Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8055 . 8056 . 8057 . 8058 . 8059 . 8060 . 8061 . 8062 . 8063 . 8064 . 8065 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:43
- Nahlásit

Crysa
vona skoro hořela rejže v hrnci, ale neměla hořet, měla se jen vařit
No jo,ale ty si jí to určitě zapoměla říct.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:46
- Nahlásit

Crysa
, děěěsnej smrat a vona skoro hořela rejže v hrnci, ale neměla hořet, měla se jen vařit
jo takhle jsem vařila 4 hodiny brambory a pekla 4 hodiny kuře, skoro hořelo, sem byla po noční a chtěla jsem si udělat oběd a usnula jsem

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:50
- Nahlásit

Víš proč má smrtka kosu...? Protože neudělala řidičák na kombajn

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:50
- Nahlásit

Crysa
kejtlin
já takhle vařila 3 hodiny vepřový pacičky a větrala tejden

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:51
- Nahlásit

Crysa
Ale ten lízanej kolagen je děsně drahej Bych jí radši koupila ten hydrolízanej, je mnohem levnější

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:54
- Nahlásit

BiluškaAle ten lízanej kolagen je děsně drahej Bych jí radši koupila ten hydrolízanej, je mnohem levnější
nemáš mít kosmonauta!

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:56
- Nahlásit

kejtlino takhle jsem vařila 4 hodiny brambory a pekla 4 hodiny kuře
Eldoguero já takhle vařila 3 hodiny vepřový pacičky a větrala tejden

no já větrám už teda 20 minut od uhašení hrnce a smrad děsivej, jdu vynýst hrnec ven a postavit ho na střechu dodáfky, tam by ho nemuselo nic rozkousat...

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:59
- Nahlásit

Biluška
Ale ten lízanej kolagen je děsně drahej
http://pamlsky-pro-psy.heureka.cz/colafit-dog-30-k osticek/

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:00
- Nahlásit

danajasa
mám lepčí ještě s dalšíma látkama pro šmajdavýho psa:
http://www.zbozi.cz/468752-colafit-plus-msm-tob-60 /?q=Colafit&r=tab&sId=NfnpGhYnC_QMFpz8SndV

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:01
- Nahlásit

Crysa
to zaleze do záclon a všude to nevyvětráš
all
ruším objednávku kvasinek, mám odkaz za 35 kč kilo, když koupíš 25 kg

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:01
- Nahlásit

Crysa
no, já ten svůj hrnec musela vyhodit, měl ve dnu drobný otvor

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:07
- Nahlásit

Šmarjá já se v těch vašich kolagénech vůbec nevyznám to je lízanej, hydrolízanej, nelízanej, voblízanej, vylízanej a co já vím kdo ho ještě volízal, nebylo by úpa nejlepší narvat do psa nějakej dokonalevylízanej, že byste to jako vzaly z jedný vody na čisto

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:09
- Nahlásit

Eldoguerono, já ten svůj hrnec musela vyhodit, měl ve dnu drobný otvor
tak to já uvidím co se mě tam odmočí do zejtra, je to ten s tlustym dnem, bo nevařim rejži v pytlíčkách ale normálně, tak zůstalo na dně přismahlo, ten vršek šel ještě odškrábnout a vypadá poživatelně, trochu je načuchlej, ale snad se z teho nezeseru. Cejtim z toho víc hřebíček a kari než plamen

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:14
- Nahlásit

EldogueroŠmarjá já se v těch vašich kolagénech vůbec nevyznám to je lízanej, hydrolízanej, nelízanej, voblízanej, vylízanej a co já vím kdo ho ještě volízal, nebylo by úpa nejlepší narvat do psa nějakej dokonalevylízanej, že byste to jako vzaly z jedný vody na čisto
jsou prostě 2 typy úpravy kolagenu, typ římská 1 a římská 2, ten s číslem 2 dávaj třá Alavisové do přípravku Alavis5, to je ten hydrofilizovanej, ten kupovala i Davítkojc a spol po kilech odněkud z netu, je relativně fakt levnej a ten číslo 1 (typ I) je ten lyofilizovaný je v kostičkách a je dražší, je krystalickej.
No a PawLINka? bo kdo tu psal nějaký poznatky vot nějakýho zviřátkovýho dochtora, kterej psal něco v tom smyslu, že ten č. 2 jako že snad může vyvolat zánět bo co? esli chceš, můžu ti to skopírovat, mám to tu hozený v zápisníku na liště, už jsem přeložila do češtiny skoro dva řádky z asi padesáti a stejně ničemu nerozumím, co že ten č. 2 má se psem dělat, ale stejně to končí větou, že je to individuální ta rekce vorganyzmu.. takže jako vlastně nevíš.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:15
- Nahlásit

Dovolím si uklidnit povodnáky Morava huž klesá v20h sme to byli s pakoněm vomrknout a eště vám dodávám foto(z mobilu proto je to tak hnusný)vysoké pracovní nasazení služebního psa

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:20
- Nahlásit

Crysa
jako že snad může vyvolat zánět bo co?
Nééééééé že dokáže vlastními sylami zánět zastavit!!!!!!Hydrolizovaný se vstřebá už v držce a žaludku takže jen u mála psů se dostane kam má,lízaný se vstřebá až v tenkým střevě kde má pes továrnu zařízenou na 100%zpracování a rozeslání klagénu kam patří tj do klolen a eště si sám vyvolá protizánětlivou reakci vlastníma sylama(jako todle číst otpotník tak mu prdne céfka)

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:21
- Nahlásit

danajasa
(jako todle číst otpotník tak mu prdne céfka)
A já to konečně pochopila!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:30
- Nahlásit

danajasano konecne ze prestalo chcat,uz tak od sesti vecera,no des a hruzaa stacilo aspon na 14 dnu,no koukam,ze pakun ma vysoke nasazeni pracovniho tempa jak hajan.

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:30
- Nahlásit

zdaréc lemurý!

Jen prolítám, bo vůbec nestíhám, poslední tři dny sem do práce táhla noťas úplně naprt, bo sem za celou dvanáctihodinovou směnu neměla čas ho vytáhnout. Skončilo totiš sladké období školení a začali sme skutečně pracovat. Su velmi vyčerpaná, pracujeme aš na doraz, přemýšlíme simultánně v češtině, angličtině a němčině a je teho prostě moc naráz. Až se zaběhneme, bude to lepčejší - snad...
Stalo se něco, o čem bych měla vědět?

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:32
- Nahlásit

jablunka
Stahuju tu katku to zas bé výživný večír. Krzevá ty doplnky no je to kšeft moc peněz za nic i u lidí(říkal eště něco v tom smyslu,že lidské přípravky nejsou v hodné pro psy páč mají jiné dávkování kteréžto reakce v psím střífku nespouští)Příště si povíme něco o labutím jezeru beru gumáky a rohlíky(páč bé všude nasráno od labutí a nemám čím je krmit)

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:33
- Nahlásit

danajasaNééééééé že dokáže vlastními sylami zánět zastavit!!!!!!
woe a já tu na tydle vlastní voči četla, že to v tělu může vyvolat nějakej zánět u některejch psů ten hydrolizo!
Tak doprdele já už nevím..
Hydrolizovaný se vstřebá už v držce a žaludku takže jen u mála psů se dostane kam má,lízaný se vstřebá až v tenkým střevě kde má pes továrnu zařízenou na 100%zpracování a rozeslání klagénu kam patří tj do klolen
to bych snad i pochopila.
A v tom článku rozumím první a druhý větě, a pak poslední "s pozdravem", myslím to co tu bylo kopírovaný vot nějakýho toho zviřátkomůdr. Zbytek překládám a ještě mi to nedává smysl.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:34
- Nahlásit

aspon na 14 dnu,
nemethova5
Nevím no na sobotu hlásí zas deště a já se chystám po roce na zábavu pro starší a pokročilé bude hrát do skoku taky starší a pokročila bigbítová skupina Penzion a Exspo

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:36
- Nahlásit

Crysa
zviřátkomůdr
Štourač k temu chodíte né?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:37
- Nahlásit

danajasano ja se chystam v nedelu na cvicak,mam skoro po dvou letech volny vikend tak bych byla desne nasrana,kdyby chcalo a me to neklaplo!co to je penzion a exspo??????????????

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:38
- Nahlásit

danajasa
Příště si povíme něco o labutím jezeru beru gumáky a rohlíky(páč bé všude nasráno od labutí a nemám čím je krmit)
si debííííííííl!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:39
- Nahlásit

Baysha
Stalo se něco, o čem bych měla vědět?
Ano prosím,ten druhej klokan v tom akvárku vůbec nebyla a smrtka neudělala řidičák na kombajn.

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:40
- Nahlásit

danajasaŠtourač k temu chodíte né?
no dal by se tak nazvat náš pracovní veterinář, psa rozšťourat a poslat dom.. esli jako MVDR. šťourač, tak toho jsem viděla prvně v Impaktovym časáku.
Já mám tady svoje vete, a ani jeden nešťourá.

danajasaberu gumáky a rohlíky(páč bé všude nasráno od labutí a nemám čím je krmit)
ty máš v práci labutí hovna? bohajeho co to hlídáš? Labutí mast, na lysynu past? to snad zas byly kachny

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:40 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

jablunka
takže fšecko při starém můžu jít v klidu spat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:41
- Nahlásit

jablunkaAno prosím,ten druhej klokan v tom akvárku vůbec nebyla a smrtka neudělala řidičák na kombajn
to mi pripada ze jsou asik vsici zhuleni

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:42
- Nahlásit

nemethova5
penzion a exspo
http://www.expo-pension.cz/ Prostě bigbít se starýma chlapama co pamatujou dyž sem byla mladá

<< 1 ... 8055 . 8056 . 8057 . 8058 . 8059 . 8060 . 8061 . 8062 . 8063 . 8064 . 8065 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání