Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7866 . 7867 . 7868 . 7869 . 7870 . 7871 . 7872 . 7873 . 7874 . 7875 . 7876 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:20
- Nahlásit

Lola1
to neva, přejeme dopředu.
tak to moc děkujeme, blahopřeju vám paní, jste první

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:23
- Nahlásit

bonc
GDO CHTĚL TY SRNČÍ NOHY???
Já - máš na výměnu?

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

bonc
skolili ste srnca?

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:31
- Nahlásit

Gerda
postel má rozměry 184x76m,
Jestli by nějakej ten nafukovací pelech pro lidi přebejval okamžitě beru páč to je luksusní ceník a pakůn mi sežral karimatku huž v mynulé práci takže má jen spacihopytel bez možnosti regulace terénu

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:44
- Nahlásit

Lola1
Baysha
Bonice nosí zvěřohnáty běžně a furt, ale většinou jsou už v pokročilym stádiu rozkladu tagže je nenabízim, ale po posekání luk máme čerstvé v úterý dotáhla magorka úplně exkluzivní, osrstěnou, hladká amputace taxem si řikala že až škoda jí tam nechat válet (Bonice teda řikala to samý, ale s tou se v názorech rozcházim běžně). Jenom nevim jestli mam chuť jí brát domu, balit a někam posílat poštou... ale zas by to byl zajímavej balíček

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:46
- Nahlásit

bonc
kdyby se ti chtělo mi ji poslat, byla bych moc ráda nejdřív ji radši usuš

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:54
- Nahlásit

Baysha
nejdřív ji radši usuš
????????
to jako že si dam nohu do komína a necham jí tam smrdět? Na co jí vlastně potřebuješ? a chceš i případně z jinejch zvižátek? V nabídce jsou kusy zajíců, jezevců, lišek a někdy i prasat. Jako máme na skladě i celé srny, ale to je velkohumus.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:57
- Nahlásit

Lola1
Pani, ozvěte se Pawlinkovi, chce vám poslat prototyp, nejste k zastižení.

danajasa
Pokud seženem pro Aleksandru levný dvojlůško, bude tohle lůško vaše.

Švadla jede na týden pracovně mimo, až se vrátí, začneme stříhat a šít, do té doby snad pořešíme výšifku.

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:00 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

bonc
ne nutně do komína, stačí třá na půdu nebo když je pěkně, tak venku na slunko ale esi se ti nechce, tak na to dlab, zas tak nutný to není
edit: mám na mysli celou akci noha, né dlabat na usušení a posílat počtou nohu tekutou

hodí se na cvičení dohledávek, retrívři se cvičej aji na takovýchto hnusech jezefce nechci, akorát ty nohy srnčí nebo jelenové usušené, ale děkuju za nabídku

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:02
- Nahlásit

Gerda
Pokud seženem pro Aleksandru levný dvojlůško
Juchůůů tak já si stoupám do řady,kují. Huž zas pádím nějak nestíhám asi budu žrát to co tigřík brzo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:11
- Nahlásit

cius drzite palce makrel? jsem tu policie pres drzeni palcu vsimli jste si?
jak to vypada v praglu? jeden muz s kterym jsem mluvila povidal ze praha je krasne prujezdna. ted mi volala naka slecna, ze na palmovce na dvore je kocka a majitel do ni stocha nasadou od kostete at de pryc ze ju tam nechce tak pro ni pojedu

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
podle kamarádů na FB je Praha úplně prázdná, všichni radši zůstali doma nebo jeli na kole držím palce s kočičkou, lidi sou hovada

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:14
- Nahlásit

Biluška gratuluji k trijo blůčko bez banánů
Ména vyřešíme jasně, můžou se menovat všichni jak chtěj a před tím budou mít Blue. Takže třá Blů Endžl, Blů Fena, Blů Ajs.. Néébooo třááá Biluška

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:20
- Nahlásit

Baysha
a jak dlouho jí mam sušit? odhadem? nebo jak poznam že už je sušená? Klíďo jí můžu frknout do dřevníku a nechat sušit, pokud poslouží tak je zbytečný aby se to válelo po lukách. A záleží na velikosti? Třá ta úterní byla tak 30cm, potřebuješ větší?

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:20
- Nahlásit

Crysa
Blů Bilů

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:21
- Nahlásit

bonc
30 cm stačí, jak dlouho sušit netuším, asi až bude úplně suchá fakt nevím, ňák to odhadni děkuju moc

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:27
- Nahlásit

no super, zavalili mě tady žádostmi, jsem tady jak ve skladě fakt se tady cítím super

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:32
- Nahlásit

Montyjeee ty mas moc prace,tak to ti zavidim,ja furt cekam,kdo se mi prvni ozve a jestli mi svagrova vyridi brigadu u nich v penny.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:34
- Nahlásit

nemethova5
práci dneska mám i dost, kolegyně není v práci, tak jí skenuju podklady jak bubá, ale oni mi tady z kancle udělali doslova S K L A D mám tady nepotřebné žádosti po celém kanclu, jsem tady sama a ještě jak v nějakém skladu

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:35
- Nahlásit

http://www.facebook.com/notes/n%C3%A1vrat-divok%C3 %BDch-kon%C3%AD/kon%C4%9B-vyb%C4%9Bhli-do-stepi/21 9387231415873

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

Crysa
co tam je? koně? popiš mi to prosím

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:38 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Crysa

jsem si říkala, co znamenají ty tvoje hlášky o koních super! budou je pak nějak sledovat, jak si vedou?

Monty
převoz koní Převalského z pražské ZOO do mongolské stepi a jejich vypuštění do přírody

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:41
- Nahlásit

Montyco tam je? koně? popiš mi to prosím

Koně vyběhli do stepi
od uživatele Návrat divokých koní dne 16. červen 2011 v 11:34

Od rána jsme v Zoo Praha netrpělivě čekali na jakékoliv zprávy, týkající se závěru transportu čtyř koní Převalského do rezervace Khomiin Tal. Krátce po desáté po několika nezdarech o spojení přišla přímo z mongolské stepi nejprve stručná sms a po ní konečně následoval telefonát ze satelitního přístroje. Informace přímo od ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka byly velmi potěšující:

„Krátce po desáté pražského času jsme koně vypustili do připravené ohrady. Jako vůbec první vyběhla Kordula. Druhá vyšla Cassovia, stejně jako Kordulu ji vypustil pracovník rezervace. Třetí přišel na řadu Matyáš, kterého do nové domoviny uvedl Evžen Kůs, vedoucí plemenné knihy koně Převalského a pracovník Zoo Praha. Poslední, čtvrtá vyběhla Lima. K naší velké radosti jsou všechny koně i po dlouhé cestě naprosto v pořádku.“

Jízda z letiště v Khovdu do rezervace, vzdálené asi 250 km, nakonec trvala více než 21 hodin. Na cestě číhalo několik překážek a úskalí, v jednom místě dokonce museli přes řeku přetahovat auto s koňmi na lanech, ale i brod transport překonal bez problémů.

„Cesta v autě, přestože byla hodně dlouhá, byla nakonec v naprosté pohodě. Z mého pohledu – i když jsem se právě závěrečné fáze transportu nejvíce obával – nebyla rozhodně horší než dlouhý pobyt v letadle,“ doplnil Miroslav Bobek.

Další zprávy z Mongolska očekáváme ještě dnes.

Martin Smrček, Zoo Praha

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:41
- Nahlásit

Baysha
děkuji paní, to musí být paráda, jak je vypustí do té přírody

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:44
- Nahlásit

Monty děkuji paní, to musí být paráda, jak je vypustí do té přírody

já bulela jak kráva dojetím u jak vypouštěli ve filmu Elektrický jezdec toho koně do hor.. ale todle je maso, jako mám z toho megamonstr radost, že ty převaláčky dovezli, ještě všechny v pořádku a že se to prostě povedlo ))

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:48
- Nahlásit

Crysa
je to úžasné, opravdu teď pročítám starší příspěvky a koukám, že tam z českých odchovů žije už slušné stádečko a nikdy mi nedošlo, jak je to logisticky složité někam takhle ta zvířata dostat, dyk tam jeli tři dny!

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:49
- Nahlásit

Bayshadyk tam jeli tři dny!

šak už tři dny trnu jak to dopadne a to už měsíc co se začalo s přípravama jako takovejma akutníma, že jako bedny a letadlo a zkoušení a plánování a tak. Jako zajímací to sledovat celý v reálnym čase

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:54
- Nahlásit

Montytak pani,lity,lity s tou praci,jeste ve skladu,ja ted douklizela a pomalu pujdu s hajanem na ockovani proti vztekline.

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:54
- Nahlásit

Dobré poledne,
až teď mám čas vás pozdravit, chtěla jsem vám něco říct a zapomněla teda co. Stane se. O víkendu doma osiřím. Nechce se někomu grilovat a zajít k lomu?
Jinak gratuluji Bilušce k plesnivejm štěňátkům, a Makrelce držím palce, a psici od Pawlinky co nevím jak jí říká taky gratuluji.

Uf, co je nového? Proč je tak hnusný vedro?
Jinak všimli jste si jak je Praha totálně volná a ty busy a tramvaje když už jedou tak jedou skoro prázdný? Takhle by to mělo být denně! Volné silnice jsou bezva a ani policie nehlídá, protože hlídá jinde.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:59
- Nahlásit

nemethova5
jako já fakt nemám ráda bordel aspoň ať už prchnu na pauzu, vůbec se mi to tady nelíbí

<< 1 ... 7866 . 7867 . 7868 . 7869 . 7870 . 7871 . 7872 . 7873 . 7874 . 7875 . 7876 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání