| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 15:43
- Nahlásit
Eldoguero
Venta
naši tomu říkají zdravotní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 15:55
- Nahlásit
konečně jsem se dočkala, za 5 minut domůůůůů za mojí pincezničkou, snad bude o víkendu klááásně máme toho totiž dost naplánavaného, tak by mě to nasralo, kdyby to nevyšlo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:03
- Nahlásit
A zas jede hrozný dramat, teď mi volala ségra,že je v Arkádách na Pankráci a na tom vnitřnim parkovišti je auto kde jsou dva psi/golden/půdl a 4 kočky, okna zavřený všechny úpa a ségra je tam viděla než šla na nákup a když se vrátila asik po hodině byli furt tam,maj prej zadejchaný to vokno huš...takže volala policajty a už jsou tam, tak musela zavěsit a já teď nevim jak to dopadlo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:19
- Nahlásit
Tak přijeli poldi a pak příšla i ženská úpa dement,co jí nedošlo že v autě jaksik zaparkovanym neni neomezený množství vzduchu....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:28
- Nahlásit
Marush
je dobře, že to dobře dopadlo.
all
pozřela jsem vejce na slanině-prímový žrádlo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:36
- Nahlásit
Brý odpoledko Byli sme na vycházce dvakrát sme moc zmokli pak bylo hned horko tak sem se furt oblíkala do šustákovky a vyslíkala do trička,pakůn má zatrhlý dva klíštáky tož snád to vyhnisá,páč páčit půl klíštětě z jeho koulí je fizicky nemožné(možná6kulturistů by to zmáklo,ale kde je vzít)MarushJá taky okýnka neotvírám páč mi tama kdysi jeden čů...ák hodil hořící vajgl a chytli sedáky pes byl vzadu,tenkrát ho chytit tak doted sedím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:40
- Nahlásit
Blbečci co blbnete s lednicej? Hlavu už ani nemám, už mi upadla vod práce. Nesnáším svatby a zas du, přijdu až nebudu mít tolik práce, takže tak za dva týdny. Sboheeeeeeeeeeeeem.A co dělá te rododendron, V rádiu říkali, že je v nějakým kontejneru a v různých barvách, či co
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:42
- Nahlásit
Krčská skupina už je kompletní, opakuji, jsme připraveni k výletu )) Pečeme margotkovou buchtu. Ale samozřejmě že ne pro vás, tu si sežerem sami.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:44
- Nahlásit
danajasa
neotvírám páč mi tama kdysi jeden čů...ák hodil hořící vajgl
tak to je samozřejmě hrozný,ale nenecháš plný auto zvířat asik několik hodin takhle zavřený,ne? Bo to už bylo zadejchaný úpa prej!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:44
- Nahlásit
makrel
A co dělá te rododendron, V rádiu říkali, že je v nějakým kontejneru a v různých barvách
Nedělá nic první týden kvete pak je zelenej a pak uschne a zdechne páč je ze skleníků a nikdo na světě mu nedá stejný podmínky jak skleníky ve španělsku zatím všem co znám zdechl takže je to nejdraší kytka do vázy bez vázy zvostane vám pěkný kontejnér akorát
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:45
- Nahlásit
makrel
čau lybko leklá nepracuj furt,dyk to nejni zdravý!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:48
- Nahlásit
danajasa
nám zdechl
jako on zdechnul? To mě mrzí! a bé mít na Vlčárech pohřeb jako měl Kočka, aspoň?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:48
- Nahlásit
Marush
asik několik hodin takhle zavřený,ne
No bába byla blbá to zas jo.Já to už řešit nemusím mám tak zhnilý auto že větrám půlkou podlahy čekám kdy zvostanu sedět na sedáku uprostřed silnice z volantem v ruce tož to neřeším nebo nechám otevřený střešní ůplně a zašoupnu tu krytku pod ním páč je jak cedník děravá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:50
- Nahlásit
Marush
bé mít na Vlčárech pohřeb jako měl Kočka, aspoň
Né měl kremaci v kotlu páč větvě byli neskladné
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:54
- Nahlásit
danajasa
nejni pravda máme na zahradě mega rododendron už 40 let a fakt bohužel nezdechá a nezdechá...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:56
- Nahlásit
danajasa
sedět na sedáku uprostřed silnice z volantem v ruce
budeš jezdit jako Flinstoneovi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:57
- Nahlásit
Atusch
nezdechá a nezd
No ale néni z toho supermarketu když nevíte coby....tam sou ty kytky narostený v nějakých podmínkách na kšeft a pak se dost blbě adaptujou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:58
- Nahlásit
Marush
budeš jezdit jako Flinst
Nemožu mám polomrtvé koleno takže jedině na veverky v kolotoči(a kdo to bé jako živit tolik vořechů a šišek či co to žere)
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 17:23
- Nahlásit
danajasa
aha já to pochopila tak, že jako žádnej rododendron nemůže přežít v našich podmínkách, jinak s tímhle budeš mít pravdu, protože třeba i rybky které tam lidi koupí tak jim doma zdechaj...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 17:36
- Nahlásit
jbat
Jsem se dojala u té anglické svatby, už su stará, když mě to dojímá...
Právě sem viděla náký ůryvek,taky sem plakala,ale né ze semilnosti,ale ze zoufalství jak se maj kuva převelice dobře a já budu mí do smrti kulové na entou(babička říkávala,že kdo pod lávkou narodí nikdy se na vrch nevyškrábe.Poslední dobou začínám chápat jaké je to moudro ukryto v tom)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 17:37
- Nahlásit
danajasa
Twe to me nenapadlo, ze by do auta takhle moh nekdo neco hodit, ja otevreno nechavam trochu, ale psy jsem takhle teda nechala tak vsehovsudy trikrat a asi na 5 minut..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 17:58
- Nahlásit
auto nechávám otevřený furt. Dycky mám okýnka dokořán a většinou ani nezamykám. Vevnitř mívám Pumu a Getku. Getka je blbá a řve na fšechny z dálky. Pumice je chytrá a hraje s okolojdoucíma Kuči-kuči . Nigdo mi do auta nic neháže a nigdo mi nic nekrade. Jenom jednou u něho stáli policajti a čekali na mě. Prej nemůžu nechávat auto takhle dokořán páč by mi ho mohl něgdo ukrást. Sem na ně dost nechápavě zírala a pak sem řekla, že se nebojím páč mám vevnitř Pumu. To zase zírali policajti . Došli blíž, koukli se, Puma udělala kuči-kuči a oni se omluvili, že mě obtěžovali
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:01
- Nahlásit
Zdar ženy!
Nestíhám žádné svadby, natož králofské, ale zato na mě de jaro. Fest. Hrabe mi. Pojala sem zámysl se ostříhat. Nenašla sem nůžky. Ostříhala sem se přítulovým zastřihávačem vlasů. Tak sem se z toho vyděsila, že sem to eště aji nabarvila. Vypadám jak kvjeták. Explozívní. Voranžovej. Semtexomrkvokvjeták. A žili spolu šťastně aš do smrti. Ach jo...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:16
- Nahlásit
Čauky!!
Dneska jsem měla fakt super den. Nejdřím jsem volala v Kralupech měšťáky, aby odtáhly to auto, co mě opět zablokovalo na parkovišti u nádraží. Pak jsem jeal na gyndu, kde ve mě doktorka zlomila to vyšetřovací zrcadlo. No a teď jedu strejcovi oočkovat jeho neochočený 2 ovce, 1 kozu a 1 prase. To je fakt den.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:17
- Nahlásit
Na čt2 de o borderteriérech tak to chválí že bych si to málem opatřila neznat jednoho na živo teda.Běžím eště topit tady je díky průtrži nebe kosa jak cip papá
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:18
- Nahlásit
Baico
tywoe jak v tobě mohla zlomit zrcadlo???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:20
- Nahlásit
Baysha
tywoe jak v tobě mohla zlomit zrcadlo???
Protože si připlácím za to jednorázový plastový. Je to o něco snesitelnější než ten kov a navíc mám lepší pocit,že je jakože čistý. A dneska holt asi narazila na nějaký vadný kus či co.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:22
- Nahlásit
Baico
ajo, já ani nevěděla, že existujou plastový...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:24
- Nahlásit
Baico
já si taky platím ty plastový a nikdy nic ve mě nezlomili, ty woe asi půjdu zase do kovovejch
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 18:46
- Nahlásit
od prahy se na nás žene obří černej bouřkovej mrak, jdu schovat želvy
|