| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:38
- Nahlásit
Alexa
Včera jsem měla dementní nápad si vzít na celodenní courání po Praze lodičky
To sem si takhle jednou na pohovor koupila nový boty - ne úplně lodičky, ale na podpatku byly. Všecko oukej, ale jak nejsu zvyklá na úzký boty, tak jsem si neuvědomila, že by bylo dobře ostříhat si nehty. Tak se mi skoro každej nehet krásně zarýval do sousedního prstu, celej den... dobrý to bylo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:39
- Nahlásit
Monty
Ne, jako tvůj pes. Jsem žila asi v omylu a myslela jsem, že je rodičů nebo koho...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:40
- Nahlásit
pawLINka
vona je celkem dost nestandard bylo to poznat už při narození, je hodně jiná než sourozenci... krom toho, že jí chybí dva řezáky, má celkem drobnou kostru a hlavně hodně úzkou hlavu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:41
- Nahlásit
pawLINka
no to jsi žila v pěkném omylu je úplně celá moje, odjakživa, teda od osmi týdnů, no vlastně už dříve, platila jsem zálohu, takže už byla skoro moje v ani ne měsíci
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:41
- Nahlásit
Baysha
A dávala jsi za ni stejně jak za standardní štěně?
Myslela jsem, že ji chceš i na výstavy a tak.
Hej já zjišťuju, že se v těch vašich psech prostě neoryjentuju.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
Monty
je úplně celá moje, odjakživa
Tak gratuluji.
Ještě hoď to počáteční písmenko.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:44
- Nahlásit
pawLINka
Nene, právě mi ji chovatelka dala za půlku. Vystavovat ani chovat jsem nikdy nechtěla, chtěla jsem jenom mazlíka, šla jsem čistě po povaze a zdraví
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:46
- Nahlásit
Baysha
ystavovat ani chovat jsem nikdy nechtěla,
Vidíš a já jsem byla přesvědčená o opaku.
šla jsem čistě po povaze a zdraví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:47 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
moje favoritní jména:
Leila - to jsem chtěla, ale to mi kámoška vymluvila
Abby - ale já by fakt radši nějaké lidské
Debbie
Aghata
Sarah
Agnes
Sandra
Ciara
Feebee
Fergie
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:49
- Nahlásit
Monty
Bianka
Silly
Diana
Shelby
Vita
Sašenka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:49
- Nahlásit
pawLINka
jde fakt vidět, že jsi mimo, ale neboj jsem s tebou taky věčně nevím, co se tady děje
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:50 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
pawLINka
zrovna nedávno jsme se na tohle téma bavily s chovatelkou - říkala, že se dost divila, že jsem si Bajšu vzala, že byla taky přesvědčená, že budu chtít standardní štěně... tak jí říkám, že su strašně šťastná, že je Bajša nestandard, páč se mi jednak líbí víc a hlavně mám předem rozhodnuto dilema, jestli chovat, nebo ne - kdybych měla exteriérově kvalitní čubu, tak by mně bylo líto nechovat, ale těch starostí s tím, času, financí, a co když štěnda neudáš atd... takhle mám pořešeno
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
Monty
Lilly
Britney
Lola
Carly
Lea
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:53
- Nahlásit
Baysha
v Ostravě ze Sophi udělala málem chovatelka (ale majitelka od otce Sophi) šampionku, vzala ji na stůl a začala, že má perfektní úhlení atd. atd. že je perfektní, jen že není otrimovaná já na ní čuměla jak puk (ne, že řekla, že není otrimovaná, to jsem věděla sama )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:55 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
ach jo, jsem strašně vybíravá, asi si nevyberu a budu na ní volat hej ty nevím jak jsem mohla dát (vybrat) Montymu a Sophi jméno Monty se mi moc líbilo a připadá mi to takové rošťácké (přesně jaký byl Monťáček) a Sophi se mi taky šíleně moc líbilo, teď už fakt nevím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:56
- Nahlásit
Monty
Kruella
Quinny
Alyssa
Diana
Mendy
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:57
- Nahlásit
Monty
tak úhlení má Bajša taky dobrý, to zas jako jo
Sophinka je krásná, sice teda bílejm kníračům vůbec nerozumím, ale líbí se mi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:02
- Nahlásit
Monty
Víš proč nechceš Lajlu? Páč tu mám totiž já
Pozor fšem, pozor fšem
Sme zase zviditelnění, okamžitě si fšichni běžte koupit Pes přítel člověka. Je v něm Pumička a Žufínek a můj dlouhatánský článek Pro Davídkovou a jiné lakomce to sem příležitostně naskenuju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:02
- Nahlásit
Baysha
děkuji
mě už taky, jak byla úplně malá tak byla nádherná, pak se mi jednu dobu moc nelíbila a teď už se mi zase líbí
ale to je jedno, ikdyby vypadala jak monstrum, tak by to byla moje holčička
co říkáte na tu Leilu? nebo na Sarah???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:04
- Nahlásit
Biluška
já si ho uš koupila a Eldoguero se tam taky zviditelnila
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:10
- Nahlásit
pawLINka
ještě pro srovnání - na první fotce je Bajša, na druhé zcela standardní a do výstavní kondice vyžraná ségra Tina
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:21
- Nahlásit
bože toto jsem našla na netu
osobně mám také psa, ale nikdy bych mu nedala jméno člověka, zvířata miluji a vzhledem k tomu, že se jmenuji ...., se mi nelíbí, že na ulici lidé pokřikují mým jménem na psi. Asi byste si měli udělat pořádek v tom kdo je člověk a v tom kdo je pes. Cítím se poníženě, když volají na psa mým jménem. Spousta lidí kterí vlastní zvířata by si měla uvědomit, že jména pro lidi a jména od zvířat, by měla být odlišná. Nejsme na stejné úrovni jako psi, tudíž nevím, proč by měli mít stejné jméno jako já. A ten kdo pojmenu psa stejným jménem jako člověka ať si uvědomí, že psi milujeme a staráme se o ně což psi nedělají aby se starali o nás, proto nemají nárok nosit lidské jméno. Nemluvím o nadřazenosti, nýbrž o důstojnosti člověka na které má každý člověk právo, to že se ho někteří majitelé psů vzdají neznamená, že se ho mají vzdát i lidi, kteří si ji váží, to je dost nefér. Např. když na vás někdo volá jako na psa. Citíte se poníženě. A to je to samé jako mít stejné jméno. Je to naprosto to samé.Když už se ten pes jmenuje např. teda .... doslova už tedy na mne můžete volat jako na psa. A jestli vám to nevadí, tak jsou tu právě lidé s důstojností, kteří mají příbuzného či potomka stejným jménem a vy začnete volat na svého psa tím jménem. Jak si pak rodič připadá když někdo volá na psa stejně jako rodič na své dítě. To je jen příklad, aby ti co o důstojnost člověka nestojí, jenž byla a měla by být stále jednou z priorit a člověka, pochopili, jaké to je citít se poníženě.
to psala nějaká krafka
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:22
- Nahlásit
Monty
no tywoe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:23
- Nahlásit
Psíček
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:24
- Nahlásit
Monty
by mě fakt zajímalo, jak se dotyčná jmenuje
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:25
- Nahlásit
Monty
bože toto jsem našla na netu
to psal Psíček, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:26
- Nahlásit
Baysha
Bajša má profil jak arabskej kůník!
ta druhá čupa je jak mužatka.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Monty
zpět k předchozímu tématu - a co Carrie? Sophi a Carrie, to nezní špatně...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Monty
To je zvláštní, vůbec by mě nenapadlo, že to může někomu vadit, zajímavej pohled na věc. Mě se lidský jména pro zvířata líběj, tak doufám, že se Marush na mě nezlobí a případně potom, že Biluše nebude krs Libunu naštvaná.
Jinak dobré ráno vjětname, už makám dlouho a moc.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 11:29
- Nahlásit
Gerda
já právě chci lidské, mě se to moc líbí
ikdyž Monty byl Monty ale to jsem vybírala jak mi bylo 12 roků
Baysha
Carrie nezní špatně, to je zatím jediné, co jsme tady vypsali co se mi líbí
píšu, že jsem strašně vybíravá
|