| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:17
- Nahlásit
Marush
nekontroluješ si vůbec svůj sovinec mi přinde
jj, mám sowinec out of control. už je to v cajku ale.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:37
- Nahlásit
Děcká byla sem s pakůněm a černý pes ušel cca3km a mrskl sebou do kaluže a odmítl se hnout včíl nevím esli je tak zhnilej a vychc..že semu nechtělo z příroddního bazénku nebo se fakt nějak přiůpalil,páč to že hraje mrtvého je celkem opakovaný ftip a běžný jef,fakt je že zpátky sem prozřetelně šla ve stínu,ale to už se táhl jak smrad metr za mnou.
Jak se pozná upálený pes od zhnilého?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:40
- Nahlásit
danajasa
Jak se pozná upálený pes od zhnilého?
když do něj šťouchneš klackem. do zhnilého psa se ti zaboří, když šťouchneš klackem do spáleného psa, tak se rozsype. takže tak.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit
jbat
když do něj šťouchneš klackem. do zhnilého psa se ti zaboří, když šťouchneš klackem do spáleného psa, tak se rozsype. takže tak.
ty si debyl
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit
Alexa
ty si debyl
proč jako jsem zase já debyl?? náááhodou na EEG říkali, že jsem v normě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:58
- Nahlásit
jbat
náááhodou na EEG říkali, že jsem v normě.
no ale to teda řikali fakt nááááhodou )))) Anebo ti řekli, že si v normě, ale stroj je dočasně mimo provoz.... )))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:59
- Nahlásit
jbat
Dobrá příště ulomím klacík a budu štouchat do psa kolemdoucím budu tvrdit že zjištuju co mu je.Bože dobrá rada na dzlato
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:08
- Nahlásit
jbat
To má logiku
V pondělí jsem našla zapomenutou pastičku na hloupého a už škodlivého, zdrhlého křečka, co se nechtěl nechat chytit po dobrém - už jsem teda šla počuchu
A když jsem ji našla a hejbla s ní i s tragicky zesnulým, vyvalili se na mě mrňaví křečci duracel, ale při bližším ohledání to nebyli křečci ani králíčci durace,l ale miminka asi od much.
Tak měli všichni pohřeb
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
agáta12
A když jsem ji našla a hejbla s ní i s tragicky zesnulým, vyvalili se na mě mrňaví křečci duracel, ale při bližším ohledání to nebyli křečci ani králíčci durace,l ale miminka asi od much.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:21
- Nahlásit
Gerda
no ale to teda řikali fakt nááááhodou )))) Anebo ti řekli, že si v normě, ale stroj je dočasně mimo provoz....)))
ne ne.
danajasa
Bože dobrá rada na dzlato
jasné, přijď zas.
agáta12
To má logiku
jistě!
ale při bližším ohledání to nebyli křečci ani králíčci durace,l ale miminka asi od much.
Tak měli všichni pohřeb
blééééééééééééééééééééééééééé!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:24
- Nahlásit
bych si asi na rande měla vzít potprdu že jo???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:30
- Nahlásit
kejtlin
v kolik máte rande?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:30
- Nahlásit
kejtlin
bych si asi na rande měla vzít potprdu že jo???
no právě že nééé! záleží, co chceš teda...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:31
- Nahlásit
Monty
v kolik máte rande?
po pátý se prej staví, měli bysme jít na kešky už jsem přečísla i velký holky jdou s námi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:34
- Nahlásit
kejtlin
kolik pesů bereš? pak musíš informovat, do desíti to asi nestihneš, tak když tak zítra
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit
Monty
kolik pesů bereš
jen 3-ty největší......
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit
jbat
no právě že nééé! záleží, co chceš teda...
aby nemyslel že chci hnet tóó
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
jen 3-ty největší......
pak si potprdu opravdu brát nemusíš...
ať ti to dopadne dobře, pani!!!!!!!
|
agáta12
Člen |
- Nahlásit
Kdybych chovala motýlky a kytičky, tak vám píšu o nich, ale hmyz jako hmyz ne?
Jo a kyti mi zmrzly a do nich můžu šťouchat furt a ani se nezabořim ani se nerozpadaj , prostě nereagujou.
Taky bude pohřeb
Jinak hezkej den přeju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:41
- Nahlásit
jbat
jen 3-ty největší......
pak si potprdu opravdu brát nemusíš...
ať ti to dopadne dobře, pani!!!!!!!
děkuji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:47
- Nahlásit
Uš sem tu. Dřete babizny? Sme měli další havárku, vypadá to, že Miňonka asi umře, je vážně zraněná Vám to za chvíli popíšu, napřed se musím důkladně prolít tekutinama, sem úplně dehydratovaná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:50
- Nahlásit
kejtlin
taky ti přejem ať to dobře dopadne
Biluška
co se stalo????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit
Monty
Biluška
co se stalo????
neboj, to je normálka, Biluška je nejvječí nepřítel pojišťoven, maj ji na black listu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:52
- Nahlásit
Monty
a co to tvoje mimino, už vylezlo konečně???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:53 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
jbat
NE!!!!!
jakmile se dostanu večer na FB a budou tam, tak se jich jako zeptám, co jako Aura vyvádí, že mě nepíná jak kšandy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:57
- Nahlásit
Monty
NE!!!!!
tak je to určo holka. se musí upravit, než vyleze a svět.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:58
- Nahlásit
jbat
tak je to určo holka. se musí upravit, než vyleze a svět.
dík za uklidňování, však já si to pak s ní vyřídím, že co to na mě zkoušela už v máminém břichu
nic fičím domů za mou kopretinou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:08 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Monty
Normálně si to tak fičím dom a za mnou si to fičí dodáfka. Rychle si to fičíme, radši nebudu psát jako moc rychle, páč kolemjdoucím by ruply céfky. Přede mnou si to taky fičí dodáfka a z kufru jí čouhají koberce. Krásná dlouhá rovinka. Tak fšichni fičíme a najednou si ten vůl s těma kobercama vzpoměl,že vlastně odbočuje a dupnul na brzdy. Já taky dupla na brzdy a ubrzdila jsem to o milimetry. Ten za mnou už bohužel ne a navštívil Miňončin kufr . Je teda hodně rozbitá Jinak se nikomu nic nestalo, takže je to gůt.
jbat
neboj, to je normálka, Biluška je nejvječí nepřítel pojišťoven, maj ji na black listu.
Co kecáš, skoro za žádnou nehodu nemůžu já Akorát jak jsem před třema týdnama přecouvala tu popelnici, pak jak jsem nabourala tu ženskou u Holomóce a jak sem zbořila ten plot v zahradnictví Jinak za nic nemůžu já, dycky něgdo nabourá do mě
Edit: Jo vlastně eště jak jsem předjížděla toho chlapa, bylo tam málo místa a urazila sem mu zrcátko. Ale on už ho stejně předtím měl rozbitý tak se to nepočítá
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:13
- Nahlásit
Biluška
dobré skóre nehod mě se zatím podařilo jen odřít předek auta při couvání jsme prostě blond
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:18
- Nahlásit
Lidi to je prekérka . Se tam hned dogestil nějaký chlápek z jakési pojišťovny a nabídl mi náhradní auto a spravení Míni (stejně asi bude na odpis ). Tak sme začali vyplňovat ty papíry, mezitím pro Sabinku přijel Mášenek s druhým autem, čenžli jsme si auta a Mášen tam zůstal, aby počkal na odtahovku a na to náhradní auto. Bude čekat dlouho, páč to náhradní auto co nám servis posílal někdo v Ostravě v koloně naboural . Takže je odkudsi z Ostravy vysláno další náhradní auto, budu doufat, že alespoň tohle dojede
Shelticka
Ten plot v zahradnictví jsem taky zbořila předkem auta při couvání. To couvání je děsně zrádný
|