| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit
Marush
jbat
no a ještě by si mohla nechat vybělit zuby dosvítiva
Marush
a v sobotu mám velkoakci, vůbec nikam a nic nemůžu a v sobotu budu mít velkokocába nonplusutruse ve stylu Baikofky...takže nefim,nefim...
koukám že už ti začíná
Gerda
anojo furt napíšu ti je večer, nemůžu najít dostatečně dlouhej metr a zkoušky sou v nedělu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit
TAKŽE JE DŮLEŽITÝ, ABY SE LIDI VESTÍCÍ OBĚTOVALI V SOBOTU, NEBOŤ JE TO...DŮLEŽITÝ
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit
Gerda
no tak já nebudu určitě páč máme skůzi a STÁLE ČEKÁM NA VYJÁDŘENÍ SKRZEVÁ PÁTEČNÍHO EMILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:11
- Nahlásit
Gerda
No to je těžký, no, to ale neuvidíš prototyp....
notabene koukám, že tě vůůůbec nemám v tabulce, takže už vůbec nevim, jakou barevnost jsi chtěla...pamatuješ si to ještě?
neeeeee, já už nevim,nevim vůbec nic...tak se du zabít teda, chci prostě hezkou vestu...a nechci žlutou, sem řikala myslim černo zelenou,nebo černo modrou..nevim
Alexa
koukám že už ti začíná
sem to vopravila,ale štouralové posměváčci už si stihli všimnout koukám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:11
- Nahlásit
Alexa
no a ještě by si mohla nechat vybělit zuby dosvítiva
to je v podstatě nedílná součást.
Taky je máte ráda, pani, Přátele? Já moc, znám je nazpaměť. )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
Nazdarec žumpice!
Taxem jako přijela dom z práce místo po vosmý aš fpoledne a ještě tam nechala resty
Jak vás tak čtu tak jsem vo nic nepřišla, vožralou Zlosyň, děravý psy, cestovní kancelář Žumpa s výlety pro jednoho aniž by vědíl že jede jen sám, ..
Biluška a Hancaw
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
Gerda
TAKŽE JE DŮLEŽITÝ, ABY SE LIDI VESTÍCÍ OBĚTOVALI V SOBOTU, NEBOŤ JE TO...DŮLEŽITÝ
a co to bé vobnášet? Já mám setkání svý postaramgenální skupiny(ve který jsem vůdcem), musim chystat pohoštění,tunit se a večer začne armagedon a potrvá až do ráno druhýho dne
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit
Gerda f sobotu němožem, páč máme taky schůzik, a to jinou než Jílofskou, máme ve Štětí schůzi.
Takže budu v neděli, bém vytvářet zkoušku, takže leda po zkoušce a nebo v čase mezizkouščím.
Míry teda pošlu, ty sem nějam mezi posledníma dvouma šíchtama nestihla votpovědít.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit
jbat
Alexa
jo i zuby si bělim teďkonc samozřejmě...Ross je můj největší vzor a koupim si kožený kalhoty taky,ne že bych je chtěla,ale kvůli vám abyste měli radost ze života trochu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
Gerda
a já sem f práci takže je to v hajzlu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit
Tak mě je to jedno, vemu to s sebou i v neděli do Zlovse. Asoň si tam naagituju další žumpo-zájemce.
Alexa
samozřejmě krs pátečního emila se vyjádříme, já teda souhlasim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:21
- Nahlásit
Gerda
v neděli jsem f práci taktéž
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit
Marush
Už sem to našla, seš černo-zeleno-černá, mám i výšku a tlustý bod, teď potřebuji zbytek rozměrůch
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit
Du spát, esli je potřeba něco votpovědět v sovinci, tak až večer, až se vyspim a votvenčím.
Brou noc
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:32
- Nahlásit
Gerda
Už sem to našla, seš černo-zeleno-černá, mám i výšku a tlustý bod, teď potřebuji zbytek rozměrůch
no tak aspoň něco,sem si pamatovala tu barvu dyk to neni semnou ěště tak špatný...nebo vlastně asi je
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
Biluška
už je holčičce dobře, už jí nic nebolí..
Gerda
rozměry dodam, esli to teda ten cedník co mam místo paměti donese až domu
co se stalo tomu bobanoj?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit
Dudu má ucpanou slinnou žlázu , brali jí vzorek z tý bouličky co měla...prej asik sežrala nějakej kámínek... , malé dudůůůůů...za chvíli za ní jedu, prej na ní u veta táta musel úpa ležet,bo ten čokl už má sílu převelikou...bééé,chudinka, bude brát prášky teď
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:38
- Nahlásit
Biluška
Upřimnou soustrast, pani.
Jinak ti ale stejnako nadám, ptž za nama vůbec nigdy nepřijedeš. A to bydlím co by šutrem dohodil od ympakta, jak známo.
Eldoguero
Marush
To já do solárka chodím, ptž je to boží relax. Nástřik jsem nezkoušela, nechci dopadnout jak Ross.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
Marush
Dudu má ucpanou slinnou žlázu
to je blpka!kámošky špringr měl jakýsi zánět slinných žláz a byl dokonce hospitalizovanej,stálo to asi půl milionu ,ale vet je dle mne trošku zlatokop..
prej na ní u veta táta musel úpa ležet
f klidu,pani,na náně sme v 5 měsících leželi 3 a nic moc to stejně nebylo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit
pawLINka
To já do solárka chodím, ptž je to boží relax
já nemůžu bohužel,já vůbec nemůžu vystavit slunci ani umělýmu kůži, omažitě se spálim zrudnu,vyrážka konec světa...a na nástřik jdu asik ve čtvrtek,tak vám pak řeknu jakej budu Ross,ale s tim ručnim jsem vždycky byla spokojená...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Marush
oooo jé, to jí bolánkujeee, malé dudu nebohéééé
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Marush
jééé chůdě malý, at´ jí to dobře dopadne!!!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
byl dokonce hospitalizovanej,stálo to asi půl milion
dostala jen prášky a prej se to vstřebá samo,že prej to neni nic světobornýho,ale je protože to má moje malodudu a to se mi nelíbí , ale protože jí to zřejmě vůbec nebolí a neni tam ranka,tak si to nechce škrábat a tlapat na to,takže by se to mohlo vstřebat rychle...nevim,naštěstí ty kameny už tak moc nepojídá,nebo aspoň ne předemnou , je to absolutní kretenisim co furt chce všude něco žrát...ale žádnou takovou diagnozu s tim,že by tam měla snad zůstat neřikali, ikdyž táta mi do tel,řek že si jí tam nechali,protože je zlý,ale já vim jaký je a hned jsem jeho nejapný ftípek odhalila. A stálo to jako standart návštěva veta myslim a prášky no...doufám,že to bé dobrý,tak jsme to snad chytli včas!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:50
- Nahlásit
decka ahoj
potrebuju poradit. Psala, zenska na mail. Strucne ma nahace, v mladi tyrany, nekde ho zavirali a asi bili, ma vyrazeny zup. Nahac ji cura po byte a tak se ho chce zbavit. zkrádka vše počůrá už nevím co s tým.ale vážne nemám to srdce ho vzít a odvést veterináři na utraceni
podle tehle vety to nevypada, ze by byla ochotna to nejak resit . chce se ho zbavit. Je moznost ho vzit do jednoho depozita kde je ale hodne kocek a i dost psu.
Jak to bude takovy labilni pes zvladat? Ja trosku koketuju s myslenkou vzit ho k sobe, ale musela bych ho tahat vsude sebou a pes se sep. uzkosti v panelaku je des.
pripadne nevite o nekom o nejake duchodkyni co je furt doma a chtel by nahacka?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit
Gerda
oooo jé, to jí bolánkujeee, malé dudu nebohéééé
nééééééé,nebolíííííííííííí neřikej tooooo , nijak si na to nehrabe nebo si na to nelehá,ani když na to čék šáhne nesnaží se odtáhnout,nevim asi jak je to ten sabiják, tak huš je drsný i jako malopes...jako Rambo(ne šampon ale Silvestr) si chtěla sama rány šít a tak...je to drsný pes!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit
Marush
že by tam měla snad zůstat neřikali
ale von měl něco jinýho..měl zánět obou slinnejch žláz..společnýho na tom je to že to sou ve vobou případech slintací žlázy jinak nic
protože to má moje malodudu
ty kreténcký malodudata maj ale furt něco,to je jak s harantama ,moje měla v 5 měsících votočený chlupy mezi vokama,a z toho dermoid,takže operace a od 9 měsíců do cca 18 kulhala bo měla panostitidu..hnáty střídala,období potíží a klidu též
musim dřít kreténi nepyšte,jen lejendička může )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
oni naháči nejsou zrovna pevní v nervech
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
Marush
chudák miminko vlkošedé, snad bude velmi brzy úplně v pohodě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
pripadne nevite o nekom o nejake duchodkyni co je furt doma a chtel by nahacka?
hm s těmadle projevama se důchodci nepoženou a ani bych o to neusilovala,on takový pes je docela zátěž totiž a neni záhodno aby si ho někdo furt přehazoval jak horkej brambor kvůli tomu že mu zechčí byt což spoustě lidem vadí..co někoho kdo naháče má? zkus jablunku anebo ventu(ta má kámošku s naháčema,ale velkejma)...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
ty kreténcký malodudata maj ale furt něco
já vim,jsou to tupý kretenisimové malí...ale stejně už musim jet jí pomazlit hnedka ale fakt nevim jak budou probíhat další různé i třá jen preventivní návštěvy veta, když to zvíře se jeví,že doroste velikosti i statnosti malého traktůrku...ale to je jedno,to už bé na jinym pánečkovi,to už mě dávno sežere...
|