| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:02
- Nahlásit
Dobré ráno všichni, co máte psy a ženy bez duše, i vy ostatní, com ůžete zaplaťpámbu vstávat v normální čas!
konečně je zas trošku chladnějc, Marie je opět v práci s dobrou náladou.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:21
- Nahlásit
Dobré ničím nerušené vznešené ráno všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:23
- Nahlásit
isdpch
Jsem to poslala asi 115x, naposledy dneska ráno a už to prdím. Prostě to nejde odeslat. Vždycky to spadne . Nejde to otevřít ani u mě v počítači, je to prostě jenom na cd a nic s tím nejde udělat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:25
- Nahlásit
Biluška
Prostě to nejde odeslat
Ste zas trpajzlíkům nedala vejplatu co?
Gerda
konečně je zas trošku chladnějc, .
Ty to vážně nemáš v hlavě f pořádku
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:30
- Nahlásit
Benda
ahoj co Benda 4nohej?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:34
- Nahlásit
želva
štěká, dýchá, chodí běhá, čuchá, žere, pije a kálí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:37
- Nahlásit
davidkova renata
Ste zas trpajzlíkům nedala vejplatu co?
Jako myslíte vejplatu traverzou? To jsem jim dala, mlátím je pravidelně třikrát denně . Stejně jako haranty a čokly, vždycky dostanou všichni naráz. Armageddon dostává i mezitím, poněvadž rozsypává popelnici a rozhazuje bordel po zahradě . Gozérka dostala v pátek taky, protože jsem si ji přivázala k pidiplotečku, po kterém se v létě plazí bungavilie (nebo jak se ten plevel jmenuje) a který odděluje květinovou zahrádku od toho bince co dělají psi na tom zbytku. Ten ploteček má betonovou podezdívečku, v ní jsou železné sloupečky a na nich je dřevěný ploteček. Respektive měl betonovou podezdívečku a v ní železné sloupečky než jsem k tomu přivázala Wandici . Ona si nějak nevšimla, že je uvázaná, šla za mnou a normálně ten sloupek vytrhla z toho betonu. Respektive vylomila to i s betonem. Podotýkám, že k tomuto plotku bývala celkem bezpečně uvazovaná i Akéla Proč já nemůžu mít alespoň občas normální psy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:39
- Nahlásit
Biluška
Proč já nemůžu mít alespoň občas normální psy
Rybičky, pani, rybičky, nebo šachy...eventuálně snad morčátko, ale to už se vám taky může zvrhnout...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
Gerda
morčátky snad mají a myslím že hned 2
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:43
- Nahlásit
Biluška
Hele, posíláš mejly přes Outlook nebo web? Pokud ano, asi vím, kde je chybka. Máš ADSL, co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:48
- Nahlásit
Biluška
si nějak nevšimla, že je uvázaná, šla za mnou a normálně ten sloupek vytrhla z toho betonu. Respektive vylomila to i s betonem.
no pani,ale to máte mít jorkšírečka ,případně bišonečka
Proč já nemůžu mít alespoň občas normální psy
Páč by vás to nebavilo
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:56
- Nahlásit
davidkova renata
Paní a co máte proti bišonkum? Byste se divila taky to jsou hovada a utáhnou beton.
Pacinky a pusinky od Bišonka a Damiška.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:58
- Nahlásit
Mucholabka
přes web a mám adsl. Co s tím?
davidkova renata
no pani,ale to máte mít jorkšírečka ,případně bišonečka
Pravda, Armánek je na tom ukotven trvale a beton drží. Ale Gozérka, se svými pulingovými předky, to prostě trhá ven. Včera nám tady zapadnul hovnocuc. Nakonec teda vyjel, ale Mášenek mu zcela vážně nabízel Wandinu pomoc. Obávám se,že by jí fakt nedělalo žádné potíže s tím autem pohnout. Naši Amálku odsouvá úplně běžně. Alespoň mě to naučilo zatahovat ruční brzdu a nepřivazovat psa ke kouli . Nejspíš ji nechám nakrýt, z vrhu si nechám tak dvě-tři štěńata a začnu se živit vyprošťováním uvízlých kamionů na D1
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:59
- Nahlásit
Darina1
Paní a co máte proti bišonkum
vůbec nic,akorát myslím,že maj menší tažnou sílu než malamutíííí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:00
- Nahlásit
želva
Morčátko už nemám ani jedno, od té doby co mám Wandici . Ona je tak vynervovala tím neustálým čučením, že raději zdechli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:01
- Nahlásit
Biluška
Nejspíš ji nechám nakrýt, z vrhu si nechám tak dvě-tři štěńata a začnu se živit vyprošťováním uvízlých kamionů na D1
a zas budou prachy !Nicméně voni fakt utáhnou dost,když čtete ty výsledky v pulingu,nevěřícně valíte bulvy...pak děte s takovým čoklem na vycházku dyš utáhne nákladák jak ho*no!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:04
- Nahlásit
davidkova renata
Tak jo asi Vám přiznám jen malou pravdičku, ale ještě jednou se budete do nás BIŠONKU navážet, tak přijedeme a uvidíte ty drajvový psy. Pak budete čumět.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:05
- Nahlásit
Biluška
ježiší,doufám žes jí zmlátila traverzou,jako jsem to udělala u dastyho a vod tý doby je klid
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:06
- Nahlásit
Biluška
Tak přes web je to v pho. Máme totiž trochu výpadky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:08
- Nahlásit
Darina1
ale ještě jednou se budete do nás BIŠONKU navážet, tak přijedeme a uvidíte ty drajvový psy
Paníííí,depááák,já se nenavážela !! To bysem si nedovolila ,hlavně na nás nepouštějte ty vaše krvelačný potfory!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:09
- Nahlásit
Biluška
Honem se mrkněte na MUJPES. Prodávají tam tu vaši Šeltičku v kohoutku 45cm s PP a to pouze za 1500kč. No nekupte to.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
Hele já bych Darinu s těma bišonkama neprovokovala, jasně sama píše, že to sou hovada a utáhnou beton! Třá sou eště drajvovější než Pepka!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
Tak paní omluva se prý přijímá, mi to odsouhlasily ty mojí kuliferdové.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:14
- Nahlásit
Tady tahaj psi betony a na sídlišti museli zítku srazit bagrem.
A přitom bišonů tam lítá dost.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:15
- Nahlásit
Gerda
Ale děvče oni si myslí, že já bych tam k Vám nepřijela a proto provokují, ale to se spletly to mě ještě neznají, ale až mě poznají tak budou valit okále.
Ba cha na nás. My ze severu, my se nedáme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:46
- Nahlásit
Darina1
Ba cha na nás. My ze severu, my se nedáme
No mě je to jasný, ste ošlehaný větrama, tvrďáci, i ty psy musej bejt drsňáci - to já začnu pyskovat, až budu mít ňákýho věčího psa, co přepere bišony, jinak jak řikám, souhlasim s tebou a neprovokuju zbytečně )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 11:10
- Nahlásit
Darina1
Honem se mrkněte na MUJPES. Prodávají tam tu vaši Šeltičku v kohoutku 45cm s PP a to pouze za 1500kč. No nekupte to.
Paní, to není ona. To je ňákej cizí pes. Koukám, že šoltyje vysoké jako gólije se nám nějak rozmohli
Benda
Tady tahaj psi betony a na sídlišti museli zítku srazit bagrem.
A přitom bišonů tam lítá dost.
No jo, jenže to jsou pražští bišoni, to nejsou ti "ze severu od Darinky" víš? Pražští bišoni jsou slabej odvar
Mucholabka
Tak přes web je to v pho. Máme totiž trochu výpadky
Jo ták, to jsou vaše výpadky. A Isdpch se do mě bude navážet, že neumím poslat mejl . Vidíš, Isdpch? Muchoš za to může, ne já
želva
ježiší,doufám žes jí zmlátila traverzou,jako jsem to udělala u dastyho a vod tý doby je klid
No nezmlátila, protože ona ty morčata nesežrala, ona je jenom hypnotizovala a oni zdechli strachy. Myslíš že ji mám zmlátit? Ji klidně ztřískám dodatečně , tím se nemůže nic zkazit
davidkova renata
Nicméně voni fakt utáhnou dost,když čtete ty výsledky v pulingu,nevěřícně valíte bulvy...pak děte s takovým čoklem na vycházku dyš utáhne nákladák jak ho*no!
No právě. Na vycházku chodíme zásadně s polenem zapřaženým za sebou jinak mě smýká od příkopy k příkopě a já si připadám jak totální kretén co nepozná zánět v uchu a ani neudrží psa Její matka je nějaká mistryně Evropy, nebo čeho v pulingu, dvě tuny prý tahá normálně tréninkově a ani se u toho nezadýchá. Sem dostala instrukce jak máme trénovat, zrovna jsme chtěli začít, vytáhnu psa z kotce, vzpomenu si, že postroj visí doma na věšáku, jdu pro něj a pes urve plot. Tož ti nevím, jestli se vůbec do nějakého tréninku budu pouštět . Bysme se taky někdy ráno mohli vzbudit a zjistit, že máme barák šoupnutej do jižních Čech
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:37
- Nahlásit
nazdar lidi!co noveho?jsem tu na skok,co je noveho????jinak zdravim vsecky,davidkoj a spol.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:51
- Nahlásit
Biluška
matka je nějaká mistryně Evropy, nebo čeho v pulingu,
Ha ! A tady je ta chyba!Vybírejte záááásadně jedince podlomeného zdraví a nulové kondice!No nic,žádnej učenej z nebe nespad,že jo...
Bysme se taky někdy ráno mohli vzbudit a zjistit, že máme barák šoupnutej do jižních Čech
Řekněte tomu vašemu potahu aby ho šópnul směrem víc k nám,abysme to k sobě neměly tak daleko a mohly se tak nafštěvovat
nemethova5
co noveho
nic,furt to stojí za .. Seš makat večer jo?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:04
- Nahlásit
nemethova5
Co nového? Už se vidím v Holandsku,a potkala jsem úchyla, a kolega je gay.
|