Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7434 . 7435 . 7436 . 7437 . 7438 . 7439 . 7440 . 7441 . 7442 . 7443 . 7444 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit

Marush
jestli bude tak drsná, jako náš magor co si ulomil dráp - pryč rohovina celá, holá drápová kost, zlomená špička drápový kosti a krve jak z vola - a ani nezakulhal, já na to přišla až podle těch krvavejch loužiček co za ním zůstávaly tak potěš, vono to není úplně praktický tahle psí vlastnost

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit

Marush
koupim si kožený kalhoty taky,ne že bych je chtěla,ale kvůli vám abyste měli radost ze života trochu

ty voléééé, hlavně nemíchej pudr s tělovým mlíkem!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
třeba ani ne tak důchodnici, spíš někoho, kdo se s nim nebude moc "srát" jako ne ve zlym, rozumíte, co tim chci říct...prostě bude pro psa absolutní jistota, dá mu pravidla, podle kterých žít, naučí ho v bytě i o samotě...jako práce by s nim byla jak na kostele, vůbec netušim, kdo by si takovýho psa vzal, ještě k tomu naháče...nic moc krásnýho....

Marush
neeee nebooooj, dudunku to nebolí, je to rambo-pes drsnopověstný, akorát ti začíná ukazovat, co všechno umí, počkej, až bude mít panostitidu a nějaký bojový zranění.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit

jbat

taky můj oblíbený seriál....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit

jbat
kejtlin

už si ani nepamatuju co to vlastně přesně způsobilo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit

Eldoguero

taky už nevím....

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:33
- Nahlásit

Eldoguero

no jednak to nešlo navlíct zpátky, druhak vypadal, jako by vylezl bůh ví odkaď a třeťak takhle musel vylézt z koupelny své nové přítelkyně...

Marush
Malonyksá má bebí????? Jééééje, moc foukáme!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:40
- Nahlásit

jbat
nj on se vlastně v nich zpotil tak si je sundal v koupelně a ony se smrskly bo co... už si vzpomínám. i když nejlepší díl byl pro mě vánoční pásovec

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:42
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
a jak takovemu zvireti s porusenymi nervy udela prestehovani do depozita? nezcvokne se z toho uplne? nebo mu jine zvirata dodaj trochu duvery?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit

lucYnka XIII
já naháče znám, myslím, že to bude pořád na stejné úrovni, nebo je možné, že se upne na jedno zvíře....

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit

kejtlin
on se vlastně v nich zpotil tak si je sundal v koupelně a ony se smrskly bo co... už si vzpomínám. i když nejlepší díl byl pro mě vánoční pásovec
¨
Jj,

Jak Vánoční pásovec byl výbornej!!!
Super je i díl jak Moniku žahne medúza.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit

jbat
Super je i díl jak Moniku žahne medúza.

tak ten jsem neviděla, já neviděla všechny, za to některý třeba 4 krát-ted´ je opakují

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit

áá přátelé, přátelé... sqelej seriál, byl můj nejvoblíbenější, teďko ho teda přebyl HIMYM, ale možná jenom tim že ho nemam vokoukanej

sem o víkendu poprvé viděla lajv porcelány, sou divný, ale moc mě potěšili, páč sou to stejný magoři jak bíglové, ne nadarmo sou všichni v jedný grupě honičů

Gerda
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
myslim si, že důvěru mu dodá člověk, co s ním bude zacházet jasně, čitelně, samozřejmě, o kterýho se pes bude moct opřít...pokud jsou zvířata v depozitu klidná, třeba i to mu může trochu pomoct...nevim, vždyť nikdo nevíme, jak moc je ten pes znervenej, jak se chová, kolik koček ti zakousne...

obrany na ringo sou drsnýýýýý
http://www.stream.cz/video/545190-nejudatnejsi-pes

jbat
Člen
- Nahlásit

kejtlin
tak ten jsem neviděla, já neviděla všechny, za to některý třeba 4 krát-ted´ je opakují

to jsi o dost přišla, Chandler jí to musel počůrat, aby ji to nebolelo... )))))
já mám všechny řady, ale v AJ.

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:52
- Nahlásit

tak našim se jméno Faith nelíbí
mamka říká ať jí dám jméno Kate (asi se neměla dívat na svatbu Williama a Kate) prý, že Sophyje je jméno královny či koho a že prý ať druhá má taky urozené jméno
pak si ze mě otec dělal srandu, že ať jí dám jméno Fifi, když bude na F

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:58
- Nahlásit

jbat
a no jooo, dík

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

Monty
tak našim se jméno Faith nelíbí
no a? Psa budeš platit ty? Bude bydlet s tebou v bytě? Neni úplně jedno, jak se pes bude jmenovat? Můžou na ní volat přece, jak chtěj....Jeslti se ti líbí Faith, dej jí jméno Faith...no more! Tejk it EASY lajk sandej mooooorniiiiiing

http://www.youtube.com/watch?v=t1WAMNIunKc

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit

Zdar všichni

Gerda
Monty
Faith No More by bylo hodně dobrý jméno
Monty, nedočítám, páč nestíhám nic, ale ty budeš mít dalšího westíka nebo co?

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit

Gerda
Můžou na ní volat přece, jak chtěj....Jeslti se ti líbí Faith, dej jí jméno Faith...no more! Tejk it EASY lajk sandej mooooorniiiiiing

seš strašně muzikální eféma. ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:12
- Nahlásit

jbat
to je moje nejmilejší píseň

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit

Bože, zabiju se, neuvidím dneska hokej!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit

Gerda
to je moje nejmilejší píseň

to není ajne vajse orkydej??? aha...

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit

jbat
ta je hned druhá.

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:18
- Nahlásit

Gerda
)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:23
- Nahlásit

no nic lidi, musím na chvíli s čoklema něco dělat, nebudu to dnes přehánět, ale už se válím moc dlouho, tak zas zítra, zdar

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:28
- Nahlásit

Gerda
oni jí to stejnězkomolí a bude z toho nevím co hlavně mamka, ta komolí jméno dá se říct nonstop
tak ještě mám dva týdny čas

Venta
no jestli se poštěstí a jestli se za dva týdny narodí holčička, tak jo. a jestli se samo sebou nic neposere

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:41 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Monty
uz budes mit malosofinku??? Ja myslela, zes to planovala az na podzim, ale jarni stenatko je vzdycky lepsi nez podzimni a vic si uzije, tak tfuj tfuj - at se narodi holcicka a nic se neposere

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:45
- Nahlásit

Monty
oni jí to stejnězkomolí a bude z toho nevím co
Tak v tom případě je úplně putna, jak se bude pes oficiálně jmenovat, páč i z Faith no more udělaj Kačenku ))))

leyenda
Pani, vy ste živej člověk napojenej, to je hezké, co děláte? Jak vám rostou lavendry a rozmarýni a baobaby?

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:45
- Nahlásit

leyenda
no asik jo, sice to nebude po té feně co jsem chtěla , ale zase bude o dost levnější
jen se musí narodit holčička - na sonu bylo viděno, jen jedno štěně, ale chovatelka si myslí, že budou asi tři - uvidí se v polovině května, to by se měli narodit, ale kdyby se 17. května narodili jen kluci, tak bych si vzala asi i kluka (ikdyž kluka nechci) ale Monty byl narozen 17.5. tak by mě to asi přesvědčilo, že je to nějaký znamení
To jen díky vám holky, bez vás by mimi nebylo
Já bych to asi do podzimu nevydržela a je fakt lépe, že přes léto je lepší když je štěňátko, než přez zimu

<< 1 ... 7434 . 7435 . 7436 . 7437 . 7438 . 7439 . 7440 . 7441 . 7442 . 7443 . 7444 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání