| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:18
- Nahlásit
Benda
no to jo tedy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:23
- Nahlásit
davidkova renata
tady máš na dobrou noc
fůůůůůůůůj,to je chnusný vod tebe.Esli mi to sem budeš dávat,tak se naseru jako Ebony a nebudu sem chodit.Tak úsilovně jsem se snažila,abys dotáhla těch 1000 stran a ty jsi na mne tak chnusná
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:26
- Nahlásit
dobrou noc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:22
- Nahlásit
Brýýýýýýýýýý ráááááánko fšem.........
davidkova renata
isdpch
Tak gde sou,kde sou.......?????
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:26
- Nahlásit
jablunka
ahojda všem
no co je tohle za bordel,člověk už má mít fotky tady,okamžitě séééééééééééééééééém
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:35
- Nahlásit
želva
no co je tohle za bordel,člověk už má mít fotky tady,okamžitě séééééééééééééééééém
Teď už je mi to fuk,páč jedu zařizovat s Matějem pas,tagže to máme na celý dopoledne!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:43
- Nahlásit
isdpch
fakt nevim, kde jsme udělali chybu
No chyba byla v našem nezodpovědném přístupu k disciplíně zvaná obrana... Fakt by to čék neměl pokoušet... maj pravdu...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:48
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
No a tady isdpch si zkouší nejpohodlnější polohu
zbytek tady
http://picasaweb.google.cz/isdpch/VelkChuchle10220 08
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:16
- Nahlásit
VŠECHNO NEJLEPEÍ k svátku Božence Bordžínkové!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:34
- Nahlásit
NEESI A BROŽÍNKO
všechno nejlepší k svátku
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:51
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
co jste na těch obranách dělali ? to muselo být dítě taková malá ručka.
Neessi vše nejlepší
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:06
- Nahlásit
Benda
čus ,no průser,no,batole běhalo na volno,nemělo ani haltinu,nic,prostě nezajištěný a psííí jak byli rozhicovaný z jardy ,tak ho udělali,no..
To je fuk,dětí je celkem dost a aspon víme,že to uměj i navostro
Du do Šárky,čus povalečíííí..
gde je ,ku*va,ta Biluše ??????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:14
- Nahlásit
Čau lidi, už se sem gestím. Kolik jste toho zase napsali? Gdo se tím má prokousávat? Nemůže mi někdo udělat stručnej výcuc, prosííííííím?
Mám totiž šíleně málo času, nejsou lidi,nejsou řemeslníci, takže spáruju podlahy. Do toho mi zdárně zavazí všechny psiska a roznášejí bordel po celém baráku .
Výstava byla veleúspěšná, Bon-Bon dostala VN, Winky V4 (z šesti : D) . Následně jsme sežrali paní rozhodčí, protože byla dle očekávání úplně blbá a preferovala velké, silné hamťácké šeltie co vypadají jako zmenšenina bernského salašnického. Puma se olizuje ještě teď a tvrdí, že ta baba byla sice trochu tuhá, ale dalo se to . Krom toho jsme narazili na neuvěřitelně levné výstavní klece, takže jsme jich zakoupili hned několik, rozestavěli je po obýváku a psi teď znechuceně chodí kolem nich a tváří se, že takový podraz teda nečekali.
Taky jsem tam sehnala trošku chovného materiálu, kupříkladu osmiměsíčního šelťáka co už má 42 cm ( kolie mají spodní hranici 50 ). Davídková, berem?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:16
- Nahlásit
Biluška
A tos tam byla kdy, včera?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:29
- Nahlásit
Hnusné ráno lidi, co máte taky víc než špatnou náladu!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:35
- Nahlásit
Gerda
Že děkujeme za přání a zařídíme se dle toho.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:13
- Nahlásit
Biluška
úplně blbá a preferovala velké, silné hamťácké šeltie co vypadají jako zmenšenina bernského salašnického
Tý jo, i u šeltií, jo? Teď tady vedle je o tom nový téma. Co ty rozhodčí blbnou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:29
- Nahlásit
Walda
Tý jo, i u šeltií, jo? Teď tady vedle je o tom nový téma. Co ty rozhodčí blbnou?
Jo, i u šeltií. Posuzovala to rakušanka a to, co se líbilo jí by podle mého názoru mělo dostat tak VD. Čím větší a rambovitější, tím podle ní líp. Přitom šeltička má být éterická víla
Mucholabka
My jsme byli v sobotu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:04
- Nahlásit
janika
Dorazili jsme dobře, je to k vám blíž než do šárky, takže velká pohoda, byla to fakt pěkná prochajda, ale blbý je, že Mařka začíná nabírat kondici a hubne. Až to přeroste snesitelnou úroveň, nechám jí odoperovat jednu plíci, abych jí zas zpomalila. Nebudu se zdržovat kastrací - a pokud nebudou prachy na pořádnou operaci, zcela zdarma jí zlomim nohu, to taky nebude moc rychlá. Výhodou sice je, že je lepší s poslušností, ale i tak, musim jí na procházkách moc sledovat, to je taky namáhavý.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:07
- Nahlásit
Gerda
Já ti to říkala, včéra Mařka lítala jako splašená, to určitě měla naprosto prázdnej žaludek. A chvilkama si poskočila!!! což je pro tebe katatrofa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:23
- Nahlásit
Jimmi
Nejhorší je, že z toho má radost, takže jí to baví a dělá to dobrovolně!!!!!!!!!!! Ale Radka řikala, že dogy, dyš se správně vychovaj, sou líný a sotva vobejdou barák, takže vyměnim asi Mařku za ňákou starou nemocnou dogu, nebo mě to bude stát zdraví tyhlencty výlety a cvičení.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:26
- Nahlásit
Gerda
vůbec se ti nedivim, páč to se potom člověk ani z lááhve pořádně nenapije a chodí po lese celej ucintanej od šampáňa
jo a Mařku dej na prodej do toho pořadu co de v neděli a předtim si čuchni k cibuli a trochu vňukej, jako že ti Mařka sice přirostla k srdci, ale nééé zase tak moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:41
- Nahlásit
Jimmi
ti Mařka sice přirostla k srdci
Přirostla, moc, je výborná, jen by měla být pomalejší a línější. V sobotu na cvičáku mi cvičitel řekl, že Mařka je šikulka, ale já že musim zrychlit. Davídková chce, abychom se nahlásily na ZZO. Doufám, že tam neni francouzská konverzace, to eště moc nemáme ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:43
- Nahlásit
Gerda
Davídková chce, abychom se nahlásily na ZZO
už sem vám to zavařila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:46
- Nahlásit
Biluška
už se sem gestím
to je dost
Výstava byla veleúspěšná
kupříkladu osmiměsíčního šelťáka co už má 42 cm ( kolie mají spodní hranici 50 ). Davídková, berem
Ale jo,sice žádnej zázrak no ale co už....třá bude mít aspon luxace
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:46
- Nahlásit
janika
páč pak ta tekoucí energie se dusí uvnitř
Ano, to bylo vidět v sobotu v hospůdce ))))
davidkova renata
už sem vám to zavařila
budem tvou vizitkou )))) ....jako ty naší samolepkou .-))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:48
- Nahlásit
Boženka Brožinková
Také vše nejlepší k svátku milá Boženko!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:52
- Nahlásit
isdpch
tě nenávidím
Božence fšecko nej a hlavně zaraženej růst už...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:54
- Nahlásit
Taxem čekala ,že tu budou Jiráskovy spisy odpoledně a jsem v šoku,bo je tu jen půl stránky a ještě ke všemu ty nejpodstatnější
Fotky vrahouna jsou gůt,ale lepčí jsou isdpchoj ty hřbitovní,ty mne dojaly.Fšem to tam moc slušelo,ale ta Gerdí fotka s Mařkou,ta je na plakát Těm to fakt slušelo nejvíc.
Jinak těm,co přáli dneska Bordžínce musím říct,že není k čemu,bo to není žádná Božka a svátek má jindy
Biluška je úspěšná,ale s tolika čubinama jen dvě ceny?To Ebony s jedním psem jich má hned několik.No nic,musíš je poslat ke mně,aby trochu vyrostly,pak se tý rakušance budou líbit
|