| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:51
- Nahlásit
Atusch
A nevím kdy to bylo, ale Davídková venčila a přidalo se k ní vopravdovský prase...
při čemž Gerda stále tvrdí, že tam tehdy nebyla...
kejtlin
jako co mě mělo přejít? skoro se nevidět a být doma,když on se chodí bavit výhradně a pouze sám? Plížit se od něj v 7 hod ráno aby tam náhodou nepřišli rodiče, kteří si údajně nepřejí aby tam nějaká partnerka chodila, na to už jsem ve skoro 32 velká holka, nebo to, že běžně rušil schůzku hodinu před tím, než měla být, no schůzku znamenalo to že přijede on ke mě, což i tak byla dost zřídka i když bydlí 25 km ode mě.
ser na něj.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:52
- Nahlásit
Atusch děkuji ad akce prasečí haluz Davítkojc jsme tu eště byla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:52
- Nahlásit
Jimmi
du jim dát nažrat
psiska nám budou milovat, ikdyž nás ani neznají
jbat
jo zbij ho, prosím, no 15 minut hovoru o ničem, co stejně nemůžu změnit, jedině, že bych změnila práci, jeho kl. na mě řval pro změnu ve středu
kejtlin
tak když tě tak sere, tak to s ním ukonč, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:55
- Nahlásit
Monty
tak když tě tak sere, tak to s ním ukonč, ne?
ale to už se stalo
a vrcholem bylo , že mi napsal, jestli si to ještě nechci rozmylet i kdyby přijel-nop byl u mě asi před týdnem, tak asi myslel, že ne návštěvu další je brzo.....at´ táhne do hoven, nebo ho ještě kopnu do držky na rozloučenou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:57
- Nahlásit
kejtlin
už se s ním neser a kašli na něj, budeš bez něj spokojenější, stejně tě teď poslední dobou jen pořád nervoval, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
Monty
už se s ním neser a kašli na něj, budeš bez něj spokojenější, stejně tě teď poslední dobou jen pořád nervoval, ne?
to taky dělám, bo nejsem debil abych v tomto dále setrvávala, ale víš jak já jsem ta špatná, protže já s budu mít vždycky s něčím problém, ono kdo by neměl....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:01
- Nahlásit
kejtlin
a vrcholem bylo , že mi napsal, jestli si to ještě nechci rozmylet i kdyby přijel-nop byl u mě asi před týdnem, tak asi myslel, že ne návštěvu další je brzo.....at´ táhne do hoven, nebo ho ještě kopnu do držky na rozloučenou
ser na něj ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
bré den,tak jak je to s tou maruš a neonkou? uš to plánuju a todle rozhodlo!!
http://www.novinky.cz/ekonomika/232053-svatba-se-d a-v-cesku-poridit-skoro-zadarmo.html
jimmyjová
hladofku nedávám páč mám slabý nervy a co by mi ta svině předvedla,tak to mi za to fakt nestojí
LAGUNÁÁÁÁ
hele mám kámošku ředitelku v MŠ,navíc je psí,jiný nemám,ale je to v Praze 6 to ti asi neni nic platný co?
jinak nevřískej bo tady je soukromá školka za 15 lirtů měsíčně!!
all koho to zajímá
psala zlatovláska,že na čáry nejede,musí na zbraslaf,ale prý v neděli dorazí do zlofsi na trénink...autem...s Žanetou...
takže to vidim tak,že zejtra pojedu dom po jílovým a ráno do zlýfsi..
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
Ahoj!!!
kejtlin
pani, simvás, kde ste to kupovala ten pangamin výhodně, sem to samo prošvihla?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:06
- Nahlásit
kejtlin
ale víš jak já jsem ta špatná
ser na všechny a na každého, kdo si to myslí, ty víš svoje, ne?!
ALL
Nevíte náhodou někdo, kde je přesně výstava v Hlučíně??? Asi u Štěrkovny, že??
Ale to budou spíše asi vědět Oryjenťačky
už mám zase o něco lepší náladu, pokud nebude v neděli odpoledne chcát, tak jdeme k Ostravici se štěnětem basenžiho s kterým si Sophi stráááášně pěkně hrála a fakt si padli do noty a v sobotu uvidíme makrelito
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:09
- Nahlásit
Monty
Nevíte náhodou někdo, kde je přesně výstava v Hlučíně??? Asi u Štěrkovny, že??
Ale to budou spíše asi vědět Oryjenťačky
jsem v hlučíně 5 let bydlela a na Štěrkáči jsem dělala brigošku v hladovým okně jednom.
ale kde bude výstava nefim. btw kousek od štěrkovny je Dětskej ranč Hlučín, tam jsem začínala u koní a chodila tam 11 let., ještě z Ostravy jsem tam dojížděla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:09 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Pavliii
pani, simvás, kde ste to kupovala ten pangamin výhodně, sem to samo prošvihla?
od Santony nevím odkaz jestli si pamatuju správně www.santony.cz
edit: v sekci pro koně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:13
- Nahlásit
jbat
aha, no příští sobotu je tam výstava a bude tam i moje chovatelka, tak jestli bude pěkně, tak se tam chceme podívat.
Už jsme domluvené, jen tam musím trefit
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
kejtlin
Dík, ahá, ale to nejsou tablety, ale prášek, tak to nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Pavliii
já kupovala ale tablety
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:19
- Nahlásit
Pavlii
tak to nebylo od Santony bylo to od někoho jinýho moment kouknu do mailu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:19
- Nahlásit
Pavliiiale to nejsou tablety
na zbozi.cz když zadáš panganim pro koně tak ti to tam vyběhne http://www.zbozi.cz/items?q=pangamin%20pro%20kon%C 4%9B&qc=1&r=tab&itemType=new&sId=s6HdxJd8wc4GBXHOn SQP
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:20
- Nahlásit
Pavliii
bylo to equitum www.equitum.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
hele děcka dyš tu furt pangamýnujete..co se jako stane dyš místo tablet prostě nadrobim čubě do žrádla obyč droždí?má to stejnou skladbu přibližně? jako už to dělám,nemá žádnej trávicí problém,kostku má tak na 5krát a sypu to v momentě kdy jí dávám žrádlo aby to nenakvasilo..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
nenakvasí í to v žaludku? asi bych se bála..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus blázni
kdy béé ta svatba, dala bych si nějaký svatební ňamky, a néé že to béé jen pro uzavřenej kruch rodiny, páč sme fšichni jenda rodina
kejtlin
ale víš jak já jsem ta špatná, protže já s budu mít vždycky s něčím problém, ono kdo by neměl....
šiš to vůbec neřeš, kdybych z tohodle měla bejt smutná tak neděklám nic jinýho než že smutnim, páč dycky když někomu vysvětlim, že to nende tak sem debil, kerej nechce pomoct zrovna fčera na mě vřískala matka jakto že jí nestrhli inkaso v bance, že sem to tam dala určitě blbě a že vona za to platí a blablablablabla (samo že jsem to měla dobře, a vona si překročila ten den limit)
Monty
hele a ta chcíplá rybička ještě žije??? že už tu dlouho nebyla
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Crysa
kejtlin
ženy dík
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:30
- Nahlásit
Alexa
jo chcíplá lybička žije, akorát má strráááááááááááááádně moooooooooooc práce
doufám, že nebude chcát, protože bychom ji zase dlouho neviděly a Sphi už by ani pak nevěděla jak Filípek vypadá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:39
- Nahlásit
kejtlin
nenakvasí í to v žaludku? asi bych se bála..
no to nevim,ale dávám drobet a nijak divně se netváří,ani neprdí,nic..tak proto se ptám esi je to stejný složenim
Alexa
páč sme fšichni jenda rodina
přesně!!! )))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
proto se ptám esi je to stejný složenim
myslím, že ne, pangamin jsou pivovarské kvasnice, kdežto droždí jsou kvasnice pekárenské, je to jen moje domněnka , možná nemám pravdu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
Alexa
já taky nesmutnim, at´ si každej myslí, co chce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
zdar lidi, co novýho?bych nevěřila, že je možný se opít vínem, ale to co jsme včera pili u sousedů bylo, jak když do toho nalejete vodku zavčas jsme utekli, páč jinak bysme s mušem normálně byli vožralí
co zde nového?
Je tu prosím někde Alexa měla bych menší dotaz, dík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 11:00
- Nahlásit
dělali jste někdy něko pampeliškovej med?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 11:05
- Nahlásit
Eldoguero
bych nevěřila, že je možný se opít vínem, ale to co jsme včera pili u sousedů bylo, jak když do toho nalejete vodku
tak to bych možná snesla jinak já víno nepiju, ale když by to bylo jako vodka, tak to jooo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 11:05
- Nahlásit
kejtlin
dělali jste někdy něko pampeliškovej med?
já ne ale znám někoho kdo ho dělal ))))))))
Eldoguero
co zde nového?
nevim..maruš se cuká a nechce si vzít mojí neonku asik
|