Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6624 . 6625 . 6626 . 6627 . 6628 . 6629 . 6630 . 6631 . 6632 . 6633 . 6634 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 11:58
- Nahlásit

Baysha
ale jo, už sem to viděla, ale dyť je pokaždý jinej ten symbol, ani se nějak pravidelně neopakují - nebo mi nepřijde.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:01
- Nahlásit

davidkova renata

taky, a sem ekstrémní vemeno, páč žíletkou bych si patrně uřízla i hlavu a pamatuju si na sousedku, co říkala, že zkoušela na manželovi opilcu, jak s tím pudou dolu fousy a spálila mu hubu....
myslela sem, že si na to čase zvyknu. Asi to chce delší čas...

Tinta76
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:01
- Nahlásit

leyenda
jéje, to je heská story, nakonec se ještě dozvim, že se znám s vašima bratrancama či sestřenicama to byste mě vážně pobavila

Pumpa
co mám dělat, abych u škubání vobočí nekejchala a nelilo mi z vočí jak u zaříkávače koní?
davidkova renata
taky????
taky???? ... hele a co to zkusit naledovat (jako lehce znecitlivět) nezkoušela jsem to, ale myslím, že by to mohlo fungovat

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Atusch
Gerda
aha, už koukám, je to udělaný fikanějc - ty symboly se pokaždý načtou znovu v jiným pořadí.
každopádně výsledek je vždycky dělitelný devíti nebo tak něco a u všech čísel, pro která to platí, je v každém "kole" stejný symbol, takže jiný ti nemůže vyjít

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:02 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:03
- Nahlásit

Tinta76

nebo mám doma mezokainovou mastičku, vidiš, to mně nenapadlo

Pavliii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:04
- Nahlásit

Hele ženy , mně je to jedno, úplně v poho se spokojim se zelenou, jen kdyby byla možnost tý červený, případně oranžový, tak chci přesunout

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:05
- Nahlásit

impact

jéé, mají černý podvozky....

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:05
- Nahlásit

Baysha
dělitelný devíti a u všech čísel dělitelných devíti je v každém "kole" stejný symbol, takže jiný ti nemůže vyjít
děkuju za vysvětlení, vůbec tomu samosebou nerozumím, ale chápu z toho akorát to, že to vůbec není náhoda

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:07
- Nahlásit

Atusch
chápu z toho akorát to, že to vůbec není náhoda
já myslela, celou dobu, že je to kouzlo....

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:10
- Nahlásit

Gerda
taky mi to přišlo i oklamat jsem to zkoušela Ale Bajša našla rozumné vysvětlení kterýmu nerozumím, ale zase zní dost odborně, tak bysme mu věřit měly

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:11
- Nahlásit

Gerda
si to párkrát zkus spočítat, dycky ti vyjde násobek devíti

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:12 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Tinta76
jj, to by bylo mozny, Vandak asi nejni tak velikej, ale abych pravdu rekla, vubec nevim, jestli jsou tam nejake "deti" v me generaci, myslim, ze tahle vetev rodiny se nejak nerozmnozila. A babicka se pak na uplne stary kolena zase prestehovala zpatky do Praglu a predpokladam, ze ty vlastne moje PRAtety uz taky humrily. Jedna byla bezdetna a ta druha mela dva syny, ale tem dneska uz taky bude moooc let, rekla bych pres 70.
V kazdym pripade tam lezi duvod proc si porizuju dobrmany, on me tam totiz jeden prislusnik tohoto plemene pokousal.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

Atusch
taky mi to přišlo i oklamat jsem to zkoušela Ale Bajša našla rozumné vysvětlení kterýmu nerozumím, ale zase zní dost odborně, tak bysme mu věřit měly
))) já to taky zkoušela oklamat ))))) Ale je to fakt, Bajša má vysvětlení, věřim tomu.

Baysha
fujki fujki, neřikej přede mnou slovo počítat! ))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

Gerda

Tudle sobotu dete taky do prokopáku? Kde se bude parkovat, když je to tam zavřený? Nebo cesta neni zavřená? Mě by se to hodilo i kvůli trimováku od Baica že bych si ho rovnou vyzvedla...

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

Pumpa
Úžasný. A já mám včil krásnou vanu.

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:20
- Nahlásit

Milé žumpí kolegyně,
děkuji fšem za přání, žabáka jsem nepolíbila, protože bych musela čistit monitor.
Víc pséků nechcu, stačí mi jeden.
Posílám Vám část dortu, tak si dejte. Kafe si prosím uvařte samy.

Tinta76
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:24
- Nahlásit

leyenda
no tak když ta jedna měla syny, tak mi aspoň prozraďte jejich příjmení, i když vanďák má patnáct tisíc obyvatelůch

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jasný, taky jdeme, parkovat se tam snad furt normálně smí, jen továrna je zavřená.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:25 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Gerda
Prosím o přepsání do barevné skupinky - černo-zeleno-šedá (huž jsem ti o tom psala, asi zapomnělas).

Jak jsem psala - peníze i míry pošlu zítra. Jinak varianta barev se mi líbí víc ta první, ale podřídím se.

Edit:
Nechápu to nejširší místo - jako přes kozy???

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:25
- Nahlásit

Lola1

jéé, všechno nej!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:27
- Nahlásit

Gerda

Eště tu Baicovou, jestli tam určo bude, musim zjistit, my teda dorazíme s Vládikem, pude se zasejc na prochajdu? Aby sme tam jako nebrániči nepostávali, to Vládika neba, mě jo - u toho se čék nenamůže Pak mi prosím prosím napiš čas, kdy tam máme být.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:30
- Nahlásit

pawLINka
černo-zeleno-šedá (huž jsem ti o tom psala, asi zapomnělas).
asi sem se spletla, se nediv, při tolika změnách a lidech

Nejširší místo? Jeslti nemáš kozy nejširší místo, tak nejde o kozy....prostě svůj nejširší objem....zejména v části, kde bude vesta, páč jestli máš nejtlustější třá kotníky, tak na vestu nemá vlif...))))

Lucie Kratochvílová
čas dám vědět, až ho budu vědět, asi zase v jednu

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:31
- Nahlásit

Tinta76
Kelbl
a bydleli primo u ty silnice co vedla k prechodu (statni hranice, aby nevznikla naka mejlka). Znate je teda? Doufam, ze se nemenujete Kamaradkova, to ke dalsi prijmeni, co si z vandaku pamatuju.
A od ktery strany Vandaku vy jste? Znam to cestou na Studenku, kolem hrbitova, namesti...a pak tu stranu pod Hradkem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:34
- Nahlásit

Gerda
Tagže prdel nebo kozy. Myslím, že kozy se mému zadku ale nemůžou rovnat. Přeměřám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:34
- Nahlásit

Lola
vše nejlepší paní
all
jsme zpátky nedopadly jsme moc dobře, mám v háji stoličku a tam zánět, což by nebyla až takovej problém, zub musí ven, ale jako problém vidí to že jí je 13let a stolička se musí rozsekat na kusy, ptž vcelku ji nevyndá, je to dost velkej zásah do tlamy psa a navíc ta narkóza, dostaly jsme atb a v pondělí na kontrolu a případně se domluvit kdy a co budeme dělat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:38
- Nahlásit

Lola má opravdický narozeniny?

Mám pro ni dáreček.

Posílám ti expres pinčofku Tomáška (ať máš dvje).

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:39
- Nahlásit

kejtlin

A to je jezevčice? A jinak je zdravá a vitální? Jestli je na tom jinak dobře se zdravím, tak by to sice byl problém vzhledem k věku, ale nemusela by to bejt zas taková tragédie, že by tu operaci nedej bože nemusela přežít, držím palce!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinta76
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:44
- Nahlásit

leyenda
tak neznám, ani jedno ...
já z Vanďáku nejsem, ale kousek vod něho, ovšem jsem tu každej den, bo tady pracuju ... z Vanďáku je můj muš, bydlel kousek vod mlíkárny a ta je u tej cesty k hraničnímu přechodu se ho voptám, esi mu to něco neřiká ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:53
- Nahlásit

Tinta76
tak ja sem teda uprimne rada, ze nejste ta Kamaradkova, to byli babicky sousedi a naprosto priserny, doted pouzivam "tady to vypada jako u Kamaradku" pro oznaceni bordelu nejvetsiho, strasny asocialove, jejich decka chodila zasadne bosa a jen v takovych usmudlanych kosilkach bez kalhotek a byli strasne sprosty
Uvidite, co vam rekne mus..., zalezi taky na veku
docela bych se tam nekdy podivala, tak vam pak dam echo

<< 1 ... 6624 . 6625 . 6626 . 6627 . 6628 . 6629 . 6630 . 6631 . 6632 . 6633 . 6634 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání