Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7713 . 7714 . 7715 . 7716 . 7717 . 7718 . 7719 . 7720 . 7721 . 7722 . 7723 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:14
- Nahlásit

Baico
No tak já mám jeden, ale za to naprosto opr. To ani neni zadek, to je prostě prdel

Neznáš heslo Aj velká riť vie očariť? Já z toho hesla dost vycházim

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:15
- Nahlásit

to je drsné jaké jsme tu socky já mám asi 230 Kč do 15.6. ještě, že už je to jen na moje žrádlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

Baico
A pani ste si jistá, že ste se omylem nekoukla na můj účet a do mojí nádrže?
Jak ráda bych uvěřila, že to byl tvůj účet a tvoje auto, ale jsem si jistá, že bylo moje, moment - ověřuju na párkingu - ano, je to knedlik, hladový, špinavý a korodující, s volným zavěšením kol. A účet je podle čísla taky můj. Dnes bych se mohla nechat okrást, by mě ten zloděj zabil za tak mizernej lup ))) 13,90 )))

Marush
Neznáš heslo Aj velká riť vie očariť? Já z toho hesla dost vycházim
no tak to mám horší, nabírám kompleksně, pročež jak má být nějaký poměr mezi pasem a bokama, můj dělá 1:1, jak tiskový data na B0 plagát. Gdyš du s tenkou kolegyní na vobjět, vypadáme jako desítka.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:20
- Nahlásit

Gerda
Gdyš du s tenkou kolegyní na vobjět, vypadáme jako desítka.
))))))))))))))))))))) to snad neee

a nedrásejte už, musím se učit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:20
- Nahlásit

Gerda
Gdyš du s tenkou kolegyní na vobjět, vypadáme jako desítka.
tys hovado.-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:30
- Nahlásit

Maky a Trix
a nedrásejte už, musím se učit.

PŘESNĚ TÁÁÁÁK!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:31
- Nahlásit

tea děcka to mňoukání se nějak šíří, essi vona to nebééé taky nějaká bakterie http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/235101-austr alsky-senator-behem-jednani-mnoukal-na-kolegyni-mu sel-se-omluvit.html?ref=boxE

Gerda
vodu asi trochu jo, ale přiměřeně, kantýna nebude jen pro děti a učinkující buřty dělala sem medovník, ale děsně mě sral tak nevim essi nakonec neskončí v popelnici nebo v lese a asi upečeu eště něco, tak žrádla bude dost

davidkova renata
Baico
budete dělat to zadržení na 1 fíka?????

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
Už máte všichni Triponemu palidu? nebo aspoň entaoebu histyolicu??
Nemám a mít nechcu ani jedno! FUJ

jbat
No Doppler by měl stát kolem 1000,- možná o něco víc, ale Holter je 3000-5000,- a ten mají prý jen v Praze a Brně, měli jsme na doppler jít s Atíkem, ale dle sona bylo srdce ok, jen něcou většího nevím co, má to prý většina obřích psů. Tak jsme doppler vyšetření odložili.

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:43
- Nahlásit

Atusch
No Doppler by měl stát kolem 1000,- možná o něco víc, ale Holter je 3000-5000,-

Tak já nevim už. Uvidím, jak se domluvím s doktorama. Měli bychom k Majerovi do AA Vet a pak se uvidí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:44
- Nahlásit

jbat
čus.....byla sem na Dopleroj s Tedíkem v Pardubicích a aji s jinejma vyšetřeníma nás to vyšlo cca na 2 tisíce a to jsme byli na tý nejdražší klinice v Pardubkách(když nepočítám zasranou hlavní veterinu).

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:50
- Nahlásit

jablunka
byla sem na Dopleroj s Tedíkem v Pardubicích a aji

a vo co tam de? co se tam zjistí?

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:56
- Nahlásit

Teda k Najmanovi, ne Majerovi...

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:58
- Nahlásit

jbat
Prostě rozsáhlé vyšetření srdce,něco jako spešl ultrazvuk.......my tam byli,protože Tedík se začal hodně zadýchávat,kašlat,nedával procházky,po delší mu modral jazyk a prostě se najednou celkově zhoršil.
Přišli mu na nějakou kardiomyopatii,ale ty papíry už asi fakt nedohledám,páč to bylo dlouho před stěhováním,abych ti to napsala přesně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:12
- Nahlásit

Děcka, nepříde vám, že kontinentální střich je stejnak nejhesčí? Jak maj ty holý řitě?

http://pudlinfo.sweb.cz/czech/chov/strihy.html

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:14
- Nahlásit

Gerda
mně se líbí moderní.

jablunka
Prostě rozsáhlé vyšetření srdce,něco jako spešl ultrazvuk

oukej. snad to k něčemu bude.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:18
- Nahlásit

Gerda
mi se líbí sportovní

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:22
- Nahlásit

Gerda
mě se taky líbí nejvíce asi moderní, proč? chceš si pořídit pudla? nebo chceš nějak Maryji ostříhat a nevíš jak?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

Maky a Trix
mi se líbí sportovní
Jenže tam ten pudlík vypadá jako Bedlington teriér....
Gerda
mě se líbí skandinávský

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:24
- Nahlásit

Gerda
mě příjde kontonentální nejhorší

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:25
- Nahlásit

jablunka
jo ten sportovní fakt vypadá jak bedlington

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:28
- Nahlásit

lozim si jen tak po pudlích stránkách, narazila sem na chovku Very Merry, kde se mi děsně líběj jejich apricoti, vůbec nevim, proč, ale prostě se mi líběj. Maj i černý. Koukněte na vídeja. Kontíkovej střich je nejlepčí, kdybych měla pudla, bude mít bambulky a holou řiť anebo bude na vyčesanou bejbynu A bude nosit overálek, aby se mi na cvičáku nepocuchal. A bude to Libuna.

http://www.very-merry.cz/feny___females.html

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:28
- Nahlásit

Gerda
občas to tady nestíhám číst, ale jak to vypadá s vestama?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:29
- Nahlásit

Gerda
kde se mi děsně líběj jejich apricoti,
čéče,to je snad jediná barva u pudlů,která mě nikdy neoslovila.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:31
- Nahlásit

Lidííí ted mě málem treflo.Hledám hmyzopsíka a nííc celej hrad se, prolezla a níííc ječící všudepřítomný tvor nikde a já sem zrovna dávala prostěradla a povlečení do pračky ve mě by se krve nedořezal!!!!! Nakone se našla jako vlezla do okna na naší stoleté hůře a to okno se průvanem za ní zabouchlo asi budu mět žal.vředy

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:33
- Nahlásit

jablunka
vždyť mě se taky bedlingtoni velice líbí

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:37
- Nahlásit

Lola1
občas to tady nestíhám číst, ale jak to vypadá s vestama?
vesty se střihaj, teď řeším výšivku, ještě je čas, ještě se neschyluje. Ale myslim, že je taky čas, abych vám rozeslala prototyp na vyzkoušení, jen je to závidlý nachlapovi vyšívači, jeslti mu budou stačit jen vzorky látek, nebo jestli bude chtít celou vestu k vyšití, proto ještě váhám. Hodně děvenek už ji vidělo, teď jste na řadě vy, lidé z prdelákova Zejména ty a paw a jak se nám ztratila vlčáčková, tak vlčáčková taky. Takže zatim se na vás střihá, na ty, co už vestění viděly.

jablunka
hele mě se aprikot ultra nelíbí, ale ti jejich sou takový žlutoučký...nevim, v pudlech se nevyznám ani vzdáleně a minimálně, jen prostě podle pohledu, těch vídejí, kouk na stránky, se mi líběj moc.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:38
- Nahlásit

Maky a Trix
vždyť mě se taky bedlingtoni velice líbí

Fakt jo???No vyloženě ošliví mi nepřijdou,ale kdysi jsme v rodině měli jednoho jeho křížence,maminka byla pudlice a tatík bedling a bylo to naprosto debil zvíře.....žral veškeré špinavé prádlo,venku před ním neuteklo jediný hovno a když ho nesežral,tak se v něm vyválel a furt zdrhal oknem. Byl to velmi divný pes.
Schválně najdu fotku a až dorazí domů muž,tak mi ji oskenuje.

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:38
- Nahlásit

Gerda
jaký střih byl na tý výstavě co se mi líbil? Vypadal jak kontinentální, ale neměl prdel oholenou na kůži a neměl tam bambule? Ten byl moc hezký, ale nesedí mi na něj ani jeden tak nevím. Nejhorší je bezkonkurenčně ten sportovní, ale zas je praktickej...

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:40
- Nahlásit

Atusch
no to ale nevim, páč znám jen ty, co teď vidim na vobrázku i s názvama střihůch a beztak se mi nejvíc líbí kontík Jinak to asi byla nějaká bejbyna na velkym psu......

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:41
- Nahlásit

Gerda
kouk na stránky
Fšak to taky prolejzám.
a tenhle pes se mi teda líbí taky!

<< 1 ... 7713 . 7714 . 7715 . 7716 . 7717 . 7718 . 7719 . 7720 . 7721 . 7722 . 7723 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání