Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7434 . 7435 . 7436 . 7437 . 7438 . 7439 . 7440 . 7441 . 7442 . 7443 . 7444 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:47
- Nahlásit

Gerda
mamka si z ní udělá asi tu vysněnou Kate jsem ji řekla, ať se mi do toho neplantá, že Kate prostě nechci a když se jí to tak strašně líbí, ať si hafa pořídí a dá mu jméno Kate

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:55
- Nahlásit

Gerda
co děláte?
Gruntuju, pani, gruntuju, uz se to nedalo
Lavendri a rozmaryni rostou jako blazni, soutezi s nima jen brectan, bojujou o nadvladu nad zahradou. Rozhodla jsem se to letos ponechat osudu, na podzim uvidime, kdo je nejsilnejsi
Dostala jsem 3 seminka reunijonskych baobabu a 2 klaciky tehoz, klacici uz byli, myslim, chcipli pri priletu; dala jsem jim sanci a zasadila a pecuju, ale nevidim to ruzove. Semena jsem zpracovala presne dle navodu a nevim, nevim... zatim nic, uz jsem to i nevydrzela a rozhrabala kvetinac, nevypadaj, ze by z nich neco chtelo vyrust

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:58
- Nahlásit

Monty
ale kdyby se 17. května narodili jen kluci, tak bych si vzala asi i kluka (ikdyž kluka nechci) ale Monty byl narozen 17.5. tak by mě to asi přesvědčilo, že je to nějaký znamení
to bych si taky tak myslela

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:12
- Nahlásit

leyenda
jééééé už máš semínka! No to je super, to mě teda zajímá, jeslti přežijou a budou z nich slovutné stromy. Doufám, že jo! Tak tu část zahrady, kde bude boj, můžeš nazvat - divoká část zahrady...

uz jsem to i nevydrzela a rozhrabala kvetinac
a to se může? Dej jim čas, řekli tři týdny, než se vůbec něco bude dít, možná dýl. A opařila jsi je tou horkou vodou?

Monty
ale kdyby se 17. května narodili jen kluci, tak bych si vzala asi i kluka (ikdyž kluka nechci) ale Monty byl narozen 17.5. tak by mě to asi přesvědčilo, že je to nějaký znamení
Tyjooo to by asi bylo nějaký znamení!

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:31
- Nahlásit

Gerda
tu část zahrady, kde bude boj, můžeš nazvat - divoká část zahrady...

jo, to je hezky napad, mam teda celou zahradu divokou, jestli bude v lete aspon obcas prset, myslim, ze se budeme k domku proklestovat macetama az se vratime z cest
opařila jsi je tou horkou vodou?
jj, a nechala 3 dny namocene ve vlazny vode, na baobabim foru se lidi vytahujou, jak jim klici po 7 - 10 dnech
asi je znova budu macet
ja nevim, jestli se v tom muze hrabat, asi jo, ne? jak jinak bych je mela zkontrolovat

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:36
- Nahlásit

Monty
Tak ať jí máma říká jak chce, ne?
Držím palce ať vyjde holčička

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:52
- Nahlásit

leyenda
bude v lete aspon obcas prset, myslim, ze se budeme k domku proklestovat macetama
ale to bude děsně romantický! Teda to vyprávění jako, praxe asi ne ))

az se vratime z cest
z jakých? Pojedete na ty nepálčata?

a nechala 3 dny namocene ve vlazny vode, na baobabim foru se lidi vytahujou, jak jim klici po 7 - 10 dnech
no ale taky tam psali, že je klidně možný, že budou potřebovat času víc. Anebo je vyndej a celou proceduru zopakuj, třeba cvičně jen s jedním semínkem....

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit

Drahý můj,
jak se Ti stydím psát,
jak Ti říct,
že už s Tebou nechci spát?

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 17:26
- Nahlásit

kintadělej že tě bolí hlava

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 17:26
- Nahlásit

kinta
normálně mu řekneš - hele bolí mě hlava, mám migrénu, tak už na mě laskavě nikdy v životě nechmatej - a je to.

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 17:27
- Nahlásit

šlohnuto z netu od Ghianiky
Tisková zpráva:

"Omlouváme se za chybu ve zprávě o smrti Bin Ládina. Došlo k překlepu. "Bin Ladin is dad". Dodatečně gratulujeme..."

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:15
- Nahlásit

Naše krásné malé Filátko, přenádherné Fufu! Fotka by moje kámoška majitelka, kateřina, je velmi šikovná fotitelka psůch:

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:17
- Nahlásit

Filátko a Sisinka, oranžové komando

Sabyjáci jdou!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:34
- Nahlásit

šiš nedávejte sem ty vošklivý psy!!! sem ráda,že je pokoj vod jabloně a vy se tu vysíráte s vopičtama

jiank nevim proč ale Nanda nechodí na přední nohu..prostě z ničeho nic, přišly sme vod rybníka,byly hodinu doma a pak šly do práce...kulhá jak kráva

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
koukni jestli nemá někde klíště na noze, mě takhle 2 krát kulhala tessa jednou ho měla mezi prstama a podruhý těsně pod zápěstím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:49
- Nahlásit

kejtlin
někde klíště na noze
to bylo první co mě napadlo páč s tim mám už taky zkušenost..nemá nikde nic,ale reaguje dole jak jsou prsty nevim kurva co zas je! normálně tu hopká po 3 jak invalida,ve 13h byla zcela normální tak nevim

jinak připomínám dnes FARMÁÁÁŘE!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:55
- Nahlásit

davidkova renata

já ho neuvidím sakra, no snad chytnu aspoň konec, jinak je repríza v sobotu a to mám volno.
uvidíš no, jestli tam není nic, drap nalomenej apod. tak asi zejtra k vetovi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:58
- Nahlásit

kejtlin
dyk to můžeš sčíhnout na strýmu! lybyčka to tak dělá furt!
k vetovi nendu,ví stejný hovno jako já ale napočítá mi za to minimálně 500kč jako posledně

