| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:21
- Nahlásit
Venta
jo jo, tak bych řekla, že je to přesně ten typ psa, o kterým se říká, že když budeš jmenovat jakýkoliv plemeno od dogy po čivavu, tak se trefíš
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:24 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
Eldoguero
přesně ten typ psa, o kterým se říká, že když budeš jmenovat jakýkoliv plemeno od dogy po čivavu, tak se trefíš
No to jo. Ale už jsem viděla aspoň 5 psů, co byli stejný a nebo skoro stejný, jeden z nich třeba na Rhodosu a jeden v Rakousku. Zkusim najít fotky... takže by to chtělo namnožit a udělat oficiální plemeno
edit: tenhle je ve velikosti L, ale taky by se hodil
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit
Venta
Taky nevíme, co je to zač, co všechno je to křížený
ale je to pěkný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit
tak my jdeme venčit a pokusit se o spánek, ale fakt jen pokusit, protože se mi to asi nepovede
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit
Monty
no to právě nemůžu...i když vlastně asi jo, protože z toho nic nebude
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit
Dobrý večer, co děláte?
Tady si můžete počíst... http://kvety.atlas.centrum.cz/zaujalo-nas/2011/5/1 2/clanky/odhaleni-jite-brouky-nevite-o-tom-ctete/
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit
Venta
je to plemeno více velikostních rázůch
Atusch
šmarjá, tak tohle snad ani nebudu číst
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:42
- Nahlásit
Atuschbleeee a mam po chuti!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit
Atusch
nechutný. a to sem měla pocit, že když děcko semtam jí medvídky, tak je to lepší než jiný sladkosti
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit
Venta
nechutný. a to sem měla pocit, že když děcko semtam jí medvídky, tak je to lepší než jiný sladkosti
No a mě se některý lidi diví,že mi u mého nejmladšího nevadí pojídání psích ganulí a pamlsků........řekla bych,že v mnoha případech je tam složení hlídané víc než u lidského a navíc to nekazí zuby.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit
Taky uplně nemám chuť večeřet, ale medvídci mi nevadí, prostě želatina je s prasečích kůží to vím, žvýkačky taky. Ale to barvivo z těch breberek, které je fakt fšude to je nepěkné...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:01
- Nahlásit
jablunka
No a mě se některý lidi diví,že mi u mého nejmladšího nevadí pojídání psích ganulí a pamlsků.
Tak granule mi taky tolik nevadí, jen syrový maso a kosti teda nedávám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:01 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Tak mě ale vůbec nepřijde nechutný jíst rozvařenou kůži, klíďo si medvídky dám kdykoliv - zrovna se jima cpu
to s tím lepkem mi přijde třá mnohem horší,mám kámošku s celiakií rozhodně bych nechtěla trávit v krámech takovou dobu jako ona studováním etiket
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:02
- Nahlásit
jablunka
složení hlídané víc než u lidského a navíc to nekazí zuby.
přesně!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:12
- Nahlásit
Venta
jen syrový maso a kosti teda nedávám
Tak syrový maso u nás jím jen já,dětem to peču a vařím.
Eldoguero
Tak mě ale vůbec nepřijde nechutný jíst rozvařenou kůži,
To mě taky ne,miluju vařený nožky a ovárek,ale prostě mírně nedávám některý éčka a ty brebery. to s tím lepkem mi přijde třá mnohem horší,mám kámošku s celiakyí rozhodně bych nechtěla trávit v krámech takovou dobu jako ona studováním etiket
Nemám klasickou celiakii,ale s moukou jako takovou mám problém a taktéž s uzeninama,ale kupodivu jen těma marketovejma.....třá takový talijáni a buřty od Sekerky(což není velkovýrobce),kde vidíš kousky masa,to mi problém nedělá. Lola1
přesně!
Takhle celkem uzemnil v sobotu paní prodavačku v Petku v Čáslavi,kam jsme šli jen kupovat myšky hadům.Jenže oni tam měli otevřený pytle s granulema a on se na férovku zeptal,jestli může okutnat. To ještě paní jakžtaž dala,ale když si vzal žvejkací tyčinku a přinesl jí s tím,že ji mám zaplatit,myslela sem si,že na nás zavolá sociálku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:16
- Nahlásit
Jste mi zhnusili koblihy.
Myslíte, že se to týká i koblížků z pekárny?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:20
- Nahlásit
impact
Myslím,že bohužel jo.
Hele,ale pokud jsi aspoň trošku šikovná,pokus si jednou ty koblížky udělat doma.....za á)je to chuťově nesrovnatelné a za bé)celkem víš co tam dáváš. jo a když jich uděláš hodně,dají se zamrazit a pak máš rezervu v tom mrazáku co ti doveze Vlčáčková.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:22
- Nahlásit
impact
tam asi ne, minimálně to nebudou vlasy číňanů
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:23
- Nahlásit
jablunka
miluju vařený nožky a ovárek,
jooooo mňam hádej co jsem měla dnes k večeři
mírně nedávám některý éčka a ty brebery
tak to já taky ne, taky študuju etikety a pokud to jde nakupuju aspoň maso a zeleninu u maloprodejců, ale někdy třá z časových důvodů to prostě čék nedá no
si vzal žvejkací tyčinku a přinesl jí s tím,že ji mám zaplatit,myslela sem si,že na nás zavolá sociálku
tak naše malá je zatím moc malá na tohle a granule zatím v miskách jen míchá ale za to nadšeně, ovšem už několik lidí se nás ptalo proč tomu dítěti nekoupíme normální hračky páč všude mezi lidi zejména, si nosí psí balonky, pešky, pískátka, vodítka, náhubky...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:25
- Nahlásit
jablunka
To neumim.
Atusch
Já tam nechci žádný valsy. Ty vole, moje koblížková závislost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit
Ten článek vůbec ani nerozkliknu, nejsu blbá
Vypadá to, že rodit se asi nebude tak si jdu na chvíli zdřímnout.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
Eldoguero
tak naše malá je zatím moc malá na tohle a granule zatím v miskách jen míchá
počkej,co to je malá???Já celkem dost dlouho kojila a kluk mi nevzal do roka do hubičky žádnej pořádnej příkrm,ovšem čoklům z misek chodil užírat od okamžiku,kdy se k nim dostal.
Chjo,si musím postesknout,že je to dneska 5 let,co jsem ho povila.
impact
To neumim.
Hele,nemyslím si,že jsi úplně levá.....koukni na recepis a podle mě,která se s kynutým těstem nekamárádím,to není nic tak těžkého,jen je potřeba je udělat opravdu poctivě a smažit je opravdu na sádle.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:42
- Nahlásit
Všem rodícím držím palec, teda všechny palečky, který najdu
a já si jdu lehnout
na Monty bílou holčičku budu myslet až do rána, ráno na rychlo mrknu, tak ať je tu zpráva, jak to dopadlo, event. pokračuje pak ale budu muset jít zas makat, páč zítra mám strašně moc práce
tak dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:50
- Nahlásit
jablunka
tý jo no tak že všechno nejlepší přejí bílí psi, Bonninka a já
Viktorce je rok a půl, granule zatím fakt nejí ani nemá snahu, zkusila kočičí a nechutnaly jí, od té doby nic, ale denně jí musím nasypat odměrku do misky a vrazit jí do ruky lžíci - půl až tři čtvrti hodiny v kuse někdy vydrží míchat nakonec granule po jedné rozdá psům a chraň je ruka páně, když se k její mističce přiblíží dřív než ona uzná za vhodné, tak mě napadá, že už min. 2 týdny si to nikdo z nich nedovolil
Jdu spát lidi, dobrou s kobrou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 23:10
- Nahlásit
nevím jestli to půjde vložit, ale mám nádhený hrnek s čoklema
na svém profilu fbéčka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 23:12 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Eldoguero
tý jo no tak že všechno nejlepší přejí bílí psi, Bonninka a já
Já mu to zejtra vyřídím.
zatím fakt nejí ani nemá snahu, zkusila kočičí a nechutnaly jí, od té doby nic, ale denně jí musím nasypat odměrku do misky
Hm,my už jsme došli do stadia,kdy si řekne jestli chce psí,nebo kočičí,přinejhorším se obslouží sám.
Edit
nevím jestli to půjde vložit, ale mám nádhený hrnek s čoklema
neser s tí fšude,zejtra budu při pití kafe závidět.
Ale přiznávám,že jsem naprosto unešená.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 23:13
- Nahlásit
jablunka
sem se vnutila s hrnkama i sem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 23:48
- Nahlásit
jablunka
není nad chlastačku pře fejsbuk ))))))))))))) na zdraví!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 23:58
- Nahlásit
Jimmi
na zdraví!!!!
Aji na tvoje a na Saraxojx.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 00:00