Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7713 . 7714 . 7715 . 7716 . 7717 . 7718 . 7719 . 7720 . 7721 . 7722 . 7723 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:03
- Nahlásit

Gerda
jakože ražba do kůže, že bysme si nechali navrhnout kožený náramky nebo takovou věc, normál s kadibutkou ))))))) Vyjádřete se, jesi to mám zjišťovat dál, nebo na to serem.

chcíííííííí!!!! a nedělá obojky? že bysme i psům pořídili mundůry???

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:03
- Nahlásit

Gerda
Vyjádřete se, jesi to mám zjišťovat dál,
Mě osobně by se mi to líbilo

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:04
- Nahlásit

Biluška
fole, myslím psích prdelí

Marush
japato, že je ti blbje???

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:07
- Nahlásit

Marush
Jsem doma je mi blbě...a všechno mě sere moc!

copak drahá???

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

Monty
tak psích prdelí tu patnáct mám, to jo...ale většinou gdyž si chci koupit psa tak ho kupuju celého, nikoliv jenom dupu

Gerda
Já teda henty kožený cingrlátka nenosím, ale essi bude většina žumpy pro tak se přidám. Obojky nechci, gdybych měla koupit patnáct kožených obojků tak bych si musela vzít další hypotéku Tupounek Lilátko by ho vzápětí ztratilo, já bych ji musela f afektu zabít a pak by mi to bylo líto

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

Biluška
tak 15, tvůj stav se pořád nějak mění
já taky kupuju celé, no vlastně ani celé nejsou, když jim chybí mozek tak teda skoro celé bez mozku

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

jbat
obojky nedělá, ale můžu se zeptat, kožený obojky dělá Pardálka, nádherný:

http://www.anubiswear.eu/index.html

jbat
Baico
super, ještě počkáme, co další, pak to rozjedem.

Jinak sem se fčéra domlouvala s tou pani výšivnicí krs vestění, rovnou mi řekla, že do šusťáku vůbec vejšifku nedoporučuje, že spíš potisk, ale maj šílený ceny, nechtěj mi udělat zadarmo vzorek )))) a i když je to blízko a bylo by to rychle, posílám vzorky látek a na moravu. Pánoj už sem psala vyčerpávající mail, možná ho vůbec nepočet, neboť poslal velmi strohou odpověď, ať to pošlu, že se mi pak vyjádří. Sem mu i nalepila loga na kusy látek, aby chápal, co má dělat )))

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:23
- Nahlásit

Gerda
do šusťáku vůbec vejšifku nedoporučuje,
To by mě teda zajímalao, jak to dělá Ščučka,protože ten výšivky do šusťáku dělá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:24
- Nahlásit

Baico
no prááávě, on teda asi bude mít nějakej vychytanej šusťák a vyzkoušenou výšifku, přece jen je to starej mazák ve výrobě, my jedeme prototyp, uvidíme, jestli máme zdatné dodavatele, kdyžtak budeme hledat dál, zatim se připraví zkoušky. Ještě pohledám možnostě.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

Brý tro tady jest pod mrakem příjemný den.Gerda
Paní stou parmskou šunkou velmi ofafrně neb je to lautr syrový maso a nechtějte vědít čím to konzervujou ináč ju uvidíte eště dvakrát.Biluška
Paní oznamuji vám velmi smutnou zprávu krzevá posmrtného dárcovství ivalid.vozejku děd ho ještě za živa včerá daroval(páš se tak bojí chodit ven,že rači daroval vozejk zadara aby mohl tvrdit,že nemůže ven páč nemá jak)

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

Gerda
obojky nedělá, ale můžu se zeptat

zeptej, hodně bych pro hata chtěla koženej obojek s tím logem našim na obojku. tu řadu těch psůch a hajzlbudku.

hancaw
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:29
- Nahlásit

Zdravím vás fšechny,
měla jsem dnes velmi povznášející ranní setkání. Parkem se řítil velmi tlustý pán na velmi rychlých kolečkových bruslích poté co přejel hrbol což ho asi poněku rozhodilo začal chytat balanc a velmi u toho mával rukama a vyjadřoval se velmi sprostě ke kvalitě chodníku. To neměl dělat bo zaujal Džínu, která se k němu řítila s velkoklackem v tlamě sice jsem jí stihla odvolat ale totéž již nestihla paní s bíglem na jojošňůře bígl uhnul panička již ne a v objetí s bruslařem se odebrala do rozkvetlého jasmínového keře. Zřejmě tam došlo ke splynutí duší bo se odtamdut neslo ku.....ááááá a dopr.....éééé a tak jsem šla radši pryč abych jako nerušila
Gerda jsem zde pani, f kolik a gde f sobotu Džína béé mít radost že má konečně hodně harantůch k terapýji

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:32
- Nahlásit

hancaw
Zřejmě tam došlo ke splynutí duší bo se odtamdut neslo ku.....ááááá a dopr.....éééé a tak jsem šla radši pryč abych jako nerušila

hancaw
kolik a gde f sobotu Džína béé mít radost

v Jílovým, hurá, budu ňuchat i Džínu!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:41
- Nahlásit

hancaw
f kolik a gde f sobotu Džína béé mít radost že má konečně hodně harantůch k terapýji
pojedem jen jednim autem? Nabrala bych tě doma, budu mít prázdný auto a je zbytečný jezdit mnohovozem, co si o tom myslíš? Máme tam být v 10 nejpozději, tzn v 8.30 bych tě vyzvedla, jo? A budu mít asi 15 min zpozdění, takže je to akorát. Jsem velice nedochvilná, snažím se napravit, ale krz retardaci mi to nejde.

jbat
no on je jakože umělec, bylo by to příšerně drahý, Pardálka už má zajetou výrobu a určitě by byla levnější vevícenákladě...v každym případě to zjistim.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:43
- Nahlásit

Gerda
nosím stříbrný a ocelový cetky, kožený můžu asi teda taky.
nemáš botulismus??

