| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:42
- Nahlásit
tak náplň pro dnešní a dalších 7 nocí mám jasnou.
"Mamuš,mám žížu.Mamuš chci čůrat.Mamuš,mě se stýská po Matýskovi,tak musíš spát na jeho posteli."
Jezevec bude nadšen.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
Baysha
takže fšecko při starém můžu jít v klidu spatAno prosím,nebo jít s matfyzákama počítat lidi ve výtahu.
Biolog, fyzik a matematik zkoumají výtah. Do výtahu nastoupili 2 lidé a odjeli nahoru. Výtah se vrátil a vystoupili 3 lidé. Jak je to možné ?
Biolog: Rozmnožili se.
Fyzik: Chyba měření.
Matematik: Počkejte, teď jich tam je -1..... třeba tam ještě někdo nastoupí.
nemethova5
to mi pripada ze jsou asik vsici zhuleni
No jestli byla smrtka zhulená,tak to pak vysvětluje,proč nemá řidičák.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:46
- Nahlásit
danajasahej dobra skupina,mela bych taky nekam nekdy zajit na neco,alekdy to fakt nevim.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:52
- Nahlásit
No jestli byla smrtka zhulená,tak to pak vysvětluje,proč nemá řidičák.
Volové huž z vás blbnu du na balkon,že si zapálín a furt to neškrtalo tož si rožnu a místo zapíku sem si vzala flešku)tvar stejný akorát neškrtá)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
danajasa
Třicet kostiček mám při svém počtu psů na jedno krmení Z toho vyplývá, že 160,- na den je děsně moc
Tagže se velevážené psí dámy a pánové, fčetně Lajky obejdou bez lízaného kolagenu Můžou si olízat něco jiného, třá prdele.
du se svalyt, sem vyčerpané. Zítra pořádám ty závody v plování, to su fakt zvědavá kam v tom dešti doplavem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:58
- Nahlásit
odcházím spát do Matýskovy postele.....brou noc.
Biluška
Zítra pořádám ty závody v plování, to su fakt zvědavá kam v tom dešti doplavem
Tak aby vás to nikoho nikam nevodneslo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:59
- Nahlásit
já popila trochu vína a proplavala kolem špuntu obrousil paty novou pemzou co jsem si dnes zakoupila, šecky zvěře vyvenčený, tak taky půjdu do hajan
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 23:01
- Nahlásit
kejtlin
jablunkase mate ze dete chrapat ja tu budu cumakovat do sesti do rana!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 23:01
- Nahlásit
Já už jdu taky do vany a následně padnout do pelechu.
Brou noc fšem i fším
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 23:02
- Nahlásit
Ste úplně blbé???????????????
Poručík Dan je velmi krásný, zejména v době, kdy měl nohy, bes noch ho musíte vnímat spíš jako poručíkovu bystu. V kriminálce už se mi moc nelíbí, už tam stárne a nemá takovej mladistvej vzhled, eště se mi moc líbil ve Výkupnym s gipsónem, fandila sem únoscoj, taky bysem chtěla, aby mě unes takovej pěknej únosec. Má moc pěkně voteklý voči, zřejmě problém s ledvinama, možná má ledvinový kameny. Anebo písek. Anebo prostatu, ale u tý snad nevotejkaj voči...prostata by neměla mít vlif ani na funkci...ale jistě to nevim, ještě nikdy sem žádnýho prostatika neviděla, tudíž ani funkčně neověřovala. Ale ty voči se mi na ňom líběj...voteklý...vypadá jakoby plakal. Takovej rozervanej čék. Asi rozervanej hrdina. Jako ten vod loukotkový.Sem ráda četla loukotkovou....
Jděte do řitě s těma kolagénama, ste jak malý, vážně.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 23:02
- Nahlásit
Tak brou všem du skouknout tu Káchnu co je blbá ale zdokumentovaná
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 01:49 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit
!!!DÚLEŽITÉ!!!
PRO ORGANIZAČNÍ TEAM LVT MLÍKOŽERY
Slečna Veronika s Velko Blizárdem NEJEDE
- nejede páč 1.8. nastupuje do pracovního poměru
- takše jí musíte vymazat ze seznamu
- omlová se za komplicatione
to je vše přátelé tádydádydá
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 01:54 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit
jo jinak mám dobrou radu pro všechny kdož vlastní pekelný stroj zvaný myčka - neni dobrej nápad když nemáte tabletu nacákat do myčky jar páč ta hloupá věc vypění a leze z myčky ven a dělá hroznej svinčík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 07:24
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký. A plavat
Akky0Aime
potvrzuji paní, podobně hloupý nápad je splést si aviváž s pěnou do koupele Obzvlášť když si navíc řeknete, že tam té aviváže dáte hodně, aby to prádýlko ekstra vonělo
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 08:10 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Akky0Aime
mám dobrou radu pro všechny kdož vlastní pekelný stroj zvaný myčka
že jsem k tobě nešla pro radu - dávala jsem do myčky tablety a nadávala, kterej blbej chlap to vymyslel, že jde z tablet ten obal špatně sundat. No nečetla jsem a rozmrazila - tablety se tam měly dávat i s plastovým obalem.
Biluška
splést si aviváž s pěnou do koupele
taky jsem si jednou vyčistila zuby pleťovou maskou v tubě, mám pro vás, paní, pochopení.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 08:30
- Nahlásit
Ty vole, mě je děsně blbje. Brácha měl včera boží nápat, že si dáme na odchod domů panáka. Boží byl do té doby, než poručil půlce hospodě. Samozřejmě to začali všichni otáčet. Takže je mě blbje jaxviňa. I když to asi není blbje, spíš jsem totál kantáre. Blbje mi bude, až začnu střízlivět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 08:58
- Nahlásit
impact
Co chlastáš gdyž otvíráme Žumpalend?
Essi pobleješ Žábu tak si mě nepřej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 09:32
- Nahlásit
Drzost některých lidí mě nepřestává udivovat . Volá mi otec holky co jede na gulak a chce fakturu za její pobyt. To po mě chce spousta lidí, páč jim zaměstnavatel (většinou stát) část proplácí. Říkám mu, že není problém ať si zjistí přesnou formulaci co tam má být - některé úřady totiž proplácí jenom dětskou rekreaci, jiní tam chtějí mít napsáno dětský tábor, někteří chtějí, abych tam psala jméno rodiče, nikoliv dítěte.... On na to, že je to jedno, že je OSVČ. Pak teda nechápu na co chce fakturu. On, že prý si ji dá do nákladů jako "výcvik svého psa" Pracuje coby pojišťovák a má jorkšíra To si jako myslí, že mu to finančák uzná? Přijde mi, že lidi jsou čím dál blbější a čím dál drzejší.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 09:38
- Nahlásit
Biluška
Pracuje coby pojišťovák a má jorkšíra To si jako myslí, že mu to finančák uzná? Přijde mi, že lidi jsou čím dál blbější a čím dál drzejší.
Hele tchyně se snažila do nákladů nacpat Ervína (čínskej chocholatej) jako hlídacího. Ale je teda pravda, že se o tom jen na finančáku byla poradit. No a bylo jim řečeno, že jako může, ale pokud si toho někdo všimne, tak jim prověřej celý účetnictví.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 10:11
- Nahlásit
impact
Ty vole, mě je děsně blbje. Brácha měl včera boží nápat, že si dáme na odchod domů panáka. Boží byl do té doby, než poručil půlce hospodě. Samozřejmě to začali všichni otáčet. Takže je mě blbje jaxviňa. I když to asi není blbje, spíš jsem totál kantáre. Blbje mi bude, až začnu střízlivět.
vůbec se ti nesměju. mě je blbě jen trošičku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
kachna_
No a bylo jim řečeno, že jako může, ale pokud si toho někdo všimne, tak jim prověřej celý účetnictví.
To by mi bylo srdečně u prdele. Ale jelikož jsem na finančáku pracovala a znám jejich systém tak vím, že až si toho všimnou u něho tak následně prověří celé účetnictví i mě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 10:50
- Nahlásit
Biluška
Žabu sem nepotkala. Došel stafbullík, tak jsme tugofwarovali s Mafošem. Aspoň jsem vystřízlivěla.
makrel
Pobyt na čerstvém vzduchu mi prospěl teda.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 10:58
- Nahlásit
impact
asi se tam taky vypravím....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
brééé dopoledne už jen 6 dnííííííííííí
Na Radhošť jsme nejely, protože opět a zase chčije
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 11:11
- Nahlásit
u nás pod mrakem a je mi nějak divně,jako na pásofce, asi si dám kafe a půjdu do pelechu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 11:32
- Nahlásit
all
lidi mě jest taky blbě,jsem dorubaná a vše mě bolí,nepila jsem samo,ale šla spát ve 4....už na kalbu bez pití nepudu...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 12:02
- Nahlásit
Marush
už na kalbu bez pití nepudu... se ti nedivím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:03
- Nahlásit
Bré deň, frndiny, sme zpět z opchodu se stoly a židlemi, naštěstí ta sestava byla v reálu tak ošklivá, že sme jí nekoupili, pročež je ale vysoce nutné jít nakupovat ještě jednou, aji s mamkou mojí, aby si vybrala. A jelikož je nerozhodná, jede s námi kamarádka a ta to celé rozhodne. Pak sme šli na oběd, dala sem si porcké, na Maruny počest, když nemůže už NIKDY V ŽIVOTĚ )))) pít, dobré to bylo porcké, ale rači mám červené, neboť celkově mám když už rači červené. Ale vono porcké je spíš jako viska, takovej chlast, no....tak to sem si dala. A večer jdem zas, neboť se tam dobře sedí a psové směj lozit po celý knajpě. Asi si dám zas na Maruš, no, co se dá dělat, někdo musí nahradit toho, kterej už NIKDY V ŽIVOTĚ nesmí pít )))))))))))))))
Brániči ještě nejsou domki?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:17
- Nahlásit
Gerda
Asi si dám zas na Maruš, no, co se dá dělat, někdo musí nahradit toho, kterej už NIKDY V ŽIVOTĚ nesmí pít
myslím, že tě Marush sabije, až si to přečte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:23
- Nahlásit
Monty
Možná bude ráda, však vona si stejnak tajně přála, aby si už NIKDY V ŽIVOTĚ nesměla dát ni hlt.... )))))))
|