| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:48
- Nahlásit
dorotka1
tak ale já uš musim vodejít!! a vy si přídete!!! gde ste byla,co ste dělala a co dělá pan Břetislaf se svým harémem???
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:50
- Nahlásit
makrel
Já vím - neznáte mě paní a buťte ráda.
Prosím pěkně, huš jsem zase zapoměla jak se cituje...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:53
- Nahlásit
dorotka1
to jsou ty apsence!!! ))
oznáčíš myší text, který chceš ocitovat a klikneš na "citát".
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:50
Citát
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:54
- Nahlásit
dorotka1
tak ale to ste tu musela nebýt hodně dlouho, protože já uš tu sem dlouho
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:55 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
dorotka1
voznačíš,klikneš na citát se ti to zkopíruje tam pak...heh si připadám jak žumpí mazák úpa ted jak tu radim mocně
Jinak pro info, já jsem hovnokynolók co eště ani nemá psa, ale už ve čtvrtek budu mít malonandu, Nyx bohyni noci NO vlkošedou
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj Babo žumpí, neříkám že jste mi nechyběli, je to divný ale je to tak. Byla jsem mimo a nechci to přivolávat proto nechci nic popisovat.
Jinak moje smečka se má dobře, Břetislaf prožívá jaro na plný pecky, začal lízt i po Dorotě máme trochu veselo.
Co vy tady a vaši psíci, nanynka, maruše, a ostatní?
Marush
Mám dogouše, královačku a smetáka vořechovýho. A ty?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:57
- Nahlásit
Marush
já jsem hovnokynolók
hele tendle titul mám já. ))
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:01
- Nahlásit
Marush
Jinak pro info, já jsem hovnokynolók co eště ani nemá psa, ale už ve čtvrtek budu mít malonandu, Nyx bohyni noci OV vlkošedou
Díky za radu.
Ty budeš mít něco jako Nánu. A essipak ti Renata přiznala dětství nanynky. Se připrav ne že bych tě strašila nebo tak něco.
jbat
Díky, apsence jsou nemilé ale někdy to tak muší biť.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:03
- Nahlásit
dorotka1
Radši zůstanu v něvědomosti a nebo vícuc, vícuc,ví cuc!
Zdravim pani, výcucu se nedočkáte, páč mě ho doteď neudělaly za pouho pouhý víkend!!! Dyskomforti bláznivý!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:03
- Nahlásit
BrendaBenji
šak se nic poctatného nestalo.a jak se má BB ščeně?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:06
- Nahlásit
dorotka1
Mám dogouše, královačku a smetáka vořechovýho. A ty?
královskýho velkopudla? A kouše? hrozně chci vidět jednou totiž velkopudla zakouslýho v rukávu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:07
- Nahlásit
Ty budeš mít něco jako Nánu
Příbuznou nány přímo její neteřici Nyx
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:08
- Nahlásit
makrel
jak se má BB ščeně?
Děkujeme za optání, BBščeně se má fajn, ale asi si ještě neuvědomilo kudy poleze ven, páč se mi neustále rve pod žebra, což je teda dost nepříjemné ))))
šak se nic poctatného nestalo
no jen aby právě ))))
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:08
- Nahlásit
Gerda
Pani, kde ste byla tak dlouho? Co ste dělala? Jak se maj vaše dogy? A pan Břetislaf? A pudl velkopudl? Víte, že ste chyběla snad půl roku?????????!!!!!!!!!!!!!!
Fšechno vím paní, huš se máme skvěle a rozhodla jsem se že to taky tak zůstane a proto budu tady s vámi.
Kontrolní otázka - kolik mám dok?
A jak se máte paní vy?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:12
- Nahlásit
jbat
hele tendle titul mám já. ))
to si nemůžeš uzurpovat pro sebe...hovnokynolók je putovní
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:12
- Nahlásit
Marush
o si nemůžeš uzurpovat pro sebe...hovnokynolók je putovní
jo, já ho mám taky!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:13
- Nahlásit
Crysa
Pani děkuju, ale tam chtěj výbornou zanlost němčiny a tu já nemám
Jinak jsme se vrátili za stop. U nás prostě hnusný terény, ale Bajkonůr se stím popral velmi statečně, našli jsme všechny 3 lomy i všech 7 předmětů.
Někdo dělá se psem dostihové stopy, já budu mís s Fandou problém, aby jsme se vešli do časového limitu . Pečlivě čuchá krůček po krůčku, nevynechá ani jeden pamlsek, ale těch 30 kroků jsme šli 10 minut!! Zas ale čuchá tak, že je to slyšet až ve Velvarech.
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:14
- Nahlásit
Marush
Příbuznou nány přímo její neteřici Nyx
Že tys musela něco Renatě províst, odplata je přímo ďábelská.
nic si ze mě nedělej, reaguju vždycky stejně, když si někdo pořídí štěně, ale je to tím že moje jedna psice jako štěně mi trochu převrátila hodnoty. ale zajímavý je, že kdyš Renata psala o Náně jako štěněti, vždycky jsem jenom říkala - přesně jako moje předrahá Aninka.
Uš těším až začneš o ní psát.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:16
- Nahlásit
Baico
Zas ale čuchá tak, že je to slyšet až ve Velvarech.
je tak krásnýýýý a heboučký, Nyxule se hned zamiluje do něj vim to !!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:18
- Nahlásit
dorotka1
Že tys musela něco Renatě províst, odplata je přímo ďábelská
No všichni mě tu varujou jaký to bé peklo pani,no už jsem připravená na všelicos...ve čtvrtek už to vypukne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:21
- Nahlásit
Marush
je tak krásnýýýý a heboučký
No cestou ze stop mi vlezli do rozbahněného potoka a oba so pořídili velmi slušivé černé podklenky na všechny 4 nohy. Takže heboučký už neni ani jeden z nich
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:23
- Nahlásit
královskýho velkopudla? A kouše? hrozně chci vidět jednou totiž velkopudla zakouslýho v rukávu
Marush
Moje ne, tak bude jí už devět. Ale není to nic neobvyklýho, oni jsou děsivě všestranný. Kdysi jsem mívala taky NO a můžu říct, že maj dost podobnou povahu, furt na tebe čumej, furt chtěj něco dělat, takoví optimisti, že bys je za to zabila. Vídala jsem velkýho pudla s ženskou, co se k němu chovala jako k miminu a to byl fakt postrach, napadal co se hlo. Musím Anču držet dost zkrátka, furt vymějšlí kraviny furt mě chce přečůrat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:31
- Nahlásit
dorotka1
navrat ztracene Dorotky!!! Ahoooj! Mas se uz dobre, jo? Tak at to tak zustane
Reknete Monty, kdyby se tu objevila, ze uz jeji adres uz mam (dekuji, svata Gerdicko) a myslim, ze ve stredu je letos votevreno na pocte
Marush
No všichni mě tu varujou jaký to bé peklo pani
nenech se strasit, zavidej ti, ze budes mit nuni nuni muclinky stenatko
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:32
- Nahlásit
Baico
ty hledas novou praci? uz te neba spacci? plooc?
Ja si zrovna rikala, ze az vystuduju tak muzu taky nekde hlidat spacky ja Baico a tobe uz se to nelibi. beres mi idealy.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:33
- Nahlásit
leyenda
nenech se strasit, zavidej ti, ze budes mit nuni nuni muclinky stenatko
jasně
zvlášť si vzpomínám na příspěvek Renaty, kde popisovala jak trávila život po příchodu Nány na gauči, kam ta malá piraňa ještě nevylezla, páč kdykoliv kdokoliv položil některou část těla na zem měl v ní Nánu okamžitě zakouslou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:34
- Nahlásit
dorotka1
Pani, nejdřív sem měla napsáno vaše tři dogy, pak sem si ale vzpomněla!!!! Že máte dvě a pudle, ale te´d ste mi tam přihrála vořecha a už nevim, kolik máte psůch! Víte, my sem se teď v tý velkokinekologii dostali děsně vysoko, už budeme mít i velkokinekologický vesty. A s tím přijdou i mnohé úspěchy. Nand se má moc hesky, děsně mi umazává a zasmraďuje auto, je furt stejná, Mařenka se má taky moc hesky, zejména, když na ní v autě Nand neleží, páč to Mařenku trápí.
Pani, víte, že chci taky asi pudla? Bude to Libuška. A máme tu mnoho štěňátek a žumpistů novejch, no počkejte, až se tu rozkoukáte, šak je sama uvidíte....jak pěkně píšou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:35
- Nahlásit
all
chcete něco vědět? tento týden jdu ke kadeřce a budu mít úplně supernový oučes. i barvu, heč!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:36
- Nahlásit
leyenda
dekuji, svata Gerdicko
dnes jsem na přechodu zajela babičku, tím se vše kompenzuje. Už mě tim nezlobte.
PS: máte už reunijonský semínka???????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
Baico a tobe uz se to nelibi
Copak o to práce se mi i líbí. Jen nějak nemůžu vyjít se šéfovou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:37
- Nahlásit
makrel
tento týden jdu ke kadeřce a budu mít úplně supernový oučes. i barvu, heč!
já taky heč
Kdy deš??? já ve čtvtek
|