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:46
- Nahlásit

Gerda
kejtlin
nemáš botulismus
Zté mnamky se pos..zatím skoro všecí páč je to syrový maso popatlaný zbytkem z výroby sejra a pak se ROK A VÍC nechává hnít a přenáší z tepla do zymy a furt dokola http://blog.lahudkarium.cz/jak-se-vyrabi-parmska-s unka/

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:47
- Nahlásit

kejtlin
kožený můžu asi teda taky
přemejšlim, že bych to místo do kůže nechala vyrazit do plíšku a pak by se to s kůží spojilo nějak ozdobně....tohle půjde pozvolna, nejdřív vejšifky.

nemáš botulismus??
no to asi ne, u toho sou horečky. A mě je jenom blbě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

Gerda
přemejšlim, že bych to místo do kůže nechala vyrazit do plíšku a pak by se to s kůží spojilo nějak ozdobně....tohle půjde pozvolna, nejdřív vejšifky.

já nemůžu plíšky, jen ocelový a stříbrný mám na bižu alergii, vyrážku děsně moc
. A mě je jenom blbě.

at´ ti je co nejdřív líp

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:53
- Nahlásit

danajasa
né, z parmský šunky se zatím neposrali úpe všici, potože já jí třeba úplně miluju. je to převelice luxusní dobrůtka, s mozzarellou to Gerdici úplně závidím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:55
- Nahlásit

kejtlin
kožený můžu asi teda taky
čéče to jsem si myslela taky. No a ne (právě taky můžu jenom stříbro a ocel a skleněný korálky)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:56
- Nahlásit

kachna_
čéče to jsem si myslela taky. No a ne (právě taky můžu jenom stříbro a ocel a skleněný korálky)

fakt? sem si myslela že kůže je vpodstatě přírodní materiál, takže v poho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:57
- Nahlásit

Baico
ok f půl 9 u mě..nabíráme eště kohosi???
Gerda
já cetky nenosim páč se 4 uklidama mi zatim nevydržel ani jeden
danajasa
pak se ROK A VÍC nechává hnít a přenáší z tepla do zymy a furt dokola
tak to uš lae šunčička cupajdí sama né? ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:58
- Nahlásit

davidkova renata
tak to uš lae šunčička cupajdí sama né? ))))

já nikdy parmskou šunku nechutnala tak nevím

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:59
- Nahlásit

kejtlin
já nemůžu plíšky
ok tak jenom kožka.

Maky a Trix
s mozzarellou to Gerdici úplně závidím
blééé, zrovna ta mocarela na tom byla nejhnusnější - teplé bílé cosi, co mělo konzistenci už vyžvejkaný žvejkačky. Depáááák, zlatej řízek

davidkova renata
já cetky nenosim páč se 4 uklidama mi zatim nevydržel ani jeden
ty to zamotáš do některýho z prstenů, ty zatim držej dobře.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:00
- Nahlásit

davidkova renata
ok f půl 9 u mě..nabíráme eště kohosi???
Nabíráme Jbatku, ale ta se dogestí k vám na Petřiny tramvají č. 18.
Jbat
Pani, takže v sobotu v půl devátý na Petřinách. Víš, kde bydlí mamka nebo tě vyzvednu na konečný trmavaje, stejně musím okolo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:01
- Nahlásit

Gerda
nevíte co je dobrý, barbaři

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:01
- Nahlásit

danajasa
http://blog.lahudkarium.cz/jak-se-vyrabi-parmska-s unka/

jéééé, další -rium!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:03
- Nahlásit

Maky a Trix
nevíte co je dobrý, barbaři
Jako je fakt, že se musim přiznat, že já spíš vařim s babicou než s polrajchem, teda jakoby spíš nevařim vůbec, ale když už jim, jim vobyčejný věci za pár šušní, žádný ňamky a gurmánský chutě, koprofka a kuře na smetaně je ňameček!

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:03
- Nahlásit

Baico
Pani, takže v sobotu v půl devátý na Petřinách. Víš, kde bydlí mamka nebo tě vyzvednu na konečný trmavaje, stejně musím okolo

Tak já pojedu už na sedmou a mamka mi udělá kafčo, co?

Počkám na šalinzastávce, k mamce netrefím vůbec nikdy.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:04
- Nahlásit

kejtlin
tak zkus kus koženej proužek namotat na ruku, mně to někdy vadí, někdy ne.

<< 1 ... 7713 . 7714 . 7715 . 7716 . 7717 . 7718 . 7719 . 7720 . 7721 . 7722 . 7723 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání