| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:26
- Nahlásit
kejtlin
Ať jde na alergologii. Třeba to není na psy, ale na prach, nebo na cokoliv jiného.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
kejtlin
no to je sice nemilé, můj ex měl brutální alergii na kočky a menší na psy, nedá se nic dělat, když přes oteklé oči neviděl (krs tu kočkoalergii) vzal si zirtec, a musím říct že jak u mě začal bydlet, neměl problém jen se vyhýbal kočkách aby mu lezly kolem obličeje a se psem byl tady furt Takže holt si muš musí zvyknout pokud je nejhůř vzít zirtec a nehrotit to
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:31
- Nahlásit
impact
Dyš to je těšký, jí nezajímaj psi, ona chce jenom štěně... já tendle postoj nikdy nepochopim, jako ne že se ta čuba u ní bude mít špatně, to ne!!! Ale kde nic neni ani smrt nebere...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:36
- Nahlásit
Atusch
Vlčáčková
on to moc neřeší a je to možná na kočky, ptž jeho bývalá měla taky kočkya kejchal taky ale měla i psa, takže se neví, ale když mazlí kočky tak mu teče z nosu víc.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
kejtlin
Já sem taky alergická na kočky (králíky) mega echt hustě... Nezabralo mi na to nic, ale s kočkama se kontaktovat stejnak nehodlám, pře je nemusim Na psy sem taky alergická, ale pře psy milákuju, tak na alergii prdim )))) Nic na to neberu, po práškách se mi chce brutálně spát, takže sem pak jak zombice, tak si tělo muselo zvyknout za každou cenu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
kejtlin
mám s mušem stejnou zkušenost jako Atuš, řeklo se jasně - vem si těch zyrteků víc, nebudu přece 2x denně vytírat a utírat prach a tak. Pak si zvyk, už nemusel mít prášek, už mu pak vadilo, jen když sme jeli v autě s čoklama a otevřely se okna, jak ta srst lítala. Jinak pohoda.
Děcka, už su upracované.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:52
- Nahlásit
Gerda
bude si muset zvyknout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:53
- Nahlásit
Největšími hříšníky sou Bajko, Jimmijová a PawLINka...musim je tedy vyzdvihnout za neschopnost poslat rozměry, opakuji, vyzdvihnout za neschopnost. Nemáme kompletní tabulku teďkonc, no.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:54
- Nahlásit
Považuji alergii za "rozmazlenost". Tedy ve smyslu zbytečného zhýčkání nadměrným uklízením a bytím ve skoro antiseptickém prostředí. Čuňata zpravidla alergie nemívají, že jo?!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:55
- Nahlásit
Gerda
no tak to bylo stejné, v autě občas chlup v očích vadil, nebo tak, ale řešilo se to stejně
Akorát ten Zirtec měl po něm nějakou spavou, což se zas nelíbilo mě a i on byl ráno do práce nepoužitelnej tak měl po čase smolíka Taky se tu dvakrát denně fakt nevytírá, a jak si krásně zvykl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:55
- Nahlásit
kejtlin
samozřejmě, ať si zvyká, co pak jako bude dělat, až bude dělat sestru pooperační péče pro Sindulku? A co bude dělat v létě na táboře? Aby neskapal, musí se tužit. Bude to otužilec. Měl by pomalu začít plavat v labi. Nebo co vám to tam teče za potok.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:56
- Nahlásit
Gerda
Zdar. Mám přes prdel (kousek pod boky) 105 - 106 cm. Mám si ještě něco změřit?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:57
- Nahlásit
Vlčáčková
Tedy ve smyslu zbytečného zhýčkání nadměrným uklízením a bytím ve skoro antiseptickém prostředí.
v tom případě já nikdy alergii mít nemohu )))
Atusch
jak si krásně zvykl
samozřejmě, je to přece muš a ten se umí s takovými věcmi prát. Někdy holt jen ten ksicht vypadá jako prořízlej bůček, ale co, otok je taky hezká nemoc. A jak řikaj kluci v posilovně - co bolí, to roste.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:58
- Nahlásit
Vlčáčková
výšku postavy, komplikátore )))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:03
- Nahlásit
Gerda
Tedy ve smyslu zbytečného zhýčkání nadměrným uklízením a bytím ve skoro antiseptickém prostředí.
v tom případě já nikdy alergii mít nemohu )))
teď jsi to řekla krásně paní s tímto se ztotožnuji !!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:07
- Nahlásit
nazdar inžinýrky
sim vas du k vam o radu krz psa. Skubycek obcas kdyz si treba lehne tak chvilinku tak tenoulince place, nebo nekdy sedi a chvilku place. Se bojim, aby to neco nebylo. Krev - biochemku mel delanou ani ne pred mesicem jak se mu cistili chrupy ultrazvukem a vse ok - jatro, ledviny dobry. Srdecko se mu zhorsilo, ale dostal nove ( svinsky drahe) prasky a kdyz ho vet po tydnu poslouchal jak je bral tak je moc spokojen, takze je na svinsky drahych prascich
Je mu jedenact roku, to na vorecha neni tak moc.
Nam kdysi piskala dobrmanka, kdyz mela v telicku rakovinu, ale to by snad biochemie ukazala, kdyby to mel na nejakem organu.
Nic na nem neni videt jen se dost unavuje, ale to je tim srdcem, vic jak 20 minut ( chuze) venku je pro nej narocne.
Co bych mu mela dat jeste skontrolovat?
On je na sebe dost opatrny takze kdyby neco hodne bolelo, tak to da hodne najevo, tohle je strasne tichounke nekdy nejde rizeznat jestli jen dycha nebo place, ale je to tichounke knourani
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:08
- Nahlásit
Gerda
výšku postavy, komplikátore 163 cm. Nebo tak nějak.
v tom případě já nikdy alergii mít nemohu Já taky ne.
A neříkej veletoku Labi potok nebo se neznám!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
Když ho zavoláš, co udělá? Nepláče, protože má "blbou náladu"? Astřička je taky taková citlivka na sebe a občas se na mě jen tak dívá a kňourinká. Na můj podnět ke mě vystřelí a blbne. Takže to má psychické, upozorňuje na sebe, lituje se, abych jí těšila. Si myslím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:11
- Nahlásit
Gerda
potok nám teče kus za barákem-douxinovej, muš momentálně rozvíjí teorii, že alergie se dá jistě přebít alkoholem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:12
- Nahlásit
Vlčáčková
Považuji alergii za "rozmazlenost". Tedy ve smyslu zbytečného zhýčkání nadměrným uklízením a bytím ve skoro antiseptickém prostředí. Čuňata zpravidla alergie nemívají, že jo?!
Nooo, tohle není pravda, protože my jsme doma nikdy neměli "příliš naklizeno", rozhodně se nedalo a nedá mluvit o sterilním prostředí a alergii mám skoro na všechno, od prachu po zvířata a kykty, stromy.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Když ho zavoláš, co udělá?
Když ho zavolám tak přijde a chce se mazlit.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
Je mu jedenact roku, to na vorecha neni tak moc.
Lucynko, já bych si to takhle neříkala, v naší vesnici se vořeši dožívaj tak 12 let například..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
co páteř? nebo neupozorňuje jen na sebe?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Lucynko, já bych si to takhle neříkala, v naší vesnici se vořeši dožívaj tak 12 let například..
ale on je opečovávanej vořech
Je fakt, že s tím srdíčkem člověk nikdy nevi. Kdyby nebral leky uz urcite nezije a docela se mu to zhorsuje, ale dostal ty nove leky a je lepsi. Mam kamose veta - kardiologa, takze je porad pod dozorem.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:29
- Nahlásit
makrel
co páteř? nebo neupozorňuje jen na sebe?
to me taky napadlo, pater ani ne spis ho bolej zadni nozky, kdyz moc chodi, ale on moc nechodi
je mozne, ze jen upozornuje, ale to by knoural hlasitejc tohle je tichounky
fakt je jedenact uz hodne? ja porad ziju v tom, ze na vorecha jeho velikosti neni, ze este tak 4 -5 let ma do prumeru
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:29
- Nahlásit
lucYnka XIII
a nechceš ho natočit na youtube? že bysme si ho poslechly
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
ale u vořechů přece žádnej průměr neexistuje, ne? to všechno jsou jenom povídačky, protože na vesnicích se věk psa jenom odhaduje... teda u "starousedlíků", co maj bouďáky (((((((((
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ale u vořechů přece žádnej průměr neexistuje, ne?
taky si myslím, že je to silně individuální
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tak možná jen chce upoutat pozornost.
Lucie Kratochvílová
Všechno má svoje výjimky. Tak i Ti imunizovávaní špínou můžou mít alergii. Ale z mého okolí je tomu opačně. A vývoj, jak u zmiňovaných pánů - nejdřív alergie, pak po její ignoraci bincem zlepšování.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:36
- Nahlásit
makrel
že je to silně individuální
Bohužel
Tim teda nechci v žádnym případě malovat čerta na zeť!!!!! To neee.
|