| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
kur.a drat!!sedet od osmi u doktora doted kvuli zasranymu papiru,to tam tak nepujdu minimalne deset let zase!!!
co tu resite pudliky??mi se libej cerny a kralovsti jeste k tomu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:45
- Nahlásit
Gerda
Naprosto luxusní fotka.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:46
- Nahlásit
jablunka
líbí se mě vzhledem, asi bych si ho nepořídila... ale rozhodně se mi líbí víc než pudle povahu neřeším, neboť pro mé potřeby je zcela dostačující vořech útulkový, a tak to bude i nadále a z plemen nevybírám já se pouze kochám na výstavách
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
jablunka
ten je krááááásnej!!!!
Gerda
i ten skandinávskej se mi líbí. hele ale jak jsou nadýchaní krásně, jak se to udělá??? vypoadaj jak vata s nohama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
jbat
hele ale jak jsou nadýchaní krásně, jak se to udělá??? vypoadaj jak vata s nohama.
Asi je nesmíš používat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:53
- Nahlásit
Gerda
hele,sem kvůli tobě zalistovala v chrtím fóru.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:55
- Nahlásit
jablunka
Asi je nesmíš používat.
myslíš, že to je jak deka Larisa? tu taky párkrát použiješ a pak už plstnatí...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:05
- Nahlásit
Alexa
budete dělat to zadržení na 1 fíka?????
Budeme, když už jsme to natrénovali Jen doufám, že tam bude nějakej šikovnější fík, než když jsme to v Jílovém zkoušeli minule.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:06
- Nahlásit
Lidíí su z toho magor rozhodčí mi bude říkat běž psa posadit a tak nebo to musím odchodit jak spartakijádu? páč esli budu počítat v hlavě kroky tak napálím do plotu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:08
- Nahlásit
děcka nedávejte semka ty inkontynentální pudle,dyk to je nejvíc nejhorší ,nevylezla bych s tim přet barák vostudou,vypadaj jak dyš maj nějakou poměrně hnusnou chorobu kožní nebo nějakou mutaci
dyš púdla tak jedině skandynáfskej nebo sportovní probůch!
du ven a dřít,bacha na srací epydemyji,prej se šíří
joo a nemnoukejte uš!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:09
- Nahlásit
danajasa
jako spartakyjádu, rozhočí Tě akorát sprcá, dyž to poděláš ale de to, jenom to vypadá složitý, zkus si to a uvidíš?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
Moderní moderní!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
ten sportovní vypadá dosti nemocně
a ten bedmintón nahoře zas vypadá, jako dyž má zácpu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:10 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
danajasa
tak nebo to musím odchodit jak spartakijádu
bé je správně )))) hesky si počítej kroky,já to cvičila sama bez psa asi 2 měsíce,su debyl totiž...nevim,mooožná existuje možnost,že požádáš aby ti rozhodec velel,ale některej vypadá tak,že ho asi rači nepožádáš ani.. joo a někerý prej zákežně počítaj ty tvoje kroky a dyš je máš blbě...
pumpa edit..chtěla sem napsat moderní..su debyl jaxem už řikala
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:13
- Nahlásit
danajasa
Paní, vy jste z Tlumáku? Nebo kurnik co mi ten hostinec připomíná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:17
- Nahlásit
Alexa
budete dělat to zadržení na 1 fíka?????
joooooooo a na dítě dítěte země
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:17
- Nahlásit
Dáška
Paní, vy jste z Tlum
Áno ale tajím to páč znáte lidi davidkova renata
To si mám jako napsat krokotahák na ruku?Šís sem ze školy už moc let sem zapoměla jak tahákovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:19
- Nahlásit
danajasa
To si mám jako napsat krokotahák na ruku?Šís
hele tak vem s sebou někoho, kdo bude stát za plotem a počítat ti kroky a pak vždycky zařve "vpravo" nebo tak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:21
- Nahlásit
danajasa
To si mám jako napsat krokotahák na ruku?Šís sem ze školy už moc let sem zapoměla jak tahákovat
ty blbe tos měla trénovat už dopředu a dávno ))) ten počet kroků je fakt danej i ta sestava!! fakt nerni snadný se to naučit..teda pro debila což předpokládám taky ste )))... a navíc eště poočku sledovat čokla..taky bacha na povely psovi!!!! sou ůovolený jen při změně rychlosti chůze a vycházení a odložení..jinak ne!! boože to je materyál!!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:21
- Nahlásit
Biluška plachta jede pani nebo už mi teda opustila aji s vizitkama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:24
- Nahlásit
jablunka
tenhle pes se mi teda líbí taky!
No tak to myslim, že tam píšou, že ho maj dovlečenýho z ruska....džejmse bonda....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:30
- Nahlásit
jbat
pak vždycky zařve "vpravo
Klidně může i mnoukat davidkova renata
boože to je materyál
Paní dybyste viděla moju maturitu tak už ste v těch Bohnicích živej inventář
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:34
- Nahlásit
danajasa
Klidně může i mnoukat
pak musí jet Bajko s Baicem.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:38
- Nahlásit
Tak jsem se zas snažila Cícovi pomocí klikru vysvětlit pozici u nohy. No... musím říct, že ten pes si asi nepřečetl, jak je učení s klikrem rychlý, naopak si přečetl, že má nabízet spoustu věcí a dostane spoustu žrádla. takže nabízel Dlouhý a úpěnlivý oční kontakt. Posléze předsednutí a oční kontakt. Poté poklonu přede mnou. Potom pozici kolmo k mé noze. Poté poklonu kolmo k mé noze. Potom poklonu u nohy. Potom se vystresil, začal chodit po bytě a nešťastně do všeho ťukal čumákem a čekal na klik. Když se nic nedělo, milostivě přišel ke mě, sednul si mi u nohy, ale 30cm vedle a čekal
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:42
- Nahlásit
danajasa
šiš neblbni vůbec jim nevěř neni to nic složitýho prostě deš minimálně 50 krků rovně a pak už sou různý změny, ale nejlepší je si to opravdu aspoň jednou projít bez psa když něco zapomeneš rozdočí tě upozorní bez ztráty kytičky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:43
- Nahlásit
a u pudlů je nejhezčí bejbyna!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:45
- Nahlásit
Asi umřu nastěhovala se k nám do pondělí manželova rodina
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:46
- Nahlásit
laguna
hezkej zbytek týdne přeju!
pročpak ti to udělali?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:46
- Nahlásit
Alexa
upozorní bez ztráty kytičky
No díky já hřeším na to,že ten plac je tak malej,že se dycky vo něco zarazím jak kuželková koule-vpřed-bouda s nářadím konec čelem vzad chuze u kladiny klus u kanálu šnekopochod u výchozí tyčky na plot kol pltu tam a zpět u kladiny sedni hajzle skupinku trefím pokavad nezdrhnou parchanti.Ale pudu si to neska odkrokovat teda ste mě vypsychařili
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:47 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
danajasa
páč esli budu počítat v hlavě kroky tak napálím do plotu
No on ti snad rozhodčí bude velet, ne? Protože BH jsem někdy vloni nebo předloni udělala a kdyby mi neveleli, tak asi zabloudim a nebo narazim, což se nestalo. Takže sice si to nepamatuju, ale určitě velel a nebo mi aspoň řekl předem kde asi se mám obrátit.
Alexa
a u pudlů je nejhezčí bejbyna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta je hezká, ale nejvíc u královskej pudlů
|