Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
laguna
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 20:58
- Nahlásit

Biluška
Když mi k ní přidáš dost slušnýho kombíka tak jí beru

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:03
- Nahlásit

laguna
Když mi k ní přidáš dost slušnýho kombíka tak jí beru
Přidám ti k ní načatý pytlík supermarketovek, roztržené vodítko, náhubek velikostí tak na tvého šicáka a jednu vlhkou, smradlavou deku. Nic víc jsem k ní nedostala tak nic víc nedám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

Hoj, lidi, co novýho
danajasa
voléééé, jestli se tímhle budu řídit, tož to mám do léta metrák

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:11
- Nahlásit

danajasa
5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítače, jako polárka, oplatky, sušenky, to sa nepočítá, protože to patří do zábavy a né do jídla.
Tak jsem se právě zabavila brambůrkama. Netloustnem - já, ani Vlčáček s Astřičkou.

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:14
- Nahlásit

Biluška
Tak nechci.

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
Pani polífka se nemýlí!Právě se snažím objednat něco z magnetu a furt to chce heslo kde ho mám vzít dyž mi žádný nedali už su nas...budu hubnout pistáciovou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:21
- Nahlásit

danajasa
správně, koukám na dvd a piju kávu, tak si říkám, že mi k tomu něco chybí ... du si vzít kus uzenýho
Biluška
No hele, jestli má zájem o balonky a nemá v háji kyčle a lokty mohla bych se poptat...

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:22
- Nahlásit

Alexaholky se domlouvaly na cca půl 11 z Práglo tak s jejich orientačním nesmyslem počítám že na 12 by mohly dorazit

bře, takže ještě ufidím zdalipak dorazím bo jsem čekala Jílovský dopo a ono z toho bude Jílovský popo (tož jako popoledni). Jenže na votpoledne se vobjednal tatíček, že jako by cestoval na besítku zvláštní školy, tedy na sraz po asííí vosumdesáti? letech vot záklatky a to maj zas na vopačnym konci republiky a je třeba mezi Jílovsí a jeho srazem vyzvednouti jho doma, po by celodenní cestování asi nedal, to by asik někde us či vynervil a tak, jako v případě že bych ho nabrala do vozu dopo a vozila ho jak cvičenýho medvěda do čtyrech do strazu a pak eště jako večír po srazu votvážela.
Takže esli tatínek rozmyslí že na sraz nejede a mě nevyjde zábava na dobu čekačky, tak bych dogestila za váma dál už nelimitovaná časem a ještě stihla dopo kouknout v Hostíku na VS podle ZVV3 kde startuje Gustáááá

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:28
- Nahlásit

Eldoguero
No hele, jestli má zájem o balonky
Tak zkusmo jsem jí hodila jeden, vyběhla za ním a nechala ho být. Ale je tu pár minut, až se rozkouká tak se stopro změní. Akorát pochybuju, že k lepšímu

a nemá v háji kyčle a lokty
No tak lidi co ji přivezli čuměli jak sovy do flašky když jsem se na to zeptala a já ji na své náklady zaručeně rentgenovat nenechám.

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:28
- Nahlásit

Crysa
hele kdyby chtěl tak u nás může nafštívit muzejum essi je teda na takový atrakce http://www.muzeumjilove.cz/

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:30
- Nahlásit

Alexamůže nafštívit muzejum
no do jednoho se právě odpo chystá mezi vrstevníky hrát exemplář

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:33
- Nahlásit

Crysa
no do jednoho se právě odpo chystá mezi vrstevníky hrát exemplář

no tak si to u nás krásně natrénuje

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:36
- Nahlásit

Biluška
hm, to není úpa dobrý, labrador by měl být hodně na balonky, já tedy přesně nevím co přímo od nich chtěj, páč vim, že labradory testujou jinak než NO, tak kdyby třá se rozkoukala ...
na své náklady zaručeně rentgenovat nenechám.
no tak to je jasný, to by mohly bejt zbytečný náklady, leda,že by lítala za balonkem jak o život

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:46
- Nahlásit

Tak sem se držela návodu právě sem sežrala dva kynutý knedlíky z grankem a dorazím se rizotem pak půjdu spát s pocitem plného bříška a dobrým trávením a budu mít pevná hovínka jak Brůůno z pedigrý papa

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:49
- Nahlásit

danajasaa budu mít pevná hovínka jak Brůůno z pedigrý papa
tak to se doraž ještě šrotem

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:50
- Nahlásit

mějte se dobrou noc, jdu zhebnout.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 22:33
- Nahlásit

nevíte jakej má biluše mail? nejde mi to najít pod členem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 22:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
libuse(zavinac)canisterapie.net

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 22:47
- Nahlásit

dik

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 23:59
- Nahlásit

já jsem taky zítra v hostivaři v kantýně ale už od 7hod to je krutý čas, tak si to zejtra užívejte a buťte slušní

Alexa
dnes tu byla u Verči paní starostka - velice sympatická a přátelská paní = o 100% lepší než Čmelík

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 06:47
- Nahlásit

kejtlin
jě něco nepochopitelného na větě táhni do hoven????

Jestli von toto prohlášení nevzal jako tuuu érotickou předehru?!

Crysa
podle mě v noci voživnul ten kotel a sežral tě...a už nedogestíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 06:47
- Nahlásit

fstávejte a makejte. Mě ti moji kripli vzbudili už o půl šesté Je asi zabiju úplně do mrtva Kurňa jedinej den v týdnu kdy můžu spát aspoň do sedmi a oni tohle

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 06:50
- Nahlásit

Jo makejte já du taky a doufám, že vás čte aspoň monty a bude mi referovat co zde novýho. Jo a chybí mi asi 120 hodin.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 06:53
- Nahlásit

makrel

nechceš se na to vykašlat a přijet na latifundije?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 06:55
- Nahlásit

dobrý ráno všem, já uš sem dávno fstalá a sem v hokně

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 07:36
- Nahlásit

makrel
že vás čte aspoň monty a bude mi referovat

Monty je tvůj zvěd jako,jo? Takže tě ani nemůžem pomlouvat zatim co tu nejsi,jo? No to je úroveň teda...

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 07:38
- Nahlásit

Dobré ránko fšem, trčím celý den v hokně, útěchou mi je to, že jsem tu NAPOSLEDY!! takže nebudu celý den dělat lautr nic a vlasy mám eště děsnější jak včera, budu muset vyhledat ňákou kadeřnicu a nechat si to opravit

Biluška
dala jsem labrošku na fórum... s nezájmem o aport je to bohužel u výstaváků dost častý a je fuk, jestli jsou s PP nebo bez

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:01
- Nahlásit

nestíhám jelyta!!
Biluška
mohla by ses číhnout na maily?????? stran labrošky aji!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:10
- Nahlásit

davidkova renata
dík paní, hned jsem mu napsala.

Baysha
ona možná ten zájem mít bude, když se rozkoukala tak mi míček párkrát přinesla. Ale musíme být sami, když ji rozptyluje saň tak jde radši prudit je a nevěnuje se mi. Rozhodně to není ten typ, co má místo mozku tenisák.

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:13
- Nahlásit

Jílové
jedu na nákup za půl hodiny nechcete koupit ty buřty?

<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání