| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 00:04
- Nahlásit
Jimmi
na Saraxojx!!!, dáme ještě jednu?
Třá tři,za tohle mi ten alkoholismus stojí.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 00:05
- Nahlásit
jablunka
všimla sis, že tu chcíp pes? žumpa se nějak vyčerpala drásáním před den
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 00:12
- Nahlásit
Jimmi
všimla sis, že tu chcíp pes? žumpa se nějak vyčerpala drásáním před den
Pokud se žumpa vyčerpala,pak je to průser.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 06:41
- Nahlásit
fstávejte a makejte, mě to neba gdyž dřu sama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:05
- Nahlásit
Já dřu taky, gdo porodil????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:06
- Nahlásit
nazdar šici, ste asi zvědavý co?????
na kešky sme nešli bo děsně ale děsně chcalo, jeli jsme do prahy a šli do čajovny, pak jsem spala u něj-NE NEZNAMENÁ TO, ŽE S NÍM není špatnej, žádnej blbec ani není tak hnusnej jak říká, ale prostě.......není to třeba Martin s kterým jsme si sedli hned od začátku....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:24
- Nahlásit
kejtlin
fakt jo? no pěkný začátek teda
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:26
- Nahlásit
Bré deň.
Zas mě vyhnali na besedu. Ale opravila jsem si c:geo, tak si v mezičase taky ulovim kešky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:28
- Nahlásit
Brýtro
Kolik je kde štěňát?
Dnes po ránu jsem nenahmátla Bekynce ten nádor. V poslední době z něj teklo ne tak světlý humus jako předtím, ale tmavý. On jí ten nádor snad vytek, nebo co?!?!?!? V poslední době taky začala víc courat. Počůrává se ale pořád stejně, ale to s tím nesouvisí, no.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:43
- Nahlásit
bré ráno, žádné sms = žádná štěňata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit
Su úplně nasraná. Bolí mě zup. už od včerejška odpoledne. Ráno volám svýmu zubařovi, že se hodlám dogestit. Nebere mi telefon. Najdu na netu ordinační hodiny. V pátek si dává voraz, v pátek se neordinuje. Až v pondělí Volám jeho manželce-zubařce, essi by mě vzala místo něho. Totéž, v pátek si asi dělají prodloužený víkend jako rodinka Volám do Krnovské nemocnice - zubní oddělení už dávno nemají, jsou pouze privátní zubaři. Pohotovost drží na střídačku ti privátní a drží ji POUZE V SO A NE OD 8,00 do 12,00. Bruntál totéž. Opavská nemocnice je na tom trochu líp, ta drží pohotovost přímo v nemocnici, ovšem pouze v sobotu a neděli od 8,00 do 14,30 Nejbližší nemocnice, která má pohotovost i v týdnu je Ostrava-Fifejdy, tam se může jet denně od 18,00 do 6,00 Takže budu muset počkat do šesti do večera, pak jet nějakých stodvacet kiláků do Ostravy a tam mi možná vyvrtají ten zup A za tohle chtějí regulační poplatky a zvýšit plat, jo? To teda děkujeme, odejděte
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:03
- Nahlásit
Biluška
tagže tě mám čekat v 19 hod. v Ostravě, jo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:05
- Nahlásit
Biluška
Klídek. Mě bolel zub a když jsem dorazila k zubařce, tak pravila, že neví proč, páč mu lautr nic není. Tedy mě ta malá bílá svině přestala hned bolet. A byl klid.
Nějaký zubař snad dnes otevřeno má, ne? Proč tomu říkáš pohotovost? Normálně se nahlaš do nějaké ordinace jako na obyčejnou prohlídku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Normálně se nahlaš do nějaké ordinace jako na obyčejnou prohlídku.
Ty woe gdys byla naposled u zubaře? . Oni neberou. Mají plno. Aspoň tady u nás. Mášenek tu bydlí už pět let a za zubařkou dojíždí do Olomouce, protože tady ho nikdo nechce vzít. Mají od pojišťoven nařízený nějaký horní stav a víc klientů vzít nesmí. Takže vyhlásí stop stav a neberou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit
Biluška
V tom případě Ti nezbyde než omdlít z bolesti na ulici a nechat si zavolat záchranku. Zánět v dásni je sviňa, od toho se člověku dělá mdlo. Ovšem nevím, co budou dělat, když tě dovezou zrovna do tý nemocnice, která nemá žubní oddělení.
Valím makat, zatím zdar.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Ovšem nevím, co budou dělat, když tě dovezou zrovna do tý nemocnice, která nemá žubní oddělení.
To fakt nevím, páč jsou tu dvě - Bruntálská a Krnovská a zubní nemá ani jedna
Za druhé - u nás slouží tak kvalitní lékaři, že hodně pochybuju, že by poznali, že umírám na zánět dásně. Tipuju, že by byli schopní mě klidně složit někde na gyndě, nebo rovnou na patologii
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:24
- Nahlásit
Biluška
u nás slouží tak kvalitní lékaři, že hodně pochybuju, že by poznali, že umírám na zánět dásně. Tipuju, že by byli schopní mě klidně složit někde na gyndě, nebo rovnou na patologi
tak si napiš předtím než omdlíš na čelo mám zánět dásní
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit
jablunka
přejeme dodatečně k včerejším narozeninám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit
jablunka
si měla fčéra vopravdický narozeniny???
tak taky vše nej a hodně zdraví a hodně psů a dětí a tak...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:46
- Nahlásit
jablunka
vy jste malě paní brzdejky???
Tak to tedy dodatečně všecičko nej nej nej
já jsem se teď fajně nadlábla, máme tady v práci švédské stoly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit
Monty
já jsem se teď fajně nadlábla, máme tady v práci švédské stoly
bych taky chtěla.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:50
- Nahlásit
kejtlin
dvě holky od nás mají narozky, tak tady nachystaly chlebíčky, studenou mísu se zeleninou, salámy, sýry a zákusky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:54
- Nahlásit
ahoooj, kdo má narozky zase? jabloň? Tak všechno néééééj, pani!
to je všechno, co jsem zachytila, dočítat to opět nebudu, nejsem manijak. dělo se něco? je už venku malýbílýpes? nebo jiný pes?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit
Monty
já jela s dědou do penny na nákup, už hned kolem 7.45 tam bylo děsnejch lidí, fronta na vozejky se čekalo, bylo to dobrý sice jsem si nestihla skoro nic koupit jen cherry rajčata, banány a jahody, ale ty jahody sem sežrala všechny, měla sem si vzít dvoje, měli je za 21kč
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit
jbat
čus malá bílá fenka jaksi ještě nevylezla, však ať si počká, až ji příjdu navštívit, ta uvidí to tóčo!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit
kejtlin
měli je za 21kč
to je super cena, já si dneska ani do práce nebralo jídlo (vlastně jen dva plátky ananasu, protože jsem věděla, že se tady nacváknu)
jbat
jo jinak, jabloň měla ty narozky myslím, že včera
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit
Já vám do toho nechci kecat, ale narozky měl malej Jabloň, ne?
Čímž mu teda přeju fšechno nejlepší a posílám nějaké grance
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:02
- Nahlásit
Pochva. Len buď Ježíš Kristus. Ukradla sem si tenhle pozdrav od kolegy, co je neuvěřitelně vtipnej, jednou už jsem kvůli jeho hlášce brečela až tak, že sem se nemohla zastavit.
Dnes má narozeniny Mauglíček, takže Mauglíčkovi FŠÉÉÉÉÉCKO NEJLEPČÉÉÉÉJŠÍ, ať hezky roste, je pořád takový bezvadňácký děcko, ať se stane Pánem Džunglí!
tady dárek, ale asi ho neocení, je to jen dort:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit
Jé malej Jabloň, bude slavit , tak tedy šecko nej...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:13
- Nahlásit
Malýmu Jablůnkovi a se zpožděním i velký Jabloni všecko nej.
|