Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:22
- Nahlásit

argosek
kdyby to bylop tak jednodyche

Ale romulusové si s tím starosti nedělají
Tak se zeptej u nějaké stavební firmy,jestli nerušej nějaký lešení,ne?Občas vyřazují trubky a ještě budou rádi,že si je někdo odveze.

želva
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:24
- Nahlásit

Neessi
dííík moc

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:27
- Nahlásit

argosek
pěkný trubky koupíš i na šroťáku, my tam sehnali i úplně nové karisítě, kam myslíš, že to spoluobčané vozí

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:39
- Nahlásit

Ebony

to jako fakt? tak to uz mi jen zbyva najit srotak - posledni asi hodinu sjem shanel kovosrtoy a unimobunky na netu, ale hovnohovno zlata rybko.

ziutra jedu za starostou optat se vi je pole za mou zahradou (asi 4ha), kez by bylo na prodej..udelal bych si tam prekazkovou drahu pro smudly a ruzne dalsi veci...chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:42
- Nahlásit

Neessi

nebo se zkusim spojit rovnou s nejakymi cigany romskeho puvodu, at to mam z prvni ruky

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:43
- Nahlásit

argosek
shanel kovosrtoy a unimobunky na netu, ale hovnohovno zlata rybko.
no po internetu najdeš přesně to co jsi psal
musíš vyrazit do světa a budeš koukat, co na takovým šroťáku mají za poklady

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:49
- Nahlásit

Ebony

ale jak se takovej srotak najde? po cmuchu ne - to uz jhsem zkousel a dovedlo me to zpatky domu..

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:54
- Nahlásit

jinak prazaci, dneska se zase jedno z mych chlupatych koupalo ve vasi pitne vode, tak na to myslete, az si rano budete delat kafeee

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:58 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

argosek
Mám jednu buňku, které se ráda zbavím...jestli ti nevadí, že je v Ově
a kari sítě i trubky taky potřebuju. A jak řešíte podlahu kotce?

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:00
- Nahlásit

Mucholabka

a jak se to da prevezt? urcite bych te ji rad zbavil, kdyz budu vedet, jak ji sem dopravit.

kolik bys za ni chtelo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:00
- Nahlásit

argosek
jak se takovej srotak najde?

v každé obci nad 1500 obyvatel je.Hledej plot z vlnitého plechu a nebo romulusa s kočárkem naloženým deklama od kanálů a běž za ním....
za starostou optat se vi je pole za mou zahradou (asi 4ha

4 Ha ? No to bude drahý.Tady se prodává hektar za 100litrů
Lepší je pronájem se záměrem na pastviny.Ale musíš to pak sekat

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:06
- Nahlásit

Neessi

no u nas najit obec nad 1500 obyvatel nebude tak snadne...
ale pokusim se.

Ha ? No to bude drahý.Tady se prodává hektar za 100litrů

no jestli bude hektar za 100 litru tak budu jeste rad. pocitam ze to bude drazsi. a druha vec je ze to je pole a ja to budu potrebovat nechat prevest na (nevimjakatojeforma), abych to mohl oplotit a udelat si tam bazenek, park a podovbne veci..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:09
- Nahlásit

argosek
Nechci nic. A taky nevím, jestli by se dala přepravit vcelku, ona je taková...už něco pamatuje...spíš je to takový domeček, jako třeba Vyhlídal, vyloženě je tam okno vysunovací nahoru a taková verandička, jako v bistru, jak tam vždycky už ve tři ráno v zimě stojí alkáči.

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:11
- Nahlásit

Mucholabka

toz zadarmo si to od tebe nevemu. mohl bych ti treba privest fenku pitbula, co rikas?

a bunku co neco pamatuje presne potrebuju - je to pro die pessen. a ja tam s nima akorat v lete opbcas budu spat jako ze abych netrhal partu. a pak je tam necham samotne a budou mit utrum a do domu uz budou moct jen lidi, jelikoz pes patri na zahradu.!:;

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:14
- Nahlásit

Mucholabka

tak ci onak bude trbea vymyslet jak ji prevest...myslis ze by bylo mozne domluvit se ze by tam za tebou skocil tata a podival se na ni a neco vymyslel?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:27
- Nahlásit

argosek
Jo, klidně, ale jak tak přemýšlím, fakt nevím, jak s tím hnout-leda nařezat a pak rovnou spálit, ale to asi neužiješ jsem tam každý den zkusím nejdřív nafotit, ju? Ať se tam zybtečně neštrachá.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:28
- Nahlásit

argosek
Jo, fakt zadara, páč se jí stejně chceme zbavit, je sice zavedená v katastru, ale chceme tam koupit takovou tu Hornbachovskou budečku za padesát tisíc bo je hezčí.

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:50
- Nahlásit

Mucholabka

ok

posli mi to pak na argosek@yahoo.com

diky

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:52
- Nahlásit

chci svuj vlastni park s plotem
chciiiiiiiiiiiiiiiiiii

a dam si tam cedulky
"ZAKAZ VSTUPU SE PSY"
a budu tam chodit se psama
hehe

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:58
- Nahlásit

argosek
OK, někdy zítra nafotím a pozítří pošlu, jinak to nevychází.

želva
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 07:13
- Nahlásit

ahojda všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 07:39
- Nahlásit

argosek
Mám cca 50 trubek, nevím přesně rozměry, ale budou mít něco přes dva metry. Dvakrát natřené (základovkou a vrchní barvou), hranaté, šířku přesně nevím, ale můžu ti je zaběhnout změřit . Leží mi na zahradě a jsou na prodej. Cena 13.000,- za všechny (jak jsem koupila tak prodávám, akorát jsem je navíc natřela) . Můžu prodat i po částech. Byli koupené na plot a pak jsme zjistili, že potřebujem delší protože tohle pumice přeskočí bez rozběhu

K té unimobuňce - taky jsme ji kdysi potřebovali na cvičák. Na vrakovišti jsem sehnala starou skříňovou avii, z té jsme nechali sundat tu skříň a měli jsme super buňku . Celé i s dopravou na cvičák, uložením, ukotvením a nevím co všechno s tím dělali to vyšlo na deset táců

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:16
- Nahlásit

Dobré ráno všem, kteří včera potkali úchyla.

Si tak jedu noční tramvají, koukám-nebo spíš nekoukám, a spím, a teď týpos, cop seděl na sedadle za mnou, na mně Hé Pi*o, co čumíš, pi*o, he more pi*o a ještě to řekl asi desetkrát. Jsem si ho změřila pohrdavým pohledem a řekla jsem mu, že je nějakej nervózní, ne? Pak jsem vystupovala, a týpek šel za mnou-jsem si říkala, že jde na stejný bus asi. Mrknu na jízdní řád, přesvědčím se, že bus jede za 5 minut. Se otočím, a ten zmetek ho měl vytáhnutýho a jel. Nejdřív jsem nechápala. Tak říkám, vole, volám měšťáky, ale nějak ho to nevytrhlo z konceptu, nicméně ho měl stejně měkkýho, tak jsem mu vynadala, že když chce něco předvádět, ať si s sebou příště vezme pořádné péro a že je stejně na nic, bo se ani neudělá, tak zdrhnul.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:17
- Nahlásit

Mucholabka
tak jsem mu vynadala, že když chce něco předvádět, ať si s sebou příště vezme pořádné péro a že je stejně na nic, bo se ani neudělá, tak zdrhnul.

Chudák,bude mít sexuální blok...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:25
- Nahlásit

Mucholabka
Seš necitelná a nemáš kapku pochopení pro chudáčky úchyláčky

davidkova renata
Paní, berem do chovu toho přerostlýho šelťáka jak jsem psala o pár stránek dřív? Paní mi ho nabízí za dva tácy a je fakt slibnej. Přerostlej, nesocializovanej, sqěle bázlivej (kdyby moh tak se zahrabe pod zem). O bráchovi vím, že mu chybí zub a má luxaci pately. Mě se tahle chovka jeví docela slibně, co říkáte? Bysme tam mohli nabrat eště nějaké příbuzné fenečky a rozjet to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:40
- Nahlásit

Biluška
Paní, berem do chovu toho přerostlýho šelťáka jak jsem psala o pár stránek dřív
dyk sem psala ,že jo a vyjádřila naději,že bude mít třá luxaci no a bůch mě vyslyšel.Hlavně se mi líbí ta povaha,člověk by neměl koukat jen na líbivej eksteriér.Čubu získejte,je velká šance,že to bude též qvalitní chovnej kus!
Gde sou ty slibovaný fotky ?????????????????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:44
- Nahlásit

A ještě předtím jsem ejla jinou tramvají. Všechno to bylo kolem půlnoci. Nastoupím do tramvaje, a tam rychna, že ani v řiti se pachový orgán tak nepoměje. Si sednu, otevřu okno a zběžně hodím čučku, kdo to tak páchne. Seděla tam ženská, se kterou jsem už jela, vylitá jak váza, a začala nějakým týpkům nadávat, ať nestojí u dveří, že ona je těžce nemocná osoba a že jsou všichni ožralí. Tož oni sklapli podpatky. Pak si všimla mojeho okna, dala si tu práci, že vzala do ruky všech svých padesát igelitek koncentrovaného smradu a to okno zavřela a začala ječet, že ona je těžce nemocná, a že si nebudu otvírat okno, že ona není ožralá, a že já jsem totálně vymletá. Tak jsem to okno zas otevřela, aniž bych se na ni podívala, ta z toho měla málem infarktový stav. Zase ho zavřela a jak se nade mně naklonila málem jsem ji pokosila, fakt jako páchla nehorázně. Jsem vstala, a říkám, máš problém? Hromovým hlasem, a sedla jsem si zpátky. Jeden týpek se chvilku díval, pak vstal a "brý den, MP, ukažte OP" a ukázal bezdomokyni asi tramvajenku. Ta se mu vysmála, že ví, jak vypadá cajt,a že je spořádaná ženská. Tak on, že zavolá kolegy. Baba ale vystoupila a šla po svých. Ten "policajt" prý "Slečno, pudete se mnou do stanku na lahvač?" tož říkám, že teda nepůjdu, že nepiju. Tak že mě aspoň doporovodí domů...no, nakonec se mi podařilo ho sklepat fakt miluju Ostravu a noční jízdy.

želva
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:51
- Nahlásit

Mucholabka
se ti mohlo něco stát

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 09:41
- Nahlásit

Dobré ráno všichni sexuálně blokovaní, i vy ostatní, co se na to musíte v noci koukat z tramvaje!

Mucholabka
fakt miluju Ostravu a noční jízdy
Škoda že si s sebou neměla svoje picbumy, měla bys klid.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 09:52
- Nahlásit

čus fšicí co maj štěstí a nemaj harantí doma na jarních prázdinách i ti co nemaj harantí žádný.......
Není nad to,gdyž vás vzbuděj čtyry děti a tři čokli,páč maj pocit,že musíte bej taky vodpočinutý,gdyž oni sou!

Mucholabka
nicméně ho měl stejně měkkýho, tak jsem mu vynadala, že když chce něco předvádět, ať si s sebou příště vezme pořádné péro a že je stejně na nic, bo se ani neudělá, tak zdrhnul.
Reagovala si perfektně,páč oni tihle honiči se nebojí ničeho víc,nž posměchu!

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání