Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 774 . 775 . 776 . 777 . 778 . 779 . 780 . 781 . 782 . 783 . 784 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 06:56 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Brýýýý ráááánko fšem,co sou zase smrti bíž........
Taxem zvjedavá,esli nám dneska vypnou tu elektřínu,gdyž maj jinde práce dost......
No pokavaď se vod vosmi do dvou nevohlásím,tak nás vodpojili!!!

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 07:58
- Nahlásit

zdravím všeci,co jim vodpojej elektriku,co je štou štěnata,co je nevodvál vítr

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 08:32
- Nahlásit

janika

ach ta láska nebeská

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:21
- Nahlásit

janika
já ho docela chápu, dyk de na čéka jaro! Hormóny se bouří, šak to znám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:25
- Nahlásit

Dobré ráno lidé, co máte taky úraz kotníku, co také nevíte, jak se shání úvěr, vy, co jim isdpch pohanil smlouvu s družstvem a vy všichni ostatní, co normálně žijete, jako kdyby se nechumelilo!!!!!
Číst to tu celý nebudu, ste normálně grafomani a blázni.
V sobotu sem byla u Růdy, přerazila sem se o marinu, když sem šla na toa, kdybych neměla kotníkový boty, mám venku kotník, takhle jen trošku povyjel ven a zase zpět. Natáhla sem si hlezno a achilofku a velice odborně odřídila auto do prahy. Docela mě sere, že mi ta noha neotekla, aspoň by bylo vidět, že mě to bolí. Takhle na ní nic není a nikdo mi nechce věřit, že je to bebíčko. Jak se tu máte?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:32
- Nahlásit

Gerda
Nemáš jezdit k Rudínkovi, pokaždé se ti tam něco stane . Profesionální otázka - máš úrazofku??

janika
Von se dědouš nezdá

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:36
- Nahlásit

Gerda
jo jak píše Biluška,ty tam nesmíš jezdit,předtím rameno,ted kotník ,já myslela že máš celej tejden dovču?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:37
- Nahlásit

Biluška
Profesionální otázka - máš úrazofku??
mám ap rávě ji hodlám uplatňovat na to rameno hned po skončení rehabilitací, což bude ve středu, kdy dostanu i klíče od bytu ))
Já tam jezdim ráda, mýmu psu to prostě prospívá ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:39
- Nahlásit

čus fšicííí co nemaj asi nic na práci a můžou dřepět na netu,ti co si ho držej,ti co se do nich zabouch geront,ti co nemaj úrazofku,ale zato je mažou ,ti co maj f posteli anakondu a chlupatý prostěradloje vidět i na fotce ,Gerda a ti ostatní
Ste se asi pos*ali ne???Já vám jako blbec nechám přes víkend vodemčenou foru,dyš ja ta kalamita a todle mám za to jo?? A du zas pryč bo nestíhám ,bědá vám,esi to bude zas vypadat jak dneska ráno

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:41
- Nahlásit

davidkova renata
Paní nikam nechoďte a okamžitě se jděte podívat vedle na toho japonskýho teriéra. Estli ste ho nevyšlechtila vy a nezatajila to přede mnou tak nás zase něgdo předběh . S tím fakt budem muset něco dělat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:45
- Nahlásit

Biluška
pani,nic vo tom nevim!sice na nečem dělám ,ale je to teprf ve stádiu myšlénky Jako to je děs,todleto...,copak se tá ta kynologie dělat pořádně dyš nám něgdo furt háže klacky pod nohy ??
P.S. vy ty 4tejdenní štěnata eště máte doma ?????????? Nejste nějaká divná??

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:54
- Nahlásit

Biluška
Paní jste vyhrožovala stránkami a kde nic tu nic, ale zato můj sameček už na to vlit a pomaloučku a polehoučku se mi to formuje.
Tak se lidičky koukněte na drajvový Bišonky, zatím psaní počká, ale jsou tam fotky a videa. Ta paní co mi předvádí Damiška ta v tom modrém tak to nejsů já, ale paní Králova a to je vždy záskok když potřebují udělat dojem a ona umí nejlépe předvést. No já su ta taková dlouhá, vyzábla netrpím anorexií, dlouho vlasá i když teď šmikla no a celkový dojem ježi bula.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.

http://bisonci.wbs.cz/

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:57
- Nahlásit

Biluška
jo ted vyjdou ve středu Psí sporty,mám se těšit na článeček?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:01
- Nahlásit

janika
tak to teda nevim, která odpověď byla vadná, ale moje byla k věci A vůbec nebyla špatná, ale naprosto správná Takže chci vědět, kdo mne považuje za nevyhovující z moderátorů!

vás to ale sebralo,pani
Darina1
až přindu,kouknu na to f klidu

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:06
- Nahlásit

tak za chvíli zmizím abych mohla nakoupit morčatům jídlo a pak jim předělám celou klec,dostanou domeček,cihličku a možná i kovovou kouli na seno

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:08
- Nahlásit

želva
jo ted vyjdou ve středu Psí sporty,mám se těšit na článeček?
Já tam nic nepsala . Jsem někde řekla,že tam něco písnu? Som volajaká zmetená

Darina1
Dyť se na tom pracuje, jenomže gdyž má šlověk dvě podnikání, devět čoklůf, krtky, haranty, barák co mu padá na hlavu, zahradu obrovskou jak bakingémský palác a samečka co už druhý týden umírá na strašlivou rýmečku a kašlíček tak to prostě nestíhá Sotva si najdu čas psát na cz-psa a uznejte paní, že to je ze fšeho nejdůležitější

janika
So se stalo paní?

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

Biluška
aha tak nic,

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:22
- Nahlásit

Proč toho píšete tolik, kdyš mám poradu? A zase to nestíhám? můžete mi nějak osvětlit tu anakondu a geronta a prostěradlo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:30
- Nahlásit

janika
si přečti můj příspěvek z rána a pochopíš geronta (ten dlouhej)
Fuj, ale to je nechutný, von je fakt normálně psychopat - nejdříf tě chce zabít lopatou, teď ti dává kytičku....no asi bych hodila šavličku, nejspíš jemu před dveře.

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:52
- Nahlásit

tak novej člen rodiny přežil koukáni a žužlání od psů ,sindynka mu lízala očíčka a ouška a dastík si ho jenom očuchal prdelku

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:11
- Nahlásit

želva
Jakej člen rodiny zase? To je bordel tohleto!

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:13
- Nahlásit

Gerda
no ÉÉÉÉÉliška má už doma toho kastrovaného morčatáře INN Lawcats

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:15
- Nahlásit

želva
morčatáře INN Lawcats
Na to že je to jen morče, má dost vznešený jméno

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:17
- Nahlásit

Gerda
a má i PP,dokonce tatínkem je ÉÉÉliščin a budoucí otec miminek Ichiro Magic World

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:20
- Nahlásit

želva
Až bude mít Marie zkušky, nechám jí do výkonostního průkazu zapsat nějaké pěkné jméno, když už ho maj i morčata.

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:21
- Nahlásit

Gerda
ho maj i křečci a i pískomilové

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:23
- Nahlásit

no lidi,tady leje jak z konve,to nemohu ani dojít ven se psema

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:26
- Nahlásit

želva
Mařku mám s sebou v práci, na zahradu jí taky nevemu, protože nemá ráda vodu, budu jí týrat pod stolem v kanceláři, dnes mám špatnou náladu, tak si do ní možná i nenápadně kopnu. Dnes je tu děsně moc psů, ráno to tu na sebe všechno řvalo, sme jak útulek.

želva
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:27
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/134463-video-vitr-v-h amburku-malem-smetl-letadlo-pri-pristani.html

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:13
- Nahlásit

je pravda, ze pan fatdog umrel?

<< 1 ... 774 . 775 . 776 . 777 . 778 . 779 . 780 . 781 . 782 . 783 . 784 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání