| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:01
- Nahlásit
Gerda
Děcka, to je dneska šrumec, co?
Jo, ćítím velkej dyzkomford, vůbec nestíhám.
akorát téme o EO, to teda čtu i zpětně, mooooc pěkné.
rychtyk jak průvlečky...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
Gerda
myslíš Kokeše bělouše magora? Ne,ne, Hagoušek,Gusík..originálně Hagrid je větší vo celýho psa, je to přerostlej gygantopitecus pseudogoldenus
A co udělá pak přítomnost jedné šedovlké maloNyxiny s těma třema chlapíčkama? Bude jako růže mezi trním ))
To právě vyvolá nechutnou samčí rivalitu a předvádění největší ...dodám srovnávací foto
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:20
- Nahlásit
Taxem ze stop, šli pěkně, ale bolej mě ručičky a nožičky. Skřivani nad loukou krásně řvali, vítr skoro nefoukal, prostě paráda. Jen nějakej kretén navezl na kraj louky hnůj, že jsem musela na louku z druhý strany, bo tu haldu bych asi nepřelezla a většinu louky zlili fekálama, takže stopy byly mezi a napříč kolejema toho smrdutýho humusu. Ale těžko na cvičišti,.. bojovali statečně
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
Marush
nechtěj mi věřit, že ten pes žije v permanentnim diskomfortu
jj - absolutní permanentní diskomfort - to poznám i já, malokynolog.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
Gerda
uš se nám vozvala na emyla třá dorotka? nebo je jen vedle zatim?
Crysa
Taxem ze stop, šli pěkně, ale bolej mě ručičky a nožičky
ste si cestou na stopě zavisely nebo jak? .-))))
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:36
- Nahlásit
Monty
Adresu mám, můžu to poslat už začátkem příštího týdne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
ste si cestou na stopě zavisely nebo jak? .-))))
nene, chlapi rvali jak vo závot. U Ferdy chodím všechno do dvou hodin stáří v záklonu 45°běžně, mladej byl taky vyšašenej, páč jídlooooooooo budeeeeeee a zas chodil po drápkách rozkročenej jak Eifel a rval jak na obranu. Crysička je naštěstí rozumná něžná žena, ta chodí taky v tahu, ale normálním
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
Lola1
já myslím, že jo určitě
kujúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:49
- Nahlásit
Monty
a jaký máš to bydlení teda?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:50
- Nahlásit
Monty
tak mikrovlna funguje jen netušim jak jí poslat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:53
- Nahlásit
dobry den cely cen,
uz je mi trocha lip, ale furt me moribundus neopousti. Muzete mi to nejak vysvetlit?
Poslete mi nekdo hubice moribunduse. chci byt zdrave.
Za chvilku si jdu pro Skubyka, byl u nasich, abych nemusela vencit kdyz jsem chore.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:54
- Nahlásit
jbat
garsonku, ale docela dost velkou, je moc pěkná
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
dorotka1 dnes v Žumpě 10:06 SEČ
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
Monty
se těším na kolaudaci
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:55 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Gerda
Gusík vypadá skoro jako Kokon Nepletou se?
takže zde Gus něco přeměřoval už nevim co Povšimni si prosím schopnosti zatahování voušek...má je velmi hybné...pozůstatek vofčáckej(v pozadí jeho máma Elza,ta už neni mezi námi )
A tu srovnání ségry šamponků a Guse gygantuse
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:56
- Nahlásit
Monty
garsonku, ale docela dost velkou, je moc pěkná
super, však to bohatě stačí, i když máš velkej byt, stejně jsi většinu času v jedný místnosti...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:57
- Nahlásit
Cigi
dorotka1 dnes v Žumpě 10:06 SEČ
no to sem ale já byla něgde ve vysočanech
Crysa
jídlooooooooo budeeeeeee
zas jedna co tejrá psy jídlem na stopje )))))
odjebávám sa, zatial...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:04
- Nahlásit
čus vy poruchy osobnosti. Proč furt drásáte? Ste normální? To nemáte jinou realizaci, nebo co?
Na Cvilíně na nádraží je vyhozený velmi krásný, velmi malý voříšek . Běhal tam gdyž jsem jela do práce a běhal tam i gdyž jsem jela zpátky. Zmateně pobíhal mezi lidma a pak si sám naskočil do rozjíždějícího se vlaku. Jenže ho viděl průvodčí, zastavil vlak, vykopl psa a zase jsme odjeli . Byla jsem v pokušení vystoupit a sbalit ho, jenomže jsem s sebou měla Herýse a ten by ho zabil. Fakt netuším jak bych dostala domů onoho vořešáka a Harýse, který by se mu celou cestu snažil ukousnout hlavu. Navíc jsem měla jenom to jedno vodítko, na kterém byl Haryáš.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:17
- Nahlásit
Baicoooo
http://melnicek.cz/data/zamestnani/4324
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:22
- Nahlásit
Marush
ty vole, nadGus )))) největší z pierotů tě řikám ))
Dorotka žije, opakuji, Dorotka žije, již se zjevila, byly sme vyslyšeny.
Crysa
tož tak to su taky kinekolog, dyš mi pes na stopě tahá, to je dobré. Cítím se nyní o mnoho lépe.
Biluška
co furt máš s těmi čokly, je snad přivoláváš nebo co ty blázne jeden starý....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:30
- Nahlásit
mam na vas vesto nosky dotaz,kdyz nosite vesty a pak treba batoh, nenici se ta vesta nejak kdyz vlastne nema rukavy? nebo celkove vesta + batoh? uvazuju o vesticce ale tohodle se bojim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:30
- Nahlásit
Gerda
ty vole, nadGus )))) největší z pierotů tě řikám ))
přesně tak Gus je velmi velký a rád leze na klín lidem...ted tu máme v kanclu šéfky bostonka, má nemocný vočičko tak tu musí být a šéfka šla na schůzi a já s nim tady zatim trénuju zákus do firemního trička...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:37
- Nahlásit
Marush
já s nim tady zatim trénuju zákus do firemního trička...
děláš dobře, jen počítej s tim, že Nyxnovi vydrží jedno reklamní tričko jednu krátkou chvíli, páč přece jen bude mít hubu jako pět malobostonků a k tomu ještě mnoho energie...i když tě třeba nechá prvních pár týdnů ukolíbat představou milého nevinného štěnce, co by ani do jedný nohy vot starožitnýho stolku nehlodlo a na procházce by nikdy nevzalo dráhu za psem půl kiláku vzdálenym )) Ale ber to tak, že za šest měsíců od TOHO čtvrtka zažiješ bezvadňáckou procházku stejně jako včera Atuš, která to pak nevěřícně furt zkoušela, jestli to neni nějaká mejlka, že Bůch fakt poslouchá a neni to jenom nějaká momentální indispozice...nebyla, von fakt poslouchal parádnicky. Tak se těš, už jenom půl roku. ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:37
- Nahlásit
Marush
ted tu máme v kanclu šéfky bostonka, má nemocný vočičko tak tu musí být a šéfka šla na schůzi a já s nim tady zatim trénuju zákus do firemního trička...
)))))))))
až se šéfka vrátí a uvidí tě, béš mít nemocný vočíčko ty.
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:39
- Nahlásit
Děvčata, huš jsem zde, jsem se zasekla ve svatém nadšení přestala vnímat čas, hodnoty - tím myslím posvátnou žumpu a věnovala se věcem, který se stejně nevyřeší.
Ještě jednou fšecki zdravím a kdo mě nezná tak toho zvlášť zdravím a jestli mě nevyhodíte, tak bych tady s vámi fšemy pobila.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:40
- Nahlásit
dorotka1
já nevím, paní essi vás znám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:42
- Nahlásit
dorotka1
Ještě jednou fšecki zdravím a kdo mě nezná tak toho zvlášť zdravím
já taky zdravím, pani.
a jestli mě nevyhodíte, tak bych tady s vámi fšemy pobila.
béme rádi, ale ještě radši bysme byli, kdybyste přišla a řekla nám, že tady vůbec být nechcete a že se s námi nebavíte. )))))))))
To je taková móda momentálně. )))
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:47
- Nahlásit
jbat
Ty jo abych pochopila to bych musela dočítat, co? Radši zůstanu v něvědomosti a nebo vícuc, vícuc,ví cuc!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
dorotka1
Pani, kde ste byla tak dlouho? Co ste dělala? Jak se maj vaše dogy? A pan Břetislaf? A pudl velkopudl? Víte, že ste chyběla snad půl roku?????????!!!!!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Gerda
šest měsíců od TOHO čtvrtka zažiješ bezvadňáckou procházku stejně jako včera Atuš
Jo jo jsem si vědoma temného zla,které ve čtvrtek přijde a bude destruktit...nebo bude hrát hodnýho a následně destruktit vo to víc...a celkově mě vovládne prostě no...ale Nyxina neví že jsem tu v žumpě a každou její drzost budu hlásit a vy mi hned na ní poradíte různý velkokynolókický fígle, který vůbec nebude čekat
jbat
až se šéfka vrátí a uvidí tě, béš mít nemocný vočíčko ty.
už je tu a nevšimla si voslintanýho trička...buhehehe
dorotka1
Ještě jednou fšecki zdravím a kdo mě nezná tak toho zvlášť zdravím
Čus co máš za pes? Vokaž
|