| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 06:27
- Nahlásit
Biluška
Gratulace k úspěšnému porodu. Je znát, že Vaši psi jsou jinak cepovaní. Začne se chystat k porodu a taky rodí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 06:39
- Nahlásit
tak to vypadá na konečné skóre 2+1. Chuděrka jedna paní čeká už rok na trikolorního pejska po Bonce a nic Myslím, že bude zoufalá. Vyhlašuju anketu na jména. Jeden ten pejsek má uši jak Gremlin, takový velký, špičatý a do stran . Myslím, že by měl být Gremlin, ale musí být na B. Fenečka je nádherně světlounká, po tatínkovi, zatím je dost brzo, ale myslím, že by mohla být výstavně úspěšná. Takže se bude jmenovat Krásná. Ale nebude Bjůty, to je každá druhá. Jak jinak se dá říct Krásná, aby to bylo na B? Nebo, že by byla Bonpari Bjůty? A třetí pes je šíleně drajvový, fsteklý, furt někam lozí a nesnáší gdyž ho otočím na záda. Asi bude děsně dominantní Bude se jmenovat Best of best, jakože nejlepší z nejlepších. Prosím nějakého engličtináře, aby mi to správně přeložil.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 06:59
- Nahlásit
Biluška
Jak jinak se dá říct Krásná
Bella, Belle, Bonita, hezky je spanelsky Linda (krasna az nadherna), ale to je na L, muzes z toho udelat Bellinda , drajvacek bude Nejlepsi z nejlepsich
A velice gratuluju, to je jiny kafe nez se Sabinkou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:08
- Nahlásit
Biluška
mohla bys taky zohlednit historicke udalosti v den (noc) jejich narozeni - Beautiful Moon, Blue Eclipse, Blba stafka, Banhofbordel a tak...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:18
- Nahlásit
Ještě jsem si vzpoměla, že ta krásná fenečka by mohla být Baletka. Ale chtělo by to Baletka něco. Baletka Belle by se mi líbilo, ale přijde mi to takový obyčejný .
Jedu dřít, dořešíme to až se vrátím . Z těch nejkrásnějších jmen mi prosím dělejte výcuc
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:26
- Nahlásit
Biluška
Gratuluju a co nejdřív doval fotky ať víme jak vypadaj ouplně malý šelmije
All
Dobré stávkující ráno!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:33
- Nahlásit
dnes má makrelito velký den a musíme co????
DRŽET VŠE CO MÁME,, tudíž budeme i drřet huby jak psala Crysa, tudíž tady bude klit
Biluška
moooooooooc gratuluji paní, jsem ráda, že to byl lehčí průběh než u Sabči
už len (jak pro koho) 22 dníííííííííí
http://www.youtube.com/watch?v=ZVoNgOyHWgg
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:46
- Nahlásit
Dobré ráno!
Ai jsem se nepokoušela dostat do práce a vzala jsem si dovolenou, nakrmím králíky, slepce s jedu na koně.
Biluška
Gratuluju k vrhu modrásků
Docela hezké jemén je Blueberry - Borůvka.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:50 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
Paní přejeme vaší Džessynce vše nejlepší hodně zdravíčka, lásky a psího štěstíčka k těm pátým narozeninkám
tady jsou dary:
a už radči dost, aby jí nebylo chuděře z toho všeho blbje
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:54
- Nahlásit
Baico
Blueberry
to je moc pjekné, to se mi líbí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 07:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
fim, kde lampa ve svem putovani skoncila
aha, tak to je ta, co se na ni už půl roku těšíš?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:02
- Nahlásit
Zdravím známé i neznámé.
Nevim, estlivá to sem uš něgdo dával.
18.6. asi tak v 9,30 hod je v loděnici něgde u trojskýho kanálu, jakýs závot v grilování. Pak budou prej vochutnávky.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:05
- Nahlásit
dobré jitro, degeni
koukam že večer byl velmi plodný, navšítivila nás kolemjdoucí co je určená na čtení aby nám řekla že sme stejně anonymní jako vona, Biluše rodila a dokonce porodila - gratulace k trojčatům, jenom nevim jestli je dobrý že sou modrý to sou asi trošku přidušený, ni??
Džesynce velkogratulace, už je to velká holka, je o 14 dni starší než Bonice. Dary nedávam, páč sem skrblík. Strýček Skrblík.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:07
- Nahlásit
jo a co ta adydaska, je to stejnej šprt jako Lucynkaatakdále?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:11 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Monty
Biluška
Blahopřeji pincezně i Bilušce.
Blahopřeji též dodatečně Lucinceatakdále i Adidasce-šprtce.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:15
- Nahlásit
Lola1
Blahopřeji též dodatečně Lucinceatakdále i Adidasce-šprtce
adydaska je teda taky šprt? Nic nevim!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:16
- Nahlásit
Lola1
k čemu mi gratuluješ???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:43
- Nahlásit
PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP
konečně je trochu teplo
džesynka
šecko nééééééééééééééééééééééééj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
Pawlinka-džesie
moc gratuluju k těm 5ti nám
Biluška
gratulíruju k merlinkám
all
jedu na tu mrkev a pak budu strouhat a krájel zeleninu do bezvědomí společně s masem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:00
- Nahlásit
k čemu mi gratuluješ???
už se ty gratulace začínaj zvracet do sebe.... páč tady neni žádnej slušnej čék kterej by mi vodpověděl, musela sem se prohrabat milijonem stran aby sem se dozvěděla co bylo dávno jasný - že je adydaska šprt. Takže ještě jedna následná gratulace. Bože už nic nigdo nedělejte, neroďte, nevyhrávejte, neslavte, těch gratulací už je moooc. Jediná vyjímka je lybička, páč ta se to stejně dozví až za měsíc
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Zdaréc trupký!
Džesynka má narosky? Biluška má plesnivý ščeňata? Tak každopádně fšem gratulačka, dary si rozeberte jak chcete, esi se začnete bit, tak je fšecky zabavím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:04
- Nahlásit
Brýtro!
DŽESSYNCE PŘEJEME FŠÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K JEJÍM NAROZENINÁM, AŤ JE POŘÁD KRÁÁÁSNĚ NASRANÁ JAKO DOTEĎ, JE TO NEJHEZČÍ PAWLINKŮF PEEES!
Tady má prášek a nějaký oslavný dárky:
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:06
- Nahlásit
Gerda
tak co paní, jag jste se dostala do práce?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:08
- Nahlásit
A dále tu mám velice horkou novinku, Bajkofka sehnala v krámě akci na nafukovací postele, tzn nakupuje 9x jednolůško a 1x dvojlůško (pro Děti země) + eletrickej kompresůrek.
Takže každej si připraví 1x 150 Kč na postel a 1x 50 Kč na kompresůrek. Tim pádem sme bohofsky ve dvou stofkách, doufejme, že se na postélce dá spát a nevyfoukne se nám pod řiťkama. Kompresůrek si dělíme, postel má rozměry 184x76m, děti země budou mít normálka dvojlůško. Postele maj objednány tyto pipiny:
POSTELE UPDATE:
Adidaska, Marush, Jébatka, Aleksička, Kejtlin, Davítková, Bajko, Hancaw, já, Dítě Země a DDZ 140 cm
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:10
- Nahlásit
Monty
tak co paní, jag jste se dostala do práce?
úplně nádherně, jela sem strašně rychle, bylo volno, mastila sem jako ďábel a byla sem od párkingu k párkingu za 15 minut v práci, ale je fakt, že sem jela nuselákem trošku rychleji....vlastně sem i chytla zelenou vlnu, úplně sem se děsila, že ti nakumulovaní demonstranti v bočních uličkách kol magošky vylezou do vozofky a já je sejmu. Byli dobře vidět, neb měli žluté vesty. Zajížděli by se dobře.
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
tak ze sedmi znamení z Medvídka Pů vyplívá, že mam jednoho čokla na extázi a druhýho na houbičkách. Tagže jim to voboum zabavim a mam svatej klid. pokud by měli moc velkej absťák, Bonice vyfasuje trávu a ovce kokain.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
postel má rozměry 184x76m, dě
šiš ta je ňáká mrňavá z tý spadnu, chci taky dvojlůžko, prosííííííííííííííím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:14
- Nahlásit
Alexa
pozdě, nakoupeno, Bajkofka platí, už nezvedá telefén. Neva, tohle lůško se ještě udá, budem shánět další akci s dvojlůškama.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
Gerda
atak je to fuk no budu to muset přežít
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:16
- Nahlásit
zdravím....
tak sme si s čoklem dali ke snídani chleba se sejrem a koukáme na shoping na potprdy... Prej mám špatnou velikost bo co...
co je zde nového?, nevim komu gratulovat, tak všem co maj co slavit gratuluju
|