| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:41
- Nahlásit
Atusch
jo jo děkuju, již se lépe poskládají do ohrádky, páč Bandito byl druhý největší kus
Matýskovo vajíčko
Hele a není blbý, že budete moct mít jen dvě kategorie
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:43
- Nahlásit
Atusch
Pani, hlásim poplach, třetí necht pryč a jeden je na cestě )))
Matýsek bude rát, kor když nám to lejenda napíše francousky, nebude vědět, o co jde.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:44
- Nahlásit
Gerda
hlásim poplach, třetí necht pryč a jeden je na cestě
Co s těma nechtama děláš???????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:45
- Nahlásit
Atusch
Určitě se přijdu podívat
Budeme se těšit.
asi vezmu i Bůcha tak ho ale někam radši schovám
No možná bude lepší, když vás uvidí, protže bude špicovat
jsem zvědavá na jeho reakci až se to dozví, že chcete závodit o Matýskovo vajíčko
Já taky, jsem to nevydržela a poslala toto horké info Terce do práce Ale třeba už nikdy nebudu muset dělat to sprostý slovo, za to Gerda s Renatou se už do konce života nezastavěj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
odlouply se mi...myslim, že sem nedělala nic náročnýho, píšu na klábosnici....akorát...
Baico
Ale třeba už nikdy nebudu muset dělat to sprostý slovo, za to Gerda s Renatou se už do konce života nezastavěj
a to počkej na ten závot u moře, až bude chudák v ringáči ponořenej po prsa ve slaný vodě a třá budem zrovna závodit o Matýskůf něžný pohlet )))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:53
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
noooo vzhledem k horynovi a zlatý žíle bych se asik rači neptala
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:54
- Nahlásit
Hele mám dilema děsně mě bolej záda a hnát,ale zas nechcu a by měl pkůn árest právě zvažuju esli ho nechat na mini dvorku nebo se přemoct a jít aspon na louku ale neska to bude fakt o moje zdraví jako fakt skoro nemůžu lízt enemže pak budu mět výčitky jak psala Gerdička jako kde je ta hranice vobjetování se psům asik už blbnu nebo co.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:54
- Nahlásit
Gerda
Tak byly asi málo upečený )))
Docela dost žen mi říkalo, že se jim po tědlech gelovejch nechtech vyzdravěla ta kůže okolo...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
Gerda
pani, jak teda v tu sobotu - furt sem to nějak nepochopila budou Korinkovic s váma v Prokopáku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
Alexa
vypni se aleksandro )))))))
danajasa
nech ho na dvorečku a ulev zádům.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Docela dost žen mi říkalo, že se jim po tědlech gelovejch nechtech vyzdravěla ta kůže okolo...
no právě, to už se mi jednou taky přihodilo, když sem je měla prvně, tak se na to tak trošku spoléhám ))
Baysha
Korinkovi zjistim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:00
- Nahlásit
vás fšechny důrazně žádám, abyste si přestali dělat srandu z Horyny Páč Horyna je manžel mojí kamarádky a se mnou to dycky škubne jak ho tu čtu, než mi dojde, že to není tamten Horyna, ale tamten Horyna
Gerdu žádám, aby mi taky dala kontakt na dýlera s tak qualitním zbožím, nutně ho potřebuju
Alekse vzkazuju, že vím o labradůrách, dokonce mají včil miminka, ale musí vydržať, musím najít odkaz
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
Gerda
na dvorečku a ulev zádům
Díky neska vypadám běsně páč jak sem pajdala na poštu tak mě zdravily všecky pz a ty zdraví enem staré babky(o berličce hnáty křivé,škytá heká prská plive hlas vichřici podoba,řekla dej sem dítě načež hbytě začla honit dítě po bytě )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
danajasa
sem se taky fčéra vobjetovala, že palec jakože uš je lepčí a vemu smečku ven, bo uš hrozilo, že zbořej barák a domu sem sotva dolezla, bejt u mě muš tak na férovku zavolám, ža aš dolezu někam, kde je možný zaject, at´ pro nás jede, nebyl to vůbec dobrý nápat, takže si odpočiń, aš budeš ok, tak mu to vynahradíš
Alexo
ty teda perlíš úpa normálně, ale něgdy to je fakt ekstrém-třá dnes viz Horyna a zlatá žíla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
Takže atrakce, právě jsem telefonovala s Crysou. Velikonoční závot O Matýskovo modré vejce musí být v březnu. Protože v dubnu 15. -17. dubna je ten tartovej závot na Mělníku. Propozice budou k dispozici v sobotu v Prokopáku.
Jo a taky vám mám vyřídit, že nemáte drásat, aby vás Crysa zítra stihla dočíst během snídaně!
Gerda
třá budem zrovna závodit o Matýskůf něžný pohlet
Tak pohlet ten důvěrně znám a ráda ho přenechám někomu jinému
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
Aleksa
http://www.dark-angels.cz/
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:10
- Nahlásit
Ahoj, co děláte?
Já jsem teď opravovala jeden anglickej článek, a pomalu se chystám domu. Dneska budeme venčit s blůčkařema, tak jsem zvědavá, snad tam nepřijde někdo neohlášenej, to bych nerad. Jinak jsem velmi naštvala svého kamaráda, kterej si trval na tom, že když ho vezmu autem z Brna do Ústí místo po dálnici přes Boleslav, kde si chce vyzvednout lyže, tak to bude jeho laskavost vůči mě, protože mi přispěje na naftu. Nesnáším, když se mnou někdo vyjebává.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:12
- Nahlásit
davídková
právě sem si sama sobě vodsouhlasila na zejtřek dovolenou, takže za hodinu se vypnu a budu jenom na founu. Taxe ňáko domlufte, písněte mi esemes já se dogestim jo?? teďkonc musim jít strašně moc makat abysem to za tu hodinu všecko stihla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:13
- Nahlásit
Biluška
http://www.dark-angels.cz/
Jéé, tam od tama si teď v sobotu dovezli flatíka ségry tchánovic. Jmenuje se ofiko Bumble Bee a já nechápu proč mu teda říkají Rone
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:15
- Nahlásit
Baico
Jmenuje se ofiko Bumble Bee a já nechápu proč mu teda říkají Rone
já teda jo, přece na něho nemůžou volat Bumble
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:17
- Nahlásit
Biluška
já teda jo, přece na něho nemůžou volat Bumble
Já bych mu říkala Blbís
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:21
- Nahlásit
Baico
Já bych mu říkala Blbís
Tak já beru Rona jenom jako takové představovací jméno...volat beztak budou Debile, Smrade a Hajzle
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:23
- Nahlásit
Biluška
Tak já beru Rona jenom jako takové představovací jméno...volat beztak budou Debile, Smrade a Hajzle
Já myslim, že nee. Oni tydle velkokynologické pojmy neznají a neumějí je používat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:27
- Nahlásit
Biluška
Pani, vy znáte naše psy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:30
- Nahlásit
Baico
Já myslim, že nee. Oni tydle velkokynologické pojmy neznají a neumějí je používat
K tomu dojdou . Jako každý začátečník projdou přes fázi Lonečka, Lonánka, Lonýska, dostanou se k Ronovi, pak RONOVI a chtě nechtě skončí u "ten Hajzl mě zase neposlechl, jdi si ho chytit k potoku, šak je ten Debil tvůj"
Eldoguero
Pani, vy znáte naše psy
Ne, to sou moji psi Eště mám Ludru, Důru, Svini a Čůzu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:30 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Biluška
volat beztak budou Debile, Smrade a Hajzle
tywoe pevně doufám, že mě nigdo neviděl (nedejbože nefilmoval ) gdyš sem posledních pár dní s Bajšou v Hostivařským lesoparku cvičila aporty bo jak se ju snažím vyhecovat a namotivovat na dummíka, tak skáču sem a tam jak orangután po mrtvici a u toho radostně řvu "koukej, co to mám, kretéééne! viď, že si kretééén!"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:37
- Nahlásit
Biluška
Aha, tak to se jen vaši psi jmenujou stejně jako naši ještě mám - vystealebandadementů a většinou za tím následuje několik neslušných výrazů
Baysha
Hele pani, víte co mě krom obtloustlosti výstavních labradůr u nich štve, že to jsou přinašeči a polovina k jakýmukoliv aportu prostě ani nečuchne. Jak je toto možné vůbec, to se na tuhle vlastnost fakt vůbec nekouká, nebo je problém jinde?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:37
- Nahlásit
Biluška
Jako každý začátečník projdou přes fázi Lonečka, Lonánka, Lonýska, dostanou se k Ronovi,
No nevím, před tím měli 11 let zlaťáka Maxe a Max to byl do posledního jeho dechu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:43 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Eldoguero
ad aport: každej retrívr musí k uchovnéní splnit zkoušku OVVR (ověření vrozených vloh retrívrů), jejíž součástí je i aport. Ale bohužel ta zkouška je u nás tak blbě postavená, že nabiflovat se dá skoro všechno - i u jedinců, u kterých jsou vlohy nula třeba Němci ji mají mnohem propracovanější a tam skutečně o něčem vypovídá...
Na druhou stranu - když pomineme gaučové mazlíčky, tak stejně většina "pracujících" labradorů je využívaná v oblastech, kde aport naprosto nepotřebují (vodicí, asistenční, záchranáři, canisterapeuti, vyhledávači drog ap.), takže je otázka, jestli by skutečně každý labrador měl nutně mít tyhle vlohy... podle mého to časem dopadne tak, jako v Anglii, kde jsou prostě výstaváci, na který se jenom kouká a jinak nic, a pak jsou pracáci, který se zase vůbec nevystavujou
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:52
- Nahlásit
Za chvílu pojedu z roboty, tak páááá možná večír
|