uďála jsem jí přednášku na téma "kočky a puntíkatá sfině se nezabíjí" a šla jsem dát tu samou přednášku puntíkaté do kuchyně. Ta mezitím sežrala deset rohlíků co přinesly děcka z obchodu a pochopitelně je neuklidili a jenom tak mrskly na stůl. Takže dostala traverzou a přednášku jsem rozšířila i o ty rohlíky. Jdu zmlátit ještě haranty a pak to fšechno pošlu do Číny. Gerdo, kdy odplouvá ta loď?

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:40
- Nahlásit

Gerda
Tak prvně řekněte kamarádce, že se má k němu chovat jak k jakému kolyv pejskovy a hlavně NEROZMAZLOVAT páč s toho su já na nervy.
Jinač Havaňák je od přírody prý spíš, že se nežene hned za každým človíčkem a více si chrání svoje území no a samo paničku. Jenže to je tak, že každý pejsek je jiný, ale nemusí mít s toho strach a žádné vychytavky výjimečné nejsou.
Jen jedna věc musí se česat pokud bude chtít aby si ho lidé nepletly s voříškem tak mu musí nechat narůst delší srst a to znamená česaní. Jen ji prosím doporučte, že než se sprčí a začne kupovat různou kosmetiku tak že to je na ho*no a zbytečně vyhozené penízky. Stačí klasický šampón, pořádný kartáč a hřeben. Jinak ještě nevím jakou má barvu, jestli je světlejší tak snad by mu měly trochu slzet oči což sou ospalky a tak potom vznikají ty rezavé cesty. Nic na to nepomůže jen vysušovat a když to má hodně tak ten Peroxid vodíku 3% který koupí v lékárně za 25kč. Já to musím sem tam použít na Biška páč on je uchyl oblizací.
Jinak se dá střihat a každá střihačka poradí jaký střih, ale ať to nepřežene a nenechá ho střihnout strojkem. Ničí se srst. Jo a pokud ho začne česat tak určitě se mu to nebude líbit tak já mám takový způsob sednu, roztáhnu nohy, psa převrátím na záda a přimáčknu ho mezi mejma nohama a češu, pokud přestane vyvádět tak sevření povolují a to až do té doby než není spodek učesaný, pak mu dovolím se postavit a dočešu. Nesmí mu povolit při česáni páč pak bude mít samé cuchty a bude se muset oholit. Chudáček.
Tak to jen tak zběžně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:43
- Nahlásit

Biluška
Gerdo, kdy odplouvá ta loď?
To vůbec nereš, jestli ty sfině nestihly loď, musej si za ní doplavat na člunu a sem zvědavá, jak budou veslovat, když maj krátký nohy!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:47
- Nahlásit

Biluška
mezitím sežrala deset rohlíků co přinesly děcka z obchodu
téééda,vy si žijete na vysoký noze!.desetrohlíků pohromadě já neviděla ani nepamatuju
Gerda
sem zvědavá, jak budou veslovat, když maj krátký nohy!
to přeci není náš problém

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
téééda,vy si žijete na vysoký noze!.desetrohlíků pohromadě já neviděla ani nepamatuju
To sní Mášenek na svačinu když dorazí z práce. Takovou jako chuťovku po obědě. Nejpozději do hodiny poté se začne dožadovat večeře

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:50
- Nahlásit

Darina1
Pani díky, on to bude sportovní bišon, takže bude nakrátko ostříhanej a žádná dlouhá srst. Má světlýho, ve středu ho bude mít asi už v práci. Jo a ten čokloj je snad dokonce i papírovej, ale nikdo k němu žádnej doklad nemá, to asi zkusim zjistit, až ho přivede. Bude se jmenovat Kuba-Fidel, bo když je z Havany, tak nelze jinak.
Ona ho rozmazlovat nebude, spíš je docela přísná, psi v práci jí mají moc rádi. S výchovou by teda nemusel být žádnej extra problém, ne? Pokusim se jí poradit, co budu moct, někdy je vemu s sebou na nedělní prochajdu. Fidela se musí socyjalizovat mezi vostatníma.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:58
- Nahlásit

Gerda
Ne paní s výchovou se nemusíte obávat. Já když mám takový ten vyřvaný hlas a zaječím na ty dva moje tak se ze strachu choděj schovat mi za prdel aby mě jako nemusely ani vidět. Jo a jsou to hrozně za vyslaci, mám je i na záchodě. Koukněte na moje stránečky, on ten popis sedí i na Havana- Fidela.
Je hezké že to bude sporťák, ale i tak ať ho nenechává střihat strojkem opravdu se ničí ta srst.

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
tož všechno nejlepší ( i když poněkud opožděně, ale nikdy není pozdě) krásné NO s ideálními proporcemi - Nyný , a má u mě dáreček , pořádný kus flákoty

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:13
- Nahlásit

Gerda
Paní a prosím připomeňte jí, že ať se nenechá nalákat na ty všelijaké kosmetické přípravky. Stojí to všechno za prdlajs. Já kupují a kurát šampón proti blechám a bělici šampón to uznáte, že to my musíme mět, ale když je koupu a dojde mi jejich šampón tak je vemu i svojim co stojí páru šupu. No a na výstavách si nemůžou rozhodčí vynachválí jejich srst. Když se mě zeptají co používám a já jím popravdě odpovím tak mě mají za blázna.

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:15
- Nahlásit

bojim se bojim a ne malo, bojim se bojim a ne malo sebevedomi se mi polamalo. Pomoc ja chci za maminkou

radkah
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:16
- Nahlásit

davidkova renata
Ahoj, koukala jsem na fotky...Pepčiny ataky přežili všichni? Nebo jste nějaký menší ztráty zaznamenali...to víš, z Romana to leze, jak z chlupatý deky

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání