| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
čus debylové opjet nestíhám ((((
jablůůůnka
taky moc pozdravuj,radka je děsnej týpek dycky ležíme smíchy bomá strašný hlody..roman je v zásadě chudák )))) asi blbá karma no
biluška
hele to je blbý s orinou to nevim esi dá páč to by se mělo lepšit a né horšit
jbat
proboha, to je příšernost.
twe to je náhodou výýýýborný!!!! škoda že neumim modelovat ,hnet bysem to upekla místo trapnýho mazance
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
Biluška
teď jsem teprve něco dočetla
držím palce ať je holka v pohodě, vzpomeň na našeho Axíčka, kterej prodělal v 15 letech mrtvici, dostal se z toho a ještě tu s námi skoro tři čtrtě roku byl, Orina je určitě mladší, snad bude ok
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
davidkova renata
hnet bysem to upekla místo trapnýho mazance
pečeš mazanec, jo??
já se snad asi pustím do nádifky letos. slatký moc nemusím, takže na berana seru, ale do nádifky prej můžu dát uzený, tak to zas jako jo...
neděláte ji někdo? že byste mi dali recept? a s čím se to žere?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Eldoguero
je, paní, tak to vám budeme držet palečky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:33
- Nahlásit
Monty
Díky pani, já už si také držím palečky. Pán by s ním prý chodil i na výstavy což by bylo super. Ale ještě nejásám, ještě nevím jestli vůbec přijedou, že jo
Co vy pani, internet teda není, když není pc? Nebo máš v záloze jiný?
včera večer, nevím co se to dělo, ale připojila jsem se na 10 minut, pak se to odpojilo a už se mi to nepodařilo připojit, tak jsem si místo netu dala radši po večeři pívo
All
Máte někdo nějakej dobrej recept na beránka? Loni jsem ho pekla, nebyl špatnej, ale představovala bych si ho ještě o něco jemnější a lepší a tak vůbec. V naší rodině se moc nepeče, spíš vaří, páč nikdo není na sladký, ale spíš na maso to já teda taky, ale beránka mám rád, tak bych ráda upekla něco.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:33
- Nahlásit
no zrno nemám, hospodář bude doma až odpo, šla jsem teda k té mé kamarádce jak její holka je kadeřnice-má prázdniny, se mi zdá, že jsem ji minule přechválila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:34
- Nahlásit
ty krávo právě sem se přííšerně nasrala pokud se chcete taky poblejt takhle po ránu,puste si to videjko Jak naučit psa aport
http://www.petizionionline.it/petizione/no-collare -elettrico/3953
do piče kurva už!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jbat
pečeš mazanec, jo??
nevim,jako mazanec to většinou nikdy nevypadá ,ale k jídlu to asi je
neděláte ji někdo? že byste mi dali recept? a s čím se to žere?
já jí dělám,ale receptů je hafo,moc se s tim neseru,rozmáčim housky nebo něco v mlíku,nakrájim uzený,vosolim,vopepřim a halvně přidám haaafo pažitky tu myluju,podle množství 3 až více vajec,z bílků udělám sních a ten tam nakonec přimíchám,vymažu nádobu a peče..pak žeru jakkoli s čimkoli..většinou to peču dohromady s kuřetem takže tak..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
já jí dělám,ale receptů je hafo,moc se s tim neseru,rozmáčim housky nebo něco v mlíku,nakrájim uzený,vosolim,vopepřim a halvně přidám haaafo pažitky tu myluju,podle množství 3 až více vajec,z bílků udělám sních a ten tam nakonec přimíchám,vymažu nádobu a peče..pak žeru jakkoli s čimkoli..většinou to peču dohromady s kuřetem takže tak..
jak dohromady s kuřetem? jakože dva pekáčky v jedný troubičce?
videjko naštěstí nevidím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:40
- Nahlásit
jbat
jakože dva pekáčky v jedný troubičce?
ne tam se nevlezou,normálně jeden pekáč na jedný straně kuře a na druhý nádifka..pěkně s tou štávičkou dyš si jí dáš..mnáááám!
videjko naštěstí nevidím
to ti závidim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
to ti závidim
a vo co gou? vidím tam jen rezavýho psíka s EO a velmi š´tastným a uvolněným výrazem...
ne tam se nevlezou,normálně jeden pekáč na jedný straně kuře a na druhý nádifka..pěkně s tou štávičkou dyš si jí dáš..mnáááám!
a s bramborem? nebo s čím? s chlebem to nežeru, na chleba se těžko robí...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:43
- Nahlásit
Eldoguero
nene, net mi příjdou teptve zapojit, ale dneska ráno, se mi asi ani na podesáté nepodařilo zapojit PC, takže už koukám na bazarové noťasy, jak se sere tak se sere, jako bych za poslední dva měsíce už těch peněz neinvestovala až až
já bych byla taky v pasti, kdyby na mě mluvil někdo polsky, tak pak musíš dát vědět co a jak, budeme na vás myslet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
jbat
a s bramborem? nebo s čím
klidně,nebo neonka jí žere samotnou,můžeš aji s kaší,neonka jí žere aji s bramborovým knédlem,prostě jak chceš.-)))
vidím tam jen rezavýho psíka s EO a velmi š´tastným a uvolněným výrazem...
neser humus největšího kalibru,už dlouho mě něco tak nevytočilo
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
jbat
a vo co gou? vidím tam jen rezavýho psíka s EO a velmi š´tastným a uvolněným výrazem...
pusť si to video pod fotkou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
klidně,nebo neonka jí žere samotnou,můžeš aji s kaší,neonka jí žere aji s bramborovým knédlem,prostě jak chceš.-)))
aha, ok ok. neonka bé můj člověk asik.
neser humus největšího kalibru,už dlouho mě něco tak nevytočilo
vole, to byla parodie na Salinčino odhadování stavu psa z fotek. nejsem asi debil, že.
pusť si to video pod fotkou
jsem v práci, nejde mi to.
o co tam teda de?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
jbat
davídková renata
to video je fakt humus
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
Pani nevím, jestli ste to zaregistrovala, ale psala jsem, že v sobotu v půl desátý u vás.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
ty voe to je co?????? mi prne céfka a nejedna ti řikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jbat
neonka bé můj člověk asik.
no dyxes chtěla přiženit k nám do rodiny tak asi musíte mít společný styčný body ))
to byla parodie
aha..sem doběla takže mi to nemyslí..bez komentáře
ti řikám učej vlkošedu(a) aport pomocí EO
du k rybníku jelyta
baico
jj,pani bezva těšim se na vás )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
no dyxes chtěla přiženit k nám do rodiny tak asi musíte mít společný styčný body))
to je pravda, přes žrádloby to šlo.
ti řikám učej vlkošedu(a) aport pomocí EO
no to si právě neumim přectavit.
no ani si to přectavovat nebudu rači, zas nemusim vidět všechno, že...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:55 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
Hm a mě se to video zas seká a nejde mi načíst, to bude tím mým super připojením, tak až se mi to za 3, 4 hodiny podaří zkouknout, tak se taky rozčílím
Jo a abyste si nemyslely, že dnes už nejsem nasraná, tak jsem, páč jedna malodoga mi včera večer přišla, že trochu pochrchlává vole jestli je to kašel, tak se z toho po...
páč jsem ji radši oddělila od ostatních, čímž jsem ji velmi nasrala a ona se mi mstí tím, že se mě po kouskách snaží sežrat trošku pochrchlává, takže ven mezi ostatní nejde, už jsem jí nasadila léčbu, když nezaberou přírodní produkty, pofrčíme se znovu zrujnovat na veterinu ¨
Monty
Aha, takže to je jen pc, vůbec nevím, jak se teď pohybujou ceny, ale vzhledem k tvýmu stěhování asi už si se vydala z peněz až až co. Tak snad něco seženeš rozumnýho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:55
- Nahlásit
jbat
normálně. třá .uvážeš psa na dvě dlouhý vodítka,každej zmrd drží jedno a smažíš..pes je bez sebe hrůzou a strachem,téměř pološílenej a ty na to v klidu čumíš a učíš tim psa aport nepochopila sem proč a nač a co to má za smysl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
davidkova renata
proč a nač a co to má za smysl
já to pochopila tak, že psa smažíš a když popadne aport tak smažit přestaneš, nebo to na mě dělalo takovej dojem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
Eldoguero
máme v práci super ajťáka, tak se ho zeptám, jesli by mi nesehnal nějaký levný bazarový noťas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:05
- Nahlásit
kejtlin
psa smažíš a když popadne aport tak smažit přestaneš, nebo to na mě dělalo takovej dojem
no já právě nezahlídla že by ten pološílenej pes vzal ten aport do huby páč jak se zběsile zmítá na těch vodítkách,taxem to nepostřehla prostě..taky sem na to koukala tak nějak jednim vokem páč některý věci nedávám prostě..to by "logiku" mělo jak ty řikáš,každopádně jak tu dřepim u písí tak ti řikám,že bych seděla za vraždu do 5 minut ..a to brutální páč bych těm zmrdům rozkopala koule na sračky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
že bych seděla za vraždu do 5 minut ..a to brutální páč bych těm zmrdům rozkopala koule na sračky
s tím se ztotožňuju
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:10
- Nahlásit
Nazdárek.
Jak nechodim do práce, tak vás vůbec nestíhám.
Co je tu nového krom eevídea?
Jen jsem zaznamenala kejtlin novou čívu, kdes jí vzala?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:10
- Nahlásit
dobrý den,dobrý den,dobrýýýýýýýýýýýý den! Nyxiná má prima zvyk před spanim jí musim dát ruku,chytne si jí do paciček a kouše...má u toho vypoulený voči a ouška nahoru,vypadá úpa jak velikonoční zajíček
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:13
- Nahlásit
jako nechci vám nic říkat, ale dva pékače v jedný troubčce zní poněkud ympetinentně .
Jinak se s váma loučím, přišla mi obr zakázka na příští 3 týdny, takže se tu asi moc nepotkáme.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Hele tohle je to co si dost lidí představuje pod pojmem "nucený" aport. Akorát, že to je taková píč... hraničící s týráním zvířat, což teda sem psát netřeba. Já můžu říct, že mám u dvou psů dělanej "nucák" jeden za pomoci ostnáče (tupej, nenabroušenej a prakticky nepoužívanej při samotným nácviku,páč to fak není potřeba), druhej na obyč koženým širokým obojku.
Oba psi mi aportují, oba cokoliv na co si vzpomenu. Ani u jednoho nejsou známky nějakého strachu, obav atd. mrskají ocasem, aport nežvejkaj, nehrajou si s ním, když ho nesou, baví je to.
To je ten rozdíl mezi "nuceným" a "nuceným".
Však taky existuje mechanická metoda výcviku a někdo si ji vykládá tak, že na psa šlápne, když si nechce lehnout (viděla jsem na vlastní vyděšené oko ) a někdo tak, že psa prostě tahem vodítka přiměje k zaujetí daný polohy
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
BrendaBenji
novou čívu, kdes jí vzala?
v trojským útulku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:18
- Nahlásit
Eldoguero
Hele tohle je to co si dost lidí představuje pod pojmem "nucený" aport
to teda nevim,ale pokud tomudle někdo řiká nucenej aport,tak je to čurák bez mozku,kterej si nezaslouží žít!! jako nucenák má mnoho podob a daleko daleko mírnějších až bych někdy řekla,že se vůbec o nucenák nejedná
Marush
vypadá úpa jak velikonoční zajíček
bezva..volej melekový že ti prodala místo psa zajíce a navalí love!!
hele tak asik zejtta,pračku stejně dneska nedovezou tuty to vyjde na zejtta ale já je jebui aby si frkali kdy voni chtěj bud se domluvíme jak mě se to tzaky bude hodit nebo at si jí strčej někam
|