| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:11
- Nahlásit
davidkova renata
až veme činku do huby ,přestanem smažit
No tak to sem pěkně blbá, když čekám až jí vezme, aniž bych smažila nebo jinak trestala, a pak odměňuju žrádlem a eště navíc i chválim. Musim to všechno změnit, jinak ze mě ten kynológ nebude nikdy.
kejtlin
Proč? Reaguji na Váš inzerát mi přijde takový normální, běžný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:39
- Nahlásit
jsem na netu a jsem co????? JSEM DOMA
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:41
- Nahlásit
Dobrý den, reaguji na Váš inzerát, ve kterém hledáte prodavačku do prodejny tabáku v Lidlu (?)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:44
- Nahlásit
kachna_
Dobrý den, reaguji na Váš inzerát, ve kterém hledáte prodavačku do prodejny tabáku v Lidlu (?)
takhle jsem to napsala, ještě jsem napsala v Lidlu v Neratovicích
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:48
- Nahlásit
kejtlin
dala sis životopis do lídlu? jestli jo, tak budeme moc držet palce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:50
- Nahlásit
Monty
dala sis životopis do lídl
ne psala jsem do tabáku, který je uvnitř lídlu, myslím, že pod lídl nespadá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:00
- Nahlásit
kejtlin
tak ať ti to dobře dopadne
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:05
- Nahlásit
kejtlin
Životopis ničím neuváděj. To je prostě životopis.
V průvodním dopise napiš: Mám zájem o pozici prodavačky v Tabáku. Veškeré podrobnosti o mé kvalifikaci a vzdělání jsou v přiloženém životopisu.
A nezapomeň všude napsat svůj telefon a mail, i do toho životopisu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:11
- Nahlásit
Vlčáčková
životopis jsem neposílala neměli ho v požadavcích, info jsem napsala formou dopisu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:20
- Nahlásit
už jsem přišla na způsob jak Bubíškovi podávat prášek, trochu ho probudím a než se úplně probere tak má prášek v sobě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:33
- Nahlásit
kejtlin moc ti neporadím s psaním dopisů na přijetí, já psala všehovšudy jeden životopis, jinak všude přijatá per huba ale držím moc a moc palečkýýý ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:34
- Nahlásit
Prosim vás ženský vyskloňujte kočku laskavě:
URL
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:38
- Nahlásit
Crysa
ještě nevím ostatní podmínky-plat, prac. dobu....
každopádně kdyby mi nabídli víc tak by to bylo fajn-3 km do práce, v teple a hlavně bez nočních! a kdyby to vyšlo tak tento měsíc skončili u nás 2 lidi, šéfa málem omyly i když nevím proč, pořád vyhrožuje kolik lidí chce práci......
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:41
- Nahlásit
kejtlin
životopis jsem neposílala neměli ho v požadavcích, info jsem napsala formou dopisu
Aha.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:55
- Nahlásit
kejtlin
užs to poslala ten dopis?, v průvodnim tzv.motivačním dopise by mělo bejt oslovení tý firmy... Vážení...,nebo dobrý den..neěco prostě... ráda bych se zůčastnila výběrového řízení na pozici prodavačky v tabáku(místo),kterou uvádíte v inzerátu(uvést kdes to četla), v příloze posílám svůj strukturovaný životopis s kontakty(nevím jestli ho posíláš nebo ne).
S pozdravem bla,bla...atd.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:57
- Nahlásit
idu odtial,čus,bus všickyyyyyyyyyy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 21:01
- Nahlásit
Marush
poslala, když CV chtí tak ho pošlu jinak ne, uvidím bud´ se mi ozvou nebo ne, kontakty jsem uvedla
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 22:14
- Nahlásit
Monty
sem na netu a jsem co????? JSEM DOMA
no vydiš, jak ses zabydlela.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 22:30
- Nahlásit
Brýden, Blava zdraví Prahu, už su domki, budu mít velmi krásné dveře. Co ste dělaly celý skoro dva dny? Co ta Orina?
kejtlin
Průvodní dopis je motivační, má z něj bejt cejtit zájem o tu pozici, nemusíš bejt strohá, klidně napiš, že tě ten inzerát zaujal, máš o pozici/místo zájem a můžeš nabídnout to a to.
Děcka, v Blavě nejsou skoro žádný lidi, normálně prázdná hospoda, prázdnej park, prázdná pláž na břehu Dunaja. Pojďme se přestěhovat do blavy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:06
- Nahlásit
vstávat a makat dezoláti!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:08
- Nahlásit
jbat
já uš makám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:09
- Nahlásit
kejtlin
já uš makám
v pořádku.
zase dvanáctka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:20
- Nahlásit
Makejte vy lenoši lenivácký. Mám tu na hotelu čokla, který celou noc řval. Fakt celou noc. Ho zabiju nejspíš. V noci jsem se o to teda asi pětkrát pokusila, ale pokaždé přežil. Musím zvolit silnější kalibr
Orina dobrý, uš je skoro normální, myslím, že to zvládne.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:22
- Nahlásit
Jo a včera jsem se dívala na film Karanténa - vřele doporučuju, hraje tam i ségra od Dextera a je to brutální horůrek.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:38
- Nahlásit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:42
- Nahlásit
dobré ráno, je konečně pátek
Biluška
Orina dobrý, uš je skoro normální, myslím, že to zvládne.
to jsme moc rády
dneska není šéfka v práci, to bude paráda, hned jsem přišla o pět minut později, prtože měl bus zpoždění a tramvaj na kterou přesedám jela zase dříve
jinak včera večer jsem měla den blbec
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:43
- Nahlásit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:55
- Nahlásit
Monty
jinak včera večer jsem měla den blbec
jak to?
hned jsem přišla o pět minut později, prtože měl bus zpoždění a tramvaj na kterou přesedám jela zase dříve
no to mi povídej, v Pze jezdí MHD podle nějakého prázdninového režimu, což znamená, že jezdí úplně stejné množství lidí ale v mnohem menším počtu tramvají.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 08:11
- Nahlásit
jbat
jak to?
fakt se mi dařilo, přišla jsem polomrtvá domů, pak jsem šla se Soph na dvě hoďky ven, to jsem přišla už úplně KO, protože na mě už je to horko.
Chlapíci co mi zapojovali net a TV mi tam udělali docela čurbes a mě čekalo vařecí 4 kil kuřecích stehen, dala jsem je vařit no ale jako, el. vařič nemá takové reakce jako plynový, když jsem plynový stíšila tak to hned přestalo vařit nebo to vařilo méně, u el. jsem to hned dala na minimum jak jsem to viděla, že to vaří (to už jsem měla stehna vyndané a dělala jsem si polívku z vývaru) no a jako, vůbec jako bych nic neudělala... dokonce to skýpalo asi ještě pět minut, co jsem to vypla.
Měla jsem na sporáku hotovou potopu
takže další práce na víc, jak jsem obírala stehna, tak mi pořád maso padalo na zem, ještě, že Sophina byla taky mrtvá jinak by polovinu masa sežrala.
šla jsem spát až v jedenáct a měla jsem vstávat v pět, no samo, že jsem nevstala!!!
Než jsem si vypla comp, tak mě ještě otravoval bývalý, že jestli mi má přijít pomoct (houby pomoct bych řekla) pak z něho vyšlo, že chtěl být se mnou (ale já ho nechci!!!!)
Dneska už mě snad nic nevyvede z míry, ikdyž to začlo tak pěkně tou mhd
no to mi povídej, v Pze jezdí MHD podle nějakého prázdninového režimu, což znamená, že jezdí úplně stejné množství lidí ale v mnohem menším počtu tramvají
no paní, to musíte mít fakt radost, tam musíte jet jak sardinky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 08:16
- Nahlásit
Monty
Než jsem si vypla comp, tak mě ještě otravoval bývalý, že jestli mi má přijít pomoct (houby pomoct bych řekla) pak z něho vyšlo, že chtěl být se mnou (ale já ho nechci!!!!)
csss, ať si nasere. bývalí jsou ze všech chlapů snad nejhorší.
jinak teda hezkej den, jen co je pravda. ale tak i ten nejhorší den má jenom 24 hodin, takže naštěsí už je dneska a hlavně PÁTEK!!!! ))))
|