| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit
Gerda pani co je to Marušovo číslo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:19
- Nahlásit
na třech šestkách nesmím chybět, ale jinak tu nejsem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
Taky si písám a zase se odjebávám dřít
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:24
- Nahlásit
makrel
Co Adalbert?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:37
- Nahlásit
Poslušně hlásím,že tady se svět obrací holou řítí na vrch-jenáký sport a opilci naproti z restaurace dělají,že je silvestr ohnostroj tak ten mi neska fakt chyběl ke štěstí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:11
- Nahlásit
Vlčáčková
A mimochodem, to je horší: blíží se nám číslo 9 000! Už máme jen 1 400 stran necelých.
považuju to za tragédii, musíme promyslet ten pohřeb fory. Bude to velká událost. Asi už na vánoce, nebo tak ňák.
hancaw
pani co je to Marušovo číslo?
tři šestky ))) Zejména když sou zakomponovaný nenápadně do jinýho čísla, jsou pak takový plíživý....protě Marush, no ))
CO vy?
Jdu domki, zkusim se na vás napojiti ještě.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:19
- Nahlásit
Zdar ženy!
Su ráda, že má Biluščina labradůra domof, vzala si ju holka z labradůrofóra, bude se mít dobře
Triksovi foukám na bebí, lity lity, Bajša je dnes též uštknuta, hrála si se zlaťandou a ta ju zničehonic bez varování napadla Má tudíš historicky první zranění, dvě, na tváři Ach jo...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:19
- Nahlásit
Gerda
máš někde fotky z Jílovýho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
mám, ve foťáku. Zítra je stáhnu. Jsou tam šampusky, kterak se tvářej jako jelyta ))))
Baysha
ajéééje, tak to byl víkend kousancůch. Tak to teda Bajšovi taky velký lity lity!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:27
- Nahlásit
Gerda
Jsou tam šampusky, kterak se tvářej jako jelyta ))))
to se těším!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:29
- Nahlásit
Gerda
U Bajši to snad nebude tak zlý, sem teda eště letěla na Chodov pro stříkačku, abych jí to propláchla, ale stejně má ty ďurky tak malinký, že tam stříkačku nenarvu, vypadá to, že tam snad ani kapsa nebude, tož uvidíme... holt vysírací zlaťanda, no...
Ale Bajša byla teda dneska taky jakási vysírací, asi s ňou mává faleška či co, furt vyjížděla po štěndu ohaře, co sme potkali u vody, aspoň že nejde natvrdo, ale jen tak hrozí... ale vytkli sme jí to, pak už byla hodná...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit
Gerdaaha tak to neznám plíživý číslo .... má to třá nějakej vlif?
pořád ještě mi to asi úpa nedošlo ale je mi strašně....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
no to se těš, je to tak směšná fotka, že jí dostaneš k narozkám na zástěrku kuchyňskou ))))
Baysha
Makyjofka řikala, že se ty ďury nemaj vyplachovat pod tlakem, ale jakoby vylejvat, krs to volný podkoží, že tam fouknete vodu a vona tam zůstane a máte psa vodnatýho. Žencký sou hašteřivý, to ste nevěděla? Mařena fčera hašteřila šampusky, prahnou po ní a ona je ponižuje. Halt zlaťáci, no. Nenaděláte nic.
V sobotu se račte dostavit, bude prototyp na omak. Toť update vestění.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
hancaw
je mi to fakt líto, upřímnou soustrast.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:40
- Nahlásit
Fuj, je mi špatně. Koukala jsem na videa s genetickejma poruchama a mimozemšťanama a podle mýho podvodama s lidskou hlavou, zvířecím tělem (což považuju za týrání) a když tam bylo video s názvem "žijící pes bez hlavy", tak to už jsem se nekoukla. Ale je mi z toho zle. Například geneticky poškozené děti z Černobylu, to bylo fakt velmi hnusné.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:41
- Nahlásit
Maky a Trix Co se stalo hanče?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:43
- Nahlásit
hancaw
je něco, čim se ti dá pro tuhle chvíli ulehčit? Složim ti báseň. Hřebčí samozřejmě. Musíš hodně brečet.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:48
- Nahlásit
helejtess, je toho 22.5 po kanystrofkách žumpí sraz?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
jistě, 21 jsou závody a 22 vás přijdem podpořit. Stejně tak je nutné jet podpořit příští sobotěnku...nebo nedělenku...Bajkofku a Aleksandru do Zlofse.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:03
- Nahlásit
Gerda není, musí to přejít samo což potrvá velice dlouho 15 let je dlouhá doba... Báseň je dobrý nápad
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:08
- Nahlásit
hancaw
ach bože, drž se
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:11
- Nahlásit
hancaw
jééé paní stalo se něco Bobanoj????? jestli ano tak je mi to moc a moc líto a drž se
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:12
- Nahlásit
hancaw
upřímnou soustrast
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:15
- Nahlásit
hancaw
jo, je potřeba dlouhej čas. Aby nakonec zbyly jenom ty veselý historky, aby u toho vzpomínání už nebyly slzy v oku.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:16
- Nahlásit
Alexa dneska umřel - nechala jsem ho uspat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:21
- Nahlásit
hancaw
ach jo upřímnou soustrast
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:29
- Nahlásit
hancaw
moc smutný...ale pěkný vzpomínky už ti nikdo nevezme
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:33
- Nahlásit
Gerda
666 je jako moje číslo nebo Maryje?! Někdy nevim vo který Mařce je řeč... ale jinak ano,jest to mé číslo...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:46
- Nahlásit
hancaw
jsi moc statecna, uprimnou soustrast
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 06:38
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký.
myslím, že bysme měli pro Hancuw něco udělat. Povídala, že jí Boban děsně chybí. Předtím pořád povídala jak jí pije kref a nervy. Takže je to jasný, chybí jí pití krfe a nervů. Tak nervy si teda beru na starost já a něgdo z pražáků jí laskavje zařiďte návštěvu nějaké transfůzky
Co se týče labradůry - lidi mě neskutečně serou,páč furt něgdo volá a dožaduje se jí. Sem netušila, že feny labradůrů se vyvažují zlatem a drahými kovy . Naposled asi v půl desáté v noci nějaký chlap, dle hlasu nejspíš opitý A ještě byl nasraný gdyž jsem ho upozornila, že existuje něco jako etický kodex a že podle něho by mi v neděli v noci volat nemusel páč dokonce i podnikatelé mají něco jako pracovní dobu a něco jako osobní volno byť na to fšichni serou
|