Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:00
- Nahlásit

Neessi
,jestli jsi "66" nebo "64
ani jedno,62
Ebony
já jsem na štíru se štírem
já sem na štíru asi se všema
Co Růůůfusek?Kolik už zabil vašich psůch??

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:05
- Nahlásit

Ebony
já jsem na štíru se štírem, to už mám několikrát vyzkoušené, rovněž i z prvního manželství

No bodejť by neŠtír hledá sám sebe celý život,snaží se vybudovat vlastní sebevědomí a kde má na to brát Střelec trpělivost a toleranci,že jo?Velmi výbušná kombinace

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
ani jedno
já už vim,sem si vzpomněla,jen jsem si furt myslela,že si mlačí

Jsi jasný Buvol (tvrdohlavá,cholerická.......)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:09
- Nahlásit

Neessi
Jsi jasný Buvol (tvrdohlavá,cholerická.......)
kecy,sem téměř éterycká bytost...víla
Sem myslela,že sem něco jinýho,ondá sem to něgde zkoumala a vyšlo mi něco jinýho,ale nefim co

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
Základní vlastností buvola je "cholerik". Jinak je to dobrák od kosti. Má přirozenou autoritu a jeho práce je ji jeho "koníček". Je pracovitý a práci zvládá systematicky, promyšleně. Je na něho spolehnutí a jeho hrdost mu nedovoluje přijímat pomoc i půjčky a když si již půjčí, hledí co nejdříve ji vrátit. I když je konzervativní člověk, jak v oblékání, myšlení i morálce, přesto mu nechybí originalita a drží krok s moderní dobou. Mají své zásady, které neradi porušují a nesnáší to ani u svých společníků. Nedostatkem lidí narozených v tomto znamení je snadná vznětlivost, kterou nedokáží ovládat. Nesnášejí novoty a faleš. Za svým cílem jdou nejjistější, nejpřímější cestou a neradi ji mnění. Buvolovi na penězích moc nezáleží, ale je šetrný a nakládá s nimi prozíravě.

Buvol je v podstatě dobrák milující své prostředí bez narušování zvenčí. Nesnáší práci, kde je mnoho složitých komplikací vyniká v profesích, kde uplatní svou velkou pracovitost s morálními zásadami.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:11
- Nahlásit

fšicííí
táhnu číhat na Rozpoutatý peklo bo jednak je pohlednej hlavní hrdina a dvanak mě cizí neštěstí uklidnuje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:13
- Nahlásit

Neessi
No stačilo to okopčit jednou
Ale jináč to celkem sedí,nesnášim změny ,novoty a sem konzervatývní jak sviňa

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
číhat na Rozpoutatý peklo bo jednak je pohlednej hlavní hrdina a dvanak mě cizí neštěstí uklidnuje

Pak máš bejt pozitývní,když furt čučíš na takový kraviny

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
No stačilo to okopčit jednou

dyk to tam máš jednou,nebo máš zase dvojitý vidění

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:17 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Neessi
Pak máš bejt pozitývní,když furt čučíš na takový kraviny
a na co mám jako čučet??? Na volbu prezidenta jo??? Ty kurvy mě tak včera vytočili,že vidim rudě makám za nejmenší možnou mzdu a ta jejich postraná danová výhoda mě jen v jedný práci stála 300kč Tak jako nevim gdo je tu za vola..asi já bo mi dneska přišlo lejstro že mi snížili přídafky na dítěSem tak nasraná,že bych zvorganizovala defenestraci
Okopčilas to asi 4krát původně

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
Růůůfusek zabil už asi milion plyšáků, bo velký psi ho neviděj a on je uraženej, že si ho nevšímaj...kupodivu je největší kámoš s naším jezevcem, u něj to chápu, je mu velikostně nejblíž, ale u Faustíka jsem čekala, že bude žárlit, protože je rozmazlenej žárlivec, ale on si Růůůfuska adoptoval a dělá mu "velkýho bráchu" Jezinka to těžce nese, protože by si s ním chtěla hrát, ale vždy, když do něj přátelsky šťouchne čumákem, tak Růůůfus odletí dva metry v kotrmelcích a smrtelně se urazí....a to jsem donedávna byla přesvědčená, že Jeza je malej pejsek

táhnu číhat na Rozpoutatý peklo
to já čekám na Vikingy...tam je zase můj pohledný hrdina

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
Okopčilas to asi 4krát původně

no to jen proto,aby se mi to náhodou nevykouřilo z písí.

pusť si rači Asterixe,ne-sice blbá,ale sranda.A nebo si nepouštěj nic,zapal svíčky,sedni do pozice lotosového květu a pusť si meditační hudbu a medítuj.(sice nevím,kdo tě pak zvedne,ale v nejhorším můžeš levitovat)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:04
- Nahlásit

Ebony
ale vždy, když do něj přátelsky šťouchne čumákem, tak Růůůfus odletí dva metry v kotrmelcích a smrtelně se urazí

no jo,aspon že Růůůfusek už má ten čumák beztak placatej
to já čekám na Vikingy
Ty si nahraju bo bych usnula
Neessi
A nebo si nepouštěj nic
Pustim si plyn a bude

želva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:12
- Nahlásit

Pustim si plyn a bude
davidkova renata
néééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:17 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
Pustim si plyn a bude

...plyyyyyyn už syčí z trouby veeeeen

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:32
- Nahlásit

Čau lidi,
my už tu krom elektrikářů a instalatérů máme i plynaře jo? To jsou pokroky teda .Obkladači by nebyli? Potřebuju od nich odbornou radu .
Sem právě uvedla všech devět psů do přijatelného stavu odpovídajícího jejich standartu. Teda krom Armageddona, který chytá hysterák když vidí nůžky a Šagynky, kterou se mi nechce stříhat když stejně nikam nejede. Takže ti jsou jenom učesaní. Zbytek je uveden do výstavní úpravy, ostříhán, oholen, vyčesán,natupírován, napudrován a jestli se do rána pomačkají tak je zmlátím .Budou chrnět ve stoje, aby držela frizůra . Zítra tu nebudu, poněvadž budem bojovat o tituly nejvyšší a potom bonitovat. Vystavovat budu šeltičky, ale beru s sebou všechno krom Šagy, protože v případě blbé rozhodčí (blbá bude když nevyhrajem) smečku použiju jako zbraň

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:49
- Nahlásit

Neessi
plyyyyyyn už syčí z trouby veeeeen
Já tě vždycky příííííšerně otráááávííím
Biluška
Přátelé,my vám ty medaile přivezeme!
Běda vám,esi neurvete přední místa,f tom přípatku pro vás zamykám forum (místo želvy )

želva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:53
- Nahlásit

davidkova renata
škoda že nemá Biluška Cotouni,páč kolega s práce vždycky přiveze pohár a byla by bitka

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:55
- Nahlásit

davidkova renata
Přátelé,my vám ty medaile přivezeme!

Tak zejtra naběhni do tržnice a kup bilušce ty poháry,pro jistotu

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:57
- Nahlásit

davidkova renata
Běda vám,esi neurvete přední místa,f tom přípatku pro vás zamykám forum (místo želvy )
Tak to jsem tady asi naposled . Paní, byla jste někdy na výstavě? To není o tom, který pes je nejhezčí, ale o tom kdo se s kým zná, komu prodal štěně, kolik toho odchoval (či namnožil) a jak je obecně známý.
Já jsem nic neodchovala, nikomu nic neprodala, s nikým se neznám.... takže i když jsou moje šeltice bezkonkurenčně nejhezčí budem asi v loji. Pustím pumu na rozhodčí, nechám ji sežrat, pak vyleju kýbl vody na tu krev a pojedu domů

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 22:00
- Nahlásit

Biluška

a kam jedeš na výstavu??
Hele a jak bonituje sheltie? Dělá hladký zadržení ?

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 22:04
- Nahlásit

Biluška
Pustím pumu na rozhodčí, nechám ji sežrat, pak vyleju kýbl vody na tu krev a pojedu domů

šetři Pumu,udělej to sama

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 22:07
- Nahlásit

Neessi
šetři Pumu,udělej to sama
To by mi puma neodpustila, pouštění hrůzy je její životní vášeň

Hele a jak bonituje sheltie? Dělá hladký zadržení ?
Jistě, zadržuje dech, aby byla co největší.

želva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 22:18 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Neessi
jede do Brna
zamykám forum,jde se spát,už je po večerce

Benda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 23:18
- Nahlásit

želva
zamykám forum,jde se spát,už je po večerce

a já zrovna začal žít o nic budu si to pamatovat a už si od tebe nikdy nevezmu škrabku na zmrzlý okna

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 08:24
- Nahlásit

Benda
už si od tebe nikdy nevezmu škrabku na zmrzlý okna

už to asi nebude třeba,bo je tam teplo
Od kdy chodíš na odpolední směny,když začínáš žít až po 23.hod??

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 08:31
- Nahlásit

Jinak fšeeeeem Dobré ránko, dneska nikam nejdu(na cvííčák apod),páč ještě beru antibiotika ,takže Bordžínka má po ípení a bude se válet s Aishou doma a svážu jim přední hnáty,aby přestaly hrabat ty děsný díry na zahradě

Už začaly kvést sněženky a lezou i narcisy ,to je zase zima na houno

želva
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 08:53
- Nahlásit

Neessi
bude se válet s Aishou doma
doufám že v postýlce a budou koukat na TV,třebas na PČR
Už začaly kvést sněženky
bo to vím,v Kinského zahradě jich je plno
Benda
jak chceš,tak sis to moh vodemknout a pak zamknout

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 09:10
- Nahlásit

želva
doufám že v postýlce a budou koukat na TV,třebas na PČR

Ne,v postýlce budu já,krakenky budou venku,páč jim přišla kámoška labrouška a společně chtějí dorazit zahradu,která vypadá,jak válečný území

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 09:29
- Nahlásit

Čus fšicí co s depičkou neusínali a ani se s ní neprobudili,ale i ti vostatní.....

Neessi
svážu jim přední hnáty,aby přestaly hrabat ty děsný díry na zahradě
Pošli provaz do Bylan,použiju ho taky!!!Už třetí den pouštím čokly jen na zadní zahradu,aby se ta pření aspoň trochu fspamatovala!

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání