| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:38
- Nahlásit
Alexa
já ve středu a bude to děsný překvápko, protože to úplně nechám na poradcích, ať mi vymyslí cokolif.i barvy.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Tak abych neměla málo starostí, dnes jsem se dozvěděla, že prý tady už jsou v okolí vykradené asi 4 chalupy a přepadená prodejna. No a v neděli tu stál náklaďák bez SPZ v poli poblíž mojí chalupy. Tak jsem zavolala policajtům a nevím, co to mělo znamenat. To jsem na polosamotě! Abych tak ještě přišla o psy, když nebudu doma!!!
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Gerda
gerdičko a co říkáš na česacího portugalskýho podvodního psa?
mně se mooooc líbí, si říkám, že by mohl bejt kámoš pro Blbíse... resp. kámoška.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:39
- Nahlásit
makrel
Alexa
tento týden jdu ke kadeřce a budu mít úplně supernový oučes. i barvu, heč!
já taky heč
Kdy deš??? já ve čtvtek
Já ne heč ..............jen aby ste jako věděly )))
Tak pak navalte fotky ať mám inspiraci!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:40
- Nahlásit
BrendaBenji
jen abych pak nechodila 1/2 roku v čepce.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:41
- Nahlásit
makrel
jen abych pak nechodila 1/2 roku v čepce.
neboooj, budeš klásná lybka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:42
- Nahlásit
makrel
protože to úplně nechám na poradcích, ať mi vymyslí cokolif.i barvy.
ty vole tak to ti přeju vyklidněnýho kadeřníka teda... dopadneš jak Bridget Jones.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:42
- Nahlásit
BrendaBenji
vzholedem k tomu, že teď mám delší do červena a zaslechla jsem něco o krátkých černosvětlých tak teda nevím
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:46
- Nahlásit
navrat ztracene Dorotky!!! Ahoooj! Mas se uz dobre, jo? Tak at to tak zustane
leyenda
Děkuju, sem si to nařídila, takže nemůže být jinak.
Gerda
Ty chceš fakt velkopudla? To ti schvaluju, jenom upozorňuju - pokud libuši budeš dávat stříhat, tak je to dost drahý a bacha při výběru štěněte - to je základ. My když jsme měli setkání štěňat bylo jich pět, tak každý bylo úpa jiný jakoby ani nebyli sourozenci. Radši dát víc peněz z ověřené chofky bo voni dokážou bejt děsivě vychcaný. Jo a maj sklon k histeriy. Trochu je pomlouvám - a´t víš do čeho deš.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:50 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
dorotka1
Gerda
Me se libej malopudle, jako ma Alexa, ale v bile barve. Nebo i cerne, ale bile vic. Jake jsou jeste barvy?
edit
Alexa
ty mas toy nebo trpasliky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:54
- Nahlásit
jbat
gerdičko a co říkáš na česacího portugalskýho podvodního psa?
mně se mooooc líbí, si říkám, že by mohl bejt kámoš pro Blbíse... resp. kámoška.
jestli to nebude příliš mnoho jižanského temperamentu...je hezkej, jednoho má Trinity, ale ta už děsně dlouho nebyla, má moc fajnou fenku, je to hezké zvíře.
dorotka1
já nevim, ještě zatím jenom tak zhruba koukám po různých plemenech, ale je to velmi předčasné a do budoucna spíš nápad, páč dva psy mít nechci a maryje teprve najíždí na závodnickou kariéru, takže toho máme ještě mnoho před sebou. Ale pudl se mi líbí, rusák se mi líbí, bělouš se mi líbí, malina se mi líbí, NO se mi líbí, corga se mi líbí, malopudl se mi líbí, choďák se mi líbí....ňák mi přijde, že to bude všechno o mnoho rychlejší než Marjánka, která se svým klidovým drajvem dokonlým jest mi společníkem na poli velkokinekologie.....
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jako pro mě jsou nejhezčí hnědý s bílým je moc práce. Ale nejlepší jsou stříbrný, protože oni docela brzy začnou šedivět a na těch černech je to dost vidět. Jsou ještě aprikot, černobílý.
Když jsem tenkrát scháněla stříbrňáka-králováka tak v Čechách nebyl. Nevím jak teď.
Malý pudlátka se nedaj srovnat povahově s velkejma, je to jinej pes. Jsou taky moc milovaný ale velkej pes je velkej pes.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:00
- Nahlásit
Gerda
jestli to nebude příliš mnoho jižanského temperamentu
no tak essi je to raslí temperament, nebo jižanskej, to už takovej rozdíl asi nebé... ale láká mě i to, že to asi bé aportér.
vona je velká pravda, že čokl, co má místo mozku tenisák, se docela dobře učí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:01
- Nahlásit
Gerda
pudl se mi líbí, rusák se mi líbí, bělouš se mi líbí, malina se mi líbí, NO se mi líbí, corga se mi líb
Pani, vy nemáte moc vyhraněný vkus, co?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:03
- Nahlásit
Ty jo snurovej pudl je zvlastni. Vyskytujou se jeste?
Koukam zrovna na pudle v nouzi. Taky jsou jich plne utulky
tendle krizenej je zajimavej
a tenhkle je roztomilej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:04
- Nahlásit
Teda veverky ta stopa dneska pěkně vzala, ležej jak mrtvoly na dvoře,ani se neuráčili vstát, když naši přijeli z práce.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:06
- Nahlásit
dorotka1
a vcem jsou jiny maly? Me se libej malopsy.
a proc se bilej blbe udrzuje?
Ja kdybych brala pudle, tak nejake starsi zvire z utulku a tam jsou vetsinou aprikoti a cerni
tenhle vypada hodne dobre na to, ze mu je 14
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:21
- Nahlásit
jbat
no tak essi je to raslí temperament, nebo jižanskej, to už takovej rozdíl asi nebé... ale láká mě i to, že to asi bé aportér.
rychlýho pa bych chtěla jedině jako aportéra, páč já s nim rozhodně běhat a ni hopsat nebudu. Jako musím říct, že malina mi přišla vždycky ze všech belgičáků nejvošklivější, takovej divnoliškopes. A eště se svou pověstí pošahance a nerváka...líběj se mi jen jako líbem náhledovým, když už je ten pes vychovanej a hotovej, pak si ho pučim, pomazlim a to se mě líběj moc. Konkrétně se mi líběj dvě konkrétní fenkíííí )))
pawLINka
Pani, vy nemáte moc vyhraněný vkus, co?
nemám, chtěla bych vždycky psa temperamentem mojí Maryje, moudrostí mojí maryje, chápavostí mojí Maryje, prostě tak jak je ona, třeb o ždibec většího, ale nemusí bejt, ona je akorát. Nějakýho, co se snadno naučí, má tu ovčáckou sledovanost páníka, nemusí se k ničemu moc přemlouvat...ten pudl mi z toho vychází moc dobře, kdyby byla vhodnější malovarianta, klidně, proti malopsu nic nemám, líběj se mi malopsi stejně jako velkopsi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:25
- Nahlásit
Jo a ešět vám povim věc - na družstvu už jsem druhý rok hlášená jako dlužník, že jsem nezaplatila poslední splátku na byt. Přitom mám samozřejmě normálně potvrzenky o platbách, vim, že jsem zaplatila a vím, že jsou peníze na účtě družstva. Ale na správcovské firmě sedí pani, co je velikej popleta, a ta zapsala MOJE platby pod platby mojí DUPOSOUSEDY!!!!! Takže jsem jakoby dupině zaplatila byt, pročež jsem sama zůstala dlužníkem! Je to škandál! A jak mi tahle zpráva o dluženství přišla od přecedkyně v neděli, při přectavě, jak zase prohledávám stohy papíru a smluv, než najdu požadovanej papírek s otvrzením, sem normálně chytla takový střevní purgace, že co vám budu povidat, sem se stresem normálně posrala. Opravdu nemám ráda tyhle chvilky, když je mi něco nespravedlivě a já to musim dohledávat v lejstrech, ve kterejch se za boha nevyznám.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:36
- Nahlásit
Gerda
essi to platíš přes účet, převodem, tak to dohledáš lehce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:39
- Nahlásit
jbat
já to dohledaný mám, na družstvě už vědi, že to posrali oni, vím to i s potvrzenkama, že mám vše v pořádku a zaplacený, jen mě štve, že mě vlastně dva roky uháněj o něco, co už zaplacený je, je to docela hodně peněz, v těhlech cenovej relacích už by se úředníci plíst neměli, páč já to třá budu splácet celej zbytek života. A pokud bych třeba vyhořela a neměla všechny potvrzenky, budu ve strachu, že jsem někde zadala špatně číslo účtu běhat po bankách a institucích, že jsem milijonovým dlužníkem, kdežto moje dupina debilní už bydlí ve svym,, páč sem jí to zaplatila....rozumíte mě?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:41
- Nahlásit
Gerda
rozumíte mě?
zcela. trpím při podobných situacích úpa stejně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:49
- Nahlásit
jbat
jak ste jako přišla na vodního portugalce??? To by mě teda zajímalo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:51 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Gerda
jak ste jako přišla na vodního portugalce???
víš, že ani nevím? jen jsem někde slyšela nebo četla, že to má chlupy jako vlasy (na dotek) a nelíná, což mě dost zaujalo, pak gůgl a už to bylo.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:57
- Nahlásit
jbat
víš, že ani nevím
a ma ho, myslim, Obama... to by me nebavilo mit stejnyho psa jako von
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:58
- Nahlásit
leyenda
a ma ho, myslim, Obama...
von má flaty ne?
to by me nebavilo mit stejnyho psa jako von
a to mě klidně jo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:59
- Nahlásit
Mařeny, jdu domůůůůůůůůů, juchů, jdu do města duchůůůů.... )))))
Tak pááá a moc nedrásejte, diliny, kdo to má dočítat furt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:00
- Nahlásit
Lidi proč zrovna já musím mít tak debilní děcko? Já ji fakt jednou narvu do bejbyboxu a budu mít svatej klid
Minulý měsíc Mášenek hledal jakési cédéčko. Nenašel. V sobotu jsem hledala knížku (stála 480,- ). Nenašla. Neustále od nás odcházejí zástupy Pavlínek, Kristýnek, Aniček a Denisek s kabelama narvanýma mýma knížkama a Aleniným oblečením Fšechno si to pochopitelně jenom půjčují. Nic z toho pochopitelně nikdy nevidím zpátky Alena to má samozřejmě zakázané, což jí ovšem nijak nebrání v tom, aby vesele cokoliv půjčovala dál
Na Vánoce dostali obě od našich chlupaté, kožešinové čepice. Jsou z opravdickýho zvířete nějakýho mrtvýho a jedna stála 500,- . Kdyby se se mnou máti napřed poradila tak bych jí tohleto zakázala koupit, ale ona se pochopitelně neporadila. Pak mě celé Vánoce prudila tím, abych ty čepečky hlídala, aby je děcka neztratili, aby je psi nerozkousali, aby jim je ve škole neukradli...srala mě tím neskutečně, páč jak mám asi zajistit, aby dvanáctileté holce nešlohli ve škole čepici To tam mám chodit s ní, nebo co? Dneska na mě volá sousedka ob dva baráky (ta vdova co včil žije s tím ožralým myslifcem), že se mám stavit, že tam Alena cosi zapoměla. Dojdu tam a ona to ta drahá čepka. Je tam už od zimy. Respektive její trosky, páč drahá Lálinka ji nechala kdesi na půdě když si tam s Kikinou hráli na bůhvíco a Evini jezevčíci ji objevili první
Zmlátila jsem haranta vařechou. Ještě jsem se neuklidnila, takže ji nejspíš zmlátím ještě jednou, možná aj dvakrát
Seru na ni, vybydlím jí pokojík, schovám všechny knížky, cédéčka, drahé značkové hadry...nechám jí postel a dvě trička od ťamanů a bude to mít Pár let života v holopokoji ji možná naučí vážit si věcí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:09
- Nahlásit
Biluška
Zmlátila jsem haranta vařechou
To se u vas smi? Tady jsou fyzicke tresty zakazany, decka maj na prvnich strankach v zakovskych knizkach asi 20x zvopakovany telefonni cislo na "Tyrane deti"
Jinak chapu tve pohnuti, mne by rupla cefka. Nastesti jsou moje deti desne lakomy a nikomu by nic nepujcily. Katynka si ve 12 letech dokonce pri vyklizeni pudy prosadila zachovani vsech Playmobilovych sestav a i FisherPrice (pro mimina) vycistila, poskladala do onalepkovanych krabic a schovala pro "svoje deti".
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:18
- Nahlásit
Gerda
Z neděle - samo, že taky nabízím psy, posledních 10 dnů tráví fena z mé chovky své dny u MP Brno a nemám uloveno žádné řešení. Představovala bych si pro ni jinou destinaci.
http://www.mpb.cz/nalezeni-psi/?tx_odmpbrno%5Buid% 5D=726
A složenky plať přes účet, pak nemusíš hledat blbé papírky, odstřižky a složenky, ale normálka si vyjedeš platby za posledních 10 let a ještě v klidu dáš kafe.
impact
Nevypadaj moc živě, vypadaj tuze, budeš je porcovat na letišti ?
|