Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:10
- Nahlásit

Gerda

hele, musíte dávat bacha aby jí nějakej nezodpovědnej zloděj nezašláp, by měla po kariéře

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:16
- Nahlásit

Jimmi
Je skvělej, fakt kouše, hlídá, když vlezeš do místnosti, štěká jak blázen, když ho někdo drží a chceš ho pohladit, pokouše tě ))) Mě teda ne, ale zkoušely sme to s jinejma holkama, všechny kousnul Je výbornej, ten ostnáček je dokonalej.

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:18
- Nahlásit

davidkova renata
už dlouho ste se někde nevyskytli! Péťa ( ten starší pes) si užíval, měl tu Gertrudu a já pak provázela Němce Prahou , nevím proč jim nestačí pohledy . A teď chroptím a smrkám a vůbec se cítím strašně dobře , jsem dnes utratila 601 Kč!!!!! v lékárně, to je děs

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:30
- Nahlásit

Gerda
doufám, že je řádně zapsanej v seznamu BP!!!!, páč jestli ne, tak to občansky nahlásim, to musim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:45
- Nahlásit

mac1
jsem dnes utratila 601 Kč!!!!! v lékárně

no to ti řikám,že by mě vodnesli nohama napřed bo by to tam se mnou šlehlo
Gerda
Doufám, že si všímáte toho ostnatýho obojku
hele nechtělo by to jistit eště elektrikou???Vypadá fakt drajvově..Ti řeknu,zlatí vofčouníííí..

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:55
- Nahlásit

Fšicíííííííííííííí pomóóóc.........
Potřebuju nutně vodsvječit,že se v dobje vod 16:00 byla f Praze,Chebu,Holomóci,nebo prostě daleko vod sousedovic harantů,páč se je právje chystám zabít!!!!!!!!!Přišla sem totiž na to,že mi střílej po psech kuličkofkama!!!Teď si asi dlouho nezastřílej,páč mám pocit,že sem jednomu minimálně vykloubila prsty a druhýmu sem ty svoje voptiskla do gezichtu!!!Teď už jen čekám až se navrátí rodiče,páč těm ty hnáty urazím!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:57
- Nahlásit

jablunka

to sou ale parchanti!, klidně je zab, beztak rostou pro kriminál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 17:02
- Nahlásit

jablunka
Přišla sem totiž na to,že mi střílej po psech kuličkofkama!!!

Smradi nevděčný!!!Pani,pokud vim,žijeme my dvje f úským fstahu,dokonce tak úským,že se vot sebe praktycky vůbec nevodtrhnem,tagže se na mě s důvjerou vobrattě gdykolif

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 17:19
- Nahlásit

Jimmi
davidkova renata
Dámy já se ještě teď klepu fsteky a myslím si,že tohle nebude jejich jedinej prohřešek,páč už tak 14 dní fšichni doma pozorujeme,že Bruce je ustrašenej jako prase!
Teď sem měla rozhovor s maminkou a jejím asi přítelem a upozornila sem je,že hoši začnou chodit domů a z domu zadem přes póle,jinak za sebe neručím!!!Bylo mi řečeno,že sjednají nápravu,ale moc pochybuju,páč hoši sou doma furt sami!!!Fakt se naseru a pošlu na ni socijálku!!!

davidkova renata
žijeme my dvje f úským fstahu,dokonce tak úským,že se vot sebe praktycky vůbec nevodtrhnem,tagže se na mě s důvjerou vobrattě gdykolif
To mě zahřálo u srdíčka!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 17:29
- Nahlásit

jablunka
Pani, jesi potřebujete, pak je jasný, že ste byla celej den se mnou a já viděla, že ste žádný fakani nemlátila, eventuálně jesi vám to prokážou, řeknu, že sem je mlátila s váma, ať vám daj menčí trest. A dyš budem uš sedět, můžem hrát ten bridž.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 17:33
- Nahlásit

Gerda
Pani, jesi potřebujete, pak je jasný, že ste byla celej den se mnou a já viděla, že ste žádný fakani nemlátila, eventuálně jesi vám to prokážou, řeknu, že sem je mlátila s váma, ať vám daj menčí trest. A dyš budem uš sedět, můžem hrát ten bridž.

Tak to mě taky těší!!!!A musíš tam najít i to pozitývum,páč gdyž nás zavřou,nebudeš potřát ten úvjer a bydlení budeme mít za hubičku!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:04
- Nahlásit

jablunka
Gerda

můžete to pořešit sezóně, na zimu do basy, páč otop je taky drahej

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:29
- Nahlásit

jablunka
hele se moooc těším až dorazíme vážně parchantí to je moje..zmydlíme je spolujako na todlencto sem fakt háklivá...sem minule děsně vyhrožovala nějakejm typům okolo 16 let co mi hodili po psovi petardu..jakože psa pustím..ale sem se bála to udělat páč kravička by si šla s nima vokamžitě hrát že
Gerda
to je fakt do basy úvěru netřeba...prochajdy a pívo ti budou chodit poštou...

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:32
- Nahlásit

Hele děcka, dnes prcham z práce skoro včas, takže se tu mějte - Jablunko, dej zítra vědět, jak s tou basou, ať sbalim igelitku.
Pěknej večír všem!

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:51
- Nahlásit

sarax
hele se moooc těším až dorazíme vážně parchantí to je moje..zmydlíme je spolu
To sou ti dva harantí ze statku nad náma,co maj doma tu bíglici,která je chuděra nakrytá každý hárání,páč ji klíďo pouštěj po vesnici!
Gerda
dej zítra vědět, jak s tou basou, ať sbalim igelitku.
Měj preventývně zabaleno furt.......

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:24
- Nahlásit

jablunka

koukám,že dneska je den kretén,co? Já do teď vydejchávám nějakýho kreténa,co odpoledne stál za vratama,že se potřebuje na něco zeptat.Tak jsem zavřela čubiny do kotce a přes plot se zeptala,co chce vědět.Prý je exekutor(neukázal žádný lejstro,doklady ..nic)a že na naší adrese je hlášený pan X.Y.,těžký dlužník.Tak jsem mu řekla,že nikdo takový tu nebydlel a nebydlí a vůbec nikoho takovýho ani neznám.Ale on trval na tom,že jo a že ho třeba máme jako podnájemníka,páč všude uvádí tuhle adresu.Opět jsem byla slušná a řekla,že žádnýho podnájemníka nemáme,leda tak myši a kuny na půdě.Načež se začal vyptávat,jestli máme auto.Tak to už jsem vypěnila a vzala do ruky mobil,že jdu volat policajty a zároveň záchranku pro něj,že až znovu pustím čubiny,tak ji bude potřebovat.Což jsem taky hned udělala a konečně jsem viděla Bordžínku,jak umí vyskočit nad plot,když slyší můj varovný hlas.Bordžínce lítala od huby pěna a chlap mazal vesnicí,že jsem ho ani nestačila vyfotit mobilem,kurňa.Ale stejně jsem nasr*ná,co je tohle za schweinerein.Stejně jsem blbá,měla jsem ho pustit na dvůr,vyfotit ho,jak neoprávněně vnikl na pozemek a pak ho nechat hlídat Bordžínkou,než přijedou policajti.Příště budu chytřejší.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:27
- Nahlásit

Neessi

das ist tschechischen schweinerein

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:29
- Nahlásit

Neessi
Já do teď vydejchávám nějakýho kreténa,co odpoledne stál za vratama,že se potřebuje na něco zeptat.
Tak to je docela síla,tď musíš pošťačce vysvjetlit,že má prostě smůlu a psi budou puštěný furt!
a že na naší adrese je hlášený pan X.Y.,těžký dlužník.Tak jsem mu řekla,že nikdo takový tu nebydlel a nebydlí a vůbec nikoho takovýho ani neznám.Ale on trval na tom,že jo a že ho třeba máme jako podnájemníka,páč všude uvádí tuhle adresu.
Hele,kvůli tomu si zajdi na vobecní úřad,bo co tam máte,páč s tím mělo problémy hafo lidí.........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jablunka
žijeme my dvje f úským fstahu,dokonce tak úským,že se vot sebe praktycky vůbec nevodtrhnem,tagže se na mě s důvjerou vobrattě gdykolif
To mě zahřálo u srdíčka!!!!

No mohlo by i jinde
sarax
páč kravička by si šla s nima vokamžitě hrát že

a řekla ste kravičce,že je bojová???? Třá to neví,chuděra malá..
Neessi
Voni maj asi rójení,dneska si mi stěžovala hospodářka,co má starou skoro nepohyblivou matku(bydlí ted u ní ) ,že v neděli zazvonila nějaká typoška a že prej je z agentůůůry a maj dneska cvičení.Cvičení sice mívaj,ale né v neděli a nebylo hlavně nic hlášenýho.Byla docela zpruzená,že jí Věra ,řekla,že trousek a furt mlela,že je z agentůůry.Neřekla ale z jakýSem zvědavá co se z toho vyvrbí bo Věra se bude pídit píď po pídi

P.S.brič neumim!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
P.S.brič neumim!!
Já taky né,ale Gerda bude mít v base dost času,aby nás to naučila....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:42
- Nahlásit

jablunka
ale Gerda bude mít v base dost času,aby nás to naučila
hm.tak to abysme ale dostaly aspon doživotí
Co Brús???Bych ty smrady namouduši ubila .Mušíte bejt vostražitá než vám zkur*ěj psy

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:42
- Nahlásit

jablunka
Ti půjčím pumu, garantuju ti, že haranti už v životě nevystřelí ani na zdechlou veverku . Jsme takhle odnaučili bandu cigáňat v Bruntále házet po psech petardy. Pravda, postup nebyl tak zcela legální, jeden z romulusů se potom musel jít přebalit (fakt se strachy posral), ale už nikdy jsem je neviděla házet po psech cokoliv. Po našich psech už neházel nikdy nikdo nic.

Neessi
Nemohl být na tom baráku hlášený dřív než jste ho koupili? Podobný postup praktikuje madam Šíblová z Efasu (velká kamarádka Aren). Chudák chlap, za kterým chodí zástupy jejích věřitelů jí nemůže přijít na jméno.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:43
- Nahlásit

Hodím vám sem jedno rodinné foto........

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:45
- Nahlásit

jablunka
Tomu teda říkám grupáč

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
Co Brús???Bych ty smrady namouduši ubila .Mušíte bejt vostražitá než vám zkur*ěj psy

No neměla sem daleko k tomu,abych jim hodně moc ublížila! U Bruce je vidět,že nejni ve svý kůži,páč je to mládě důvjeřivý a tohle určitě nečekal!

Biluška
Ti půjčím pumu, garantuju ti, že haranti už v životě nevystřelí ani na zdechlou veverku
Paní,pošlete ji prosím expresní poštou!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:49
- Nahlásit

jablunka
moc pjekný paní
davidkova renata
a řekla ste kravičce,že je bojová???? Třá to neví,chuděra malá..
no jo..já myslela že to ví...fčéra chtěla sežrat prej nějakýho psa..a paní to poznala páč se na něj kravička koukala

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:50
- Nahlásit

Biluška
Tomu teda říkám grupáč
Sme se tam ani fšichni nevešli........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:50
- Nahlásit

jablunka
Hodím vám sem jedno rodinné foto
Paní,dyk to děcko má svatozář!!!!!
Paní,pošlete ji prosím expresní poštou!!!!
Hlavně né busem,ta zdechlá kočka furt nejede a nejede..

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

sarax
fčéra chtěla sežrat prej nějakýho psa..a paní to poznala páč se na něj kravička koukala
Dokud koukala,tak nejni bojová...........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:52
- Nahlásit

sarax
paní to poznala páč se na něj kravička koukala
No jo,tak to jo,pani byla asi zkušenej kinolok,ale rači kravičce pustte nějakej instruktážní film...

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání