| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 18:35
- Nahlásit
Marush že by Déčkovej vrh byl žumpí vrh? by bylo pěkný kdyby se všichni sházeli o víkendech na piknikách u cest
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 18:41
- Nahlásit
Crysa
by bylo pěkný kdyby se všichni sházeli o víkendech na piknikách u cest
jo,u žumpa stanu s záclonkama,jelenem a rohovou sedačkou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 18:48
- Nahlásit
Marushjo,u žumpa stanu s záclonkama,jelenem a rohovou sedačkou
teda nevim kdo má parohy a bé hrát toho jelena, ale zapomněla si při popisu situace na tu smečku žlutých psů co by kroužila kolem a žrala fíky a nosila balonky a lítací talíře vlkošedí, bílí a zasloužilí chlupáči by seděli na tý pohofce jak z Přátel a vylejvaly nám z rukou termosky
Nic, jdu ještě venčit, zas to nějak mou přítomností tady utichlo.
Ring volný
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 18:52
- Nahlásit
Crysa
na tu smečku žlutých psů co by kroužila kolem a žrala fíky a nosila balonky a lítací talíře
myslíš rezavejch zrzounůch? tag ty berem!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:09
- Nahlásit
Crysa
že by Déčkovej vrh byl žumpí vrh?
ty vole, Der Libuše, die fenka z Tůně...huuuustý jméno!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:10
- Nahlásit
Gerda
Der Libuše
jako Dear je Sophyje !!! neopyčit se!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:26
- Nahlásit
Crysa
zapomněla si při popisu situace na tu smečku žlutých psů co by kroužila kolem a žrala fíky a nosila balonky a lítací talíře vlkošedí, bílí a zasloužilí chlupáči by seděli na tý pohofce jak z Přátel a vylejvaly nám z rukou termosky
no jasně, je totiž normální velkokinekologické pravidlo, že oranžoví psi nejvíc běhaj. Empiricky ověřeno na srazech a venčeních, vždy si musíš před ně stoupnout a volat - neběhejte, už neběhejte, musíte jít spořádaně...a voni stejnak běžej. Vidim, jak Maryje a Asinka seděj v altánu na rohovce, znechuceně čuměj na mládežníky, otočený k sobě zádama, aby se jakoby neviděly a měly pocit osamění. Přisedne k nim Atík, taky bude znechucen, přiběhne Bůch, zboří altánek, pokazí hru všem oranžovým psům, radostí vyšvihne Maryji oko svým předlouhým ocáskem, všechno zničí, zašlápne spící malodudu, pak si sedne a začne se ptát - ty vado, super skvělej den, tak co budeme teď dělat? Mám vás tolik všechny rád! Atík se uprdne a demonstrativně odejde k autu, že tohle nemá zapotřebí. Nána probudí malodudu, že prej se asi někam jde, tak že má mít už radost, Bajkonůr se začne divit, proč se někam jde, když se ještě nekousalo, Fanoušek dá uši na gremlina a řekne, že to neva, že se nekousalo, že by se mohly jít sázet květiny, aby to bylo všude krásné, Džína z Bůchovy dutiny ústní začne volat, že by bylo fajn jít někam, kde nejsou hnusní šedovlcí psi, uslyší to oranžoví psi, přiběhnou do trosek altánku hledajíce něco k pití, páč sou děsně uběhaní, tak by radši šli někam k vodě, někdo vytáhne jako zátku z lahve Hata, že to nemá cenu, když má všechnu vodu pro sebe...no a pak už jen přijede hlídka.....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:27
- Nahlásit
impact
Mám naše picpudlíky kdyžtak...
Mám i hodně kvalitních fotek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:28
- Nahlásit
Monty
jako Dear je Sophyje !!! neopyčit se!!!!!
tohle je německy ty rouro natvrdlá!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:29
- Nahlásit
mám opět čokla v prdeli a dědek aby to jó posral se ptal těch největších drben, takže zejtra bude celá vesnice vědět že mi utek čokl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:30
- Nahlásit
Gerda
celkem reálnej popis
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:30
- Nahlásit
Gerda
zatímco Bajša chrochtá za gaučem v naději, že někomu upadl řízek... nebo aspoň rohlík... nebo aspoň granule
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:32
- Nahlásit
Baysha
máš recht, Bajša mi vypadla ))) A asi víc jich vypadlo, byla to jen rychlá smršť představ kakastrofy, která se s vrhem D a stanem s parožím a diskokoulí blíží ))))
davidkova renata
celkem reálnej popis
naprosto reálnej, tak by to totiž bylo, jen je potřeba doplnit si příšernej hluk a smrad z vašich psůch ))))))
kejtlin
mám opět čokla v prdeli
kterýho?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:34
- Nahlásit
Gerda
kterýho?
Axu, ostatní byli u plotu když jsem přijížděla z hokny
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:35
- Nahlásit
takže příští pátek jdu k cvičitelce s Nyxlou, je to slovenka,takže jí vůbec nerozumim,ale už umim Nyxe říct Choď do riti....takže základy mám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:37
- Nahlásit
kejtlin
jestlipak by nešlo "odplotit" tu část zahrady před vrátkama, aby se tam čoklouni vůbec nedostali, aby se to furt nemuselo kontrolovat...víš jak, dědu nepředěláš, zřejmě postupem věku bude zapomnětlivej víc a víc, jednou tu bránu nechá otevřenou komplet a smečku máš venku celou. Že by prostě psové v chvíli, kdy nejsi doma, neměli vůbec společnej prostor s dědou, aby na to, jak otvírá, nemusel vůbec myslet, páč už na to stejnak moc nemyslí. Vono je pak blbý, že kolikrát psové hlídaj i kus pozemku před vrátky, když je ovšem bránička otevřená, může bejt krs plemenný složení tvoje celkem průser....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:41
- Nahlásit
Marush
je to slovenka,takže jí vůbec nerozumim
kecáš, to neni možný, slovákům musíš rozumět, pokud teda nejsou východňári, tam je to problém, to jo. Eště je hezký - Čo ti jebe, kokot?! Si čudný, alebo si zožral mačku???!! Odjebať sa domov, si somár, všetko je dosraté, výberové ticho so zárukou, získa ho kto príííde skoooor....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:41
- Nahlásit
Crysa a Baysha
Přednesu grafičce a nechám ji si vybrat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:43
- Nahlásit
kejtlin
axa se vrátí ne?
Marush
jdu k cvičitelce s Nyxlou, je to slovenka
kdy kde kam a jaxe menuje???????????????? okamžitě vodpověz!!!!
Gerda
Čo ti jebe, kokot?! Si čudný, alebo si zožral mačku???!! Odjebať sa domov, si somár, všetko je dosraté, výberové ticho so zárukou, získa ho kto príííde skoooor....
a pak eště mě naučil raky..ty kokso,tebe dnes ide
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:43
- Nahlásit
tak lidé prostí, je čas, můžeme jít domkiiiiiiii!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:44
- Nahlásit
tagže vobjednávám kolagény 2 bajko,2 já,2 laguna,1 jebátka..eště někdo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:44
- Nahlásit
Gerda
já se musím odstěhovat vrátka můžou bejt otevřený oboje, dědek je prostě debil a hlavně KDE NA TO VZÍT???????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
a pak eště mě naučil raky..ty kokso,tebe dnes ide
jooooo, tak to je taky moc užitečný a pěkný, myslim, že když se to Maruše naučí, nikdo nepozná, že neni slovena ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:45
- Nahlásit
Gerda
kecáš, to neni možný, slovákům musíš rozumět, pokud teda nejsou východňári, tam je to problém, to jo. Eště je hezký - Čo ti jebe, kokot?! Si čudný, alebo si zožral mačku???!! Odjebať sa domov, si somár, všetko je dosraté, výberové ticho so zárukou, získa ho kto príííde skoooor....
no já s ní mluvila po telefonu a uplně jsem jí nerozumněla,to jsem byla takhle v lázních v Piešťanech a masérka,lehněte si na chrbát...a já...a to jsou záda nebo břicho?!
No snad to dám a Nyxa bé zajímavá a bé poslouchat na slovenský povely
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
axa se vrátí ne?
měla by, ale stát se může cokoliv
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
kdy kde kam a jaxe menuje???????????????? okamžitě vodpověz!!!!
v pátek,dojede ke mě do hororměřic,bé zamnou dojíždět nevim jak se jmenuje takhle z hlavy mám to v telefonu,je to mladá holka celkem co má spoustu psích úspěchůch,ale hlavně s malejma čoklama,dělá základní poslušnost,aport atd. Ale je mi sympatická a určitě na mě nebude řvát jako chlap policajt, kterej toho třá víc ví,ale mě by hodil do diskomfortu a tim odradil,hlavně tadle mi bé dojíždět bydlí kousek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:52
- Nahlásit
Marush
ok,ale dej si bacha,on to dnes dělá naprosto každej a úroven se dosti různí ..psí úspěchy sou bezva...víme svý žejo.-)))) ,ale neni to záruka že něco umí,on net snese všecko,stačí projet různý linky na psí školy a de ti hlava kolem z toho co dokážou předvíst
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:54
- Nahlásit
Marush
Renata má pravdu přecedo. Dej si bacha hlavně na ty cvičitele jejichž největším úspěchem je vítězství někde na voříškiádě v roce razdva. Byses divila kolik jich takových je
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
on to dnes dělá naprosto každej a úroven se dosti různí
hele já myslim,že to snad poznám jestli je uplně mimo nebo ne,myslim že ta základní poslušnost,že to snad jako dá....nevim,myslim že to bé cool, je to asi 10hodin dohromady,tak myslim,že by to mohlo k něčemu bejt,prostě potřebuju vokázat jak ty povely nacvičovat..to´t vše...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:57
- Nahlásit
Gerda
ohle je německy ty rouro natvrdlá!
no co kdyby ti vypadlo písmenko
|