| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:25
- Nahlásit
isdpch
to víš to je to jaro, já si chtěl taky odfrknout od stoky a chvilku psát velkokynologicky a nedělat si jen srandu a taky tý mládeži ukázat kdo o tý kynologii něco ví a hold to tak úplně nevyšlo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:36
- Nahlásit
davidkova renatacau,nejdu makat,vcera jsem to trochu prehnala,byla jsem vcera vyrizovat na firme podepsat dane a tak,podivala se po obchodech,neco si koupila a sedla jsem si ke znamemu,co ma hospodu a jeste me boli bricho jak jsem se smala z neho.tak jsem prijela v pet,letela pro granule,ta mi nasledne rekla,ze pro me granule nema,takze jsem hajanovy koupila aspon 4kila chicopee jehne s ryzi a priste se na ni muzu vytentovat,koupim si je nekde jinde.
Mucholabkanic noveho pod sluncem,uchylaku a teplych potkavam denno denne,to by jsi nemohla ani bydlet v cechach,tu je to normal,holandsko me nelaka vubec,ja uz se vidim v jesenikach na dovolene,jak tam budu pekne buzirovat
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:47
- Nahlásit
isdpch
jedno je jistý, když zrovna mícháš rukama maso a rybičky tak je olizuje protože mu to chutná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:15
- Nahlásit
Tak co, lidi, už ste po obědě? Já už jo a vzhledem k tomu, že jsme přáli kolegovi k narozeninám krásný jahodový dort, budu mítza chvíli i zákusek. Den je hned hezčí. A taky je hezký, že Mařka už je v práci navolno, neuvázaná, chodí somrovat zbytky oběda ke všem kolegům, valnou většinu jich dnes vítala, od rána se pohybuje po místnosti, u mě je málokdy a už umí odnášet zadání práce do DTP oddělení do sklepa. Teď právě leží svou hlavou na kolegyni přede mnou, strašně i přeje její oběd. Pro pohlazení si už k lidem chodí, psy na zahradě nežere. Ráno chtěla honit venku kocoura, ale ten se moc nehýbal, stačilo jen, abych na ní zařvala Nehoň toho kocourka, když tě může škrábnout jako ta kočka na sídlišti!!!! a byl klid.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:56
- Nahlásit
Gerda
krásný jahodový dort, budu mítza chvíli i zákusek.
Di někam Na těch zku...jch antibitikách jsem nabrala to,co jsem pracně shodila ,takže jsem už 3.den na programu Guareta(tyčinky + polífky) a dneska jsem měla ráno Tyčinku Smetana,k obědu šmakounový salát a Robi karbanátky velikosti padesátikoruny kovové ...to vše dohromady za 2 192 KJ.A ty mi sem příjdeš s dortem.Styď se!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:00
- Nahlásit
Neessi
to vše dohromady za 2 192 KJ
Myslim že i v Dachau měli víc. To nemůžeš vydržet. Zhubneš to strašně rychle a v zápětí nabereš. Já teď jedu ve svých 6000KJ, někdy víc, nikdy míň, ale teď se mi daří končit jídlo odpoledne, jasně že se v noci budim hlady a jim ,ale ne tak moc, sundala sem zpět 3 kg. Možná přidám trošku sportu....ale nebudu předbíhat a přehánět.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:11
- Nahlásit
Gerda
To nemůžeš vydržet
Ale musím.Hele,Davídková je na 1500 KJ a ještě žije
Já žrát 6000 KJ,tak prasknu jak nafouklá žába My starý už tolik nesmíme,víš.
Já jedu spíš ten rozpočet 120 g sacharidy,60g bílkoviny a tuky do 50g.Ten funguje 100%-za 3 měsíce -15kg
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:20
- Nahlásit
Neessijezisi kristepani,co blaznite,ja bych umrela a vzhledem,ze delam same nocni a litam skoro trinact hodin venku,tak bez jidla bych umrela,a co hlavne,bez poradneho kafe smrtaka ani ranu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:26
- Nahlásit
isdpch
to víš pokud někdo nacvičuje kladinu, že se po ní plazí jak vopice pr..... napřed, tak se nebude zabejvat takovejma pitomostma, o slečně Dz nemluvě
Benda
koukla jsem vedle a byl tam naprosto "mírumilovný"náznak od bl,že máš vypadnout na jiný server,jo?
Kdyby tak věděli,jak jsou vzájemně hodnoceni mezi sebou!Do vočí si pochlebují,za zády se pomlouvají.....,pravdu mají jen tu svou,argumenty nesnesou a psychologické profily přes kopírák opisují.Nechápu,co tam pořád hledáš za štěstí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:31
- Nahlásit
nemethova5
bez poradneho kafe smrtaka ani ranu
no vo kafi tu nebyla řeč!Kafe musím,bo na něj jezdím.Ale když v pondělí ráno nedopnu třetí džíny za sebou(teda dopnu,ale přetejkám),tak se děsně nase*ru a musím to shodit.Navíc mne čeká začátkem června kongres a nebudu tam poslouchat ty kydy typu:"No vypadáš dobře,až MOC dobře" A taky je zbytečný pořizovat nový hadry,když mám narvaný skříně,že jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:40
- Nahlásit
Neessipani vy jste tay kavova?ale jo mate pravdu,poslouchat blby kydy od kolegu,by me tay nebavilo,jinak ja mam uz sedm let porad vahu stejnou,jinak s tema hadrama by me to taky stvalo,jinak mam vymenenej fotak,mela jsem benq,ten srot uz nikdy a mam svoji zlatou osvedcenou kvalitu nikon.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:43
- Nahlásit
Neessi
čus můdr,mrkni na saraxátko,tam je dotaz na lékaře.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:49
- Nahlásit
nemethova5
vy jste tay kavova
kafe a cigára jsou základní pohonné hmoty
ja mam uz sedm let porad vahu stejnou
hm,se máš.Já jsem měla před 2 rokama o 10 kg míň než teď a před 23 rokama(než se narodila holka) -teda ve třiceti letech-56 kilo.Prostě to musím shodit,páč mne bolí kolena a basta
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:50
- Nahlásit
jablunka
už du,porád.Furt mne honíš,čék si nevodpočine..........
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:03
- Nahlásit
Neessi
Já jedu spíš ten rozpočet 120 g sacharidy,60g bílkoviny a tuky do 50g.Ten funguje 100%-za 3 měsíce -15kg
To chci to chci to chci!!! Znamená to, že za den můžu sníst 50 gramů čokolády? A těch 60g bílkovin - paráda, o bílkovinách sme se už bavili, je to všecko, co je bílé, tak to si dám bílou čokoládku, 120 g sacharidy - v čokošce je taky cukr, takže ještě 120 g oříškové čokoládky ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:13
- Nahlásit
Neessi
Já jsem měla před 2 rokama o 10 kg míň než teď a před 23 rokama(než se narodila holka) -teda ve třiceti letech-56 kilo
Já měla před deseti rokama vo 30 kg míň,pak přišla nemoc,nevhodná léčba,během 4 měsíců 30 kg navíc a gdybych se pos*ala,dolů to nedám!Ale já si nestěžuju,to teprvf příde! Jen gdyby na nás prostorovje výraznější dělali taky šik voháknutí a nešili jen pytle!
už du,porád.Furt mne honíš,čék si nevodpočine..........
Dyk já to myslím dobře.........
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:30
- Nahlásit
Gerda
To chci to chci to chci!!! Znamená to, že za den můžu sníst 50 gramů čokolády
můžeš,ale v tom je víc sacharidů.Hele,perfektní kalkulačka je na:http://flora.cz/ e-kalkulačka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:40
- Nahlásit
Neessi
No to ne, teď nemám na dietu vůbec náladu. A vůbec, jak to, že pitbull je tu, jen když tu nejsem!!!!! To je sprostý! Až budu mít svůj byt s intronééétem, taky tu s vámi večer budu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:00
- Nahlásit
Gerda
jak to, že pitbull je tu, jen když tu nejsem!!!!!
Já ji zkusím nahnat sem.Zatím musím jít taky něco užitečného dělat.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:02
- Nahlásit
Gerda
tak jsem jí psala na ICQ-ale není u písí-asi stříhá vořecha nějakýho.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:11
- Nahlásit
Neessi
čau lidííííííí
nestříhám žádnýho vořecha asi je jim ještě zimička, tagže guwno asi půjdu s puberťákem hrát před kostel na garmošku...
ale musim občas něco dělat, teď jsem si prala bundičku, abych nebyla za čuně...a teď si asi urobim kafčo...i když dneska by mi slušel veselý kalíšek...mám nějakou nablblou náladu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:12
- Nahlásit
Neessi
Já ji zkusím nahnat sem
Sem jí chtěla říct novou básničku o endemitech. By jí potěšila!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:13
- Nahlásit
Gerda
sem s ní.. poeeeezii, tu já můžu, tak spusť klávesnici a nech se vést můzou...a jinak tě moc zdravííííííííím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:17
- Nahlásit
pitbull
Ahooooj pitbull! To je dobře, že tě vidim, tady máš jednu poetickou a duchaplnou:
Endemit se valí k řece,
měl by asi vědět přece,
že ho voda neunese,
rači by měl běhat v lese
tam to lesní povrch snese.
Endemit je mrtev tich,
- utopil se -
tak o jednoho míň,
proto ten smích, co páře ti břich!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:20
- Nahlásit
Gerda
to slovo boží,
káže mnich,
jenž se krucifixem do prdele pích...
a zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:25
- Nahlásit
pitbull
v prdeli rána se zanítila,
sluneční jas bolest přehlušila.
Prdel je oteklá, rudě se barví,
mnich káže dál,
z much dělá larvy - pil jsi snad líh??????!
A zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:39
- Nahlásit
Gerda
oteklá prdýlka mnichovi roste,
vidíš to hříšníku, kážu ti posté,
mnich bolestí pobíhá, zoufá a vyje,
co je ten líh, to se snad pije?
Sic svědomí už nebudeš mít jak padlý sníh,
ale tvou prdel i bolest vyléčí líh!
A zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:43
- Nahlásit
Gerda
pitbull
Gde to sem???????
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:46
- Nahlásit
jablunka
¨no jak ti to jen říct...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 19:00
- Nahlásit
ahoj všem
DAVÍDKOVÁ - nekoukejse na pořad Chcete mě? co se ted vysílal,nebo budeš litovat že ses koukla
|