| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:58
- Nahlásit
Neessi
tady máš ještě jednu variantu
to je Viktórije,tu už si sem dávala,líbila se přece nejvíc......
Právě dneska jsem uklízela vnitřnosti z rozcupovanýho plyšovýho tchoře -máme velkou zahradu,tchoř byl relativně malej,ale to bílý,co v něm bylo,tak to bylo na celý zahradě!!!!!
Já takhle ráno lezla v největším lijáku po zadní zahradě a sbírala kousky molitanu z madrace,ktero ty sfině placatý maj asi rok f přístřešku,ale aš dneska ji rozdrbali!!! Zůstaly jen péra!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:00
- Nahlásit
jablunka
Zůstaly jen péra!!!
Tak to je to asi bude tlačit při odpočinku, ne? )))
A kde je pitbull??????????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:06
- Nahlásit
Gerda
Jablunko koukej se tak nechat nastylovat!
Já to měla hodně podobně v době těhotenství se Štěpánem,ale teď sem ráda,že to stačí ráno učesat a konečně!!! dát do culíku,bo úprava účesu by na mě byla moc!
Biluška
Tedík případně promine
No Tedík snad,ale já si to musím rozmyslet!!!
Ale teď vážně,nemyslím,že by nebyl inteligentní,jen je prostě jinej,než na co jsem zvyklá,ale chápe celkem rychle a dost se učí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:08
- Nahlásit
Gerda
Tak to je to asi bude tlačit při odpočinku, ne? )))
Aťsi!!!!Maj co chtěli!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:09
- Nahlásit
jablunka
bo úprava účesu by na mě byla moc!
Al tohle se taky nečeše, to jen ráno zmuchláš a jak to zůstane, tak to zůstane, řiká se tomu free style, můžeš bejt klidně pankáč.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:10
- Nahlásit
Tak teď jsem vytáhla ze schránky vzkaz od pošťačky:
"Paní,zavírejte si psi(přepisuji to přesně i s chybama)jinak se nedostanu ke schránce ty psi jsou nebezpeční skáčou naplot až mám někdy strach,že to přeskočí.Strašně vyváděj.Děkuji doručovatelka"
No to snad baba nemyslí vážně,plot je 165 cm vysoký,schránku máme zvenku na kamenném sloupu .Prostě se tam ty moje čuby nedostanou.Ach jo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:11
- Nahlásit
Gerda
A kde je pitbull??????????
asi někde paří,bo má narozky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:12
- Nahlásit
Gerda
Možná neznám vaší rodinou situaci, ale Mášenek je plemeno? nebo nedejbože človjek?
Mášenek je přírodní úkaz. Takový to žvížátko, co se vydává za mého životního partnera. Pravděpodobně přistál v kosmické lodi zároveň s Lilátkem, ale neví se to přesně
Tomu už bys ho ovšem mohla rozstřihnout, bo se předpokládá, že nevytrhá vnitřnosti, ne?
No to asi nevytrhá, ale určitě bude brečet . Hnusného, starého, oslizlého a opelichaného psa Nováka, kterého zabila Akéla okecával měsíc.
A z malého psa-bígla mu Inka ztratila bambulky co měl ten vořech na krku. Doteď poslouchám kdy konečně dostane Pejsek nové bambulky. Jako kdybych neměla na práci nic jiného
HOlky, kdo jste tady manujelně zručný, nemůžete mu, prosím, vyrobit dvje bambulky z nějaké hnusné zeleno-hnědé vlny??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:15
- Nahlásit
Neessi
"Paní,zavírejte si psi(přepisuji to přesně i s chybama)jinak se nedostanu ke schránce ty psi jsou nebezpeční skáčou naplot až mám někdy strach,že to přeskočí.Strašně vyváděj.Děkuji doručovatelka"
Tak to my máme pošťačku úplně výbornou(mají fundláka Jogurta),páč my nemáme ani zvonek a gdyž potřebuje něco podepsat,taxi vleze f klidu dovnitř a zaklepe na vokno!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:17
- Nahlásit
jablunka
fundláka Jogurta
jako nofonundlatáka?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:19
- Nahlásit
želva
jako nofonundlatáka?
Dovopravdy novofunlanďáka.......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:23
- Nahlásit
Neessi
až mám někdy strach,že to přeskočí
Dyš má strach jen někdy, je to ještě dobrý. Nech jí tam vzkaz, ať už teď rači vokolo plotu nechodí vůbec, bo čuby sou převtělením Komenského - jedna je Jan Amos a druhá Amos Jan - a jsou háklivé na pravopis.
Biluška
HOlky, kdo jste tady manujelně zručný, nemůžete mu, prosím, vyrobit dvje bambulky z nějaké hnusné zeleno-hnědé vlny??
Nejsem zručná, ale mohu se podívat po zvířátkách, co mám doma, jestli nějaké nemá hnusnou bambulku. Vjenovala bych ti jí, možná i s tím zvířátkem. Ale to spíš ne, mám k nim vztah, pojí se k nim příběhy.
Co se Mášenka týká - je to Alfí tatínek?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:28
- Nahlásit
Gerda
bo čuby sou převtělením Komenského - jedna je Jan Amos a druhá Amos Jan - a jsou háklivé na pravopis.
Blpko!!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:28
- Nahlásit
jablunka
no tak to je správné,to chválím,takle to má bejt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:29
- Nahlásit
jablunka
želva ale nepsala novofundlanďáka, nýbrž NOFONUNDLAŤÁKA! A to je rozdíl, ty amatérko kynoložko - tak co teda maj? Jako toho Jogurta?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:32
- Nahlásit
Gerda
Jenže želva psala "jako",taxem jí napsala co maj"dovopravdy"!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:33
- Nahlásit
jablunka
Jo ale to je pravda, na to nemohu říct nic jiného. Kdyby totiž měli nofonundlaťáka, jmenoval by se Zákys, nikoli Jogurt, to dá rozum.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:34
- Nahlásit
Gerda
ty jsi měla bejt ta soudružka učitelka
vždyt je to jedno,písmenko sem,písmenko tam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:39
- Nahlásit
želva
ty jsi měla bejt ta soudružka učitelka
To sem si přála, než sem zjistila, že se za vraždy dětí zavírá do vězení.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:43
- Nahlásit
Gerda
jo takle,no ale kdybys měla 2 stupe'n,tak bys vraždit nemusela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:47
- Nahlásit
želva
Naopak, tam sou děti eště hnusnější.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:49
- Nahlásit
Gerda
no právě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:51
- Nahlásit
želva
vždyt je to jedno,písmenko sem,písmenko tam
aby ses nepletla ...odná bukva i kakája ráznica
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:56
- Nahlásit
Nech jí tam vzkaz, ať už teď rači vokolo plotu nechodí
Nic jí tam nenechám,páč lidi tohodle typu fakt nesnáším.Jediný,co jí nechám,tak puštěný čubiny a zvedat plot na 3 metry kvůli ní taky nebudu. Vždyť Bordžínka se jen postaví na zadní ,předníma se opře o plot a kouká,co pošťačka nese a u usmívá se u toho.Kdyby jí pošťačka slušně pozdravila:"Dobré poledne,slečno Bordžínko" ,tak by byl klid.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 17:03
- Nahlásit
Neessi
Kdyby jí pošťačka slušně pozdravila:"Dobré poledne,slečno Bordžínko" ,tak by byl klid.
Tak jí nech vzkaz - čuby jsou převtělením Guta Jarkovského, potrpí si na slušné vychování, dyš neumíte zdravit, rači nám k plotu nelezte. A psy oslovujte zásadně celými jmény - Boženka Brožinková a Ajša Radotínská.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 17:12
- Nahlásit
Neessi
tak jí tam nechej vzakaz:
at je hezky pozdraví
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 17:15
- Nahlásit
želva
at je hezky pozdraví
jo a nahlas,že si to budu nahrávat,jestli zdraví nebo ne!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 17:20
- Nahlásit
Neessi
přesně tak
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 17:24
- Nahlásit