| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:42
- Nahlásit
čus bus, jak se mátee? Už máte všichni Triponemu palidu? nebo aspoň entaoebu histyolicu??
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:42
- Nahlásit
Baico
Navíc by hrozilo riziko, že místo, aby nám tě tam vydali, tab si nást tam nechali všechny tři
no to je hodně pravděpodobný... a ještě by chtěli kontakty na zbytek Žumpy, aby rozbili ten gang dezolátů...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:43
- Nahlásit
jbat
dopler je nějaký sono srdce, ne? Mělo by to najít hodně věcí, už je to nějakej vymakanej přístroj....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:44
- Nahlásit
jbat
tak tam asi něco bude, ni
notak na to se práěv ptám,žejo
Marush
mám nemocný játra,takže mě nesmíte rozčilovat
zkus nechlastat chvíli,třá se budeš moct i roščilovat pak ))
Baico
naším cílem Jílové, nikolif Bohnice
ale zas v bohnicích by nikoho nepřekvapilo dyš budem učit růže mnoukat )))
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
histyolicu??
hi-fi-stolicu? tak nevím essi hi nebo fi, ale jinak je to v pořádku.
fčéra jsme se dívala na TopStar krz Bartošku a její hrábě a bylas tam furt ty!!!!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Marush
a my se bály, že ti něco je, a ty máš normální staf z chlastu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
Už máte všichni Triponemu palidu? nebo aspoň entaoebu histyolicu??
za prvně nevim co to je a za druhý mi to uráží:-.))))))
co votec,uš má namasírovaný svaly jak ho budou žrát vlčááácííí??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
ale zas v bohnicích by nikoho nepřekvapilo dyš budem učit růže mnoukat
No to určitě ne. Myslím, že by je to tak zaujalo, že by nám nabídli ubytování s plnou penzí, aby nás u tété činnosti mohli pozorovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:47
- Nahlásit
Gerda
dopler je nějaký sono srdce, ne? Mělo by to najít hodně věcí, už je to nějakej vymakanej přístroj....
Jj, vyšetřenístojí 3 tácy, tak jako doufám, že to pomůže ke zjištění o co de. páč se o Blbíse bojim, kor ve vedrech... proto je téměř trvale umístěn u mámy, kde je celý den na zahradě a dělá si tam co chce, tedy většinou spí na gauči v chatě...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:47
- Nahlásit
jbat
fčéra jsme se dívala na TopStar krz Bartošku a její hrábě a bylas tam furt ty!!!!
Tak já jsem to na hrábě radši přepnula, protože mi z ní bylo tak trapně, že jsem se na to nemohla ani dívat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:48
- Nahlásit
Baico
že by nám nabídli ubytování s plnou penzí
no jako pro mě je to dost lákavý se přiznám! je tam velmi hesky a sou tam rozličná zviřátka a taky třešně popravdě bych tam i chvíli vydržela úpa f poho,hlavně ted v létě
du uklýzet jelyta
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
co votec,uš má namasírovaný svaly jak ho budou žrát vlčááácííí??
no snad joo, snad ho u toho neklepne jak Janotu na tenise
jbat
a byla mi tam vidět prdel? Já to neviděla a výslovně jsem jim zakázala, aby mi zabírali prdel!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
a byla mi tam vidět prdel? Já
Já tě viděla až na tý módní přehlídce, kdy se tě ptali jestlivá sleduješ ty módní trendy Jsem čekala, že řekneš, že jsi ráda, že stačíš sledovat žumpu a na módní trendy ti již nezbývá čas
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
no jako pro mě je to dost lákavý
To jo, ale mám obavu, že by jsme to měli jako velmi drahou dovolenou. Nemocenská plut ty regulační poplatky....Radši jedem rovnou do Jílovýho, vyjde to levnějc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
a tys tam byla hambatá? A proč si je bereš do koupelny? To ti přídou domu lidi, řeknou - brý den, my se dem kouknout, jak se koupete?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:52
- Nahlásit
jste voli!
davidkova renata
Táta je na zlínskym harantím fesťáku a likviduje haranti,sem mu dala úkol!A pak bé třénovat zákus s Nyxlou nebo Gusem autobusem
jbat
du na sovů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:53
- Nahlásit
Gerda
To ti přídou domu lidi, řeknou - brý den, my se dem kouknout, jak se koupete?
Počkej až budete s Mařkou taky celebryt. To za vámi polezou s kamerou taky fšude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
Já to neviděla a výslovně jsem jim zakázala, aby mi zabírali prdel!
Baico
řekneš, že jsi ráda, že stačíš sledovat žumpu a na módní trendy ti již nezbývá čas
Nemocenská plut ty regulační poplatky.
hele ale dementi nemůžou platit regulaci dyš sou nesvéprávný a na hlavu ne? ))) a to my sme.-))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
Gerda
a tys tam byla hambatá? A proč si je bereš do koupelny? To ti přídou domu lidi, řeknou - brý den, my se dem kouknout, jak se koupete?
šmarjá to se fotilo v hotelu, jsem si vybrala prádlo, aby bylo slušný a jedny spoďáry byly ze předu hraťásky a ze zadu tanga, tak jsme se dohodli, že to budem fotit jen ze předu, ale nedošlo mi, že se tam bude voplendovat okolo s tou kamerou. Jak jsem ho viděla, tak jsem mu zakázala zabírat mi zadek!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:59
- Nahlásit
tak na mělníku už chčí
a mi serete že s tat´kou magyjonem se neudělal žumposraz po vejplatě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:01
- Nahlásit
Baico
To za vámi polezou s kamerou taky fšude
Ale budou řikat - proboha, slečno, hlavně se nekoupejte, to bychom nemuseli přežít, stoupněte si támhle, nooo, taaam, ano, po kolena do vody - Kadle, pusť trochu mlhy, víc samozřejmě - a teď ten klobouček si vemte. Tu helmu sem myslel, ste blbá???? A teď pejska pošlete na kameru. Dobrý, berem, naschle!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty prase bylas tam nahatáááááááááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jak jsem ho viděla, tak jsem mu zakázala zabírat mi zadek!
No jasně, kdyby byl aspoň krásnej a bohatej, ale prd, nějakej uprděnej kameraman. Ani oskara nemá, dobře si udělala. Tě akorát furt voplendujou. Příště ti uděláme žumpí spoďáry do prominentůch.
kejtlin
mi serete že s tat´kou magyjonem se neudělal žumposraz po vejplatě
děfče, mám na účtě 13,90, a to jako doopravdy, je v tom už i kontokorent. Ráno sem vysypala z prasátka 65 kč na cigára a řikám si, že snad doufám vydrží zbytek benálu do Jílu ))))) A jesi chcí, tak mi to va, nechala sem si vodevřenej celej byt aji se všema voknama a dveřmama na balgon, tak tam budu mtí mokrej koberec a větrem rozmlácený vokna.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
no bylas jen zepředu, takže asi dobrý, essi nemáš prdel vepředu.
a mělas tedy moc hezky vlasy udělaný.
Baico
jako taky jsem tu Bartošku nakonec musela přepnout, protože jsem se strašně styděla...
bylo to velmi hrozné...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:07
- Nahlásit
Gerda
Jak jsem ho viděla, tak jsem mu zakázala zabírat mi zadek!
No jasně, kdyby byl aspoň krásnej a bohatej
já myslela, že myslíš ten zadek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:10
- Nahlásit
Gerda
tak já jezdím na rezervu už třetí den, do jílu určo už nedojedu a do vejplaty která bude 15.6. mám cca 250 kč, takže asi tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
já myslela, že myslíš ten zadek
to bych asi trošku ustřelila, ne? )))) To začala Montyjofka s těma dupkama, jak jich má Biluše 15 a Montyjovka chce aspoň tři, tu třetí místo auta. Takže dneska pofrčej zadky )))) zatkáriumy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:11
- Nahlásit
Gerda
děfče, mám na účtě 13,90, a to jako doopravdy, je v tom už i kontokorent. Ráno sem vysypala z prasátka 65 kč na cigára a řikám si, že snad doufám vydrží zbytek benálu do Jílu
A pani ste si jistá, že ste se omylem nekoukla na můj účet a do mojí nádrže?
jbat
jako taky jsem tu Bartošku nakonec musela přepnout
No fakt to bylo děsný. A dneska ráno jsem v rádiu slyšela kus toho jejich duetu, fakt bléééé!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:11
- Nahlásit
Gerda
Takže dneska pofrčej zadky )))) zatkáriumy.
ano, za všechno můžu já
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
Gerda
Takže dneska pofrčej zadky
No tak já mám jeden, ale za to naprosto opr. To ani neni zadek, to je prostě prdel
|