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:01
- Nahlásit

davidkova renatanemá nikde nic,ale reaguje dole jak jsou prsty nevim kurva co zas je! normálně tu hopká po 3 jak invalida,ve 13h byla zcela normální tak nevim

tohle mě drtí Crysa, taky jak si před měsícem bo kdy to bylo, před dávnou dobou, řízla tu špičku prstu, tak už nepajdala, max. si lehonince odlehčovala a poslední dny dokáže chvílema chodit po třech a o tu čtvrtou se opírá jak kdyby tam měla minimálně zaraženej šroubovák i s držátkem. Pohmatem nic celá noha, reaguje trochu u toho prstu co už se slušně zatahl, tak mám cukání s ní vyrazit, dneska jsem to nevychytala, tak esli jí o vydrží do středy, tak půjde ve středu k vetoj.

no už na něj těším, snad u něj nevyhniju jak krafskej hnát, bo bych už teď zalezla znova do pelechu jak venku chčije

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
dyk to můžeš sčíhnout na strýmu! lybyčka to tak dělá furt!

při rychlosti mýho netu to asi nepůjde
tak lepší veterinář, třeba přestane kulhat sama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:05
- Nahlásit

Crysa
sou to mrchy pani co nás chtěj připravit do hropu!! posledně todle měla v zimě..večer šla normálně spát a ráno neměla jednu zadní nohu skákala jak v posledním tažení eště jak je těžká,prostě obraz bídy a utrpení,vydržela sem 2 dny a šla k vetoj..věděl hovno a dal jí movalis kerej mám doma zadara vod maruny mý dochtorky..jediný možný vysvětlení je,že jak ta kráva ležela s kopytama nahoře na zádech v uličce mezi postelí a stěnou taxi prostě zašprajcla tu zadní hnátu do žeber ústředního topení a škubla ..no gde to sme,pani????

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:13
- Nahlásit

davidkova renatasou to mrchy pani co nás chtěj připravit do hropu!!
mi povidej, já ve snu na včerejšek nad ránem stála zas u veta u toho prosvěcovacího sráče na RTG snímky a znova mi ukazoval jak vypadá osteosarkom tentokrát na Crysí noze a probudila jsem se s tím, že jsme se akorát s vetem domlouvali, že uděláme snímek hrudníka a břicha, esli už jsou někde meta jinde, esli bém řezat nohu.. jako vystíhovaná jak prase jsem z toho a bojím se s tím někam jít. Páč v palici to prostě nedávám..

Takže radši půjdu dát někam k vetoj pětikilo, ale s tím, že budu mít klid a budu vědít že se nebé historie opakovat a budu klidně spát.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:15
- Nahlásit

cauuuu decka!!!!!
jsem totalne vystavena jak hovno z nutrie,dnes jsem byla prvni den ve skole,co jsme se ucili tak jsme z toho psali pisemku!!!!!nejhorsi byli vypocty koeficientu z fyziky a matiky,mam hlavu jak patraci balon!!!!!!kdybych vedela,ze to bude tak tezky,tak se na to zvysoka vyseru,mam popsanych deset archu A4!!!!!z obou stran!!!!!a to jsme jen probirali obecne veci,nakonec jsem mela jen dve spatne otazky z 25 otazek!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:17
- Nahlásit

ALL
a jeste jedna dobra zprava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
hunac ma uz domov prej s moji pomoci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:19
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata
a to ste si myslely že máte čokly pro radost???????????
BrendaBenji
zaregistrováno, až budeš mít foto uka
Dines
úžasný plešatci, dávej je sem častějc jedeš do Prahy na výstavu?????

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
jiank nevim proč ale Nanda nechodí na přední nohu..prostě z ničeho nic, přišly sme vod rybníka,byly hodinu doma a pak šly do práce...kulhá jak kráva

Nyný chudinka ,si na ní zas byla zlá určitě šamponi ještě teď když si vzpomenou na její drezůru v Jílovym,tak si cvrkaj do kožichu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:27
- Nahlásit

Crysa
jak vypadá osteosarkom tentokrát na Crysí noze
di do prdele!!!!!!!!!!!!!
Takže radši půjdu dát někam k vetoj pětikilo, ale s tím, že budu mít klid a budu vědít že se nebé historie opakovat a budu klidně spát.
ale to já bych šla samo pak taky ale su vyléčená z okamžitýho letění k vetoj
nemethova5
psali pisemku!!!!!
béte mít taky třídní schůzky? že bysme jako hujeržumpa přijeli?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:31
- Nahlásit

davidkova renatases blba,bez se vypnout!!!!!!zejtra jdem uz do provozu,tak se modlete,at nekoho nezabiju,nebo nerozmlatim matros!!!!!neboli at z nekoho neudelam placku!!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:34
- Nahlásit

nemethova5
jo, kde je, povídej přeháněj
a zdravíme tě

Gerda
kráááásné fotečky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:34
- Nahlásit

nemethova5
se modlete,at nekoho nezabiju,
hm,tak na to motlidba nebé stačit

<< 1 ... 7434 . 7435 . 7436 . 7437 . 7438 . 7439 . 7440 . 7441 . 7442 . 7443 . 7444 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání