Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6624 . 6625 . 6626 . 6627 . 6628 . 6629 . 6630 . 6631 . 6632 . 6633 . 6634 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

Gerda
hlavně se nenaser z toho, jaký gatě si koupáíš, to sem i děje furt. Jak je koupim, sem nasraná.

to néé, to se mi nestane, jak nekoupím v prvních dvouch obchodem, du do kečenegy a další kolo tak za týden. Mám svý limity...

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:50
- Nahlásit

Nazdar atrakce!
Vůbec vás nestíhám, začal masakr s vinicema a mám obavu, že to zase neskončí dřív než v červenci. Snad se zadaří a mě se podaří odtud vypadnout, než mě to tu uplně semele.

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:57
- Nahlásit

Baico
pani, kdyz vy se pohybujete na vinicich - vsimla jste si, kdy vinari strihaji? Ja totiz v ramci podzimniho uklidu listi ostrihala vsechnu vinnou revu pnouci se po terase a mam neprijemny pocit, ze jsem udelala chybu

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:00
- Nahlásit

Gerda
poseronky bude mít?
Malinačky,ale jedna je nezbedný 7měs.štěnítko,ale zas se tam podává vařená plná penze a ubykačky sou vevnitř. Jo abych nezapoměla,dneska jsem se doslechla,že jeden čék daroval papírovou ovčandu páč byla ůplně blbá,ale heská pani byla nadšená to zas bude vrh století,bože jak sou ty lidi....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:03
- Nahlásit

Gerda
ven ten zub musí, pořád by se jí to vracelo a pořád do ní cpát atb není nejlepčí řešení a není to ani řešení dlouhodobý to mi je jasný, říkal, že zkusí nasadit ty atb aby jí to splasklo a zub nebyl v zánětu, že je to pak lepší na to trhání, to dá holka moje zlatá, musí.

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:12 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

leyenda
vsimla jste si, kdy vinari strihaji?
Stříhají na začátku jara, během března. Toho jsme si všimla v loni. Ale myslím, že tím podzimním střihem ste tomu asi moc neublížila, chcípnout by vám neměla.

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:17
- Nahlásit

Baico
dekuju, myslela jsem si to

Ja dneska vygruntovala horni pulku baraku, dokonce i vokna jsem umyla. Ted jdu uz delat neco se zviratama. Venku je prekrasne.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:21
- Nahlásit

Baicoooo

Prosím tě, jedeš tenhle vejk do prokopáku? Já jo, vezmi mi ten trimovák, jo? Kuju moc

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Prosím tě, jedeš tenhle vejk do prokopáku?
Pokud se nepřihodí něco, co mi v tom zabrání, tak jedu.
vezmi mi ten trimovák
Vezmu, vezmu ho i Renatě a Gerdě.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:35
- Nahlásit

Baico

Děkuju

Mějte se, pádim z práce

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:04
- Nahlásit

Úplně nejhorší jsou ti, co maj e-mailovou adresu např. ing.novak@seznam.cz nebo dokonce Bc.Alena.Novakova@seznam.cz a při tom píšou jak kdyby měli maximálně základku. Třeba takové "povyné ručení" nebo "lízinková smlouva".
Ptala jsem se kámoše, co je taky ing., jestli by si někdy taky založil takový e-mail.

Odpověď:
V ojedinělých případech ano.
Ojedinělé případy :
a) jsem inženýr a zároveň debil
b) rád bych někoho naštval
c) kombinace obojího

Mazanej králíček to v pátek jistí...

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:15
- Nahlásit

jbat
No náš děda když byl v nemocnici tak tam měli cedulky s jménama aby věděli čí je oběd a von si před jméno připsal-Csd a sesrtám tvrdil,že to je-celkem spokojený důchodce

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:20
- Nahlásit

danajasa
No náš děda když byl v nemocnici tak tam měli cedulky s jménama aby věděli čí je oběd a von si před jméno připsal-Csd a sesrtám tvrdil,že to je-celkem spokojený důchodce

To je krásnej humor.
Tihle šašci to ale bohužel myslí vážně. A jsou tak strašně hloupí, že jim nejsem schopná vysvětlit ani že 12 a 12 je 24...
Oni sami neví, co chtějí a chtějí, abych to já vyřešila.
Njn.

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:23
- Nahlásit

jbat
Ahoooj, jak se má malopes?

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:28
- Nahlásit

Atusch
Ahoooj, jak se má malopes?

Ahojky, malopes je svině trojbarevná, opět jsem musela změnit granule.
Jinak ok, chodí se mnou terapeutit do práce, čas od času.

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:37
- Nahlásit

jbat
tak to je super, že smí chodit s tebou.
Jak to že jsi měnila grancle, přestal žrát? Ten můj malopes taky žere tak blbě, maso a konzerva mu jede granule žere tak , že si jednu vezme odejde metr od misky, přežvýká jí a pak jde pro druhou... Jak má maso tak je během minuty vymeteno

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:43
- Nahlásit

Atusch
ta svině už maso nežere, byly týdny, kdy žil jen z pribináčků, přísahám, že nic jinýho nežral.
teď se neveme ani uvařený, ani syrový.
jen zeleninu a ovoce, to jo.
vono teď zas budem na orijenu, to klidně i měsíc do něj padá jak němci do krytu a pak zas nic. a podotýkám, že hladovění nepomáhá. vyzkoušeno. on by radši asi chcípnul, než aby měl žrát půl roku to samý.
ale tak třeba ví, co dělá.

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:59
- Nahlásit

pawLINka
Posílám ti expres pinčofku Tomáška
Děkuji za pinčfotku Tomáška a za přání. Nějak mi nefungá fb, tak se mi tam asi nedaří ani nic napsat.

Jinak děkuji i ostatním.

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:04
- Nahlásit

Biluška
Zde máte instrukce pro dnešní pracovní den
Škoda, žes to neposlala ráno. Manžel mi přidělával poličku na zeď a do druhé vrtal díru na protažení kabelů. Sice jsem si výrazy na druhé řádce vždycky pomyslela, ale mohla jsem vtipně pronést tu řádku první.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:14
- Nahlásit

jbat
Úplně nejhorší jsou ti, co maj e-mailovou adresu např. ing.novak@seznam.cz

mě to dycky vodrovná, když někdo jede ty tituly. Třá jsem teď byla v nemocnici a tam to jedou hustě! Furt mi řikali pani doktorko a já nereagovala, protože jsem myslela, že mluvěj mezi sebou

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
mě to dycky vodrovná, když někdo jede ty tituly
Mě odrovná ze všeho nejvíc když má někdo trapnýho bc, nebo dis a píše si to úplně fšude, od poštovní schránky až po přihlášku do knihovny

Lola1
Škoda, žes to neposlala ráno.
Je mi líto paní, ráno jsem to ještě neznala . A přeju vám fšecko nejlepší k narozeninám, sem to dneska ještě nestihla . Co byste tak chtěla? Se vám jdu kouknout po nějakým dárečku

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:22
- Nahlásit

Lola1
Tady máte pár autíček k těm narozkám paní

Původně k nim teda patřil ještě tenhleten text

Zdravím všechny,

všichni jste samá sranda, ale já jsem zjistil, že finanční krize se
netýká pouze cizích lidí, ale postihla i mě. Rozborem příjmů a výdajů za
poslední měsíce jsem dospěl k přesvědčení,že jsem si žil tak trochu nad
poměry. Abych mohl splácet své závazky a přitom dále vyžít, chtěl bych
některé osobní věci nabídnout k prodeji. Tento víkend chci začít s
prvním kolem výprodeje. Všechny věci určené k prodeji jsem vytáhl na
dvůr a vyfotil. Když na připojené fotografii uvidíte něco, o co byste
měli zájem,neváhejte a kontaktujte mne, prosím.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Jarda Jágr

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:31
- Nahlásit

jbat
Ptala jsem se kámoše, co je taky ing., jestli by si někdy taky založil takový e-mail.
no hele, nedávno jsem to řešila, jeden pán mi dal mailovou adresu a je to ing.plus jméno a pak zavináč. On je dělňas, což mi nevadí a tak jsem nad tímhle nápadem přemýšlela, asi se ho zeptám, jak na to přišel. Pak si možná budeš moct doplnit za d).

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:33 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

biluška
Dík za dárek, třá to stříbrný.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:35
- Nahlásit

Je tu někdo, kdo mi poradí dobrou chovku Jack Russll teriéra nebo jak se to pýše??? Impact??? Díky moc!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:47
- Nahlásit

čus liďyjové eště je volnej ten důchotce nebo ho uš klofla gerda?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
www.odandulky.webnode.cz
Výběr ze dvou vrhů, rozumná cena. Hrubosrstá Wabira je spíše lenochůdek, hladkosrstá Fattynka hyperaktiv s loveckými zkouškami. Štěnda vymazlená, odchovávaná v bytě s dalšími psy. Znám je osobně.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

impact

Díky moc nepadlo to na úrodnou půdu ale...

Ségra si jde k nějaký pani do pardubic koupit štěně "jack russella" bez pépé... jejího přítele maminka má taky jacka a i když nemá papíry, tak je prej úplně normální... ach jo, to je marný...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:23
- Nahlásit

lidi problém, muš má asik alergii na psy-neřeší to, ale sere ho to.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nekecej.. Hmm, škoda, že se nezeptala. Bych jí pověděla něco o jack russellích množírnách..

<< 1 ... 6624 . 6625 . 6626 . 6627 . 6628 . 6629 . 6630 . 6631 . 6632 . 6633 . 6634 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání