Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8055 . 8056 . 8057 . 8058 . 8059 . 8060 . 8061 . 8062 . 8063 . 8064 . 8065 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
no hlavně aby vrátila ty hnědý potšálky !!
Protože bez nich se to fakt nedá!
tak snad už bé klit ne?
Klid bude až zalehnem do urny paní
Gerda
vy ste taky pani krs tu vodu nějak ohrožená???
Jasan, 15 metrů od smradlavé Dřevnice, naštěstí jen do pondělka, pak ať to tam třeba uplave, jediná výhoda bydlení v podnájmu

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:23
- Nahlásit

Gerda
.si vem, že pak jedeš třá vlakem po takovejch lidech, nebo v metru nebo tramce....obdivovala sem toho porodníka, ten jí určo musel vyšetřovat na stole. To bych nedala. Fetka hnusná....
Bluééééééééééééééé
Třeštíková je děsná frajerka
Tak koukni ještě na Reného.

Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:25
- Nahlásit

Není nad to mít kancl vedle kuchyně, brzo se pobleju, na večeřu budou mít klioši držkovou polífku, to je smrad, sem musela po chodbě bežet sprintem, abych nevrhla, nevím, jak to dělaj, ale to se vetamixáckým držkám nevyrovná ani náhodou - blicísmajlík-

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:28
- Nahlásit

Dáška
Klid bude až zalehnem do urny paní
myslíte útvar rychlého nasazení??? vy s nima spíte?? se všema?? jako pawlinka s komysema? )))))))))))))))
jablunka
Tak koukni ještě na Reného.
co to je za kokota a gde ho seženu??

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:29
- Nahlásit

Tohle by mělo zase začít platit,aspoň pro většinu z nich....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:29
- Nahlásit

supéééér vezou mi sem ridgebacku na hlídání, no ale na složenky to stejně nestačí....

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
co to je za kokota a gde ho seženu??

http://www.csfd.cz/film/242902-rene/
ale nevím gde se dá stáhnout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:35
- Nahlásit

jablunka
hm,ten je libovej uš vot pohledu
at někdo zistí kde tu jebku stáhnout..kuju

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
hm,ten je libovej uš vot pohledu
at někdo zistí kde tu jebku stáhnout..kuju

http://www.seznamfilmu.cz/film-rene-2974.html
Tak snad tady.
Jo a prej ještě natočila Marcelu,ale to sem neviděla.

Venta
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:39
- Nahlásit

Zdar ženy, řešíte tu Katku feťačku z dokumentu? Hele, můžete mi někdo dát odkaz, kde to najdu? Já jsem to viděla už dřív, ale jen do tý doby než otěhotněla, ale už tak to bylo hodně nechutný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:41
- Nahlásit

jablunka
Jo a prej ještě natočila Marcelu,ale to sem neviděla.
to je ta z
manželskej etud?
jinak dík

du ven nepyšte

agáta12
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:42
- Nahlásit

davidkova renata
Cirkus, ano, ano obludárium a vochočená zvířatka a já budu hvězda

Gerda

Bohužel, ke kraji kolem Mělníka mám jen fstah, ale živnost mám zde a ta se zatím přestěhovat nedá, to bych pak musela do hókny do Rousovic

a s plánkem trochu problém, pan ing. arch.??? asi budem měnit personál ????. Samo , že nejdůležitější jsou prachy jako furt

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:43
- Nahlásit

davidkova renata
A eště asi tady.

http://www.uloz.to/4161570/rene-dokument-trestikov e-3gp
Venta
http://www.uloz.to/hledej/?q=katka+2010

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
to je ta z
manželskej etud?

A jo,uš vím a viděla sem......umřela jí céra a nigdy se nevysvjtlilo jak to vlastně bylo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:49
- Nahlásit

jo a to ministerstvo nevyjde, ten dotyčnej chtěl za pomoc-údajnou pomoc s místem šukání takže dík takovejch znám dost, ono to nevadí protože jsem stejně nevěřila že mě může něco vyjít

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:54
- Nahlásit

kejtlinnejsme v americe paní
jo? že v mobilhaimu od včerejška bydlí i Dana kníračová? ahá?

už nesháním když už mě pozvou na pohovor tak mi sdělí že mi je 32 a nemám děti a hned jak nastoupím tak určitě otěhotním a takového zaměstnance nepotřebují že.....mě to jen stojí prachy, když nemáš známý tak jsi prostě doslova v piči
a ta samá Dana má od příštího pondělka práci, sjednávání smluv pro Tmobile, za 5 základ a k tomu 500/každá smlouva, běžně tam maj přes dvacet.. a to byl inzerát dva měsíce visel na netu, Dana byla jedna z třech míst, který zbejvalo poslední obsadit. Je to na mělníku, zkusím ti hodit kontakt esli to ještě vyhrabu, včera na to kejvla a měl tam ještě dvě volný místa. Je to denně na 5 hodin.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

agáta12
pani, když budete potřebovat ing archa, vřele a srdečně vám doporučim pardálku, sice má chrty, ale jinak je to moc slušnej a chytrej čék, taky je ing arch.

jablunka
blééé René bude dost humus, ani nevim, jestli to chci vidět, ale asi jo a pak mi zas bude blbě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

Crysa
to jak voláš a přemlouváš lidi, ne dík na to nemám

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:58
- Nahlásit

lidi,ten pes je vymyšlenej

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:03
- Nahlásit

Katku sem neviděla a vidět nechci, tudíš se s váma nemám o čem bavit a du zase dřít
Za chvilku vezu Dýžeje na veterinu, budou mu hrabat do čaker, pak tu snad konečně bude klid

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:05
- Nahlásit

Biluška
Za chvilku vezu Dýžeje na veterinu, budou mu hrabat do čaker, pak tu snad konečně bude klid
No jestli mu necháte tu guli ve vnitřku,tak asi moc ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:06
- Nahlásit

jablunka
No jestli mu necháte tu guli ve vnitřku,tak asi moc ne.
Ještě jsem se nerozhodla. Možná by bylo jednodušší nechat mu udělat lobotomiji, nebo celkově vůbec amputaci mozku. A hlasivek. Třá by pak konečně přestal kníkat. Nic mě nevytáčí víc než pes co kníká

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:10 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
Ještě jsem se nerozhodla. Možná by bylo jednodušší nechat mu udělat lobotomiji, nebo celkově vůbec amputaci mozku. A hlasivek. Třá by pak konečně přestal kníkat. Nic mě nevytáčí víc než pes co kníká
Tak přesně tohle byl Puči,měl hodně namále páč do toho všeho ještě obchcal naprosto všechno kam došáhl a kam nedošáhl,tam si vyskočil........kastrace byla poslední možnost v rámci zachování rodiny a zdraví všech zůčasněných.A pomohla.

edit
a on nejen kníkal,ale i neustále štěkal a vysíral do druhejch......soukomě jsme ho překřtili na Decibel č.2

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:17
- Nahlásit

kejtlinto jak voláš a přemlouváš lidi, ne dík
takže tě ten pásovej opar a nedostatek úprachůch asi moc evydentně netíží.. Přeji úspěšné hledání

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:20
- Nahlásit

jablunka

lidi,ten pes je vymyšlenej

No jestli není zakopanej pes f tom,že to není pes ,ale vopištá

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:22 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Eire
No jestli není zakopanej pes f tom,že to není pes ,ale vopištá
že jo,připomíná mi ty vopičí hrdiny z Planety opic.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:23 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Tak jsem Monkey nechala vykastrovat. A v pindělí jde pod kudlu Megčus. Lazaret jak cyp tady.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:25
- Nahlásit

impact
Tak jsem Monkey nechala vykastrovat. A v pindělí jde pod kudlu Megčus. Lazaret jak cyp taky.
Tak u čuby bych k tomu musela mít asi zdravotní důvody,tam je ten zákrok dost drsnej,ale u psa je to fik a hotovo. Pokud nemá teda jednu guli v břiše a ještě schovanou.

Tinta76
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:28
- Nahlásit

bože to jsem se zas do něčeho pustila ... vyhlásim akci quasinky a v tom volá ségra, že si zabouchla klíče v autě a než se vrátim, vy tady nadrásáte několikero stránek

budu objednávat pivovarský kvasnice, což je co samý co pangamin, akorát že v tom pangaminu jsou slisovaný do tablet a balený po menším množství ... co se tejče účinku a složení, je to to samý ... teda pokavad pominu ty pangaminy obohacený třá vo pupalku nebo řasy ...

kdo teda chce? ale aby bylo možno to předat, ideálně někde v Praze asik ...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:28
- Nahlásit

Gerda
hele René neni nechutnej, jako ten film myslim, on je jen recidivista a je dost inteligentní, ségra se do něj úpa zabouchla, když jsme na tom byly, ona je hodně na ty asociály. ale i mně imponoval dost, jakože měl koule na to všechno fuckovat a bejt na okraji společnosti..

a na Katece se mi nejvíc líbil ten její cigi přítel, jak jí furt řikal Ty Debilito!

<< 1 ... 8055 . 8056 . 8057 . 8058 . 8059 . 8060 . 8061 . 8062 . 8063 . 8064 . 8065 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání