Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7002 . 7003 . 7004 . 7005 . 7006 . 7007 . 7008 . 7009 . 7010 . 7011 . 7012 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:35
- Nahlásit

Biluška
Jé pani, to ste mi udělala radost.
Taky jsem svéhočasu řvala, ječela chtěla mlátit kuchyňskými nástroji. Moc chtěla.
Cérenka byla rozdávačná, zapomnětlivá a vůbec jí bylo dost věcí šumafuk.
Ale holčička byla rychlejší, silnější a hlavně vždycky stačila včas zabarikádovat dveře.
I na celej den. Ani na záchod nešla.
Její sourozenkyně mohly v klidu vyrůstat v klokáncích, než bych si odseděla těch 20 let. Ale neměla jsem doma sekyrku na rozmlácení všech překážek.
No a pak jsme někde se zlatíčkem nakupovaly, mně přeskočilo a zase jsem investovala atd.
Ono se to časem zmákne.
Teď je doma za hvězdu úžasnou . Fakt .

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:44
- Nahlásit

leyenda
To se u vas smi?
Zatím ještě jo. Ale už je to taky nahnutý. Nedávno probíhal soud s nějakou učitelkou, že jako týrá svoje děcka. Svoje vlastní, nikoliv ty co učila. Týrání mělo podle soudu spočívat v tom, že pubertálnímu klackovi dala na náměstí facku. Údajně tam taky mělo být nějaké zamykání do koupelny a ještě cosi. Jenže to se vůbec neprokázalo. Naopak několik svědků co viděli tu facku na náměstí vypovědělo, že harant měl dostat ještě druhou z druhé strany . Tak ji teda nezavřeli.

Nastesti jsou moje deti desne lakomy a nikomu by nic nepujcily.
Pupíček ráda půjčí, ale taky si pohlídá, aby se jí to vrátilo zpátky. Lála vůbec, ta na jakýkoliv majetek z vysoka s..e Průšvih je v tom, že moje máti je poměrně hodně movitá a jelikož jejím jediným koníčkem a vášní jsou její vnučky tak do nich rve horem dolem Můžeš jí to zakazovat, můžeš jí to vysvětlovat, všechno je zbytečné. Každý víkend nové boty, každý týden nové šaty (značkové, za absolutně nekřesťanské prachy), pět zimních bund.... výsledkem je, že madam jde klidně v kozačkách Lujsvjůtn kydat hnůj ke koni, protože "to jsou jediné nepromokavé"
Naopak když jde na návštěvu ke spolužačce tak si obleče tepláky s dírou v rozkroku a gumáky. Tak, aby si celá dědina myslela, že jsme echtgoldsocky. Zabít ji málo, fakt

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:59
- Nahlásit

agáta12
nemluvim o složenkách, ale o platbě za družstevní podíl, koupi bytu )) jinak nic internetem neplatim, páč internet jaksi doma nemám )) a eště bych to podělala, mám vše trvalejma příkazama a zbytek neplatim, nebo až když se někdo ozve. Jakej tvůj pes je v outulku?

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:29
- Nahlásit

Gerda
Můj poslední chovatelský pokus. Boxerka, prý je moc prima.
http://www.mpb.cz/nalezeni-psi/?tx_odmpbrno%5Buid% 5D=726
asi se to špatně načetlo. Mám ji v darovacích, v nouzi, u vetů.
Otravuji s ní lidi na potkání a zatím nic.
Mám doma ještě její matinku a ta by to neunesla. Blbá situace.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:40
- Nahlásit

agáta12
mohli bychom zkusit našeho přecedu, teda Bajko by ho mohla zkusit, jestli by pro Grimmečka nechtěl zlatou ženu, měl by už placaté pejsky dva....

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:45
- Nahlásit

agáta12
Můj poslední chovatelský pokus. Boxerka, prý je moc prima.

to je fakt vas odchov? To je teda prekerka, lity lity

Biluška
Zabít ji málo, fakt
Snad ji nezabijej, sla bys do kryminalu a gdo se postara o san?
Ji hned ty znackovy dary od babinky zabav a prodej. Nebo dej Pupickovi, kdyz ta si veci povazuje.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:46
- Nahlásit

Biluška
nebo ji pořádně vykrm a pak ty její zabavené hadry budem nosit my

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:48
- Nahlásit

Gerda
jestli by pro Grimmečka nechtěl zlatou ženu,
To ti můžu říct rovnou, že by nechtěl. Do panelákovýho bytu, kde jich žije celkem 5 by to byl docela problém. Ale asi největší problém je jeho žena

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:50
- Nahlásit

makrel
se těším na kolaudaci
co se chlameš, ta bude ikdybych neměla co žrát, jen si musíš najít místo v diáři

all
za kolik se dá pořídit lino??? jsem se dívala na plovoučky nejlevnější za 99,- ale hnus, pak se mi jedna líbila, takovou podobnou mám v pokoji, a ta byla za 119,- jinak všechno kolem dvoustovek a přes

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:54
- Nahlásit

Monty
lino netuším...musíš mi to říct tak 2 týdnypředem

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:58
- Nahlásit

Monty
Lino je buď pevné, ale drahé. Nebo úplně děsně měkké, to ti Sofka poškrábe. Jsem o něm uvažovala když bylo kdesi v akci a ten prodejce mi to sám vymlouval - normálně do toho lina nehtem udělal rýhu, ani moc netlačil. To by pes poškrábal jenom tím, že by normálně šel

Mimochodem, jsem zkontrolovala tu půdu a je tam komplet sada talířů - bílé s jakýmsi modrým plevelem. Pak nějaké popelníky, sekáček na maso, nože (blbé a tupé, ale pro začátek postačí), příbory (hliníkové - viz nože), vánoční formičky, naběračka, nějaké děravé plastové misky, asi jakési cedníky či co a pak nějaký přístroj, o kterém vůbec nevím na co je . Jakýsi mixér či co . A žehlička.

makrel
nebo ji pořádně vykrm a pak ty její zabavené hadry budem nosit my
Je děsně hubená, to se nám v životě nepodaří

leyenda
Ji hned ty znackovy dary od babinky zabav a prodej.
Jo, ona to na mě práskne a budu se hádat ještě s babkou. Zabavím je a zavřu je do skříně.

Nebo dej Pupickovi, kdyz ta si veci povazuje.
Pupíček fasuje svoje kvanta hadrů.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:03
- Nahlásit

Biluška
já bych šla do té plovoučky, ale bojím se, že mi nepůjdou zavírat dveře, s linem máme taky blbou zkušenost,m strašně se nám vlní a boberec nepřipadá v úvahu

ty talíře by se hodily, příbory mi pošle laguna a žehlička je funkční? naběračka by taky bodla

fakt moc díky

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:04
- Nahlásit

Monty
Máme super lino za 285Kč/metr - máme ho teda necelý rok, ale poškození nepozoruju a to mam dva velký akční armypudly

btw. mám nové fotky plešomorčat

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:05
- Nahlásit

Biluška
hele, tak babče nakecej, že jsem taky tvoje dcera, vzdálená třá, taky bych potřebovala výměnu šatníku zjišťuju, že všecek psí hader k čoklům se začíná rospadat. Třá jako před chvílou jsem si všimla, že na mě čumí moje stehno z gatí normálně mě praskl ten šef na vnitřiní straně stehna a teď se to tu na mě tlemí a klepe
Jdu se odhmyzit a připravit na plování s Bajkovou ještě nahlídnu, esli třá mi vyšla nová babička voblíkací

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:06
- Nahlásit

Dines
hm, to je dost, to by mě skoro vyšlo na 9.000,-
uvidím co mi paní řekne, já bych nejraději tu plovoučku

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:10
- Nahlásit

Crysa
hele, tak babče nakecej, že jsem taky tvoje dcera,
Ona je blbá, ale není senilní

taky bych potřebovala výměnu šatníku zjišťuju, že všecek psí hader k čoklům se začíná rospadat
Tyhle hadry zásadně nenakupuje, je vysazená na šatičky,halenečky, fíží, volánečky a tak podobně

Monty
Příští pondělí jedu do Třebovic tak bych ti ty talíře a tak někam přiblížila. Posílat je poštou mi přijde dost neopatrné . O žehličce netuším essi fungá, je z té povodňové sbírky, od té doby leží na půdě. Řekla bych ti, že ji vyzkouším, ale stejně bych to nepoznala . Ti ji dovezu a kdyby nefungala tak ji prostě vyhodíš.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:11
- Nahlásit

Crysa
Jdu se odhmyzit a připravit na plování s Bajkovou
Taky se už půjdu pomalu chystat

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:20
- Nahlásit

Biluška
a v kolik jedeš do těch Třebovic? a máš tam pro mě ještě tu výbavičku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:24
- Nahlásit

makrel
jj, mám. Vezmu to teda všechno dohromady. Musím tam být na devět, končit budu cca kolem půl jedenácté.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:25
- Nahlásit

Biluška
tak to by šlo, tam dorazím.asi na těch půl jedenácté, že? a co ti mám vzít za to?

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:28
- Nahlásit

šmarjá lidi, můžete mi někdo říct co dělat když vás kousne nenaočkovanej pes? Standovi se teď prej podařilo rafnout tátu, nic vážnýho ale krev tekla. Nějak mi u něj to očkování vůbec nepřišlo na mysl, počítali jsme s tim že za pár dní frčí do útulku nebo zatim najdem majitele, měsíc utek a nic... ono by to stejně bylo k prdu kdyby byl třá 14 dní naočkovanej ne? Bože já se z něj zbláznim, nejdřív mu 4x uteče a teď se s nim jde porvat vo kus chleba

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:30
- Nahlásit

Biluška
Monty
O žehličce netuším

Žehlička?na co proboha žehlička,nikdy, nemám vůbec vše se vyvěsí přece to dá rozum,to jsou zbytečnostě , jinak seznam co mohu poskytnout jsem už poslala Gerdičce na mejla

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

bonc
Bych valila k vetovi....by měo stačit prohlídka, eventuálně vyšetření a pozorování jestli je pes zdravej (nemá vzteklinu) - jakože jí určitě nemá, když už u nás vzteklina prakticky není, žeáno

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:32
- Nahlásit

bonc
pohlídala bych snad jen tetanovku u táty a případnej zánět aby tam nechytil, vztekliny jsme nyní země prostá a psinku snad táta nechytí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:33 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

makrel
Nic, kašli na to. Dyť jsou to krámy z půdy

bonc
Když s tím nepůjde k doktorovi tak nemusíš dělat nic. Když vyměkne a půjde tak budeš muset se psem asi třikrát na veterinu kde ho budou "pozorovat" a pak ti dají papír, že fsteklinu nemá.
Pokud to nebylo do krve tak nevidím důvod proč s tím chodit na chýru.

Edit: Už jsem si to přečetla pořádně, takže kref tekla. Pak je otázka jaký je otec tvrďák a essi to ustojí, nebo essi na tu chýru půjde.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:33
- Nahlásit

bonc
jestli půjde k doktorovi a přizná, že ten pes není očkovaný, tak prý stejně furt píchaj ty injekce protivzteklé

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:34
- Nahlásit

Biluška
ee, to zas ne. piješ něco aspoň? nebo jíš?
a ne že mi tam přibalíš kvjetoša!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:35
- Nahlásit

Dines
a má někam valit šílenej tatík? Von teda stejně nikam nepovalí, prej si to odmítá i vydesinfikovat... včera si uříz kus ruky na kráječi, pak na něj spadla hromada dřeva.. teď má šlic od Standy na gezichtě a asi ještě na ruce...

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:35
- Nahlásit

Dines
kde jsou ty holomorčata?

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:37
- Nahlásit

už jste někdy viděli krypla co si nakoupil asi 100kilo masa pro psa a má mrazák asi tak na půl kila..tak to jsem já

<< 1 ... 7002 . 7003 . 7004 . 7005 . 7006 . 7007 . 7008 . 7009 . 7010 . 7011 . 7012 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání